- A reakció pontszáma
- 21
Fordito vagyok, iletve forumon ModeratorDemon nem supporter,hanem forum moderator.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Fordito vagyok, iletve forumon ModeratorDemon nem supporter,hanem forum moderator.![]()
Na majd akkor adok én neked munkát és nem lesz időd játszani.Fordito vagyok, iletve forumon Moderator
Úgy is közénk tartozól!Fordito vagyok, iletve forumon Moderator
Legyel Fair play 50-50![]()
Az azSzóval hajrá barni?
Úgy is közénk tartozól!![]()
| Helyezés | Név | Információk |
|---|---|---|
| 1 | Ünneprontók | És még sok egyéb... Meghódított falvak ![]() 3 Elvesztett falvak ![]() 2 Legyőzött ellenfelek támadóként ![]() 5.250 Legyőzött ellenfelek védőként ![]() 7.835.466 Legyőzött ellenfelek támogatóként ![]() 4.708.381 |
| 2 | Apokalipszis Ismeretlen Harcosai | És még sok egyéb... Meghódított falvak ![]() 2 Elvesztett falvak ![]() 3 Legyőzött ellenfelek támadóként ![]() 3.744.048 Legyőzött ellenfelek védőként ![]() 12.174 Legyőzött ellenfelek támogatóként ![]() 7.590 |
Saját magának?Ma volt az első arma a két klán között, az Aih adta az első pofont.
Saját magának?
Amúgy ez nem csak valami kis akció volt? Ennyi LE ponttal ez érdekes arma lenne.
Bontasunk utan (marrow szarkavarasa)