Világ 60 Csevegő

Deleted User - 1534977

Vendég
Irta valahol valaki hogy nem így van? o_O mr becsulet es tiszteseg vagy mr. Aplecsni lopás pofátlanság de a kémkedés belefer..Xdd

Deev draga egyetlen igaz es orok baratom mi a baj szivem a nehez napok? Kovire Always-t is teszek a faluidra hogy tudd mindig szamithatsz ram ❤
Tetya, te is kemkedtel 59-en :D lenyegtelen, hogy szandekosan vagy sem, de felhasznaltad, tovabitottad, megvitattad az "anyagot". Szoval vegyel visszabb a mutogatassal.
 

Deleted User - 1534977

Vendég
De akkor ti is hagyjátok abba a mutogatás nyaljam meg a golyó homlokod Barcsa :D
nem mutogatunk. Tenyeket hoztunk fel. Mig eddig kijelentette az FS, hogy nem lop plecsnit, most megis megteszi. Fuggetlenul attol, hogy szerintetek miert, meghazudtoltatok magatokat. Ez inkabb az egyenesseg kerdese.

De semmi baj, latom jol megy a procedura:
1602870730647.png
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.667
Kedves barátaim és Marko!
Szerintetek ha dév nem itt játszaná a szakértőt, hanem 62be fektetné ezt a csomó energiát, meg lehetne még akadályozni ,hogy a random megint felsüljön?
Amúgy dév, az elején még volt egy-két egész jó gúnyneved. Például a kapáló egész találó, a lágykeksz se rossz, bár nekem a lájtszex jobban tetszik , viszont a láma.ancsel, tikkelő, vakmax stb. nagyon bénák. Túltolod azt, hogy senkit nem akarsz a nevén szólítani, de mégsem tudsz mindenkinek jó nevet kitalálni. A szánalmasságod tetőzi, hogy közben egy kamuaccból írogatsz és te még a neved sem vállalod fel.
Az FS ellen miért nem indulnak komoly klánok, miért nem hívják ki őket?Elmondom. Yugi tegnap azt mondta skypen, hogy ők, akik már minden nagy klánt elvertek, azért nem verik el az FSt, mert egyszerűen nem lennének méltó ellenfelek(a vége szó szerint:D). Az asgot méltóbbnak találták :D
Valaki említette v50-et, hogy az mennyire nívós szeró volt és oda nem ment be az FS. Még szerencse, hogy nem mentek. Nívós? Inkább szánalmas....és nem ott volt a kh eddigi legnagyobb plecsnilopása?
Dev fiók tiltva van innen ha jól emlékszem azért ir kis fiókból. Plusz dev nem tolja a randommal v47 óta, csak ppzni kb, szóval nem lehet comebackhoz hasonlítani. Ami egyébként nem is random csak a neve. A lagykeksz nekem tetszik momentan xdd.

De lehetne tolni 1 pp nélküli bajnokok ligáját v70 körül, fs vs kihívója ha lesz(mondjuk ez neccesebb lenne a sok ego miatt, plusz a sok toborzás miatt amit előtte az fs tolna).
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.382
dévut nem bírom mert mindig ideges, kappl jó fej csak plecsnivadász, ezt a klóz jór ájszt meg tilthatnák már a magyar szerverekről
 

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
TémaGyőzelem!
Elküldveokt 19, 2020 22:30:01
Fekete Sereg klán megnyerte a világot, mert a világ játékosai által irányított faluk 80%-át birtokolja 7 napja.
A következő változások vannak most érvényben:
  • Megkezdődött a béke.
  • A klánok zárva vannak.
  • A ranglista befagyott.

Sok sikert kívánok mindenkinek a következő szervereken.
 

martone

Well-Known Member
A reakció pontszáma
514


Hogyne járna csak funoltatok meg ingyen szerver meg mittudomén miket kell itt még írni hogy nektek legyen nagyobb....

Ezért szégyen ez a játék már, ahogy a magyar mentalitás itt is megmutatkozik senkise tud a saját dolgával foglakozni másba kell keresni mibe köthet épp bele. Az nem baj ha ő xy idővel ezelőtt ugyanezt megcsinálta, az ezért meg ezért más, és az jó de ha más csinálja az már nem. Saját magunkat köpködjük folyamatosan szembe azokkal amiket írunk! Nem, nem azzal amit teszünk hanem amiket írunk hogy a másikat megalázzuk. Ez semmi másról nem szól már....
Csalások, kémkedések, hátba szúrások...soroljam még ? Kijön ide mindenki kifigurázni embereket akiket még nem is ismer de sértegetni kell és egyéb szánalmas szavakat eszközölni mások irányába.... Megy a duma x embertől y mennyire féreg....de mások meg róla mondják hogy féreg? Hogy is van ez? Ültetek már le beszélni mint ember az emberrel? Ittatok már egy sört hogy lássátok ki az az ember akit hallomások alapján elkezdtek ócsárolni? Dehogy tettétek és nem is fogjátok...Régebben a kis 12 éves ifjakra mondták a netharcosok akik neten keménykednek...na mára már ez a felnőtt és idősebb korban is jelen van büszkeségünkre. Annyi mindent tudnék erről írni mi miért tart it....de lényegében csak egyet szeretnék már...A játékot a játékosok és viselkedésük formálják semmi más...Lehet xy-ra mondani szart, de te jó vagy, ha ezt már elkezded formálod a játékot...és mért is van hogy szennynek hívják a külsőt? Nem azért mert értelmes beszélgetések folynak itt... és ne mondja senki nincs hatással a közösségre a játékra....
Aki ezt érti átlátja a dolgokat, aki pedig belekötni szeretne, az kérem ne pazarolja arra idejét nem áll szándékomban senkire hatást gyakorolni ez csak egy utolsó szösszenet tőlem utolsó szerveremen a játékban.


Ezt félre téve köszönöm az eddigi kh-s jó illetve rossz élményeket, köszönöm hogy sok jó embert ismerhettem meg és persze roszat is. Mindenkinek további jó játékot és vigyázzatok magatokra családotokra főleg ebbe a szar helyzetbe amibe van most a világ.

Üdvözlettel
martone
#egynonamejátékos
 

MASK0N

Active Member
A reakció pontszáma
235
@martone

Oszt mír engem idézel ha egyáltalán nem ingem amit utána írsz? Még a végén úgy érzem, hogy nekem szól...
 
Fent