Only a Solitary

DeletedUser17710

Vendég
Firka probald meg elkepzelni azt hogy olyan tipusu klanok mint a *PHX* is 1 klannal erkezett ide erre a vilagra nem neggyel ahogy a te lelki szemeid elott lebeg, az az 1 klan kb 40 fot tett ki nem tobbet, bar neked lehet nehez elkpzelni azt hogy barati tarsasag egyutt jatszik tovabb es nem 5 fo partizankodik, az hogy jelenleg 2 klant latsz a PHX bol az lehet csak azert van mert tegnap esti buli utan kettot latsz mindenbol, na jo bocsanat , tehat azert van 2 klan mert paran csatlakozni akartak hozzank es nem fertek be ennyit a nagy 4 klanos regelesrol, ami nagyjabol hasonlit hogy a 3 jatek egyutt regelet a vilagra.

Attol kicsit komolyabb vezetonek gondoltalak hogy az elso bebukott kozos utan beadd a lemondasodat, megigerem neked a kovi alkalommal beengedunk egy kicsit, ha nem akarsz ujbol lemondani.

Es 1 dolog miatt lukacsos a vedekezes, tudod meg a leghulyebb jatekos sem eszi meg a fakekvonatot 75-80 orarol kardos sebesseggel de ha nalatok meg ezt megeszik akkor nem is tudom melyik gyulekezetet kellene lenezni mert ugye itt klanrol nem beszelhetunk vagyis nalunk, az csak nektek van.

Ez mondatod tetszett a legjobban ez olyan igazi nagykepu firkas hozzaszolas volt:p

Itt csak egy klán harcolt most, s azok nem ti voltatok!
Ma is csak 1 klan harcolt emlekszel, s azok nem ti voltatok :D
Nem igen voltam ma, bár könyörögtem, hogy tegyék rám a helyelést :( Nem tették.

soha nem mondtam, hogy a játék klán tagjai profik, soha nem dicsértem azt, amit nem lehet. Kritikusabban fogalmazok az enyéimmel, mint te! Van köztünk olyan, aki még 5-ös barakkal akart játszani, s talán könnyű volna őket kirúgni, mint megtanítani. Vannak köztünk jók? Természetesen. Vannak, sőt. Jó a játék klán most? Felveheti egyáltalán a versenyt, bármelyik eddigi világban volt klánommal, esetleg nagyobb nevekkel. Nem!
Szeretném-e, ha egy kicsit lenne olyan, mint a V8-as INSO? Esetleg cak olyan, mint mikor ott voltam? Legalább volna 5 játékosom onnan? Nem fájna a fejem sem. V2-V4-V5-ön csak második voltam a rangsorban, soha nem akartam első lenni, inkább töröltem. Az ottani klánjaimhoz is hasonlíthatna egy kicsit, mert azok közt olyanok voltak, akiknek a kisujjában volt a KH. Nem olyanaok, mint én, hanem valóban jók.
Most is mire vagyunk képesek! Ez a klán, ez a csapat, akik most szoknak össze, akik elkezdték megérteni, hogy érdemes megnézni egy tutorialt, akik olyan dolgokkal ismerkednek meg, amit eddig még máshol nem láttak, s újra kedvvel játszanak! Rácsodálkoznak a dolgokra, akkor, amikor már azt hitték, hogy egy dögunalmas játék, s talán jobb volna abbahagyni, akkor ...
Na mindegy, ne írok regényt, de a csapat, az egész, a kicsik és nagyok adnak erőt, nekem és mindenkinek aki itt van köztünk! Bár sokuk abbahagyja majd, holnap, holnapután, egy év múlva, de legalább lesz amire emlékezzen, s lesz mire hivatkozzon. S nagy bumm lesz, ha nem nyerünk? Nektek, biztos. Nekünk elég elsz, ha elérjük azt, hogy csapatunk lesz, s ha tudjuk tartani az első helyet még így is, annak csak örülönk!

