atya gatya
Falvanként
Gratuláltam a védésedhez!
Azt hittem korrekt reakció lesz a válasz.
Erre azért még várni kell egy magyar szerón.
alma.iphone 29.07. napon 09:00 órakor
Szia!
Gratulálok a sikeredhez!
üdv.
firka™
7 milka lev pont, nem semmi ennyi idős szerveren.
[SPOIL]
-monster- 29.07. napon 09:19 órakor
Én fejlödtem sokkat vagy esetleg Te biztad el magad???
Én a Német világokon 14 Szervergyözelemel jötem fell a Magyar KH-ra a V1-re a KOZMO-hoz,a Klán 99%-a azt sem tudta mit kell rendesen csinálni
Ne viccelödj a Monti-t kérdezd meg,én nem beszélek mindenhol csak játszom,5683 Nukéval jötteé rám,200 falura és 1 falut nem vitek el,Ti 340 támadásal akartok falut vinni??
Szerintem ez Vicc
Komolyra forditva:
Tegnapi írásod a Külsön nem igazán megynyerö és mivel én is abbahagytam volna..ha nem írsz gatyi PHX-et de igy maradok és játszunk egy nagyot
Szép napot
[/SPOIL]
Látszik a 14 szervergyőzelem. Köszönöm a megtisztelő faluneveket, korrekt! Mi, maradunk azért a korrekt faluneveknél, és nem sértegünk, ha nem baj.
Nem volt ötezer hatszáznyolcvanhárom NUKE, most, s nem mentünk kétszáz falura sem.
10 naponta megyünk, hogy a kiképző épületeinket kitudjuk használni!. Első kísérletünk volt, s lesz még jobb is.
Én elégedett voltam! A spiclik meg kereserítették az életünk, ezt is feldobták nektek, de a következőt nem fogjátok ilyen könnyen felismerni! Mert láthattad, hogy hány nuke csapódott, nos ők nem árulják el a társaikat, s csak ők fogják ismerni a célt.
Volt köztetek is korrekt játékos és gratulált a klánunknak ellenfélhez méltóan. Több százezer védő elvesztését kevés klán tudja pótolni, s megnézzük, hogy a folyamatosan úton levő erősítések, melyik ponton fognak hiányozni?
Nem is kell most falu tőletek. Akár két-három ilyen akció felőrli a védőket, fel őrli a kék tengerhez és belsőzésekhez szokott játékosaitokat, te sem érsz rá, a helyettesed pedig zseniális játékos. Valahogy nekünk is sikerült szerény LET-re szert tenni, de ez csak a véletlennek köszönhető természetesen!
A klánom nem fogadta el a lemondásom, sőt mindenki csatlakozni akar!
Sikeres volt az akciónk? Nálunk annak ítéljük, s majd az idő megmutatja!
[SPOIL]
Azt kívánom nektek, hogy legyen sok olyan játékosotok aki nem utálkozni, gyűlölködni fog, hanem korrekt módon végig játssza majd a játékot velünk! Veszítsen vagy nyerjen egy csatát, tud viselkedni.
Ami a klánra tett megjegyzésem illeti, engedjétek már meg, hogy szabadon minősíthessem, elmondhassam a véleményemet, az ilyen típusú klánokról. Ha gagyi, vagy ph X típusú klnokról beszélek, akkor csak azt értem alatta, hogy egy területre, egyetlen kontira mernek 4 klánnal megérkezni, holott a tanult Kacsa játékos is most tájékoztatott minket, hogy csak 80 játékos nyerhet! Előre vesztesekkel érkeztettek?
Nem boncolgatom. Kacsa? Inkább tetszik ez a típus, de ők sem valami bátran érkeztek! Nem kezdők, hanem tapasztalt játékosok, akik nem mertek szétszórva megérkezni egyetlen égtájra. Nem merték felvállalni azt, hogy a saját területüket egyéniben tegyék rendbe. Igaz, adott területre számítva a legjobb játékosok száma. Nehéz lesz felőrölni őket. A Játék klán vissza utasítja a becstelenséget és árulók, kémek használatát, sőt, ha így kapunk információt, azt nem használjuk és kiszolgáltatjuk az ellenfélnek. Nem tudnánk örülni egyetlen sikerünknek sem, legyen az egyetlen falu, vagy egy klán akció!
Mindenki használhat spiclit, mi nem engedjük a sorainkba keveredni, bár igaz, hogy megtörtént. Örülök neki, megnehezíti az életünk, de el nem lehetetleníti. Nem untatok senkit, de csak egy vicces esetet kiemelek. Körlevélben mindenkitől kértem két játékos fakezását, köztük monsterét. A tudatlan spiclik úgy adta tovább az információt: "monstert támadni akarják".
Hibás vagyok, mert feltételeztem, hogy az áruló szivárogtatni fog, józan észt feltételeztem nála is, túl becsültem, mint szoktam.
