• Nem tetszik a havazás? Kapcsold ki:

szerverbeállítási javaslat v46-47?!

érdekelne e egy ilyen szerver téged?

 • igen

  Szavazatok: 12 44,4%
 • nem

  Szavazatok: 11 40,7%
 • kisebb változtatásokkal indulnék

  Szavazatok: 4 14,8%

 • Összes szavazó
  27
 • A szavazás lezárult .

Say Hi

-NF-
Messi, van egy szkript, ami legális és nullát kell kattintani magához a farmoláshoz.

A támadót, védőt dőreség lenne díjazni, már ebből a profildíjból is csak baj van, saját magad támadtatása, bevédetése, lásd v40-en séf vs Sparta, vagy v31 czuczaitoto vs =Vikings=. Vagy v37-en ImZs végigharcolta a szervert, védett hónapokon át, majd fsociety elvette tőle... És ez csak egy plecsni. Mi lenne, ha 10k pp-t adnának érte? Nem lenne fair azokkal szemben, akik küzdenek egy szerveren át, majd más ilyen önnös érdekből elveszi tőle pár nappal zárás előtt. Vagy az olyan esetet is írhatnám, mint ami a társaddal Messi, Xeniával volt, akinek majdnem másfélszer annyi LEV-je volt, mint a végül LEV-első Ádinak, de a társai elfogytak, bebarbult, és elbukta. Én azt a díjat nem érzem túl fairnek.
 

sajtmacska

ex CoMa
Ex-Csapattag
Ahogy azt már régebben is írtam, a nyeremények mértékét nem a magyar csapat dönti el, és nincs ráhatása arra, hogy milyen nyeremények kerüljenek kiosztásra.

A magyar nyeremények összege a világ méretéhez, játékoslétszámához képest a jelenleg futó világok (minden piacra vonatkoztatva) között az egyik legmagasabb. Ezt emelni, FŐLEG akkora mértékben kérni lehet, de nem fog megtörténni.
Amennyiben a beszélgetés egy olyan irányba fordulna át, hogy a meglévő összpontszám (=összes nyeremény) elosztása más arányban történjen meg, és mondjuk legyen betéve 1-1 extra kategória, ahol a többiből lecsípve jutna nyeremény, annak a kérése már más kérdés, több remény van a sikeres javaslat tételre.

A fórumos játékokra ugyan úgy, ahogy régen a Facebook játékokon egy limit érték van meghatározva, amelyet (adott időszakra vetítve) a moderátor csapat nem léphet át, semmilyen módon. Ez is központilag van szabályozva.
Az, hogy nem kaptál meg nyereményt, számomra azért érdekes, mert a nyilvántartás szerint az osztások rendben vannak. Amennyiben úgy gondolod, hogy valami hiányzik, kérlek írj a supportba, írd meg, milyen játékon nyertél (visszakeressük), és akkor ellenőrizni tudjuk, hogy pontosan mi történt.
 

Gabriel

Well-Known Member
Sziasztok!

V47-re mit NEM lehet kérni, mert az nagyon valószínű, hogy úgyis lesz? Például:
- prémiumosdi
- templom
- őrtorony
- íjász
- lovag
- gyors szerver
- rúnás, vagy titkos végjáték

Köszi, elsősorban macsekék infói érdekelnek. Minden más amit nem mondanak, hogy fix, pofátlanul kérni fogom elképzeléseim alapján ;)
 

sajtmacska

ex CoMa
Ex-Csapattag
Először kérlek nyiss egy v47 topicot, aztán pontosítsd a kérdésed, mert sajnos nem értem, és aztán szívesen válaszolok :)