EW ~ ElitHarcosok

Gabriel

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.027
Örülök neki, hogy első ránézésre nem tűntem ennyire hülyének. És mégis csalódást okoztam :D
 

-Archangel-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.327
Tetszik ez ahogy leakarod venni a terhet a klánodról, hogy csak a játékkal törödjenek.
Csak az a baj nem vagyunk egy szinten, és összevissza beszélsz.
Folyamatosan ütöd az állításaid és félrebeszélsz. De mi így szeretünk, jó harcosként, gyatra vezérként. Kedvencem, te csak játszogatsz, én meg szervezkedek, intézkedek, segítkezek, ellenőrizgetek, túl spilázom.
Majd írod, téged érdekelnek a társaid, végsőkig vagy mellettük, míg én nem. Nem üti egymást a kettő? Ha téged is érdekelne a társaid sorsa, akkor te is ott feszülnél az érdekükbe, hogy minnél jobb legyen nekik nem? De ha engem ők nem érdekelnek, akkor én ponthogy nem feszülök meg, hanem csak játszogatok? Vagy rosszul gondolom? :p


Ott feszülök én. Pl ma egyik tagnak megmutattam a twstatsos távolságmérőt mert nem ismerte!
Most képzeld el,máshol is használni fogja ergo én már előre segitek másoknak a következő világokra is :D
Elfektetek pár jó tanácsot hadd csipegessék felfelé és fejlődjenek. Megtanitom őket arra,hogy nem hazudozunk meg fintázgatunk összevissza,ha valakit kiakarunk szedni akkor kiszedjük szó nélkül.
Igy az ellenfelek tisztelni fognak,de ha nemis legalább a lelkiismeretük tiszta marad. Arra is,hogy NEM védünk barbikat,mert azt csak a noobok csinálják meg Vigyori. És csak azért mert ő védi nem kell nekünk is,mert nem igazitjuk hozzá a játékunkat hanem játsszuk a sajátunkat. Ölje csak ő a tagok energiáját ilyen értelmetlen dologba,mi csak akkor kérünk valamit ha tényleg szükség van rá.
És a legfontosabbat,hogy ebben a játékban ha a becsületed megőrzöd akkor már győztes vagy. A többi csak plussz :p

Tudod milyen szép lesz úgy megnyerni a v34et,hogy senkit nem vertünk át ? És ha utólag bárki is köpködni fog nem kell magyarázkodnunk,mert tudjuk hogy egyáltalán semmi okuk rá. Monti lelépett a szeróról az első közös akciónk után,mikor látta hogy csupán 30-40k-s accos fázisban kiszedtük a v26os világot megnyerő klánt. Szerinted ez mi? :D
Monti a félisten,a nagy vezér,erre megfutamodik egy olyan klántól aminek a vezetősége 4 gyerekkori jóbarátból áll,akik egyik részeg estén a kocsmában eldöntötték,hogy ők elvezetik a klánt és megnyerik a szerót. Van mégegy ilyen a magyar kh-ban? Nincs. Sőt szerintem máshol sincs példa rá.
Te is szedegeted össze a legjobb csoportvezetőket,diplomatákat hogy induljanak veled.
Én 2 nappal a szeró indulása előtt átmentem a szomszédba,mondom kedves "vezértársamnak" hozzon 1-2 sört,megbeszéljük miként indulunk a v38on. Aztán nemis beszéltünk róla,másnap kellett felhivnom,hogy:
- Várjámá a v38at nem beszéltük meg.
- De megbeszéltük,indulunk és kész. Hova akarsz menni?
- Délkeletre.
- Miért pont oda?
- Mert általában délben szoktam kelni :D Szóljunk Rilenek,hogy jőjjön meg a Viktor is kell,majd ő vezeti a másik klánt.
És ittvagyunk. Mi hetente jókat röhögünk a kh-s arcokon és nem a szkájpon meg a káhán virtuális szmájlikkal,hanem a kocsmában spiccesen.

