2017-03-26: Lezárjuk-e hamarabb a világot?

Lezárjuk-e hamarabb a világot?

  • Igen, azonnal

    Szavazatok: 42 61,8%
  • Nem, menjen végig a világ (80 nap)

    Szavazatok: 25 36,8%
  • Zárjuk le a 60. napon

    Szavazatok: 1 1,5%

  • Összes szavazó
    68
  • A szavazás lezárult .

Deleted User - 349583

Vendég
Ja, akkor kicsit ideges lettem rád, hogy minek támadsz. :)
 

DeletedUser18433

Vendég
Tudod, ha kapunk egy kulturáltan megfogalmazott levelet, mi szerint végig harcoltátok a szervert, egy faluval had legyetek itt záráskor, akkor azt betartanánk. Nem mondom azt hogy teljesen leálltunk volna a támadásokkal, mert nyilván ha elkészül a nuke, akkor van aki ellövi. De nem játsszunk nullázásra, különösen ha erre megkérnek. És aki szerintem harcolt nagyot a szerver folyamán, az már a végjátékban megvárja hogy lejárjon a prémium fiókja és fiókkezelője, és nem foglalkozik vele tovább a másik csesztetésével. Érdekes, Skillerman például miért nem támad már? Mert neki nem kellett 10-20x akkora erőfölény illetve 100%-os morál a kis játékosokra hogy érvényesülni tudjon.
Van pár játékos, akiket kifejezetten tisztelek és becsülök az SBT-ben. Skillermannal, Fernievel, brekivel, william wallaceszal és még jó néhány emberrel hatalmasakat csatáztam. És hiába buktam el, nem egyszer kifejezetten élveztem, ahogy megdolgoztattak azért, hogy minél kevesebb falut bukjak. Nem a kardoktól félek/féltem. De könyörgöm, még csak azt se mondhatom, hogy az legalább kiegyenlített erőviszonyok mellett volt, mert akkor is hatalmas túlerőben voltatok már. A probléma nem itt van. És hogy őszinte legyek, felőlem még egy hónapig nyitva is maradhatna a világ, ha azt az egy nyamvadt falut meghagynátok a még jelenlévő játékosoknak. Mert mi vagyunk azok, akik nem menekültek, akik végig kitartottak, pedig tudtuk hogy esély sincs a fordításra. De könyörögni nem fogunk. Csupán egy gesztus lett volna a részetelről, de nyilván nem kötelező figyelembe venni. Hajtsatok hát a 100%-ra, akkor már büszkék lehettek magatokra.Ha már a szervergyőzelem sem elég..

Na újra: Nem úgy kell beállítani, engem hogy akkora májer vagyok hogy csak most merek támadni 26 pontos falukat, és ez minden örömöm az életben. Megint leírom, ez egy folyamat volt. Mint írtam, mind Arihana mind Recklessm egy időben nálam nagyobb játékos volt. Nem titok, az egyik fő indok a HoH elhagyására az volt, hogy Reckless írt nekem egy nőhöz (de máshoz sem) méltó levelecskét, de Loki nem engedte hogy harcolhassak. Ezért "gyáva" módon átléptem az SBT-be, aki akkor egyébként mindenkivel háborúban állt :) Mert én játszani akartam. Harcolni. De ezt csak bemesélem magamnak, gondolom, gyenge érv.
Én Reki falvait nem most kezdtem el foglalni, hanem akkor, amikor még nagyobb is volt nálam. Akkor elkezdtem, most befejeztem. Ennyi az egész. Akkora becstelenség talán a kéktengert megtisztítani?
 

Deleted User - 349583

Vendég
Nincs semmi bajom jedivel. Csak szeretném ha vége lenne már az egésznek. Nem akarok több időt és energiát belefektetni ebbe a szerverbe, mint amennyi feltétlen szükséges.;)

Amúgy is harmadjára jött nekem, mégis mit várt?
 

DeletedUser18544

Vendég
:D
Jó, legyen ahogy akarjátok. Az én utolsó falumért is megindultatok, remélem boldogok lesztek vele. Én itt befejeztem a vitatkozást. További jó szórakozást!

