Már Megint
Well-Known Member
- A reakció pontszáma
- 475
Klán záródáshoz, javaslatokat várjuk, hogy hány nap után záruljon.
30 nap.
Ez a jelenlegi 50-60 fős klánhoz képest reális,tekintve a világok méreteit.
Klán záródáshoz, javaslatokat várjuk, hogy hány nap után záruljon.
ott a fake limit ami kicsit bajos, anélkül cool szeró lehetne, a nemestáv lassan nem is számit ilyen kis világokon úgyse.Részemről pontosan ezért a kettes opció a leginkább játszható..
Szólok akkor koko nak de a 20 as klan limitet sokallom, elég lesz 10 ember is 5 carry 5 belsőott a fake limit ami kicsit bajos, anélkül cool szeró lehetne, a nemestáv lassan nem is számit ilyen kis világokon úgyse.
márkó a 2esben ird át a taglétszámot 20ra oszt máris érdekesebb lesz.
@Fives akkor még az 5+Afa is újra indulhatna!
Uhhh, annak én is örülnék volna értelme farmolniFelteszek egy kerdest, nem lehetne ugyanakkora barbi bonusz arány mint classikon ? Vagy ott miert van ennyi barbar es bonusz ez valami extran boostolt szero ? igy talan tarthato lehetne a relative nagy szerver, mert csokkentett barbar bonusz eseten jo ha megvan a kozep fele mint 74en. Nem tudom hogy ez mennyire megoldhato.
Jo lenne ha megvalosithato lenne, mert ahogy neztem eleve nagyobb tavolsaggal dobalta le a playereket is a mappon. Bar az is jo lenne ha x ideig nem lehetne barbart foglalni. Elso 10-15 napban. Bar ez szerintem kivitelezhetetlen.
Akkor imaba kell fglalni az inno nevet ?Normál világoknál mások a szabályok, így sok egyeztetést igényelnek.
De pl ez a barbi foglalás tiltása x napra nem megoldható más fajta világokon sem.
De a több barbár/nagyobb világ valóban jobb lenne, viszont előbbiek fényében nem tudom megígérni, hogy meg is lesz, függ a feljebbvalóktól.
Normál világoknál mások a szabályok, így sok egyeztetést igényelnek.
De pl ez a barbi foglalás tiltása x napra nem megoldható más fajta világokon sem.
De a több barbár/nagyobb világ valóban jobb lenne, viszont előbbiek fényében nem tudom megígérni, hogy meg is lesz, függ a feljebbvalóktól.
V18 volt ebből a brutál,nem 17.Ott az elején nem lehetett farmolni mert olyan gyorsan fejlődtek a barbik.Gyorsan növekvő barbik->ppt kell költeni,hogy legyen kos minél előbb->PP költés ->inno jól járAz mennyire lehetne megoldható mint ami barbik V17-en voltak?
Mikor a barbik kb az ember fejére nőttek olyan gyorsan fejlődtek,s kb a 7x7-ben volt vagy 10..