Azért jót mosolygok
Én legalább felvállalom amit teszek. Amit nem azt persze nem. Ezért mondom hogy semmilyen kémet nem ültettem be, semmilyen barátommal nem dobattalak ki, csak szimplán duruzsoltam ezt azt, egy addig számomra ismeretlen játékosnak, azóta se beszéltem vele 1 szót sem...Ha jól emlékszem nem is állt át hanem phazzernek odaadta a fiokját. Ha tényleg a kémünk lett volna, akk átállt volna, nem gondolod?
De menjünk tovább.
Az egyenes játék, ha valaki Sparta vezérkarába is benne van, mert viszi brookyt, majd nálad szétkatázzák, befoglalják ezt nem birod elviselni ezért kilépsz. Alapból mondtuk brooky nem lesz többé, dobd le, de te ragaszkodtál hozzá, ez lett a végzeted egyébként.
Majd kilépés után pár napig azt mondtad csak friss levegő kell, abbahagyod, majd teljes pálfordulat belépsz az ellenfél klánjába.
3 napon belül a volt klántársad leis rohanod és foglalsz tőle 5 falvából 3at.
Majd a hátunk mögött szervezkedsz Radrornal, alexanderen kivül még 3 embert akartatok átcsábítani, te is beszéltél mindel, és mondtad mennyivel jobb ott ahol most vagy. Majd hogy megelőzzem a bajt 6 nap múlva neked ugrottam elhoztam 2 falud. Te ekkor kikeltél magadból hogy mégse kaptál annyi védőt mint amit igértek neked, nem birtad feldolgozni hogybuktál két falut, emiatt eltávolítottak a klánból. Majd elkezdtél a Col ellen is aknamunkázni, kicsalni pár tagot hogy szétessenek, szét is estek 2 héten belül.
Azért ezt így elolvasva kérdezem én bárkitől, virág a becsületes egyenes játék hive?

Nincs baj ezzel virág, csak ne mondj A-t ha B-t cselekszel, vállald fel teis, ahogy én teszem, ne csak mutogass. Úgyanúgy játszol mint én, csak én nagyobb köntösbe....