A KH Mesterei

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser16178

Vendég
Sziasztok !

Nem akartam spamolni vagy új felesleges oldalakat nyitogatni :Đ
A lényege a mondanivalómnak illetve ötletemnek az lenne.

Azért is írtam erre a világra ,mert itt megfordulunk talán valamennyien :Đ

Hogy :

Nyitottam egy oldalt , és oda felrakosgatom a filmjeimet amit a KH-ról készítek .

Ez oktató anyagnak tökéletes, a klánomban szerepel is.
Na de igazán úgy lenne az igazi,ha pár elismert játékos is,mint példáúl Cactusland, Full Moon ( Thomax) és Roki meg még ilyen kaliberű játékosok ,Ti is megcsinánátok a sajátotokét , és összedobnánk az első MAGYAR KH oktatóanyagot,amelyben tapasztalatok, rutinok, eljárások, taktikák és trükkök széles palettáját tárná elénk ,és mindenkinek aki a KH-n megfordul és nézi az anyagot tanulna belőle ! Szerintem bőven lenne még mit tanulnunk egymástól !

Én már elkezdtem a részek legyártását, a jelenlegi harctéri taktikákat természetesen még nem ,hiszen jelenleg is hadban állunk :Đ ,de ha TI rávennétek magatokat ,mint elismert TOP játékosai a KH-nak akkor megalkothatnánk az első igazi MAGYAR KH-s Tudásbázist ,amelyből mindenki meríthetne ,gazdagodhatna.

A Camtasia Studio 6-7-8 (Camtasia Recorder ) erre tökéletesen megfelelő program,és csak egy fejhallgatós mikrofon kell hozzá.

Végre nemcsak az egymás szapulása menne, meg a leszólások ,amelyek a legkomolyabb esetben is csak ócska nevetésekre jók, hanem tényleg csinálnánk valamit közösen ,egy alkotást ,amiből mindenki jobban megismerhetné azokat a dolgokat ,alapokat amiket a száraz írással nem lehet előtérbe hozni,és mindenki személyes kulisszatitkait !

Engem ez érdekelne !

Így én kész lennék a rendelkezésetekre bocsájtani a youtube-os accom, amennyiben persze belementek hogy csináljunk egy ilyet ,és tényleg minden okosfilm ott szerepelne ,mint egy könyvtárban ,csak nem könyvként,hanem moziként, való és élethű példájaként a oktatóanyagnak .

Na én erre gondoltam.

Akit ez személyesen érdekelne,és fel tud mutatni VALÓS elért olyan eredményeket amelyeket magáénak mondhat , az jelentkezzen itt darklordkh18@gmail.com és megbeszéljük a részleteket !
Nem kell az hogy mindenáron TOP 1 legyél a lényeg ,hogy olyan dolgot mutass be ,ami hitelt érdemlően a TE akotásod, vagy a TE specialitásod.
Itt szóba jöhetnek pl. a farmoló droidok is :Đ ahogy kiowa említette ,hogy példáúl hogy érik el azt a rengeteg nyersi bevételt napi szinten ! Vagy hogy lehet előretörni a TOP 1-re , vagy hogyan cselezzük ki ellenfeleinket vagy bármi ilyen .

én reklámot nem állítok be ezen a youtubeon ,tehát pénzmentes dolog, és sztem ez maradjon is így , én sem szeretem ha a reklámoktól nem lehet megnézni egy filmet ,szóval....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

VIDEOKÉSZÍTÉS MÓDJA :

Sokfajta videokészítő program van ,alapfeltétel kell hogy legyen tehát, hogy a teljes képernyőt filmezze,és ehhez hangsávot is tudjon venni ,esetleges magyarázatnak . Azért jobb ez így mert az irkálás tovább tart,és mivel az ember többet beszél ,mint ír kevesebb időbe kerűl ,és jobban megérthető

Tehát .
1.lépés : nyitsz egy gmail fiókot vagy ha már ezzel megvagy, akkor innen (lap tetején a ink) felmész a youtubra és kipofozod a saját fiókodat ( profil képfeltöltésnek pl. a játékcímert és ilyesmi.)

2.lépés : Szerzel egy olyan fevevő programot ,amely a KÉPERNYŐT RÖGZÍTI , hangsávhoz szükséged lesz egy speakerre vagy egy mikrofonra. Fejhallgatós mikrofon bőven megteszi. Ezt szépen üzembe helyezed.
Én a Camtasia Stuido Portable verzióját használom, mivel a gépem elég gyenge ,de ebből a progiból van természetesen jobb, 7-es vagy 8-as és ezeket ingyen is letöltheted.
nem nagy cucc, a youtube-on van számos ismertető arról hogy mely programokkal lehet felvenni filmeket a képernyődől hanggal egyűtt. ( tehát beütöd a keresőbe hogy felvétel képernyőről és kiad egy csomó lehetőséget )
Nos ezekhez a youtubról láthatsz ismertetőket
Van sok amit ingyen is le lehet tölteni ,természetesen legálisan,azaz törvényesen.
Ezután telepíted, megcsinálod a felvételt ,elmented a kész felvételt ,lehetőéeg AVI file-ba és ezt a youtube fiókodra feltöltheted.
Lényeges eleme,hogy felvétel közben a SZÜNET gombbal időszakosan tudod a felvételt szüneteltetni,mondjuk egy támadásnál nem kell felvenni mind a 6 óra beérkezési időt,ami egyébként dögunalmas lenne, hanem szünetelteted, és amikor lényeg jön,akkor folytatod ,a felvételen ez nem nagyon fog gondot okozni,mivel elég precízen dolgoznak ezek a kütyük.
Fontos tudni,hogy az első időben csak 15 percet ,vagy 100Mb-ot fog engedélyezni a youtube ,szóval nem érdemes nagyobb linkekkel próbálkozni. Viszont hamar megfogják adni az engedélyt ,ehhe mindössze egy SMS-t kell elfogadnod, amit a telódra küldenek,és ami nem más mint egy kód,amit az aktiváló ablakba beírsz.
Ezek után aktíválódik a hosszú filmek letöltésének engedélye,azaz már akár 30 perces anyagokat is feltölthetsz magadnak ha kell :)
Ezt aztán szabadon bárkinek megmutathatod,vagy ahogy jónak látod .

Ennyi lenne :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser15174

Vendég
ne is haragudj,de ennek mi az értelme? nem attól szép és élvezetes a játék,hogy magadtól jössz rá dolgokra és érsz el sikereket? miért kell 1kezdőnek a szájába adni a mindent? ha érdeklődik a játék iránt,akkor maga is hajlandó lesz időt szakítani a tapasztalásra.
+int más ha kérdeznek és választ kap,de hogy elérakni mindent az a hülyeség teteje
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Végre valaki segíteni akar másoknak, ötleteket, tippeket adni, és tessék, máris megy a beszólogatás. Erre mi szükség? Miért nem jó az, hogy ha jön egy kezdő, akkor lát valami tényleg hasznos információt? Ha többen segítenének, és többen adnának ötleteket, akkor még válogatni, próbálgatni is tudna.

Sajt
 

DeletedUser16178

Vendég
Tudhatjuk, hogy aki egy formát játszik,az nem fogja , nem tudja vagy egyszerűen NEM IS AKARJA követni 100%-osan a másik formáját ,én sem fogok megváltozni, de engem mindenesetre érdekelt volna hogy példáúl Thomax esetében mitől jó starter egy jó starter ,meg hogy tényleg mi kell ahhoz hogy valaki a TOP-ra kerűljön fel mindenféle csalás nélkül !
Egy ilyenre BÁRMIKOR rászánom az időt,mert ÉRDEKEL .


Csak példaként hoztam fel a nevét, mert a v7-en azért szépen játszott, de legyen a joga neki eldönteni hogy részese akar-e lenni vaaminek amit így összedobunk vagy nem.
Én beszélek Cactussal és a többiekkel ,és ha ezt összedobtuk, jelzem sajtmacskának,és ahogy jónak látja felteszi a fórumra.

Én addig is serényen gyártom a kis filmecskéimet ,a matinékat :D eddig mindegyik része 30 perces,és egy-egy érdekes dolgot mutat be ,ami lehet alap, de lehet egyeseknek az az alap, is már több mint amit eddig tudtak !
Szóval ebben áll ennek a dolognak a nagysága, és én úgy gondolom egy ilyennel mindenki csak nyerhet .