[/SPOIL][SPOIL]
A játék klánról visszaolvasva elég kritikusan fogalmaztam, nem igen tette meg eddig még egyetlen vezér sem a KH történetében eddig, hogy őszintén 'regnáló' vezérként nyíltan elmondja a hibákat.
Mi itt szerveződtünk, a legtöbbünknek ez a sokadik klánja, mert kerestük a helyünket! Mi mondhatjuk mindannyian, hogy nem féltünk felreggelni egyéniben! Nem féltünk attól, hogy bizonytalan dologba, valami újba kezdjünk, új klánt alapítsunk!
Rögös út vezetett idáig, s köszönöm deux, hogy tájékoztattál, hogy csak 80-an nyerhetünk, mert nem tudtuk eddig. S hogy tömegklán lettünk, az talán annak köszönhető, hogy mi rákényszerülünk a játékosok 'építésére' és nem készen kapjuk őket. Haladunk gyerekek, szinte mindenki megtanulta nálunk még a fakevonatot is betenni egy másodpercen belülre tenni. Tanulják az ezzel való védést, s bár lasan, de biztosan haladunk! Aki csak egyszer kóstol bele abba, hogy a klánért elküld több napra egy sereget, az megtanulja is értékelni a társait. Rendet vághattam volna, és szűrhettem volna jobban a csapatom, de milyen kritérium szerint is? Bizonyítottam már, hogy a kicsiket ne becsüljétek alá, ha mellettem vannak akkor előbb-utóbb ezzel a fafejemmel zseniális játékost faragok belőle.

[/SPOIL]
[SPOIL]
Gagyi lenne a Játék klán? Nem hiszem! Tömegklán? Még igen!
Van egy szövetségesünk, s ez a szövetség biztosak lehettek benne, hogy fenn marad, mert én nem szoktam a szavamat visszavenni! Ha nem jön a területünkre egy terület alapú játékban, akkor, ha ők nem bontanak velünk, mi nem fogunk, s annyira ki ismerhettetek már, hogy tudjátok, hogy ez így van. Szóval, akkor lefordítom, mielőtt vki félre érti. Akár a végjátékban, mint velünk tette anno pár szövi, mi bekísérjük a szövit a győzelembe is.
Én előre felajánlottam a helyem a nyertesek közt, sőt megerősítem, nem kell a sz*ros jutalom, nekem elég, ha jól szórakozom, s ha úgy hozza, akkor a nyertes 80-ban nem leszek benne, átadom a helyem, még ha ezzel pár nappal késbb is nyerünk. A másik dolog. A szerverre úgy jöttm, hogy soha a büdös életben nem leszek első még egyszer! Undorított korábban is az, hogy mások hogyan viselkedtek velem szemben. Sokan megalázkodtak, sokan pusztán irigységből, vagy mittom én milyen okból előre meg assszondták, hogy milyen vagyok, sztereotípiákat állítottak fel. sikerült is sokáig tartanom a második helyet és örültem, hogy van aki bírja tartani a tempót. Visszafogtam magam és nem foglaltam, mindig egyeztettem, hány falut foglalhatok, hogy ne előzzem meg. Felgyűltek a nemeseim, mint egy elhagyott accountban, még az sem okozna gondot, ha megdupláznám a faluim számát, s ez egyben kritika az összes többi játékos felé! A LEV pontokra nem számítok, mert azt nem én irányítom. [/SPOIL]
Kedves monster gratulálok a klánodhoz, s ahhoz, hogy bevédjenek elég volt még + 3 klánt hoznod. Hozz még hármat, mert a jelentések árulkodóak, sok helyt kevés volt a sereg, s ha menetközben nem kényszerülünk leállni, t már csak múlt idő vagy. "ha"-val kezdődő mondatok szinte értelmezhetetlenek, de te pontosan tudod miről is beszélek.
Itt csak egy klán harcolt most, s azok nem ti voltatok!
Egyesek szerint elfogadott az árulók és kémek, mert ez hozzátartozik a KH-hoz, s beképzelt, buta vezér az aki nem multizik, nem használ kémeket, nem "informálódik", s ne kényeskedjünk már, ha a klántársainkért kell aggódni. Nos, az én dolgom, hogy ne legyen több kémetek nálunk, s ez óhajom teljesülni fog.
A klánvezérek legtöbbször a saját feneküket védetik be! Nem mindig, de néha előfordul. Utoljára, ha jól emlékszem, egészen a v8-ig kell visszamenjek, hogy olyan vezért találjak, aki nem engedte, hogy más játékos védje! De hát, az is igaz, hogy az klán volt, nem pedig 5.5 ph izé-ecet, savanyúság. Vezér volt és nem ...
Ő, mert védekezni, nem védette a hátsóját mással, de istenem, ha csak így tud valaki, akkor így is jó.
A következő akciónkban erre is feleletet kapunk, hiszen őt nem fogjátok bevédeni, mert nem vezér. Ilyen a gagyi klán.