Érted már? Vagy még nem? :(

Attól még megteszek mindent a tagokért, a saját eszközeimmel és mindegyik tag játékát a szivemen viselem. De ahogy mondtam én az embert látom az acc mögött,nem a katonát. Helyettesitek ha kell,vágok időzitek farmolok épitek,amit csak kell. Ha kell egyszerre 10 accot is. De nem fogom rájuktenni a pórázt,hogy gyíte hallod ugorj a szakadékba meg te is,te is és te is,mer ha feltöltitek akkor a klán áttud jutni rajta. Igaz,a hátatokon de az első a klán,soha ne feledjétek!
Meg amúgy is ahogy mondtad,gyatra vezér vagyok. Miért erőlködjek? Inkább mondogatom magamnak,hogy Dencsikém,nem kell túlbonyolítani a dolgokat,a lustaság fél egészség úgyhogy csak abba fektess energiát amire feltétlen szükség van. Jó vezér vagy te,csak sajnos nem. De legalább az oroszlánt is rátudod venni,hogy füvet legeljen szóval nagykövetnek jó lennél!
Te azt mondod a barbivédéseiddel a tagokat véded? Vagy mit tettél többet értük mint én?
Toboroztál nagypontyúú játékosokat? Én is igyekszem bevenni azokat akikkel a tagok együtt szeretnének játszani.
Ha én lennék a helyedben nem álnévvel indultam volna. Vadásszon csak rám bárki,az csak a klán javára válik,ha ilyen hülyeségre fókuszálnak. Önző érdekből tetted.

Akkóóó számójjunk:

Vigyonak_sz_lcsire_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A diplomatasatyak nagyon jóra sikerült. A listádat cenzúráztam,nehogy meglássák mások is.
Valamint a márkajelzést is az üvegemről,mer reklámozni nem szabad.
Az a szív pedig azér van ott,mer én tényleg szeretlek mégha te nemis :D
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser4544

Vendég
Ej-ej Incze barátom, most csalódtam benned.
Hallottam segítetted Füli barátunkat, és így úgy gondoltam ha nyerünk a végén azt mondod te mint törzsgyökeres EW-s segítettél szerót nyerni és hozzáadtad volna a többi hasonló nagy gyözelmedhez és már a 7 v 8.nál tartanál? :p
 

DeletedUser4544

Vendég
Sophie fárasztó poénját és Arkangyal magyarázkodása annyira unalmas, ahogy Incze is említette max 3 sorig volt olvasható mindkettő írás, erre figyeljetek, ez persze csak egy jótanács, mint az egyik legjobb barátotok :D :D :D
 

RedGrange

Well-Known Member
A reakció pontszáma
255
Eddig megúsztam, majd éjszakaiban fognak, mivel a full védőfalum elküldtem messze egy barbiba, de a falumban bent van 2 nemes, amit véd 10 bárdos, úgyhogy így biztonságban leszek!

Na akkor minden rendben! Csak vigyázz nehogy lándzsásokkal támadjanak, mert nekik hosszabb a.. khm fegyverük. :D
Még mindig szoktál szeszt ajánlani védőkért? Pár üveg tequiláért, vodkáért szívesen beregelek melléd és küldöm a védőket ezerrel. :D
 

DeletedUser

Vendég
Ej-ej Incze barátom, most csalódtam benned.
Hallottam segítetted Füli barátunkat, és így úgy gondoltam ha nyerünk a végén azt mondod te mint törzsgyökeres EW-s segítettél szerót nyerni és hozzáadtad volna a többi hasonló nagy gyözelmedhez és már a 7 v 8.nál tartanál? :p
Vigyori mikor veszed észre , hogy nyerhetsz 1000000 szervert is szánalmas voltál / vagy / leszel is :)

Arch-ra teszel megjegyzéseket ? :D szerintem akarnál úgy játszani mint ő ..., Ja neked nem fog menni ahhoz gerinc kell :( nem baj majd ki Pp-zel magadnak egyet :)
 