Mindenesetre abban is áll a dolog lényege, hogy nem kövűl bele a világ abba a 4-5 vérprofiba ,akit aztán soha és sehol nem lehet legyőzni,hanem lesz utánpótlás, lesz folytatása a tudásnak,tanulásnak ! A leírásokat sokan nem értik meg ,sokan félreértelmezik, egy film merőben más lenne....Jönni fognak újak és újak,és mindig lesz olyan aki lekörözi ezeket ! VÁLTOZATOSSÁG ! Nos,én szívesen tanulnék egy nálam jobbtól,csak hogy tudjam,hogy én,aki itt üök napi 20 órát a gépem előtt,mit csinálhatnék jobban annál amit már tudok. Ezek szerintem érdekes dolgok.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Nos dark-nak ebben kivételesen igaza van. Van többféle kh-s tananyag, a legelterjedtebb talán a teachu féle anyag. Ezeket álltalában az a tapasztalat, hogy nem olvassák el az emberek. Túl hosszú, száraz, lusták stb. Sajnos (vagy szerencsére, döntse el mindenki maga) a játékosok többsége nem tölt annyi időt és energáit a játékkal, hogy megtanuljon jól bánni a játékkal. Egy videó megnézése sokkal vonzóbb lehet, kevesebb időt vesz igénybe, és adott időegység alatt sokkal több információt lehet átadni. Én a magam részéről nagyon jó ötletnek tartanám egy olyan sorozat "legyártását" amiben fejezetenként lennének a videók pl: kezdeti lépések, védekező startégiák, farmolási technikák stb... Nem is kell feltétlenül az egyes játékosok saját jól bevált taktikát felfedni, hiszen ezeket mindenki szereti magának megtartani, és szerintem ettől szép a játék, én inkább az általános dolgokra helyezném a hangsúlyt és néhány olyan tpp vagy trükköt tennék bele amit már kvázi mindeki ismer. Aztán a többi a játékos kreativitásán múlik, hogy mit talál ki saját magának. Nekem felkeltette ez a videó készítés az érdeklődésemet.
 

DeletedUser10079

Vendég
Dobj fel linket, én is kiváncsi vagyok mit alkottál.: )
 

DeletedUser16178

Vendég
Persze, majd ha látom hogy más is csinál ilyet :)
Tudod,ez az adok kapok elvén működik.
Én most töltöttem föl a 3. ilyet amit ma gyártottam.
És mivel eléggé filmezős hangulatomban vagyok ,szerintem naponta csinálok egyet-egyet :D:D:D
Ha mások is rászánják magukat hogy oké, hadd menjen és nem attól paráznak hogy "jajj, ez ki fog menni a köztudatba és akkor mi lesz velünk " akkor kész lennék megosztani mindent, próba támadás alatti alapdolgokról (ami ez már meg is van ) és egy éles támadásban lévő szituációról hogy miket is kéne ekkor csinálni.
Tervbe van és a jövőben is meg lesz filmesítve mondjuk akár helyettesített fiókokban lévő csaták, támadás,védekezésnél, és hogy lássák azok is,akiknek nincsen pénzük egy ilyen játékra példáúl hogy a prémium fiókkal szemben miért is előnyös a prémium nélküli ;-)
És nem félnék attól,hogy jajj az ellenfél eltanulja,mert tudom,hogy aki tud játszani az sem lesz ezáltal sokkal nagyobb kihívás,másfelől aki meg nem tud ezzel ennyit foglalkozni,vagy egyáltalán nem érdekli a játéka ,azon úgysem változtat.
Szóval csak nyernénk belőle.
 

DeletedUser10079

Vendég
Ha lesz egy kicsit több időm,lehet én is besegitek. Azért mondtam, hogy dobj fel(vagy küld el PM) egy-két videót, hogy lássam mire gondoltál pontosan, illetve hogy legyen egy forma.(videószerkeztésben szűz vagyok még)
 

DeletedUser16178

Vendég
Ezt értékelem :)


fenn megírom hogy hogyan is kell ezt megcsinálni ;)
 

DeletedUser8560

Vendég
Tomi, megköszönném, ha beszállnál, és te is segítenél, mint ahogy azt Dark teszi.

Végre valami olyan történik, ahol a játékosok segítik a játékosokat, és nem egymás szapulása a téma, így ezt az ügyet amennyire lehet, támogatom.

Jó munkát kívánok nektek!
 

DeletedUser16178

Vendég
Az első ilyen "kezdetleges" :D filmemet akkor fel is rakom közszemlére, bocsánat a szerkesztési hibákért, de nézzétek meg hogy miben áll a lényege :)

pillanat türelmet ,most töltöm fel :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser15525

Vendég
Persze, majd ha látom hogy más is csinál ilyet :)
Tudod,ez az adok kapok elvén működik.
Én most töltöttem föl a 3. ilyet amit ma gyártottam.
És mivel eléggé filmezős hangulatomban vagyok ,szerintem naponta csinálok egyet-egyet :D:D:D
Ha mások is rászánják magukat hogy oké, hadd menjen és nem attól paráznak hogy "jajj, ez ki fog menni a köztudatba és akkor mi lesz velünk " akkor kész lennék megosztani mindent, próba támadás alatti alapdolgokról (ami ez már meg is van ) és egy éles támadásban lévő szituációról hogy miket is kéne ekkor csinálni.
Tervbe van és a jövőben is meg lesz filmesítve mondjuk akár helyettesített fiókokban lévő csaták, támadás,védekezésnél, és hogy lássák azok is,akiknek nincsen pénzük egy ilyen játékra példáúl hogy a prémium fiókkal szemben miért is előnyös a prémium nélküli ;-)
És nem félnék attól,hogy jajj az ellenfél eltanulja,mert tudom,hogy aki tud játszani az sem lesz ezáltal sokkal nagyobb kihívás,másfelől aki meg nem tud ezzel ennyit foglalkozni,vagy egyáltalán nem érdekli a játéka ,azon úgysem változtat.
Szóval csak nyernénk belőle.