Van, aki kardost küld? No és? Legalább, már elértem, hogy küld! Örülök, hogy nektek nincs ilyen problémátok, s nálatok még a fű is zöldebb!

Úgy könnyű védekezni, hogy elmondják hova megy az éles! Hagyjuk is a témát! Én örülök, hogy ti örültök! Nem keresek kibúvót, az, hogy árulók vannak, s azokat használjátok, csak egy dolog, s majd később erre már nem lesz lehtőségetek.

Küldöm újra a sereget, s foglaljatok bármit, előbb-utóbb odajutunk, hogy vagy ti, vagy mi! Nálatok van néhány falu, vagy nálunk? Nem mindegy? Majd látjuk mit kezdtek vele.

Tudom, hogy remekül szórakozom, s ezt egy részt nektek is köszönhetem!

Nem politikus vagyok, s ha hibázok, elismerem és a legkevesebb, hogy a társaim előtt elviszem a balhét is.
 

DeletedUser14775

Vendég
Na vegre egy nem nagykepu lenezo valasz jott toled ez mar kicsit szimpatikusabb volt mint az eddigi magatol elszalt hozzaszolasaid itt kint.
Nalunk se zoldebb a fu mint ahogy gondolod mi is jatszani jottunk mint ahogy te ha nyerunk nyerunk ha nem akkor is ketlem hogy barmelyik tagunk a kardjaba dolne miatta, 1 dolog miatt orulunk nem masert az elobbi es az ezelotti hozzaszolasaid kozotti kulombsegbol latszik, talan a multkori kozos es a mai nap kozott eltelt ido raebresztett arra hogy nem kellene nagymellennyel belemenni mindenbe mert neha nem mindig sul el jol.
Foleg ha az embernek olyan jo szovetsegse van mint neked :D
Attol mert te elvhu szovetseges vagy es nem arulod el a szovetsegeseidet forditva meg nem biztos, igaz ZIKI cicus?
Ezt csak azert irtam le mert te Zik mindenkit learulozhatsz mindenki alszent hazug csak te vagy szent es serhetetlen igaz, nem kell sokat visszamenni az idoben csak kb 2 evet...
Vagy azota megvaltoztal, kutyabol nem lesz szalonna halottad mar ezt ?
Firka orulok neki ha jonnek a seregek folyamatosan legalabb nem lesz unalmas a jatek ezert vagyunk itt nem egymas szapulasaert hanem a jatek oromeert, na nem a jatek klan orome de ha ugy hozza a vege akkor legyen a jatek klan orome az sem fog zavarni sokunkat.
 

DeletedUser

Vendég
Kicsi Kacsa Háp Háp

Lám lám kibújt a szög a zsákból..
A Kacsa megint csak toborzással jut előrébb..:D
Megmondom őszintém becsültem a Kacsa klánt,egy ideig..
Majd lebukott egy kémük nálunk,s már elvesztették onnantól a becsületük..
Most meg a nagy ellenfél Játék-tól toboroznak..:D
Hát akkor kinek hápogtok hogy így szétszedtek minket a Játékkal együtt,meg úgy,ha a játékosaink csalogatjátok oda..
De akkor ha így le is győznétek,akkor a mi saját játékosaink győznek le minket,s akkor sem ti..
Nem vagytok többek egy Col-nál,vagy egy PHX-nél..
Csak többre tartjátok magatok..
 

DeletedUser14929

Vendég
Sziasztok.
Órák óta agyalok, hogy írok valami vicceset erre, de =Zik Asakura= -nál viccesebb nem jut eszembe sajna.
Szerintem jól nyomod itt kint, mindig lesz közönséged... Csak így tovább.
 

