2017-03-26: Lezárjuk-e hamarabb a világot?

Lezárjuk-e hamarabb a világot?

  • Igen, azonnal

    Szavazatok: 42 61,8%
  • Nem, menjen végig a világ (80 nap)

    Szavazatok: 25 36,8%
  • Zárjuk le a 60. napon

    Szavazatok: 1 1,5%

  • Összes szavazó
    68
  • A szavazás lezárult .

ImZs.

Well-Known Member
A reakció pontszáma
641
Ami nem kék,világos kék az üthető.. A játék szabályzat nem írja elő hogy minden ellenségnek hagyjunk 1 falut..
Ez igaz, és ezt nem is erőltettük soha. Egy levél formájában kértük meg az SBT-t, hogy 1 falut hagyjanak azoknak, akik végigharcolták a szervert, mert annyit legalább megérdemelnek hogy ott legyenek a zárásnál. Mégha csak egy 26 pontos faluval is, de tagja lehessen záráskor a saját klánjának. Szerintem abszolút teljesíthető kérés lett volna, de ha nem, hát nem. Nem könyörögtünk ezért soha.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.220
Szerintem azért akarják a zárást, hogy részesei lehessenek magának a szervernek záráskor is, mert ahogy hallottam, van pár SBT-s aki ezt sem akarja megadni a vesztes félnek, hoyg egy faluval ott maradjon, hadd legyen ott záráskor. Azon gondolkodjatok el, hogy az a pár falu megéri-e ezt, hogy a vesztes féltől még azt is elveszitek, hogy ott legyen a ranglistán, a szerveren a tényleges záráskor...
 

DeletedUser14909

Vendég
Mélységesen tisztelt support...........

A szervert megnyertük, innentől kezdve senki másnak nincs joga dönteni a szerver zárását illetően ( a játékos állományból, természetesen).
1. egyértelmű, hogy mindenki aki nincs a klánban nemmel fogy szavazni.
2. HA SZAVAZÁST HOZTOK LÉTRE AKKOR HOGY LEHETSÉGES, HOGY OLYAN SZAVAZATOKAT IS FIGYELEMBE VESZTEK AKINEK SEMMI KÖZE NINCS A VILÁGHOZ? (ha nem lehetséges ezt megoldani, akkor nincs szavazás. valamint nem hiszem el, hogy nem látjátok név szerint a szavazatokat, tehát kitudjátok szűrni az érvényes szavazatokat!)
3. Ti vagytok mindig azok, akik ragaszkodnak a szabályzathoz, még akkor is, ha annak betartása helytelen döntést hoz egy adott esetben.
Szabályzatban van leírva, hogy 80 nap. innentől kezdve szánalmas ez az egész, még akkor is ha szószerint senki nem lép fel a szerverre.

de még sorolhatnám az indokokat, vicc ez az egész.
 

DeletedUser8560

Vendég
A kérdést azért tettük fel, mert a játékos létszám nem indokolja a világ nyitva tartását, ilyen teljesítmény mellett: 21.492 vs 1955 falu.
Mivel a kérdést is úgy tettük ki, hogy akarja-e a világ játékosállománya a zárást előrehozni vagy sem, nem érzek semmi pressziót.
A szavazás végét le fogjuk ellenőrizni, és annak megfelelően járunk el.
További jó játékot, és kellemes hétvégét.
 

DeletedUser14909

Vendég
:D:D:D most már ellenőrizhető a szavazás vége.....................
 

DeletedUser18552

Vendég
Lejárt a kizárásom :)

Most viszont én kérem mielőtt még SWAGYOLO-nak esek :)

Megnyertétek a szervert, mit akartok még?
 

DeletedUser14909

Vendég
ki mondta, hogy akarunk bármit is?
felfoghatjátok ezt amolyan jutalomnak is, minden más szerveren is ott van.
ha csak 1 játékos is élvezi, hogy foglal vagy akár csak, hogy húzza a falvait, akkor miért nem teheti meg? JOGA VAN HOZZÁ!
másnak milyen alapon van joga elvenni ezt a lehetőséget bárkitől is?
miért kellene nekünk megindokolnunk valamit amit kiérdemeltünk?
 

