- A reakció pontszáma
- 17.871
szerintem neked kéne újra kezdeni de oviból xd
Jó ripost!
szerintem neked kéne újra kezdeni de oviból xd
Igaz. Irjunk hozza szabalyt neki. Csak ugy irhat ide valaki ha certifykacios Di(Love)do kozep szinten. Segitek meg irni. Mert neha vesszos cuccok nelkulis de egeszen el fogadhato irasmodban vagyok. Igy ha Nem is utolso de utolso elotti vagyok ami egeszen Jo nekem. Ebbenszerintem neked kéne újra kezdeni de oviból xd
Igaz. Irjunk hozza szabalyt neki. Csak ugy irhat ide valaki ha certifykacios Di(Love)do kozep szinten. Segitek meg irni. Mert neha vesszos cuccok nelkulis de egeszen el fogadhato irasmodban vagyok. Igy ha Nem is utolso de utolso elotti vagyok ami egeszen Jo nekem. Ebben
azért holtversenybe ott vagy milénával.Nehéz verseny lenne utolsónak lenni, azt el kell ismerni![]()
Ebben igazad van, Marko is valahogy egyetemre került..Hát tényleg nagy baj van a magyar oktatásba.
azért holtversenybe ott vagy milénával.
Lehetetlent vársz az emberektől.Régen voltak a riportok amiket Storm csinált.Nincs valakinek kedve ilyet csinálni?
Esküszöm egy Vadvirág riportot szívesen olvasnek.
Régen voltak a riportok amiket Storm csinált.Nincs valakinek kedve ilyet csinálni?
Esküszöm egy Vadvirág riportot szívesen olvasnek.
Egy kérdésem lenne... Volt egy olyan script ami a bejövőknel ha az erősítés kerest nyomtad s katt a scriptre automatikusan kivette a faluban lévő csapatokat de most nem találom letezik még?
Igen s kösziSzia,
Megtalálható, pontosabban a faluval kapcsolatos scriptek topikba, a 6. helyen van fentről.
De segítek el linkkel: erre gondolsz szerintem!![]()
Igen.Ha a magyar nyersi egyenlitő script nem működik akkor használhatom az eredeti .net-en engedélyezettet?
Mióta?