DeletedUser17710

Vendég
Nem gond, ezekért a játékosokért nem fáj! Ezzel, remélem nem néztem le őket! Isteenm, félnek a piros színtől, s egyébként sem kötelező a Játék klánban játszani! Ezt többször elmondtam, viszont elbúcsúzni ellehet! Bocsánat, el kellett volna, de ki vagyok én, hogy előírjak bármit is! Meg kérlek tolmácsold majd nekik, hogy köszöntem, hogy egy klánban voltak velem és megtiszteltek eddig is az azzal, hogy egy csapatban voltunk!
Nem minősítek, mert az rám csap vissza valójában, mert én játszottam eddig velük.

Akiket én hívtam meg más klánból, a legelső, hogy azt kérem, hogy búcsuzzon el a jelenlegi klánjától tisztességgel!
Soha nem értettem, miért nem foglaljátok be the bosst, s mindig gyanítottam, hogy aki nálunk van, az csak egy klón, nem pedig a tesója, vagy unokaöccse, már nem emlékszem mit is mondott, amikor tőletek menekült! Én örülök, ha nálatok lesz, csak tudjatok róla, hogy nekem felajánlotta, hogy belép nálatok és kémkedik nekünk, belülről zülleszt! Most már lehet nem teszi meg, sőt biztos nem, nem beszéltem vele erről, mert majdnem elhánytam magam. A fórumunkon meg van minden, semmit nem törlünk, s a belső vezetésünknek továbbítottam a levelet, azzal az ajánlással, hogy soha ne vegyük fel, nem kell a pontja. Közben, nem voltam vezér, s felvették, de minden vezértársam visszautasította azt, hogy mi ilyen módszerekkel

tudom, ez is firkás

Nem akarom azt mondani, hogy megmondtam, de mégis!
Utaltam pp-t a cimkézésre, s nem sikerült megtalálnia a játékosunknak a címke gombot, majd a támadások elrejtését, de nem őt hibáztatom, persze,
Gratulálok! Remélem, ez nem kisebbíti az örömötöket, mert azért megdolgoztatok!
 

DeletedUser

Vendég
Sziasztok.
Órák óta agyalok, hogy írok valami vicceset erre, de =Zik Asakura= -nál viccesebb nem jut eszembe sajna.
Szerintem jól nyomod itt kint, mindig lesz közönséged... Csak így tovább.

Erről eszembe jutott valami vicces..;)
Ha egy hülye,hülyít embereket,mi azon szórakozunk,de ha egy hülye minket hülyít,akkor a hülye az igazi hülye vagy mi magunk? :p
Gondolkozz el,s jelezd,ha felfogtad..;D
 

DeletedUser14929

Vendég
Erről eszembe jutott valami vicces..;)
Ha egy hülye,hülyít embereket,mi azon szórakozunk,de ha egy hülye minket hülyít,akkor a hülye az igazi hülye vagy mi magunk? :p
Gondolkozz el,s jelezd,ha felfogtad..;D


Húúú ebben lehet valami ravasz ;) Nem hinném, hogy nekem ezen gondolkoznom kéne
Én helyi hülye vagyok :)
 

DeletedUser17710

Vendég
Én vidéki vagyok, nekem ez már bonyolult, egyszerű dolgokhoz vagyok szokva: szalma, széna meg ilyesmi

Bár vót eccer, hogy józsi bácsi elgondolkozott ezen, mikor jól beálinkázott, de vagy nem jött rá, vagy nem árulta el, amikor hazatalicskáztuk. Most várom a megoldást, mert soha se nem lehet tudni, mikor veszem majd hasznát. :D

Aranyos ez a KACSA klán. Mifelénk, azt mongggyák az ilyenre, hogy ő pisilt be az óvodába

Kozmetika, patika praktika? Ügyes, csak nem érdekli a macskát sem, ha kiteszitek akit foglalunk. Várom a ph C féle magyarázkodást.
Adok tippet:

ő lépett ki
áruló vót
gyenge vót, lett
eddig jó vót, de ...
A kutya megkapta piri nénit, majd rászokott a kisjószágra, lehet nem is kutya vót, hanem róka? sicc, te kacsa

na megyek, mert nem csak itt, de nálunk is vetítenek az újjjkultúrban, amit az eszem a szívét új kormány csinált nekünk. Ma aggyák a nem is vót világháborút, á az csak leszbika propagaanygya, hiszen nem is vót még akko KH. ;)ő lép
 