Deleted User - 349583

Vendég
Racionális vagyok. Azt amit most tesztek, emberileg nem tartom elfogadhatónak. És értelmetlen is. Zsoltitól függetlenül én is ugyanazt a példát hoztam fel headshotnak, mikor tegnap/tegnapelőtt az utolsó levelezésünket tettük.

Csak hogy tiszta legyen, kétszer beszéltem vele a kb 2 év alatt egyszer ő írt rám, most pedig én rá.

A support felé úgy érveltem, hogy az eredmény mivel nem fog változni, a játék a lényegét veszíti el. Nektek ott van 41, itt már bizonyítottatok. Ezt a világot engedjétek el.

Azt azért nem gondoltam volna, hogy ez a szavazás ilyen zsigeri utálatot vált ki egy részetekből irányomba/unkba.

Én védő játékos vagyok, kisujjamban van minden trükk amivel eredményesen lehet védekezni. Szóval nem a kardok jelentik a problémát.
 

Deleted User - 349583

Vendég
Skillerman, lehet ott van, de hagy hozzam fel példának 37-es világot: 80%területi arány, 20 nap lezárási idő.

Itt 90% felett jártok és van még 32 nap. Szerinted a kettő arányos?
 

DeletedUser14909

Vendég
persze, hogy felháborít, hiszen 1 jogosan kiérdemelt dolgot akartok elvenni pusztán arra hagyatkozva, hogy nincs értelm
onnantól kezdve, hogy kiérdemeltük, azt csinálunk vele amit akarunk nem?
jog = megtehetsz valamit, de nem kötelezhet rá senki.
úgyvélem jogunk van végig ott lenni a szerveren, de ha mindenki inaktív akkor ott kell legyen a lehetőség.

komolytalan, nem én írtam a szabályzatot, betartatni sem tudom, de had ne én legyek már a szemét...
(csak, hogy tiszta legyen, én sem játszok már, de amíg 1 ember is szívesen elvan a szerveren addig joga van ezt megtenni!)
 

DeletedUser18328

Vendég
Egyértelmű nem :)!

Én már nem játszom ezen a szerveren, de amíg egy klántársam is azt mondja, hogy várjuk meg a 80 napot addig biztosan erre fogok szavazni :)

Az meg pont nem érdekel, hogy komolytalan egyedül szenved :), ha elege van töröljön... ha pedig a büszkesége nagyobb, akkor ne zaklassa a klántársaimat "miért támadsz ?" levelekkel... Hanem harcolja végig becsülettel

Szép napot!

R.
 

DeletedUser12157

Vendég
Emberek, komolytalan, mindenki!

Onnantól kezdve, hogy egy világ lezárásának megvannak a maga győzelmi feltételei, senkinek nem lenne szabad jogának lennie ahhoz, hogy a feltételek előtt elvegye (jelen esetben lezárassa) a világot a másik fél előtt. A V33 teljes lezárásnak feltételei a 70%-os dominancia, a minimum 180 napja nyitva lévő szerver illetve a 80 nappos végső visszaszámlálás. Nem kell ebbe beleszőni mindenféle felesleges gondolatot, hogy "jaj milyen mocsok az SBT és milyen emberek lehetnek a való életben, nem hagynak egy falut sem"... Egyszerűen csak szeretnének a társaink úgy távozni erről a világról, hogy még az utolsó napon is ütnek, foglalnak. S hogy miért? Mert éltünk át nagyon nehéz időket a 33-on, konkrétan nem egyszer volt olyan alkalom, hogy szó szerint majdhogynem egyszerre az egész világ ellen harcoltunk... megküzdöttünk a győzelemért!

A V32-ön a SKULLS 100%-ot ért el:


Területi arány szerinti klán-rangsor
SKULLS 97.4%
Skull2 2.6%

Miért baj, ha a Mi csapatunk is erre vágyakozik?
De ha nem is sikerülne a 100%, miért nem lehet hagyni, hogy aki még szeretné, az végigjátsza a 80 napos végső visszaszámlálást?
Ha eddig tudott bárki harcolni, ezt a maradék 32 napot már nem bírja ki?

