Köszönöm , lemásztam egy pár sor elejéig a szintedre. Úgy legalább érted mit írokAmúgy büszke vagyok rád swakimakiMegtanultál írni , a speedhez képest
2 értelmes szavad nem volt , amit leírtál volna
![]()
Normálonde az lehetetlen
speeden kellene egy hónap gyakorlás napi szinten amit nem fogok bevállalni szórakozásból , volt lehetőségetek bizonyítani besültetek
![]()
Nalunk pár perc, náluk volt 10-12Bányákat kell húzni, ha olyan a kör beállítás, persze nem az a prioritás. minden azon múlik mennyire gyorsan tudsz elérni a KL-ig mert utána már csak a fejlődés megy ezerrel
nagyon fura mód az angolok ellen meg elfelejtett játszaniJól besültünk , még úgy is hogy Golzsy nállatok volt ..legalább volt esélyetek
![]()
vagytok 200-an amibol a tagsag 90% kicsit se tisztel teged, min csodalkozol...rairtam egy haverra es nar egybol jott a forum kep amiket kitettem kulsore, mert csak ennyire erdekli a klan@= RedSnake =
Mi lenne, ha tiszteletből is, de elárulnád, hogy ki súg ki infókat a klánunkból v61-en?![]()
sokan vagytok , tőletek a legkönnyebb információt szerezni@= RedSnake =
Mi lenne, ha tiszteletből is, de elárulnád, hogy ki súg ki infókat a klánunkból v61-en?![]()
a te benasagodat ne akard masokra ravetiteni, ha nem vagy kepes kialakitani egy olyan tagsagot ahol a tagok erted jatszanak es nem tolnak ki infot az a te hibad.Nem arról szól, hogy hányan vagyunk. A többi társát sem tiszteli, nem hogy engem.
Ennyire gerincesek vagytok![]()