=mhc=? :p

Kategória: 'Világ 34', témanyitó: Milan95, téma nyitása: 1. Feb 2016.

Oldal megosztása

 1. Milan95

  Milan95 Member

  Csatlakozott:
  22. Szept 2015
  Üzenetek:
  262
  Kapott kedvelések:
  0
 2. thranduil

  thranduil Guest

  Na jókor tudtad meg.
  Pedig már irták az újságokban is,nem olvasod a New York Times-ot?
   
 3. Milan95

  Milan95 Member

  Csatlakozott:
  22. Szept 2015
  Üzenetek:
  262
  Kapott kedvelések:
  0
  nem :)) csak Trollfocit olvasok :p
   
 4. Aldaron

  Aldaron Csöve$bánat

  Csatlakozott:
  26. Szept 2015
  Üzenetek:
  2.764
  Kapott kedvelések:
  1.270
  Ennyire gyorsan terjednek a hírek :O ? Pedig a szerver sem kezdődött el :)
   
 5. Aldaron

  Aldaron Csöve$bánat

  Csatlakozott:
  26. Szept 2015
  Üzenetek:
  2.764
  Kapott kedvelések:
  1.270
  V28-on ugylátom megint beindult az élet beszéljünk inkább az MHC-ról :D
   
 6. thranduil

  thranduil Guest

  Beszéljünk inkább arról hová süllyed a kh a piacozás miatt.
  Nézd meg az első oldalt.
  a 95% nem fosztott ki 1000 falut se,a játékhoz se sokat értenek,de ottvannak az élen mert beleölik az anyósukat is a játékba.
  Jó lenne már legalább 1 olyan NORMÁLIS szeró (nem classic meg fene 4es sebesség) ahol nincs ez a piacozás,csak az alap funkciók.
  Hogy látsszon már megint ki az aki tud játszani. Ezek sehol nem lennének.
  Egyszerűen szomorú. Persze most még jó a kh-nak,mert jön be a pénz,azért is inditanak 3 hónaponta szerót,mert az elején jó sok befolyik. De majd ha csak 200 játékos lesz 1-1 világon kezdéskor akkor rájönnek,hogy mégse kellett volna ennyire telhetetlennek lenni.
   
 7. -Archangel-

  -Archangel- Well-Known Member

  Csatlakozott:
  8. Már 2012
  Üzenetek:
  1.156
  Kapott kedvelések:
  1.142
  Jó lenne összeszedni pár jó játékost és indulni egy külföldi szerón.
  Ott néha inditanak olyat ahol nincs piacozás,asszem angolon pár hete olyan indult.
  Igaz,hogy ott erősebb a játékosállomány,de legalább nem azt kell nézni,hogy akik egyáltalán nem értenek a játékhoz az élen lovagolnak mert olyan előnyökhöz jutnak aminek igazából semmi köze a játékhoz. Hanem inkább a való élethez.
  Akinek sok pénze van az életben,az mostmár a játékban is nagy valaki lehet.
  Akinek pedig nincs,az itt is egy "senki" marad.
  Persze aki tényleg jól tolja és van ideje az boldogul pp nélkül is,az elején jóval lemaradva,de később feljön. De a középszerű játékosok pp nélkül eltűnnek. A noobok pedig ppvel az élen vannak.

  Na már én se tudom miket dumálok.
  De a lényeg az,hogy szomorú ami itt folyik.
  A kh már nem az a külön univerzum mint ami régebben volt,hanem a valóélet tükörképe.
  De a lényeg az,hogy a pénz az folyik be.
   
 8. nagyincze

  nagyincze Well-Known Member

  Csatlakozott:
  26. Máj 2010
  Üzenetek:
  1.259
  Kapott kedvelések:
  1.122
  Mondjuk ennyi rossz,értéktelen világ után csinálhatnának egy jo világot:)

  Eltudnék képzelni egy V35-t a V2-s beállitásokkal és az akkor ott használható funkciókkal,mikor nem volt felezés,nem vetted a nyersit,nem címkéztek helyetted,nem küldték ki helyetted a nemes vonatot..vagyis amikor a tudás számítót,még azt se bánnám ha csak az akkor használható scriptek lennének:)

  Ezt kihirdetni min.3-honappal előre hogy mindenki tudjon rákészülni és akkor szerintem nem egy 4-kontis világ lenne,na ott megmérközhetnének a nagy klánok,mert szerintem sokan visszatérnének a régiek közül is egy ilyen világra:)

