DeletedUser7967
Vendég
Szabina!
Látom mod by cons. tudnád hogy a jelenlegi megformázott mondatodra reagáltam, melyet te nem hónapokkal ezelőtti információkra alapoztál hanem mostaniakra. Azaz tök mindegy hogy itt mióta vagyok, mert egy kívülálló ugyanígy reagált volna a mod by cons. játszhat az a valaki itt 80 éve vagy a V134-en 40 éve... teljesen mindegy.
Azt meg külön jó látni minden egyes topicban hogy te mindent tudsz mindenkiről és mindenről.
Giga'.... bukottak? Mire is gondolsz valójában?
Egyébként szerintem sokan nem örülnek itt BFk részről hogy visszajöttünk... egyúttal hagy ragadjam meg az alkalmat hogy gratuláljak a legutóbbi BFK támadáshoz ahol 650 nuke-ot buktak egyetlen 1 falun és a falat sem sikerült leverni...hm... szép munka volt![]()
DE most is kapok közel 7500 nuke-ot...nah majd meglátjuk mi lesz az eredménye.
Nem kívántam egyébként nagy topicháborúkba belemenni, csak Szabina mod by cons olvasva kénytelen voltam helyreigazítást tenni hogy ne hülyeség legyen leírva hanem az igazság![]()
Oh, kíváncsi lettem volna mit írt
Ha nem kívántál "topicháborúba" akkor minek írtál, ejj-ejj, kezdesz Te is Darky szindrómában szenvedni.
Mint már mondtam, EGYES emberek tudják, hogy miért írtam azt amit, és nem a Te véleményedre lettem volna kíváncsi. Amúgy is, túlzottan nagy okosságot nem mondtál a leírtakat minden idióta látja stats-ról és ezt Én is pontosan tudom, de nem kell mindenbe beleokoskodj, mert ha azok előtt nem is, akik nem tudják miről van szó, de azok előtt mindenképpen égeted magad akik tudják, hogy mit akarok ebből kihozni. Inkább menj és szedd ráncba a fiókokat a CotR-ben.
Hidd el, kivételesen most csak Neked akarok jót.
Utoljára egy moderátor szerkesztette: