Világ 64 Csevegő

DeletedUser20007

Vendég
"A tojáshoz tyúk kell, de ha egyszer már megvan, rakásra jön a tojás. Jobb tehát a tyúkkal kezdeni."
 

Bogyó

“A jó”
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
783
Nem az igaz mondókkal történik ez, hanem a szabálysértőkkel. :) Ne akarj mártírnak beállítani, olyat aki többszöri figyelmeztetés után kapta meg, amit elsőre kellett volna. És ezzel az ügyet lezártnak tekintem, tudjátok a sablon szöveget: itt nem tárgyalunk ki kizárásos ügyeket.
 

Deleted User - 1537846

Vendég
Tudom, tudom. 3 fiókom is permán hatalmas szabályszegések miatt, mint a provokáció. Nyuki én felet fatyok, nocskos mmat!
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
Nem az igaz mondókkal történik ez, hanem a szabálysértőkkel. :) Ne akarj mártírnak beállítani, olyat aki többszöri figyelmeztetés után kapta meg, amit elsőre kellett volna. És ezzel az ügyet lezártnak tekintem, tudjátok a sablon szöveget: itt nem tárgyalunk ki kizárásos ügyeket.
Már 2 napja irkáltam,hogy bant kérek rá,ideje vot,csak valami dijazast varok.
 

Deleted User - 1551673

Vendég
Helló!
Bocsi hogy közbe szólok a szokásos a másik mekkora egy sunyi szemét dologba. Tudom ezt tartjuk a cirkusznak és mindenki bohóc akar lenni.

Na de lássuk mi változott ~1hét alatt ?
kezdjük K44 és K54-el, bekövetkezett az amire mindenki számított a WINTER "elárulta" (vagy NEM(csak "okosan" kihasználta a 2 nem ugyan az)) a HODOR-t; nem sikerült a HODOR nak idejében fel ismerni hogy a Winter csak kihasználja őket és újabb és újabb korlátok közé szorította a klánt míg ők nyugodtan tudtak haladni az II irányában és legombolni egy igen nagy területet róluk, illetve a TEMP el határos részeken is megerősödtek amennyire tudtak de a TEMP ellen nem volt ekkora mértékű haladás aminek több oka is lehet a egyszer is a jobb/erősebb Starterek a másik fontosabb hogy TEMPnek a konti ahogy eddig ezt mindenki és mi látja kb ingyen van.
A Hodornak van e jövője K44-en és esélye a gyözelemre? Nos szerintem NINCS, hosszú távon csak időt nyernek a Tempnek csak, ők a szerver szolgálói lettek csak akiket kihasznál hol az egyik hol a másik oldal érdekei szerint, és nincs is választásuk.., ha már rá reggeltek a WINTERE és le dipoztak velük.. "amit főztek.."

K45 és K55 Itt igazából aligha történtek "nagyobb" változások az II nyaldossa sebeit, próbálnak haladni a konti behúzásával(amiből ~20% északon elvesztettek WINTER ellen, a nagy arc..és a nem dipozunk senkivel hozzá állás.) területet K55 irányában igyekeznek szerezni és "pótolni" a fent kiesett részt.
Az APH vezetőség sikeresen át vette ami meg maradt a KALbol, még az II előtt.
Evvel a lépéssel igyekeznek felvenni a versenyt, ugye a tömeg klán tömeggel.
A PONT egyenlőre a pálya széléről nézi a kialakult helyzetet és PP-nek vagy adják le a falukat ki a az APHba menekült haveroknak, ki az II ben menekülteknek.
Jegyzendő hogy néhány jobb TEMP játékos is jelen van a kontinensen nagy faluszámmal akik bizonyára nem fogják meg várni a falu cseréket vagy míg az II behúzza az APH-t.

Érdekes szerver ez és néhány dologban tévedtem és néhányban meg igazam volt a múlt héten, jelenleg ugyan is a TEMP "maga mellé" alította a Hodort, és az II vs KAL + APH helyzet is "nekik kedvezz".
Jelenleg a szerver

TEMP vs HODOR vs WINTER + II vs APH van
faluk
458 vs 264 vs 861 vs 318

Habár jól látszik hogy a WINTER és az II vezet falu számba mégse fogadnék rá hogy sikerül megállniuk a helyüket és jól kijönniük a dolgokból.
Temp + HODOR + APH VS II + WINTER
1040 vs 861 (falu)

Még mindig a TEMP et tartom favoritnak és esélyesnek a győzelemre a jelenlegi kialakult helyzet meg mindenképp őket segíti elő. (a legjobb keretük nekik van talán, de a legjobb keret sok hisztivel, nagy egoval és bajjal jár.. egyben kell tudni tartani, és hát nevezzük döcögősnek.. az II és WINTER játékosok kitartásán sok múlik majd.)
Megemlítenem még a WINTER vezetőség okos vagy nevezze ki hogy akarja Sumák diplomáciai érzékét, az elején le MNT-et a saját kontin hogy az II-t bele kényszerítse egy érdek dipóba a TEMP ellen most meg ott a Hodor akiket könnyedén elkell hogy hordjanak az eddigiek alapján.
A tegnapi TEMP arma "sikertelen"(kevésbé sikeres) volt mivel az II "kölcsön" adta nekik Fives meg Nmat ot akik Top1 illetve top2 lettek Támogatottba ami szép innen is gratulálok a fiúknak bár jobban örültem volna ha nem "segítenek" be, de inkább nevezzük nevén nem hozzák le Winternek a Temp armát... bár arra kíváncsi vagyok hogy vissza fele a winter ugyan igy segítené-e az II-t...

Még 77 féle képen le tudnám írni ugyan azt de egyenlőre legyen elég, esetleg ha van aki másképp látja a dolgokat ne habozzon megosztani!

A szerkesztőség nevében pedig meg szeretném köszöni az informátoroknak az információkat név szerint.:
Attila1305,Spiller,Molnar666,Bailey.ca,Horzsol,Nmat27,dK29,Dudu,lm.angel
Kövessétek be őket Instán és FB on is!


Who i am?
Csak egy okoskodó mint itt mindenki.
 

-L.C.N.-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
979
Most addig lesz ugrálás amíg nem zárodnak a klánok,utána meg benyal a cumi mert mindenki marad ott ahol van és külső támi sincs?!
 
Fent