  De ezek a mostani világok ugy vannak megcsinálva hogy hamar vége is legyen,a kezdőknek esélyük a nullánál kisebb..és csodálkoznak hogy fogy a KH játékosállomány.. van 4379 élő falu..van 1769 barbár...tehát majdnem 3-játékos jutt egy barbárra...aki játszik tudja ez nem elég,tehát aki kicsit tud játszani hamar kiirtsa a kezdőket,hogy legyen nyersi(de azért támogassuk a kezdőket,csak esélyt sem adunk nekik)...eddig már egy kontin kinövi magát egy nagyobb klán,tehát van 4-nagyobb klán,ami kiszedi az eddig tulélöket,majd harcolnak ök és azzal vége a világnak..max.1-1.5év...a lényeg az elejében van,amikor a többség nyomja bele a nyersit,utána már ugy van csinálva hogy hamar vége legyen...kicsi a világ,igy a harcok hamar mennek és hamar is vége van,egymásra vannak süritve a klánok,hogy hamar vége legyen..jöhet az uj világ,ahol megint nyomják az elején bele a pp-t...erröl szol az egész..a kezdésröl,mikor jön a pp,azután hogy hamar vége legyen...de azért jo arrol dumálni hogy mindent megteszünk a kezdőkért..csak azt nem értem hogy éli túl egy kezdő pl.közvetlenül mellettem(ha játszanék) mikor egyik barbár 1.20-percre van a másik 2.20-ra...de olyan jó arról dumálni hogy segítsük a kezdőket:D

  Ha segíteni akarjátok a kezdőket akkor a 4300 játékosra rakjatok kb.12000 barbárt,úgy már lesz esélye 1-2 kezdönek belejönni,amíg elfoglalják...de így....bár tudom az hosszú világ lenne,nem hozz annyi pp-t,így akkor meg minek...

  Ja és ne azt várjátok hogy mi tegyünk a kezdökért,mi ne foglaljuk be...ti kellene értük tegyettek,ti kellene olyan világot biztositsatok nekik ahol van esélyük játszani,nem lesznek egyböl farmok stb.stb..
   
  Utoljára szerkesztve: 2. Feb 2016
 9. Milan95

  Milan95 Member

  Csatlakozott:
  22. Szept 2015
  Üzenetek:
  262
  Kapott kedvelések:
  0
  tudod mi lenne?ami v2-on volt, megunnak az emberek, allo frontok inaktivitas stb...100 falu felett kell a fiokkezelo pl. anelkul, nem tudsz hatekony lenni, az meg olcso is, es elvezhetobbe teszi a jatekot.1500 pp 20 euro, ha hobbikent fogod fel havi ennyi sztem belefer, cigire piara sokkal tobb elmegy.De egy ido utan csak havi 400 ba kerul, s ha vilag elejen elpalsz 4000-5000-et egy evre a 700 pp/ho ami 10 euro siman kijon, ami nem veszes.
  Van a masik veglet, honnan tudjatok, hogy az aki most top1 nem arulta a pp-t v32-n es v33-n es most csak elkolti?Jelenlegi rendszerben ha ugyes vagy annyi pp t ossze tudsz szedni hogy az uj vilagban ha komolyan jatszasz akkor koltened se kell ra.
  Teny, hogy jobb lenne, nem 4 kontis vilagon jatszani, de nem a pp funkciok az okai ennek, rengeteg uj lehetoseg sok uj online jatek szuletett a KH elindulasa ota...stb...s magyarok nem lettek tobben :)) aki jo az most is idovel szetveri a gyengebbet...
   
 10. Milan95

  Milan95 Member

  Csatlakozott:
  22. Szept 2015
  Üzenetek:
  262
  Kapott kedvelések:
  0
  nehogy azt mond te nem oltel bele egy keves pp-t hogy hamar meglegyen a KL :)
   