Barbiturat-ra gondolsz? Talán egy levél emberségből és talán nem foglalják el az utolsó faluitokat, de hát inkább a külső, mint az emberség a serveren :)
Meg ha a statot nézzük, most az eddigi tőled foglalt 17 falu mellé foglal egyet, vagy se nem oszt nem szorozz :D

Meg egy nagyon szép megfogalmazás..."ameddig van piros, addig van mit foglalni és támadni.." :)

Meg ne sajnáljuk már az utolsó falut kérem, dj az élő példa rá, hogy 28-n hagytak-e utolsó falukat a játékosoknak :D Ne gyerekeskedjünk már...:D Ez egy ilyen játék, ezzel jár, így kell elfogadni és akinek nem tetszik a beállítás, hát szavaztassa meg a supporttal...:D:D Vagy...ott a könnyített ;) Ott nincs ilyen gond, mivel a fő faludat nem foglalhatják el, tehát üzenném azoknak a BH-s tagoknak, akik sírnak az utolsó faluk után, hogy irány a könnyített és llehet élvezkedni :)
 

DeletedUser18433

Vendég
Mielőtt ők válaszolnának neked Kloé, leírom helyettük: Ők már írtak "nekünk" egy kulturált levelet amiben ezt normálisan kérték. Állítólag van aki kapott ilyet is... Nos, én csak ilyen "anyukázós" stílusút kaptam eddig, mindahányszor. Aztán ők minősítik JÁTÉKUK alapján más emberek SZEMÉLYISÉGÉT, mikor ők ilyeneket üzengetnek. Ilyenkor az ember, már "csak azért is" elfoglalja azt az utolsó falut.
Nem értem miért kell csodálkozni, én egy játékban élem ki a kisebbségi komplexusom, ti egy játékban sértegetitek más ember személyiségét. Melyik a rosszabb? De a "ki kezdte" dologba is belemehetünk.
 

ImZs.

Well-Known Member
A reakció pontszáma
641
Mindenki azt kapja, amit megérdemel. Sose titkoltam, hogy van 3 ember nálatok akiket kifejezetten nem kedvelek. Szerintem pontosan tudja is magáról az a három ember, mert érzékeltettem feléjük már. :)
De lehet érdeklődni Skillermannál, hogy hogyan fogalmaztam meg azt a bizonyos levelet. Aztán a többieknél, hogy hányan tapasztaltak tőlem, vagy a csapattársaimtól hasonló stílust, mint amit neked címezünk.
Akkor gyere és foglald az utolsó falum. 23 kos támadás eddig, jöjjenek most már a nemesek is, hogy verhesd a melled.
 

DeletedUser18433

Vendég
Ha egy játék miatt, egy virtuális világban neked bárki is megérdemli hogy így beszélj valakiről, az téged minősít. Részemről semmi harag egyébként, nem tudlak komolyan venni. Nemeseket amúgy meg nem merek küldeni még, túl sok a pontod, csak 100 pontosokra van kapacitásom jelenleg.
 

ImZs.

Well-Known Member
A reakció pontszáma
641
Azt hittem azóta már szintet léptél. Bizonyítottad hogy a 100 pont megy, az 5000 még túl nagy falat? :)
 

MrWolf

Active Member
A reakció pontszáma
79
Ha nemes falut küldesz, olyan 230nemessel egyszerre, nem vonatba, akkor az segíthet a nagyobb pontút is foglalni...;)
 

MrWolf

Active Member
A reakció pontszáma
79
Hogy?
Azok ellen csak a milicisták hatásosak.....lefogják őket s megrugdossák.
 

ImZs.