DeletedUser15106

Vendég
Sophie fárasztó poénját és Arkangyal magyarázkodása annyira unalmas, ahogy Incze is említette max 3 sorig volt olvasható mindkettő írás, erre figyeljetek, ez persze csak egy jótanács, mint az egyik legjobb barátotok :D :D :D

Nyilván azért van rajta 6 kedvelés, mert említésre sem méltó :D
 

Messala

Tőzsdecápa
A reakció pontszáma
2.184
Üdv!:)
Nem szeretném Offolni ezt a nagyon szép, oldalakon keresztül folyó csodás eszmefuttatásokat!
Így csak szerény klánom véleményét tolmácsolnám egy képben!
(természetesen továbbra sem folyunk bele az itt lelhető értelmetlen "macskajancsi hancúrokba!":)
Aktív tisztelettel és üdvözlettel! M
ennyi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser18312

Vendég
Nos!
Igen vigyori vagyok, csak a másik fiokommal nem tudok írni.

Most lenyugodva végigolvasgattam a dolgokat. Reagálnák 1-2 dologra. A játékból teljesen kiszálltam, elegem lett.
Miért? Előző 2 világba is végleges bant kaptam jogtalanul. 1 hét supportozás után mindkét világba visszaengedtek.

De térjünk rá mi történt valójában.
Csütörtök este, lépnék be, nem tudok. Végleges ban. Multi miatt. Péntek reggelre meg időzítették Arkangyalék a támadást. 100% hogy időzített kitiltás volt, mert eddig 1 hétig senki szemét nem szúrtam, majd pont most. Hozzáteszem én is ezt tettem volna, így emiatt nem is voltam/vagyok ideges, sőt gratulálok a taktikához. A fő gond sztem inkább az, hogy ha valaki kezdőlejártára 8órakor nincs és hagyja beütni ha én ottvagyok vagy nem, se számít semmit. Így nem is nagyon foglalkoztam vele a kitiltásom alatt. Nem azon a 3-4 játékoson múlik, egy szerver sorsa, majd kiregel és folytatja előlről, vagy aki sokat beleáldozott és jól állt csak a serege durrant el, azt bevédjük....
Miért döntöttem mégis a befejezés mellett? 3 nap alatt 4 választ kaptam a supporttól miért vagyok kitiltva(tmajdnem 24 órás reakció idő), és mindig mást mondtak. Ebből lett elegem a félrebeszélésből. Hétfőn már be se léptem. Scooby és Ági(vigyori86) persze folytatták a levelezést, hogy visszakaphassák a fiokjaikat. Ezt a minap olvastam végig, és rájöttem nagyon jó hogy végleg kiszállok, mert így tudom védeni a társakat, valszeg beleköptem valakinek a levesébe, mert nevetségesek voltak a levelezések.
Kitiltottak a külső fórumról is, szabálysértés miatt, véglegesre. PErsze indok ottse volt.

Komolyan mondom nem azért voltam ideges, mert a support azt mondta átvannak adva a fiokok, játszhat vele am ásik két ember, majd azt írták most, hogy a supp hibázott, rossz információt adtak, ez így nem átadás és kivagy tiltva véglegesre, hanem a stilus, meghogy 24 órákat vártam a válaszra.
Régebben ez úgy történt, felkeresett a supp skypon, és megbeszéltük hogy ők és miis hibáztunk, hogy lehetne szabályok keretein belül megoldást találni, nem most az történik csak én lehetek a hülye(arra is napokat vársz), mégha a supp hibázott, akkoris, és nekem nem állhat feljebb, nem anyázhatok, pedig hidjétek el már majdnem anyáztam az egyik értelmetlen "valaki" válasznál, de rájöttem, hogy csak idegesíteni akar, hogy elpattanjon az agyam aztán arra is foghassák a tiltást. Nem adtam meg neki ezt az élvezetet. De most igen, mivel úgyis végleg itthagyom mehet mindenhova a globális, mint a vigyori fiokokra.

Az EW-nek kitartást kívánok és jó csatákat mindenkinek. Gyözzön a jobb!
 
Fent