RedGrange

Well-Known Member
A reakció pontszáma
255
Ugye ezt most Te sem gondolod komolyan? :) Bár tény, ezt a labdát le kellett ütni.

http://hu.twstats.com/hu25/index.php?page=player&id=1378746&tab=history

Nyilván egy aktív játékostól, aki be is van védve, 47.404 LEV pont árán el lehet hozni 7 falut. A védők biztos kiszaladtak a faluból vagy átálltak hozzátok, véletlenül sem arról van szó, hogy szó nélkül visszaküldött minden erősítést és besárgult.

Mondjuk én csak egy noob vagyok, úgyhogy ilyenekhez nem értek. :D
 

DeletedUser10403

Vendég
Itt a Játék, hol a Játék :DD

Azért szurkolunk, hogy a probléma megoldódjon. Kár lenne elveszíteni a szervert nyerő klánt, mert akkor sosem lesz vége a szervernek :DD
 

DeletedUser

Vendég
[SPOIL]
Nem gond, ezekért a játékosokért nem fáj! Ezzel, remélem nem néztem le őket! Isteenm, félnek a piros színtől, s egyébként sem kötelező a Játék klánban játszani! Ezt többször elmondtam, viszont elbúcsúzni ellehet! Bocsánat, el kellett volna, de ki vagyok én, hogy előírjak bármit is! Meg kérlek tolmácsold majd nekik, hogy köszöntem, hogy egy klánban voltak velem és megtiszteltek eddig is az azzal, hogy egy csapatban voltunk!
Nem minősítek, mert az rám csap vissza valójában, mert én játszottam eddig velük.

Akiket én hívtam meg más klánból, a legelső, hogy azt kérem, hogy búcsuzzon el a jelenlegi klánjától tisztességgel!
Soha nem értettem, miért nem foglaljátok be the bosst, s mindig gyanítottam, hogy aki nálunk van, az csak egy klón, nem pedig a tesója, vagy unokaöccse, már nem emlékszem mit is mondott, amikor tőletek menekült! Én örülök, ha nálatok lesz, csak tudjatok róla, hogy nekem felajánlotta, hogy belép nálatok és kémkedik nekünk, belülről zülleszt! Most már lehet nem teszi meg, sőt biztos nem, nem beszéltem vele erről, mert majdnem elhánytam magam. A fórumunkon meg van minden, semmit nem törlünk, s a belső vezetésünknek továbbítottam a levelet, azzal az ajánlással, hogy soha ne vegyük fel, nem kell a pontja. Közben, nem voltam vezér, s felvették, de minden vezértársam visszautasította azt, hogy mi ilyen módszerekkel

tudom, ez is firkás

Nem akarom azt mondani, hogy megmondtam, de mégis!
Utaltam pp-t a cimkézésre, s nem sikerült megtalálnia a játékosunknak a címke gombot, majd a támadások elrejtését, de nem őt hibáztatom, persze,
Gratulálok! Remélem, ez nem kisebbíti az örömötöket, mert azért megdolgoztatok!
[/SPOIL]

Kedves alma és Mindenki! Könnyű utólag leárulózni azokat a volt társaidat akik nem voltak megelégedve a klánjukkal és egy a számukra jobb vagy szimpatikusabb klánba léptek át. Elárulom egyik sem volt se áruló, se kém se semmi. Mi lenne ha inkább a saját klánodban ill. a saját vezetőségedben keresnéd a hibát?
Tudod, kérni mindig lehet. Szerintem felnőtt emberekről beszélünk akik eltudják dönteni hogy mit szeretnének, adott esetben jól érezték-e annyira magukat hogy elköszönjenek. Tudom, az illem. Igen, illik vagy legalábbis illene. Hidd el senkinek sem tartottunk pisztolyt a fejéhez hogy eljöjjön onnan.