 11. -Archangel-

  -Archangel- Well-Known Member

  Csatlakozott:
  8. Már 2012
  Üzenetek:
  1.156
  Kapott kedvelések:
  1.142
  Nos Milan,lássuk csak.
  A top1 jelenleg Schimoda.
  Akiről biztosan tudom,hogy v33mon is jó nagy mennyiségben nyomott el ppt,
  valamint a v31en is. v32őn tudtommal nem volt.
  De ha volt is,és összeszedett 10k ppt (ami lehetetlen!) akkor is bőven elnyomta a másik 3 világon a tizszeresét (és valszeg keveset mondok).
  Ha belenyomsz egy 500-1000 de még 2000 ppt is az nem nagy vmi. De azt ne mondd már,hogy aki egyáltalán nem farmol,és 6 nap alatt eléri a 3000 pontot és akadémiája van,az 1-2 ezret nyomott csak bele :)

  Félreértés ne essék,semmi bajom Schimoval,nem ellene irányul.

  http://kepfeltoltes.hu/160202/farm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Tessék a tegnapi farm.
  Schimo 9750 nyersi
  Jikk 1 szál nyersit sem farmolt!
  Schattenreiter 5000 nyersi
  Balek 19000 nyersi
  Tusko hopkins 4000 nyersi
  Sullafelix 3500 nyersi
  Varta17 14000
  Thom 12000
  *Csufííí* 8000
  Tigur 3000

  A többit nem irom le.Szóval az első oldalon kb 5 olyan játékos van aki farmol,nem ppért veszi a nyersit.
  A többieknél úgy látszik a ppzés kizárja a farmolást. Biztos egész nap a piac előtt ülnek,hogy mikor kerül bele egy kis nyersi,igy nincs idejük farmolni.
  Ez jellemzi jelenleg a magyar kh v34es világát.
  A top25.
  Na de végülis,mindig azt mondják,hogy a háború a pénzről szól. Nem értem miért lázadozok itt :D
   
  Utoljára szerkesztve: 2. Feb 2016
 12. nagyincze

  nagyincze Well-Known Member

  Csatlakozott:
  26. Máj 2010
  Üzenetek:
  1.259
  Kapott kedvelések:
  1.122
  Milán V2-volt 2600 falum,mind felépítve,mindbe volt sereg és hatékony is voltam(szerintem:))de voltak nálam nagyobbak és hatékonyabbak is és azoknak is mind fel voltak építve a falvaik..

  Míg megunja,inaktív fiókokról beszélsz,addig nézd meg a LE-listát,nem hiszem inaktív fiókok voltak ott..a mai világokon sokkal több inaktív fiók van mint azokban az időkben:)

  Csak akkor játszódtunk,amit lehet te nem értesz,akkor minden egyes falut te építettél fel,így tehát ragaszkodtál is hozzá de ezt leírni úgysem tudom,ezt ahhoz hogy megértsd,ezt átkel éld..valahogy olyan hogy kint focizol egyet vagy bent Playstation-n..mindkettő után jól esik a sör,de aki kint focizott jobban érzi magát,lehet neki a sör is jobban esik..

  Amit nem értesz,hogy nem arról a 10-eurorol van szo,hidd el én is beletudok annyit rakni...hanem arról hogy én játszódjak,ne a gép,én csináljam,ne a gép..hisz azért ültem ide..nem azért hogy csak benézzek hogy mit csinált a gép...és ugyanígy legyen az ellenfelem is...aztán melyikünk ügyesebb az győzzön...ne az amelyikünk több pénzt nyom bele.
   
