DeletedUser18465
Vendég
Eskü élvezem ezt Sajtiék most mondták el h bezárják a fórumot ha nem lesz "csitu" erre mindenki mindenkit tök jó eskü ez jobb mint a jóban rosszban sorozat 3. évada (újranézve) 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
vigyázzatok Inczével ,a medve nem játék![]()
Arch legalább röhögtem egy jót
Azt is értem amit eredetileg írni akartál..arra irtam hogy az jelen állás szerint nem lenne igazságos.
Gondold át,ha nem te lennél Arch felvettek volna a GMF-be,főleg hogy milyen távol vagy a magtól...de még ha ott vagy se biztos felvettek volna a neved nélkül...de felvettek,mert ismert vagy és jo játékos,tehát összeszedték a jókat,mindegy hol van,lényeg a Top1-ami meg is lett...maradtak a gyengébb képességű klánok,ezeknek 1-1 ben harcolni nincs esélyük ellenetek..tehát adott hogy vagy szöviznek,vagy elesnek..igy bár akaratlanul de a ti toborzásotok okozza hogy leszöviznek a fél világgal..vagy megteszik vagy simán elviszitek...persze van az is hogy kiálhatnak harcolni simán ellenetek,eljátszhassák a hőst és mehetnek másik világra..mert mind irod 1-tagotok elbír 10-15-l...erre írtam hogy azért ez így nem korrekt és nem igazságos harc lenne.