the boss. Az a the boss aki könyörgött hogy vegyük be majd miután sokadszorra is elutasítottuk bemenekült a Játékba, majd a DOTCba? Hozzá mi közünk van? Van valami új pletyi vagy valami finom kis összeesküvés elmélet amiről még nem tudunk? :D
Egyébként nekünk is megvan minden, ha szeretnéd összeülhetünk egy kis pletyire :)

Mi nem tehetünk arról hogy az adott játékosod nem volt a helyzet magaslatán. Te hiába teszel meg emberileg is és vezetőként is mindent ha az a játékos fele olyan aktív mint Te vagy fele annyira érdekli a játék.
A gratulációban és az utolsó mondatban némi iróniát és gúnyt érzek. Igazad van, ez egyáltalán nem kisebbíti az örömünket és igenis megdolgoztunk a hétvégi sikerért. Igaz voltak hibák amiket legközelebb korrigálni kell de minden egyes kacsa kitett magáért és tette a dolgát. A Ti visszafoglalásaitok is szépek voltak! Kár élcelődöd, mi nem jöttünk ide mellet döngetni... csak Magadat minősíted ezzel...

[SPOIL]
Én vidéki vagyok, nekem ez már bonyolult, egyszerű dolgokhoz vagyok szokva: szalma, széna meg ilyesmi

Bár vót eccer, hogy józsi bácsi elgondolkozott ezen, mikor jól beálinkázott, de vagy nem jött rá, vagy nem árulta el, amikor hazatalicskáztuk. Most várom a megoldást, mert soha se nem lehet tudni, mikor veszem majd hasznát. :D

Aranyos ez a KACSA klán. Mifelénk, azt mongggyák az ilyenre, hogy ő pisilt be az óvodába

Kozmetika, patika praktika? Ügyes, csak nem érdekli a macskát sem, ha kiteszitek akit foglalunk. Várom a ph C féle magyarázkodást.
Adok tippet:

ő lépett ki
áruló vót
gyenge vót, lett
eddig jó vót, de ...
A kutya megkapta piri nénit, majd rászokott a kisjószágra, lehet nem is kutya vót, hanem róka? sicc, te kacsa

na megyek, mert nem csak itt, de nálunk is vetítenek az újjjkultúrban, amit az eszem a szívét új kormány csinált nekünk. Ma aggyák a nem is vót világháborút, á az csak leszbika propagaanygya, hiszen nem is vót még akko KH. ;)ő lép

[/SPOIL]

Miért is kellene magyarázkodnunk???? :confused: Főleg Nektek? Kik vagytok TI hogy magyarázkodnunk kellene bármiért is? :D :D :D
Egyébként csak rá kell nézni a Statra ennyi az egész. Bár nem értem miért Nekem kell ezt mondani hisz annyi ÖNJELÖLT KH ISTEN van itt hogy az csak csuda. :eek:
Szerintem (de ez megint csak az Én véleményem de ez nem számít hisz csak egy KACSA vagyok :p) mindnekinek először a saját portáján kell(ene) rendet rakni, aztán menni a másikéra. Ja! Hogy ez már megtörtént? Bocsi, nem értem rá délelőtt :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17710

Vendég
A gratuláció őszinte volt, nem volt benne élc! Nem akarom dicsérni a kacsákat, de ami szép, az szép. Még anynit hozzáfűzök, hogy felismertem hogy fake nemes érkezik, nem értettem, mindent elárult és semmit. Nem küszködtem azzal a 8 nemessel, még a fórumra is írtam, hogy olyan logikátlan, hogy csak fake lehet, de lekötött legalább pár védőt. Színesítette a játékot, gratula a kiötlőjének.
Nem tudtam hova csapódtok, s nem is érthettem meg. Mást védtem be tévesen, mert nemest kiabált. Elkerültettek félmillió védőmet, s nem örülök neki!

