szerverbeállítási javaslat v46-47?!

érdekelne e egy ilyen szerver téged?

  • igen

    Szavazatok: 12 44,4%
  • nem

    Szavazatok: 11 40,7%
  • kisebb változtatásokkal indulnék

    Szavazatok: 4 14,8%

  • Összes szavazó
    27
  • A szavazás lezárult .

DeletedUser19237

Vendég
A te szavaiddal élve...ami tetszett is A MOL ligában ilyet nem ismerünk! ez van Feczesin Robikám! Amúgy befejeztem mielött szétoffoljuk a topikot..de lehet már késő is! Jaa és jó az új neved!:) régóta akartam már írni..meglepett!
nosztalgikus sorozatom, sokszor lattam mar, de mai napig neha ujranezem
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.082
Messi, van egy szkript, ami legális és nullát kell kattintani magához a farmoláshoz.

A támadót, védőt dőreség lenne díjazni, már ebből a profildíjból is csak baj van, saját magad támadtatása, bevédetése, lásd v40-en séf vs Sparta, vagy v31 czuczaitoto vs =Vikings=. Vagy v37-en ImZs végigharcolta a szervert, védett hónapokon át, majd fsociety elvette tőle... És ez csak egy plecsni. Mi lenne, ha 10k pp-t adnának érte? Nem lenne fair azokkal szemben, akik küzdenek egy szerveren át, majd más ilyen önnös érdekből elveszi tőle pár nappal zárás előtt. Vagy az olyan esetet is írhatnám, mint ami a társaddal Messi, Xeniával volt, akinek majdnem másfélszer annyi LEV-je volt, mint a végül LEV-első Ádinak, de a társai elfogytak, bebarbult, és elbukta. Én azt a díjat nem érzem túl fairnek.
 

DeletedUser18887

Vendég
Korboncnok, mikor várható a v46, és lehet tudni melyik szerver beállítás tűnik esélyesebbnek?
 

DeletedUser8560

Vendég
Ahogy azt már régebben is írtam, a nyeremények mértékét nem a magyar csapat dönti el, és nincs ráhatása arra, hogy milyen nyeremények kerüljenek kiosztásra.

A magyar nyeremények összege a világ méretéhez, játékoslétszámához képest a jelenleg futó világok (minden piacra vonatkoztatva) között az egyik legmagasabb. Ezt emelni, FŐLEG akkora mértékben kérni lehet, de nem fog megtörténni.
Amennyiben a beszélgetés egy olyan irányba fordulna át, hogy a meglévő összpontszám (=összes nyeremény) elosztása más arányban történjen meg, és mondjuk legyen betéve 1-1 extra kategória, ahol a többiből lecsípve jutna nyeremény, annak a kérése már más kérdés, több remény van a sikeres javaslat tételre.

A fórumos játékokra ugyan úgy, ahogy régen a Facebook játékokon egy limit érték van meghatározva, amelyet (adott időszakra vetítve) a moderátor csapat nem léphet át, semmilyen módon. Ez is központilag van szabályozva.
Az, hogy nem kaptál meg nyereményt, számomra azért érdekes, mert a nyilvántartás szerint az osztások rendben vannak. Amennyiben úgy gondolod, hogy valami hiányzik, kérlek írj a supportba, írd meg, milyen játékon nyertél (visszakeressük), és akkor ellenőrizni tudjuk, hogy pontosan mi történt.
 

Gabriel

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.024
Sziasztok!

V47-re mit NEM lehet kérni, mert az nagyon valószínű, hogy úgyis lesz? Például:
- prémiumosdi
- templom
- őrtorony
- íjász
- lovag
- gyors szerver
- rúnás, vagy titkos végjáték

Köszi, elsősorban macsekék infói érdekelnek. Minden más amit nem mondanak, hogy fix, pofátlanul kérni fogom elképzeléseim alapján ;)
 

DeletedUser8560

Vendég
Először kérlek nyiss egy v47 topicot, aztán pontosítsd a kérdésed, mert sajnos nem értem, és aztán szívesen válaszolok :)
 
Fent