DeletedUser13948
Vendég
Szóval dobjunk fel valami kérdést...
Külső és belső szemlélőktől kérdezem, hogy kit látnak legesélyesbbnek ezen a világon?
Külső és belső szemlélőktől kérdezem, hogy kit látnak legesélyesbbnek ezen a világon?
Melyik is ez a világ ?
Na már most szarul keződik (
Mit vársz tőle?
Szóval dobjunk fel valami kérdést...
Külső vagy belsőnek számítok?
Tippelhetek?
Szerintem a TERROR a 3-as t3rror meg a kukacos terr*rnak van esélye csak.
[SPOIL]Side 1:
Tribes: TERROR, T3RROR
Side 2:
Tribes: NOrDEr
Timeframe: Múlt hónap
Összes foglalás ellenséges oldal ellen:
Oldal 1: 8
Oldal 2: 22
Különbség: 14
Összes foglalás pontértéke ellenséges oldal ellen:
Oldal 1: 54,689
Oldal 2: 120,033
Különbség: 65,344
[/SPOIL]
Jó a téma, még lehet ötletelni.
Mi lesz veletek, ha sophie-t felveszem kertépítőnek, NO DE meglátjuk majd!
Mi a baj odaát nálatok, hogy ilyen kemény lettél már megint?
Na ha már csevegő!
Elvileg ide minden jöhet.
Profi és kevésbé profi játékosok véleményét is szeretném megkapni. ( Persze itt mindenki profi)
Szóval egy nukeba érdemes két nemest rakni vagy sem?
Emlékeztem erre a hozzászólásra, bár már nincs itt vigyori, azért néhány dologra néha ráhibázik.Sziasztok!
Direkt nem írtam hanem megvártam míg kinem teljesednek a teljes indokok.
Nézzük csak időrendbe mik történtek.
Nemtudom kivagyokot kitiltották véglegesen. Nézzünk utánna a statjának. 90%-a belső. Legyen! De! Szinte akiket bebelsőzőtt mit látunk? Koiponty, Emperor és még sorolhatnám, átadták a nagyfalut neki és huzzák fel az újabbat mégjobban a szélén. [SPOIL]Nem szólok semmit, biztos semmi köze sincs a multizáshoz és a jogtalan előnyhöz.
Már a kitiltás előtt is látható volt hogy illegális scripteket használ a könyvjelzőből, ezt mindenki tudja, aki kicsit is jobban benne van a játékban.
Feljelentette valaki, már mindenki megvolt gyanusítva. Ezért ki persze a csunya és rossz ember? Sparta.
De nézzük is aznap mivolt Roki profilján. Egyből sárral dobált minket, engem. Hogy vigyori aztmondta ő már rég nem katonákkal harcol és tudja ezt levéllel is bizonyítani. Meghogy respii és monti is megmondta egy szerverre ne menj Spartaval. Ha már ennyire felhoztad akk csakhogy tudj mitörtént V5ön, necsak mendemondákról.
Respii,mvszkt fronton átadja a fiokját nem legálisan!!!
Respii pokolfajzatnak(bejelentett közösnettel vitte), mvszkt-t pedig montipapa csinálta ugyanezt.
Pukkocska a saját játékosuk felnyomta őket hogy multiznak és ezért lett kitiltva 20-30 fiok. Nempedig 20-30 játékos. Montipapánál cirka 8 fiok volt, és körülbelül 10 játékosra jutott 30 fiok. Mellette 10en benyomták a törlést és a maradék 10-20 fő beállt a Farkasbirodalomba.
(Akik elbuktak.)
De térjünk vissza V20ra. Ahol egyből Roki sárt dobál Spartara. Azóta úgynézki saját társuk árulta el, bár megmondom őszintén nemtudom ki a hunyó. De! Tegyük fel én tettem volna, vagy más Spartai. Azért vagyunk becstelenek mert feljelentünk egy olyan játékost aki jogtalanul szerezz előnyt a többiekkel szemben? Nehogymár még mi legyünk a rossz. Nemtudomkivagyok hibázott, megbünhödött érte. De ha igazán nagy player lenne, meg roki is, akkor 1 játékos miatt nem a törlésen gondolkodott volna, hanem azon hogy szedjék fel minnél hamarabb és hogy tudják újra teletápolni nyersanyaggal. Eléggé friss a szeró, semmiről nem maradt még le a srác. Ja de igen! A top1 helyről....
Anno megmondtam roki ingatag vezér. Egy jótanács az ellenfeleknek. Legyen egy egységes biztos vezetés, roki nélkül és akkor méltó ellenfelei lehettek Spartanak. Ő sajnos máshoz nemért mint habzó szájjal osztani a sületlenségeket.
Spartan kivül 3 erősebb klánt látok. Egy jólszervezett MF-t, egy újraszervezett Bears és egy kicsit most felhigult Terrort. Egy jó erős vezetéssel komoly borsot törhetnek a Spartaiak orra alá.
Gyözzön a jobb, sok sikert mindenkinek![/SPOIL]
Te adai.erenc, most már csak megkérdezem, Te ahány klánban megfordultál azt mind pocskondiázod utána?
A vezérekkel van gondom, valamit félre olvastál, a klán többi tagjával jó kapcsolatban vagyok és leszek.
Köszönöm, hogy elismered.Akkor jól tetted hogy klánt alapítottál
Köszönöm, hogy elismered.
Felhozták, hogy mennyi nemest kell küldeni egy támadásban. Egyet!
Lehet íjásszal támadni? Lehet,de nem éri meg védővel támadni, de ettől még akár nyerhetünk is vele, pedig egyértelműen ostobaságnak hat!
Szeretném kérdezni,hogy mi a véleményetek az alábbi saját szerkesztésű segítségekről.
A véleményed elolvasom s lehet további segítségek megírásában segédkezik, illetve segíthet jobban megérteni. A segítséget használhatjátok a klánfórumban, talán segít a KH jobb megértésében, bár, ha teljesen ostobaságnak tartod, akkor szívesen hallom majd az érvelésed.
[SPOIL]http://kepfeltoltes.hu/130816/2013-08-16_124806_www.kepfeltoltes.hu_.png
kattintásra a liken nagyítva lesz látható
[/SPOIL]