sikamaru123
You do not have to live in the past
- A reakció pontszáma
- 993
Mi is sokat nevettünk igaz RedSnake?
De mi nem húztuk a bányákat szóval nem vagyunk profik
Mi is sokat nevettünk igaz RedSnake?
egy kis pálesz nem volt?Még jó hogy ma aludtam a kincsemmel dél után. kicsit csajos napoztunk . városba mentünk, haza értünk játszottunk ,pihentünk, aludtunk.
Most legalább van erőm jót nevetni.
az elit gárdamajd ti megmutatjátok
1 órát sem bírtatok
ezt szeretem a karmába
![]()
besültetekTisztázás képpen
Jók voltak a csehek jobbak mint mi. Kb. 1 óráig bírtuk nem úgy mint ti 20 percigA másik dolog nyugodtan most lehet arcoskodni de mire is? Tőlünk mégis kikaptatok
Még csak a nyomunka se értetek főleg nem te a bányás taktikáddal xd Attól még hogy mi kikaptunk ti ugyan olyan bénák maradtatok.
![]()
Tisztázás képpen
Jók voltak a csehek jobbak mint mi. Kb. 1 óráig bírtuk nem úgy mint ti 20 percigA másik dolog nyugodtan most lehet arcoskodni de mire is? Tőlünk mégis kikaptatok
Még csak a nyomunka se értetek főleg nem te a bányás taktikáddal xd Attól még hogy mi kikaptunk ti ugyan olyan bénák maradtatok.
![]()
De igazából, mindig Bailey-üt ki először. Utána mi már csak farmolunk.Amugy a tisztességes játék nálad az volt a el múlt körön 6 v 1 ellenem xd.
Te soha senkire nem mész egyedül csak ha ki mindottan kicsike játékos.
nem unod még magad?Azon a körön is annyit voltam mint mindig.pontosan annyit ami idöm van.
Tudod nem mindeni éli a életét a speeden.a külsőn.
Te itt gencegtél UK tudásoddal.meg velük mész a nemzetközire.nem kelletél oda.
Itt us miket írtál nekem?
Te a NovaLee-t csak anyunak hívod .meg milyen jobba vagytok.
Meg több ezer pp jet adtál Rednek meg másoknak.
Te csak igy tudsz érvényesülni.
Nekem ez nem a tudás jele.
Sosincs idod x) de mindig ott remegsz a geped elot a mikor tamadhatsz ram vagy mi rank. Vadolsz mer egy 0 theetsegu jatekos vagy es az is maradol.Azon a körön is annyit voltam mint mindig.pontosan annyit ami idöm van.
Tudod nem mindeni éli a életét a speeden.a külsőn.
Te itt gencegtél UK tudásoddal.meg velük mész a nemzetközire.nem kelletél oda.
Itt us miket írtál nekem?
Te a NovaLee-t csak anyunak hívod .meg milyen jobba vagytok.
Meg több ezer pp jet adtál Rednek meg másoknak.
Te csak igy tudsz érvényesülni.
Nekem ez nem a tudás jele.