Továbbá tisztelt Support!

Aki azzal számolt, hogy még 32 napig tart a szerver és esetlegesen most, vagy az elmúlt napokban aktivált prémium fiókot, fiókkezelőt, akármit, ugye ha lezárjátok a világot, akkor Nekik visszaszolgáltatjátok ezeket a pontokat???

Ugyanis amennyiben nem, akkor konkrétan a semmiért vertek el x Ft-ot, egy olyan szolgáltatásért amit nem tudnak használni, hisz NINCS hol, mivel lezárjátok a világot...
 

Deleted User - 349583

Vendég
Ha korábban lezárják a szervert, akkor is a végéig maradsz, nem értem mit problémázol ezen.

Ha meg a tagságotok inaktív már, mert én is látom hogy az, akkor nekik is jobb, ha vége.
 

ImZs.

Well-Known Member
A reakció pontszáma
641
:)
Csak szerintem szánalmas az, hogy akik miatt tényleg nyert az SBT, szinte egytől egyig leálltak a támadásokkal és várják a végét (nyilván nem ez a szánalmas)? Aztán van a másik fele, akik az égvilágon semmit nem tettek hozzá a győzelemhez, azok most hirtelen kedvet kaptak a játékhoz így, hogy 24x-es(!!!) túlerő ellen, morál nélkül(!!!) végre falut is tudnak foglalni. És az a szomorú, hogy ezek a játékosok ragaszkodnak a legjobban ahhoz, hogy ne zárjuk le a világot. Na meg aki ennyire a 100%-ot akarja... Wow, mert amúgy olyan rohadtul fontos az a kicseszett statisztika. Nem mindegy, hogy mennyivel nyertek. Ha 100%-kal nyertek akkor remélem a jobb kezeddel megveregeted a bal vállad. mert akkor már elértél valamit az életben. Erről még van véleményem, de jobban teszem ha ezt inkább nem fejtem ki, mert lehet fájó pontra tapintanék és távol álljon tőlem, hogy bárkinek is belegázoljak a lelki világába.
Csak, érdekesség. Hogy mennyi értelme is van ennek az egész világnak már? Ahhoz csak ennyit teszek hozzá, hogy a világranglistán kemény 5613 ponttal a 86. vagyok :DDD

Én őszintén gratulálok nektek a szervergyőzelemhez, de tényleg. Megérdemeltétek. De az a mentalitás, hogy csak azért is elveszem XY-nak a 26 pontos faluját, hogy ne tudjon visszaregisztrálni, mert én amúgy annyira haragszom rá a fél évvel ezelőtt írt leveléért..!!!! - na ezt gusztustalannak tartom.
 

ImZs.

Well-Known Member
A reakció pontszáma
641
Nézőpont kérdése. Kapcsolódik a témához, ti érveltek a lezárás ellen, mi érvelünk a lezárás mellett. Egyébként tök fölöslegesen, mert úgy is a szavazás fog dönteni :)
 

DeletedUser13685

Vendég
Határozott nem a szavazatom. Én mindenképpen végig akarom játszani. És azt ne azok döntsék el akik leléptek a világból.
 

Deleted User - 349583

Vendég
Kár, pedig benned bíztam, hogy máshogy döntesz, galavicsl.
 

Arihana

Active Member
A reakció pontszáma
182
Gyerekek...ennek semmi értelme. Egyik oldal sem fogja a másikat meggyőzni arról hogy az ő oldala azaz az ő nézőpontja a jó. Nyilván SBT a nemet, mindenki más az igent preferálja. S attól függően hol vagyunk, valószínű mindenki azt tenné. Ha a szívemre teszem a kezem, ha SBT-és lennék valószínű a társaimért szavaznék a nemre, bár értelmét akkor sem látnám. De a társaimért igen. Mivel nem SBT -és vagyok, tökre egyértelmű hogy igent fogok mondani. Kár ezen ilyen heves érzéseket generálni.
 
Fent