DeletedUser17017
Vendég
100 acsarkodóval csak maga a sátán ér fel
DE azt ne feled,hogy a te kőzreműkődésed segitette a klánt a spárta elleni falú foglalásba véleményem szerint mivel a terrornál egymásnak paszolgatták mindig a vezetői rangot.Rokinak joga van megszólalni és játszani! Nem kedvelem, de nehogy már ti mondjátok meg, hogy mit csináljon és mit ne csináljon! Foglalkozzon mindenki a saját kis dolgaival! Akiknek joga volna számon kérnie az a volt klánja, de ők meg kedvelik, s én meg tiszteletben tartom ezt.
Más...
Gratulálok az ellenfelünknek, a sparta klánnak és játékosainak!
Köszönöm, hogy miközben falvakat bukott a sparta játékos, gratulálni tudott a klánunknak és játékosainknak! Kevesek engedhetitek meg maguknak, hogy sportszerűen játszanak és viselkedjenek, fair megnyilvánulásaik pedig remélem követendő példa lesz a V20-on.
Örülök, hogy kialakult végül is két meghatározó erő és élvezetes harcokra számíthatunk! Ehhez kívánok magunknak(V20 klánjai) élvezetes és becsületes játékot!
Ez a vigyori egyre szimpatikusabb nekem
Csak tömörebben írna....
Akkor el is olvasnám
Van akinek van mondanivalója, van akinek nincs, illetve nem osztja meg!
Egyikőnk szereti a szalonnát, másikunknak meg a kolbász jön be! Nem kényszer sem a kolbász, sem a szalonna.
Én egy fórumra olvasni és írni járok fel, ti meg filmeket néztek vagy esZtek?
adai.erenc!
Seregekről annyit szeretnék neked írni, hogy 1000+ falunál én megnézem te hogyan alkalmazod ezeket
Isten segítsen benne, én addig inkább kétszer kipucollak míg kémkedsz meg eldöntöd melyik precízen felépített faludból óhajtasz majd támadni
Most miért kötegszem? Azért mert nem lehet támadni bárdos, k lovas lovas íjj és kos nélkül (+10 kata), mert nincs olyan védő falu a világon amire te el tudnád lőni a speckó faluid!
Minden esetre nem létezik jó támadó és védő falu, több millióból csak az az 1 és csakis egy megfelelő párja van mindennek ami a legjobban bezúzza a másikat.
Szerintem én is abbahagyom,mert túl későn kezdtem és itt középen semmmi esélyem sincs már,a v22-ig inkább speedezek
Valaki tudja,hogy mikor indul a v22?
az is az lesz neked,mert tovább nem tart majd számodra mint ez :d
Ennél nagyobb hülyeséget még nem is olvastam...
Az is az lesz Neked,mert tovább nem tart majd számodra mint ez
Vedd le a profilképdről akkor a magyar zászlót,aztán menj Rokival együtt külföldi szerverre ott nem lesz gond a magyar emberrel!
Ott majd lesz más fajta emberrel gond.
Ja majd el felejtettem,ott sem akarod majd tovább vinni a accot...