DeletedUser15174
Vendég
látod csajszi csak azt írtam le,amit skype-on,de érdekes itt teljesen más stílust vettél elő,de még a véleményed is más lett
A V1-en védekezni a világ legegyszerűbb dolga 400 óra áll rendelkezésre. Aránytalanul keveset tud megtenni a nemes, pedig ez a legnagyobb világ...a v14-en 120 órát is tud menetelni a nemes !!!!!!!, egy pindurka világon, a legnagyobbon meg 56-ot !!! vicc ! Ezeken változtatni kéne, jó irányba. Aránytalanul gyenge a Támadó sor a V1-en. egyszerűen vicc, hogy 20T meg lehet fogni karcolásmentesen 5-7V-vel 400 óra séta után...ennek tükrében képzésük is aránytalan…kinek van már kedve egyáltalán támadni nagy tömegben ?...egyáltalán nem támogatja a támadó szellemet amiről épp a klán háború szólna. Egy támadó sort, Gyorsabb leképzeni mint oda érni, nem vicces, most őszintén az a kicseszés ha nem murdelnek, hanem sétálnak erről kell szóljon a KH ?
Jah a statra vissza térve csak előtte 1000 falut vesztettetek a BFK-tól persze ki lehet emelni 1-1 napokat ahol pluszban vagytok, vagyunk....én azért összességében nézem. Kíváncsi volnék erre az időszakra a Let pontokra is, ki próbálkozik és ki az aki csak cselleng.
hszedből megállapítván gondolnám hogy kedves Linácska most a BFK soraiban húzza ?
az elsőből
Az meg hogy ki vagy, régen elárulta a logód,nyugi bele
mentalítás...?
gondolom még nem hallottál a mozgatható védelemről meg gondolom v1-et sem ismered és ezáltal nem tudod,hogy hátul is voltak csaták ahonnan a maradék T-t valszeg nem magukon fogják leveretni
OOOOhhh hát nem tudtam, hogy ki hiányzik ennyire... persze hogy Gabika volt az
Egyáltalán Neked mi közöd a V1-hez?
Jah, hogy már ismét játszol... bocsika
A másik pedig, egyszerű a V1 képlete, 1 "nagy" és 2 "kicsi" klán összefog a másik nagy ellen, azt elvéreztetik, utána pedig a 2 kicsi ha eszük van kinyírják a nagyot, és jöhet a V1 igazi fináléja
Gondolom amikor 1000 falut buktak, a BFK véletlenűl a supportot is belevonta a támadásba feljelentgetések keretében ^^
A többi támadás már csak a játékból kizárt accokra mehetett.
Milyen véletlen és mennyire ismerős eljárás ez ettől a klántól
Egészen véletlenűl engem is így oldottak meg ^^
Hajrá Cotr !