Jaj, be vagy sértődve kicsi fiú?

Aki másokról tud küldeni jelentéseket hogy mekkora noob, ahelyett, hogy segítene Neki abban amit esetleg nem tud!
Rólad is kaptam volna Zubov-tól noob jelentéseket, de inkább kihagytam.
4 év alatt kitanultam valamelyest hogy mi alapján lehet valakit megítélni, milyen játékos is lehet, sőt, nem mint csak játékos, hanem ember.
1 vagy 2 napot voltál Nálunk?
Semmit sem tudsz se Rólam, se a Klánomról, így amit mondasz meghallani meghallom, de ahogy jött úgy megy is.
Sablon levél... lehet igazad van, de amennyiben valaki visszaír, kérdezz, biztos lehetsz benne hogy mindig visszaírok, nem csak 1-2 sort.
Lehet hogy nem sikerült eddig a klánosdi, hol eme, hol ama dolgok miatt, de szerinted ha hazudok
(mert ezt mondod) akkor miért vannak barátaim?
Vagy csak folyamatosan hazudok és átverem Őket?
Miért fogadták el a meghívóm V17-re?
Miért hagyta ott Hínárkóc is a V13-mon az 1 millás fiókját Miattam és a Csapat miatt, mikor a START-ba mehetett volna?
Miért játszik Velem meetx jó pár szeró óta? Miért nem sz.rt be a V10-en, vagy a V13-mon? Mind2 szerveren mehetett/mehettünk volna az ellenséghez, de nem tettük!
Miért jöttek át sokan a V15-ös volt klánomból ide a V17-re?
Azt sem tudták hány embert hozok, csak vakon jöttek, mert bíznak és hisznek Bennem!
Itt sokan szeretik egymást sározni/lejáratni, néha még Nekem is jól esik hébe - hóba beszólni itt külsőn a másiknak,
rossz szokásom, de próbálok róla leszokni.
Sokan elküldték "jókívánságaikat", drukkolnak a klánunknak, ami jól esik.
Lehet Nekik is hazudozok?

Van hogy összeveszek másokkal, esetleg haragból megbántok valakit, de általában azon személyektől elnézést kérek és megbeszélem Velük a dolgot.
De lehet hogy Ők is hülyék, és szerintük is nyelvtanár kéne Nekem, mert hijjáááj nem tudok tökéletesen fogalmazni
Nem régiben xy a következőt mondta Nekem:
"A nyeréshez egy aljas diplomatára van szüksége a klánodnak, ami nincs."
Ezt a játékot 2 féle képen lehet játszani:
Érzésekkel, és érzések nélkül.
Érzésekkel:
Pozitív oldala: Sportszerűen játszol, nem vagy nagyképű, és nem sértesz meg másokat, tudván hogy a gép mögött emberi lények vannak, mint amilyen Te magad is vagy, így nem teszel Velük olyat ami nem helyes.
Negatív oldala: Nem biztos hogy nyersz, mert körülötted a játékosok nagy része önös érdekeket táplál, sportszerűtlenül játszik, ergó szabályos és gerinces cselekedetekkel nem sok esélyed van.
Érzések nélkül:
Pozitív: Inkább hagyjuk...
Negatív: Megbántod a körülötted lévőket, kihasználsz másokat, átvered Őket, és miegyéb, amit a "rossz fiúk" tesznek.
Itt sokan nem ismernek csak szapulnak, de még egyikőjük sem fáradott soha arra hogy írjon 1 levelet itt vagy a játékon belül, hogy megismerjen, inkább mind hisz a fülének, mert arra lusták hogy inkább tapasztaljanak.
És igen, a "tapasztaljanak"-ra most írhatna pár ember, hogy végleg megbántottam Őket, és átvertem Őket /gondolván arra hogy xy kórházban van, szól Róla, viszont Én kiteszem inaktivitás miatt/
Úgy érzem a V17 egy teljesen új világ, nem akarok semmiféle más világot belekeverni, "új lappal" indít az Én szememben ott Mindenki.
Visszatérve Temor-ra, Ő talán nem küldött sablon levelet?
Egész este a fórumon röhögtünk rajta, nem 1 ember tette ki vagy jelezte hogy Ő is kapott, meetx szinte már majdnem sírt hogy Ő miért nem kapott, úgy kellett nyugtatgatni szegényt
Na Pá, aki akar az majd felkeres és majd eldönti kell-e nyelvtanár, vagy pedig beéri eme Magyar tudásommal, plána ha szóba elegyedik egy Hozzám hasonló hazug, szemét, aljas alakkal.