 13. Aldaron

  Aldaron Csöve$bánat

  Csatlakozott:
  26. Szept 2015
  Üzenetek:
  2.764
  Kapott kedvelések:
  1.270
  Sziasztok, eme nőszemélyt biztos ismeri minden kedves KH-s aki a magyar szervereken játszik :) ki más lenne mint evike20, szerencsére még nem volt alkalmam vele beszélni, ezek után meg főleg nem is lenne kedvem. Mint látjátok a hölgyemény igen keményen szitkozódik és egyben trágár kifejezésekkel él, holott ugye semmi okot nem adtunk rá, ja, de, bocsánat, megmertük támadni az Ő dicső maci klánját, és erre egy vezérhez méltó levelet kaptuk tőle :)
  Szóval kezdeném is pontokba szedve eme csodálatra méltó levelet.
  1.
  A fenyegető hangvételű levél eléggé szépen megvan fogalmazva nevetséges és igazi hölgyhöz vezérhez méltó levél...
  2.
  azt írja hogy egy "nagyarcú hulyegyereket sem türünk meg köreinkben" Rúgd ki alexka tagod mert kapásból Ő már egy ilyen tag, a te kis fiad sztem vagy a fene se tudja de akkora arcotok van a semmire, hogy az már fáj, aztán légyszi magad is rúgd ki mert nagypofájú vagy...
  3.
  "mi itt legalább 400-an aktivak, a nagyarcuak ellen, huzd meg magad, vagy takarodj a térkép másik szélére" ezt kiérti, milyen 400ról beszél ? 400 embere van ? majd éva javítsd ki mert nem értem köszi... utánna leírja "szépen", hogy hagyd el a térképet mert félünk Tőletek csak bajt okoznátok, semmi baj Évi még el sem kezdődött a játék... a hasonmásod Witcher legény is azt mondta az első nap, hogy szervert nyernek, hát majd meglátjuk, csak nehogy galiba legyen a klánjukba, "halálunkig az álmainkért", ugyebár...
  4.
  Legyökerezi a tagunk finoman szólva ez az Éva, semmi oka rá még mindig :) de nyugodtan :) Majd utánna leírja h lehet hadatüzenni :) Fuu ez a nő tudja mit írt le amugy ? miért üzennénk hadat hiszen a világ másik végében vagyunk,,, tyyűűűű ez aztán nagy iq bajnok ez az Éva :D
  vastaps te kis... (képzelje mindenki ide amit akar)

  Most őszintén ezek az emberek miért játszanak ? játsdzani se tud csak eszet osztani lemerem fogadni ennek az Évának ez a legjobb időtöltése h ilyen merész leveleket írjon csoda h nem banolták még elég ránézni erre a levélre, sztem nem az első ilyen levele :) Mondom csoda h egyátalán nem banoltál... Fuuu de jót nevettünk ezen évikém, csak így tovább, még sokra viheted főleg a rum brumm klánoddal :)


   
 14. mikis

  mikis New Member

  Csatlakozott:
  8. Feb 2016
  Üzenetek:
  16
  Kapott kedvelések:
  14
  És most jobban érzed /érzitek magatokat?:) írt 1 levelet . Valami kiváltotta ,hogy ő ilyen megfogalmazásba és minősítésbe írt..
  Amiről tud ő és Y emberke.
  De ettől most te jobb lettél ,hogy így ócsárolod és próbálod lejáratni mások előtt ?:)
   
 15. evike20

  evike20 Member

  Csatlakozott:
  11. Aug 2012
  Üzenetek:
  150
  Kapott kedvelések:
  3
  ne várj tőle jobbat, ha már idézni is csak hiányosan tud, s a sztorinak a rá "pozitiv" részét emeli ki
   
 16. Aldaron

  Aldaron Csöve$bánat

  Csatlakozott:
  26. Szept 2015
  Üzenetek:
  2.764
  Kapott kedvelések:
  1.270
  Evike téged muszáj lejáratni, amilyen mocskos játékkal játszotok :)
   
 17. mikis

  mikis New Member

  Csatlakozott:
  8. Feb 2016
  Üzenetek:
  16
  Kapott kedvelések:
  14
  mocskos játék ? na mesélj erre kíváncsi vagyok mit nem tudok róla/róluk
   
 18. evike20

  evike20 Member

  Csatlakozott:
  11. Aug 2012
  Üzenetek:
  150
  Kapott kedvelések:
  3
  mesélj!:)
  mi mocskosakat szoktam tenni?

  ezen a fórumon akarod megvivni velem a csatát?
  én javaslom v34 szinterét
   
 19. =VadVirág=

  =VadVirág= Member

  Csatlakozott:
  26. Ápr 2012
  Üzenetek:
  407
  Kapott kedvelések:
  15

  Nos nem csak a pp van ott volt a dologban.
  Ahhoz ugyan is kellet volna lenni nyersinek a tőzsdén.Én iszonyatosan sokat tőltöttem el azzal,hogy a tőzsdét néztem tudok e venni nyersit és alig alig tudtam.magyarúl ő a tőzsdét meg kerülve jutott nyersihez pp ért illetve támogató fiókok segítségével.
   
 20. =VadVirág=

  =VadVirág= Member

  Csatlakozott:
  26. Ápr 2012
  Üzenetek:
  407
  Kapott kedvelések:
  15
  Már nem azért de ez nem az első ilyen leveled és nem is csak x és y közti beszélgetést jelent.
  Aki ismer tudja milyen kavarásra vagy képes.
  És milyen rágalmazásokra.