Well-Known Member
A reakció pontszáma
641
Bakker mekkora ötletet adtál! El is felejtettem, hogy újra használni tudom a milíciát. Köszi szépen srácok! :D
Majd előkerítek egy fáklyás lovagot, a lomtárolóban csak találok egyet. Kicsit leporolom és jobb lesz mint új korában :)
 

DeletedUser18961

Vendég
Na belehet fejezni az egymas szidasat.. Aki nem reszese V33nak az NE KOMMENTELJEN SE SZAVAZZON MERT AZ ÉG VILÁGON SEMMI KÖZE SINCS A V33HOZ .
te ki vagy, hogy utasitgatsz engem???eletemben nem hallottam rolad pedig nem olyan nagy a KH tarsadalom kemenymagja mar :)
 

MrWolf

Active Member
A reakció pontszáma
79
Vki hallott már érdekelről?
ááááá!.....na de kit érdekel?
keménymag? mi ez? barack?.. h magja van, meg kemény is....o_O
 

DeletedUser11248

Vendég
A V32-ön a SKULLS 100%-ot ért el:


Területi arány szerinti klán-rangsor
SKULLS 97.4%
Skull2 2.6%

Miért baj, ha a Mi csapatunk is erre vágyakozik?


V32-n,mint a Skulls-vezére én akartam a hamarabbi zárást,tiszteltem a harcot amit ellenünk játszottak és nem akartam tovább úgymond,,alázni őket",nem azt érdemelték!!!

De tekintve hogy még sok aktív játékos volt,nem kaptam meg.. az ellenfeleink nem akarták..igaz ott nem volt ilyen gyűlölet,ott csak játszani akart mindenki az utolsó napig-faluig,mi is-ők is és a zárás után barátok maradtunk...miközben tartott a 60-napos végjáték,jókat beszélgettünk.

Még V2-n volt egy ellenfelünk,egy kiváló harcos,aki mindvégig harcolt és akit szintén meghagytunk tiszteletböl..és bár kiment a klánba a körlevél,hogy senki ne támadja...de mindenütt vannak ilyen Svagyolo-tipusu játékosok,akik mindenre mennek ami nem tud visszatámadni...így mi a vezérek védtük be..hogy még véletlenül se tudják foglalni..persze akkor más világ volt és más volt a becsület.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

ImZs.

Well-Known Member
A reakció pontszáma
641
:)
Volt már összeszólalkozásunk Incze, de ezúttal hatalmas piros pontot kapsz a részemről. :)
Mindemellett, én nem érzem úgy hogy ez a szerver tele lenne gyűlölködéssel. Nyilván nem jövünk ki egytől egyig mindenkivel, de hát egy olyan szerver sincs ahol mindenki mindenkinek barátja. Magam részéről tisztelem az ellenfelet, és elismerem azokat, akik ellen nagyot csatáztam. Vannak számomra is kifejezetten szimpatikus emberek az SBT-ben. Még ha itt külsőn vitatkoztam is velük. :)
 

DeletedUser11248

Vendég
Ha itt külsőn szólalkoztunk össze,más vagyok külsőn(ép milyen kedvem van) és más a játékban(ott nem a kedvemtől függ,ott komolyan veszem).

Tudom hogy nincs mindenkivel gyűlölködés,mint ahogy azt is hogy nem a jó játékosok vannak a zárás ellen,azok azt szeretik ha harcolhatnak-ha az ellenfél vissza is tud támadni..ha van adrenalin a dologban...és azok tisztelik is a jól harcoló ellenfelet.
 

Arihana

Active Member
A reakció pontszáma
182
Meg ne sajnáljuk már az utolsó falut kérem, dj az élő példa rá, hogy 28-n hagytak-e utolsó falukat a játékosoknak :D Ne gyerekeskedjünk már...:D Ez egy ilyen játék, ezzel jár, így kell elfogadni és akinek nem tetszik a beállítás, hát szavaztassa meg a supporttal...:D:D Vagy...ott a könnyített ;) Ott nincs ilyen gond, mivel a fő faludat nem foglalhatják el, tehát üzenném azoknak a BH-s tagoknak, akik sírnak az utolsó faluk után, hogy irány a könnyített és llehet élvezkedni :)

DJ..te miről csacsorásztál nekem eddig?:)) Most idejön valaki az ismeretlenségből s megcáfol?:)) ejnye már na

Amúgy meg, élvezkedünk is, csak még egy 100 as zsepivel szánjatok meg minket, mert abból tök jó virágokat lehet hajtogatni, s az élvezkedés dísz nélkül nem is igazi. Nekünk meg már nincs, annyit sírtunk:(
 
Fent