The boss és pletyka nem érdekel, de ha már titeket sem, akkor miért vettétek be magatok közé? :) Nem az eredeti fiókjával, hanem az úgynevezett "tesója" fiókjával? Ez is a ti dolgotok! Na jó, hagyjuk a témát. Remélem még vesztek fel játékosokt, olyanokat is, akik küzdöttek ellenetek és arra érdemesek. Ezt korrektnek tartom! Természetesen korrektnek tartom, hogy a szövetségeshez tartsanak, de mindenki a saját fiókjáról szabadon döntsön!


Nagyon sanszos, hogy megküzdünk, ha végül is úgy döntök, hogy játszok, akkor szívesen küzdök ellenetek és taníthatok pár trükköt, mert én csak egyre figyelek, arra, hogy azt kiüssem, aki közel van, s jöhetnek nekem messziről, velük nem küzdök! Jönnek és mennek, ahogy tanulták. A seregem az egyedüli ami megvéd. Ha bevédek egy falut, abban biztosak lehettek, hogy van nemes és támadó. dodge-ra meg mindig van elég időm, hogy időzítsek! Játék vs. Kacsa nem lesz, de én szívesen megküzdök egyedül is veletek! Csak azért, hogy nehiggye senki, hogy én azért dicsértem meg az akciót, mert hápi akarok lenni!

A játék klánból kiléptem, azt más oszlatta!
 

DeletedUser4544

Vendég
Sziasztok!
Pár napja már olvasgatok visszafele. Mint mondtam az aktív játékot befejeztem, de attól még kíváncsi vagyok erre a szerverre így külsőn figyelemmel tekintem.

A szeró kezdezén melldöngetve jöttél ide és kezdted az ész osztást Firka. Lenéztél mindenkit, túlbecsülted ismét a klánod, tudod mint V15ön, olvass vissza megéri....

Egy tanácsot adok neked. Ne követőket keress, vezér és játékos társakat.
Ha ez sikerül, akkor sikerül a Játékot is feljutattnod a csúcsra.

Ne a klántársaid hibáztasd azért mert váltottak. Magadban keresd a hibát, hogy te miért nem tudtál nekik megfelelő klánt biztosítani.
Valóéletben, ha egy másik munkáltató több jövedelmet ajánl, akkor te nem váltasz? Dolgozol minimálbérért ahelyett hogy kereshetnél 200e nettót?
Ha elhagy a munkaerő(játékosod), az aztjelenti a versenytárs jobb ajánlatott tett.

Ezenkivül ha ezek a játékosok szóltak neked hogy "átmennének" kémkedni, te itt hibáztad el az elsőt, hogy nem vetted komolyan a "kérésüket", nem tettél azért hogy nálad maradjanak(faluk).
Ennek a bomlasztásnak köszönhetően most meg szétis ment a klán.
Ennyin múlik csak!

2-3 napod van összerakni újból, ha nembirod akkor a Játéknak végleg vége, hisz mostis biztos sokan kommunikálnak a PHX és Kacsákkal toborzás ügyileg.

Azért sajnálom hogy ilyen hamar kiszálltál a szerverből, lehet megeszel még pár belsőt és taglistán elől maradsz, de ezzel csak késlelteted a bukásod ami közeleg.

Ahogy olvastam V28ra megy a CNN, egy jótanács oda nemenj, ottis bucira fognak verni, V29 már talán annyira gyenge lesz, hogy azt még talán teis megtudod hódítani.

Sok sikert a Kacsáknak! Remélem tanultak a hibáikból V21en, és ezt a szervert megnyerik, mert mint mondtam a mi gyözelmünket ők tudják csak igazán felértékeltetni!
 

