DeletedUser17710
Vendég
Nem igen voltam ma, bár könyörögtem, hogy tegyék rám a helyelést Nem tették.Firka probald meg elkepzelni azt hogy olyan tipusu klanok mint a *PHX* is 1 klannal erkezett ide erre a vilagra nem neggyel ahogy a te lelki szemeid elott lebeg, az az 1 klan kb 40 fot tett ki nem tobbet, bar neked lehet nehez elkpzelni azt hogy barati tarsasag egyutt jatszik tovabb es nem 5 fo partizankodik, az hogy jelenleg 2 klant latsz a PHX bol az lehet csak azert van mert tegnap esti buli utan kettot latsz mindenbol, na jo bocsanat , tehat azert van 2 klan mert paran csatlakozni akartak hozzank es nem fertek be ennyit a nagy 4 klanos regelesrol, ami nagyjabol hasonlit hogy a 3 jatek egyutt regelet a vilagra.
Attol kicsit komolyabb vezetonek gondoltalak hogy az elso bebukott kozos utan beadd a lemondasodat, megigerem neked a kovi alkalommal beengedunk egy kicsit, ha nem akarsz ujbol lemondani.
Es 1 dolog miatt lukacsos a vedekezes, tudod meg a leghulyebb jatekos sem eszi meg a fakekvonatot 75-80 orarol kardos sebesseggel de ha nalatok meg ezt megeszik akkor nem is tudom melyik gyulekezetet kellene lenezni mert ugye itt klanrol nem beszelhetunk vagyis nalunk, az csak nektek van.
Ez mondatod tetszett a legjobban ez olyan igazi nagykepu firkas hozzaszolas volt
Itt csak egy klán harcolt most, s azok nem ti voltatok!
Ma is csak 1 klan harcolt emlekszel, s azok nem ti voltatok
soha nem mondtam, hogy a játék klán tagjai profik, soha nem dicsértem azt, amit nem lehet. Kritikusabban fogalmazok az enyéimmel, mint te! Van köztünk olyan, aki még 5-ös barakkal akart játszani, s talán könnyű volna őket kirúgni, mint megtanítani. Vannak köztünk jók? Természetesen. Vannak, sőt. Jó a játék klán most? Felveheti egyáltalán a versenyt, bármelyik eddigi világban volt klánommal, esetleg nagyobb nevekkel. Nem!
Szeretném-e, ha egy kicsit lenne olyan, mint a V8-as INSO? Esetleg cak olyan, mint mikor ott voltam? Legalább volna 5 játékosom onnan? Nem fájna a fejem sem. V2-V4-V5-ön csak második voltam a rangsorban, soha nem akartam első lenni, inkább töröltem. Az ottani klánjaimhoz is hasonlíthatna egy kicsit, mert azok közt olyanok voltak, akiknek a kisujjában volt a KH. Nem olyanaok, mint én, hanem valóban jók.
Most is mire vagyunk képesek! Ez a klán, ez a csapat, akik most szoknak össze, akik elkezdték megérteni, hogy érdemes megnézni egy tutorialt, akik olyan dolgokkal ismerkednek meg, amit eddig még máshol nem láttak, s újra kedvvel játszanak! Rácsodálkoznak a dolgokra, akkor, amikor már azt hitték, hogy egy dögunalmas játék, s talán jobb volna abbahagyni, akkor ...
Na mindegy, ne írok regényt, de a csapat, az egész, a kicsik és nagyok adnak erőt, nekem és mindenkinek aki itt van köztünk! Bár sokuk abbahagyja majd, holnap, holnapután, egy év múlva, de legalább lesz amire emlékezzen, s lesz mire hivatkozzon. S nagy bumm lesz, ha nem nyerünk? Nektek, biztos. Nekünk elég elsz, ha elérjük azt, hogy csapatunk lesz, s ha tudjuk tartani az első helyet még így is, annak csak örülönk!
Van, aki kardost küld? No és? Legalább, már elértem, hogy küld! Örülök, hogy nektek nincs ilyen problémátok, s nálatok még a fű is zöldebb!
Úgy könnyű védekezni, hogy elmondják hova megy az éles! Hagyjuk is a témát! Én örülök, hogy ti örültök! Nem keresek kibúvót, az, hogy árulók vannak, s azokat használjátok, csak egy dolog, s majd később erre már nem lesz lehtőségetek.
Küldöm újra a sereget, s foglaljatok bármit, előbb-utóbb odajutunk, hogy vagy ti, vagy mi! Nálatok van néhány falu, vagy nálunk? Nem mindegy? Majd látjuk mit kezdtek vele.
Tudom, hogy remekül szórakozom, s ezt egy részt nektek is köszönhetem!
Nem politikus vagyok, s ha hibázok, elismerem és a legkevesebb, hogy a társaim előtt elviszem a balhét is.