Na jókor tudtad meg.
Pedig már irták az újságokban is,nem olvasod a New York Times-ot?
Mondjuk ennyi rossz,értéktelen világ után csinálhatnának egy jo világot
Eltudnék képzelni egy V35-t a V2-s beállitásokkal és az akkor ott használható funkciókkal,mikor nem volt felezés,nem vetted a nyersit,nem címkéztek helyetted,nem küldték ki helyetted a nemes vonatot..vagyis amikor a tudás számítót,még azt se bánnám ha csak az akkor használható scriptek lennének
Ezt kihirdetni min.3-honappal előre hogy mindenki tudjon rákészülni és akkor szerintem nem egy 4-kontis világ lenne,na ott megmérközhetnének a nagy klánok,mert szerintem sokan visszatérnének a régiek közül is egy ilyen világra![]()
Jó lenne összeszedni pár jó játékost és indulni egy külföldi szerón.
Ott néha inditanak olyat ahol nincs piacozás,asszem angolon pár hete olyan indult.
Igaz,hogy ott erősebb a játékosállomány,de legalább nem azt kell nézni,hogy akik egyáltalán nem értenek a játékhoz az élen lovagolnak mert olyan előnyökhöz jutnak aminek igazából semmi köze a játékhoz. Hanem inkább a való élethez.
Akinek sok pénze van az életben,az mostmár a játékban is nagy valaki lehet.
Akinek pedig nincs,az itt is egy "senki" marad.
Persze aki tényleg jól tolja és van ideje az boldogul pp nélkül is,az elején jóval lemaradva,de később feljön. De a középszerű játékosok pp nélkül eltűnnek. A noobok pedig ppvel az élen vannak.
Na már én se tudom miket dumálok.
De a lényeg az,hogy szomorú ami itt folyik.
A kh már nem az a külön univerzum mint ami régebben volt,hanem a valóélet tükörképe.
De a lényeg az,hogy a pénz az folyik be.
evike20 febr 07, 22:50
Szia!
csak tényközlés!
ha a klánod továbbra is érkezik hozzánk támadókkal, téged és a pereputtyodat visszaütünk 36 pontra, MHC-stől, Montipapástól...
egy nagyarcú hulyegyereket sem türünk meg köreinkben,
gondold át!
mi itt legalább 400-an aktivak, a nagyarcuak ellen, huzd meg magad, vagy takarodj a térkép másik szélére!
anno voltam MHC-s, tudom hogyan müködik a "henger",
s az ilyen hozzád hasonló frissgyökerek kutassanak máshol,
s most lehet nekünk hadat üzenni.....mert nagy volt az arcom?...
csáo
HardCors febr 07, 23:06
Szia
Bocsánat,hogy 15 perc késéssel válaszolok,de eddig röhögni voltam a leveleden.
Hogy merészelsz ilyen így üzenetet írni?
Hát mi ez,ha nem gerinctelenség? :'D
Nem ismerlek..
Nem is akarlak megismerni.
De a drága szüleid nem tanítottak jómodorra?
evike20 febr 07, 23:10
ne aggódj a gerincem miatt, én sem aggódom a tied miatt,
ha harcolni akarsz, örülök hogy készen állsz, a klánom már tűkön ül hogy egy nagypofáju MHC-st szétüssön, köszi hogy jelentkeztél alanynak!
további jó játékot!
HardCors febr 07, 23:11
Én miért lennék gerinctelen?
Mert megtámadtam 1 embert? :'D
Jaj ne..![]()
Sziasztok, eme nőszemélyt biztos ismeri minden kedves KH-s aki a magyar szervereken játszikki más lenne mint evike20, szerencsére még nem volt alkalmam vele beszélni, ezek után meg főleg nem is lenne kedvem. Mint látjátok a hölgyemény igen keményen szitkozódik és egyben trágár kifejezésekkel él, holott ugye semmi okot nem adtunk rá, ja, de, bocsánat, megmertük támadni az Ő dicső maci klánját, és erre egy vezérhez méltó levelet kaptuk tőle
Szóval kezdeném is pontokba szedve eme csodálatra méltó levelet.
1.
A fenyegető hangvételű levél eléggé szépen megvan fogalmazva nevetséges és igazi hölgyhöz vezérhez méltó levél...
2.
azt írja hogy egy "nagyarcú hulyegyereket sem türünk meg köreinkben" Rúgd ki alexka tagod mert kapásból Ő már egy ilyen tag, a te kis fiad sztem vagy a fene se tudja de akkora arcotok van a semmire, hogy az már fáj, aztán légyszi magad is rúgd ki mert nagypofájú vagy...
3.
"mi itt legalább 400-an aktivak, a nagyarcuak ellen, huzd meg magad, vagy takarodj a térkép másik szélére" ezt kiérti, milyen 400ról beszél ? 400 embere van ? majd éva javítsd ki mert nem értem köszi... utánna leírja "szépen", hogy hagyd el a térképet mert félünk Tőletek csak bajt okoznátok, semmi baj Évi még el sem kezdődött a játék... a hasonmásod Witcher legény is azt mondta az első nap, hogy szervert nyernek, hát majd meglátjuk, csak nehogy galiba legyen a klánjukba, "halálunkig az álmainkért", ugyebár...
4.
Legyökerezi a tagunk finoman szólva ez az Éva, semmi oka rá még mindigde nyugodtan
Majd utánna leírja h lehet hadatüzenni
Fuu ez a nő tudja mit írt le amugy ? miért üzennénk hadat hiszen a világ másik végében vagyunk,,, tyyűűűű ez aztán nagy iq bajnok ez az Éva
vastaps te kis... (képzelje mindenki ide amit akar)
Most őszintén ezek az emberek miért játszanak ? játsdzani se tud csak eszet osztani lemerem fogadni ennek az Évának ez a legjobb időtöltése h ilyen merész leveleket írjon csoda h nem banolták még elég ránézni erre a levélre, sztem nem az első ilyen leveleMondom csoda h egyátalán nem banoltál... Fuuu de jót nevettünk ezen évikém, csak így tovább, még sokra viheted főleg a rum brumm klánoddal