DeletedUser17710

Vendég
Az utolsó mondatod nem írtad volna, azt hinném, hogy beálltál szerzetesnek! Úgy látom én vagyok a kedvenced.
De csak nem ment el az eszed?
Egy jó tanács, tudod, amilyet szoktál adni, megpróbálkozok vele kedves vigyori! Ne olvass, mert megárt! Ennek az ellenkezőjét ajánlanom általában mindenkinek, de te egy függő vagy, s még visszajössz nekem ide! Egy picikülső, majd csak benézek egy picit, majd csak egy faluig játszok, majd ...
 

DeletedUser4544

Vendég
Elkell szomorítsalak! Nem miattad vagyok itt!
Attól hogy a te füled mellett elment, én már rég megírtam, ezt a szervert a PHX vagy a Kacsák nyeri.
Most olvastam hogy beállt közéjük Mester86 Sparta alapító, bár elég csunyán vált ki Spartaból V15ön...és a MHC legenda Monti, akit én még mindig nagyra tartok! Mert annyi IQ betyárt több éven keresztül egyben tartani azért nem kis munka és eredmény!
Igen függő vagyok, mégha nemis játszok nézelődök hogy állnak, hogy álltok.
Rajtad csak mosolygok egyet, hogy látom oda jutottál ahova gondoltam, bár azthittem ez később valósul meg, legalább 1-2 komolyabb csatát kibirtok a szétesés előtt....Nem háborút, csatát....

PHX egy rendkivül erős massziv klán, de úgygondolom V18on a Elméknek(északnak) köszönhették a gyözelmet. Bár nem kis teljesítmény volt a kitartásuk. Kacsákhoz meg volt szerencsém V21en, tudom mekkora erőt képviselnek.
Játszani viszont nem térek vissza. Én nemcsak a játékélményért játszom, hanem azért hogy nyerjek. A legutolsó fejlesztés viszont már nemengedi meg hogy újabb szerveren induljak. Ez pedig a nyersanyagkereskedelem ppé.

V28as Damas/CNN és Süsü/regényhösök féle klánháborún elgondolkoztam, de max akkor látnák rá esélyt, ha ez egy Classicon jönne létre, ahol nincs ez a fejlesztés. Akkor lehet hoznám a társakat még egy utolsó csatára....
 

DeletedUser

Vendég
Sziasztok!
Egy tanácsot adok neked. Ne követőket keress, vezér és játékos társakat.
Ha ez sikerül, akkor sikerül a Játékot is feljutattnod a csúcsra.

Ne a klántársaid hibáztasd azért mert váltottak. Magadban keresd a hibát, hogy te miért nem tudtál nekik megfelelő klánt biztosítani.
Valóéletben, ha egy másik munkáltató több jövedelmet ajánl, akkor te nem váltasz? Dolgozol minimálbérért ahelyett hogy kereshetnél 200e nettót?
Ha elhagy a munkaerő(játékosod), az aztjelenti a versenytárs jobb ajánlatott tett.

...kedves Firka! Én akkor is játszanék egy klánba veled ha mások jobb ajánlatot tesznek nekem...akkor is ha soha sem nyernénk szerót...csak lenne több időm már erre...
 

DeletedUser17450

Vendég
...kedves Firka! Én akkor is játszanék egy klánba veled ha mások jobb ajánlatot tesznek nekem...akkor is ha soha sem nyernénk szerót...csak lenne több időm már erre...

Ahogy én is veled tartanék! Nem érdekel ki mit mond rólad/rólunk a Játékról! Sokáig neked és Thomaxxnak is ellensége voltam (deadly shadow néven) ám a sors úgy hozta, hogy sikerült egy klánba lennünk. Az ott töltött idő és beszélgetések végett úgy gondolom, hogy simán mennék veletek tovább, csak előbb V24 érjen véget!
 

DeletedUser12405

Vendég
vigyori86 mondta:
legutolsó fejlesztés viszont már nemengedi meg hogy újabb szerveren induljak. Ez pedig a nyersanyagkereskedelem ppé.
Egyáltalán nem hiszem, h ez a nyersikereskedelem annyira kardinális dolog lenne. A felezéssel léptünk át egy határt, az adott először olyan előnyt, amit hangyaszorgalommal már nem lehetett kiegyenlíteni.
Ezt összevetve a nyersivásárlással vagy akár a zászlókkal, ugyanaz az eredmény: az első heti top1re tervezők el tudnak vele húzni az elején, de később már szinte elenyésző a jelentősége, ergo a végjátékot semennyire se befolyásolja egyik sem. Ha pedig a rövidtávfutóktól tart az ember, ők épp egy 4x classicon jelenthetnek nagyobb veszélyt, mint egy lassú világon, amit 5 nap után elúnnak.
 

DeletedUser4544

Vendég
Értem én KEdves Damas miről beszélsz, de ugorj fel egy pillanatra V27re.
LAssan 2 hete tart a szerver, és a 4 fő kontinenst se tudták feltölteni, miközbe régebbi szervereken már 2-3 nap általába tele szokott lenni....
Minnél kisebb egy világ annál fontosabb szerepet játszik a nyersanyagvétel ppé.
Felezés bevezetése inkább az aktív játékosokat segítette, aki rengeteget farmolt, és egyre szűkebb lett az ideje....

Rendkivül sok múlik azon, hogy tudod befolyásolni ezeket a sprintereket, mertha ügyesen akár még velük szervert is lehetne nyerni, mivel 4 kontiból fog kb állni a világ....
Én ezt már régebben felismertem, ezért vittem sok speedert Spartaba pl V15 és V20on, mert felépítették nekem a falujukat, sokakkal ellentétben, engem nem a kezdeti napi 24-es játék vonz, hanem a kialakult frontvonal és stratégiai elemek.

Első félév általába mindig a masszivitásról szól, tömbösödésről. Ez a játékfázis sok játékidőt igényel. Ha egy V15öt 1 év 2 hónap majd a V21et 9-10 hó alatt megnyertünk, akkor egy V28 valószinű méghamarabb zárul, mert mégkisebb. Egyszóval szinte márcsak a játék kezdeti fázisáról fog szólni, engem viszont a második fázis érdekel, azt szeretem. Ennek az ideje rövidült le, és ezért írtam hogy nemtudom elképzelni hogy belekezdjek új világba, mégha egy vonzó CNN/Regényhösök féle szeró létrejönne.....

Persze sohase mond hogy soha...
 

DeletedUser

Vendég
Hmmm,hát érdekesen akarjátok menteni magatok..;)
DE LŐN megszületett a hadüzenet is..:D
Mióta jelen vagyunk a K46-on,s ti is,azóta háborúban állunk,de egy külső forumos megjegyzés kellett,hogy belássátok? ;)
Jah,s a PHX nem sok vizet zavar nekünk..
De ez egy másik történet..

Minden esetre igen érzékeny pontra tapinthattam,ha egy itteni megjegyzésem miatt hadba léptek a top4 klánnal..;)
De most mit csináljak? :D
Aki tud az tud..;)

Jah,s elismerésem a hadüzenet tartalmáért..
Kicsit hasonlít ahhoz,amit mi küldtünk a Légió klánnak..
Csak nem minket utánoztok? :O
Példaképeitek vagyunk? :D
Ilyen ez a celeb élet..;)


Nah,mutassátok mit tudtok,csibéim..;)
Elnézést,Kacsáim...:cool:

A Légió klánnak mikor hadat üzentetek akkor ők már hadban álltak a Játék klánnal +utána még a *PHX*, *ARM*-al is, egy szóval ti nem érdemeltétek ki a 4. helyet...az meg a legnagyobb vicc hogy nem is nagyon támadtátok a Légiót, inkább csak a Játék klán támadta őket!
Nagyon megszenvedtetek ezért a 4. helyért...-.-
Hogyha csak veletek álltak volna háborúba akkor már sehol se lennètek!
Remélem a KACSA-tól majd kapjátok az érzést!!
 
Fent