Darky, grat az elgondoláshoz, de ne várd, hogy tesznek ki ilyet.
Magam is csináltam pár alap filmet, de csak ott forgalmazom, ahol magam is megfordulok.
Mert egyből jön a beszólás.
Az oktatást az alapoknál kellene kezdeni, hogy minél több KH-st "tenyésszünk ki".
Azaz amikor valaki bereggel egy játékba, körülnéz, mennyire érdekes, mi a lényege. Vannak akik ennél tovább, nem is jutnak. Vannak akik eljutnak a klánig, ahol, ha rossz klánt fognak ki, be is fejezik.
Mondjuk nem fejezik be, akkor is hónapokig tanulja az alapokat mire elsajátítja a saját technikáját.
Pl Titkos Játék készített egy írást, láttam hogyan oktatja a klántársait a v-akárhányon, és láttam, hogy az írása megforul pár klánban. Olyanoknban is, amihez semmi köze sem volt.
De ennyi, enyiről tudok, amit valaki kiszivárogtatott, és terjed.
Hogy ennek mi az oka, mindenki sejtheti. Aki maga oktat ki játékost, az követni fogja.
Tehát nem fog Neked kedvezni egy oktató anyaggal, amivel akésőbbiekben jó pár világgal arréb, egy saját nevelésű klánt alkothatsz, legalábbis a magját.
 

DeletedUser15525

Vendég
Végre valaki segíteni akar másoknak, ötleteket, tippeket adni, és tessék, máris megy a beszólogatás. Erre mi szükség? Miért nem jó az, hogy ha jön egy kezdő, akkor lát valami tényleg hasznos információt? Ha többen segítenének, és többen adnának ötleteket, akkor még válogatni, próbálgatni is tudna.

Sajt

Szerintem, ha ilyet szeretnél látni, akkor adj moderátorit pl Draky-nak, hogy csak ő férjen hozzá a topic-hoz.
Amikor elkészült, lehet váltani, és megvonni a jogot, odadani másnak, hagy írja meg a saját verzióját.
Én csak így képezelem el a beszólás mentes oktató anyag elkészítését.
 

DeletedUser12246

Vendég
Szerintem, ha ilyet szeretnél látni, akkor adj moderátorit pl Draky-nak, hogy csak ő férjen hozzá a topic-hoz.
Amikor elkészült, lehet váltani, és megvonni a jogot, odadani másnak, hagy írja meg a saját verzióját.
Én csak így képezelem el a beszólás mentes oktató anyag elkészítését.

Vagy egyszerűbben sajt nyit egy lezárt topicot, ahova csak ő ír, és kiteszi mindenkinek a filmjét. Meg odaírja, h ki a szerző
 

DeletedUser16178

Vendég
Darky, grat az elgondoláshoz, de ne várd, hogy tesznek ki ilyet.
Magam is csináltam pár alap filmet, de csak ott forgalmazom, ahol magam is megfordulok.
Mert egyből jön a beszólás.
Az oktatást az alapoknál kellene kezdeni, hogy minél több KH-st "tenyésszünk ki".
Azaz amikor valaki bereggel egy játékba, körülnéz, mennyire érdekes, mi a lényege. Vannak akik ennél tovább, nem is jutnak. Vannak akik eljutnak a klánig, ahol, ha rossz klánt fognak ki, be is fejezik.
Mondjuk nem fejezik be, akkor is hónapokig tanulja az alapokat mire elsajátítja a saját technikáját.
Pl Titkos Játék készített egy írást, láttam hogyan oktatja a klántársait a v-akárhányon, és láttam, hogy az írása megforul pár klánban. Olyanoknban is, amihez semmi köze sem volt.
De ennyi, enyiről tudok, amit valaki kiszivárogtatott, és terjed.
Hogy ennek mi az oka, mindenki sejtheti. Aki maga oktat ki játékost, az követni fogja.
Tehát nem fog Neked kedvezni egy oktató anyaggal, amivel akésőbbiekben jó pár világgal arréb, egy saját nevelésű klánt alkothatsz, legalábbis a magját.

A Remény hal meg utoljára barátom :)
Hozzám nagyon sokan jelentkztek,amikor ezt még a v7-esen meghirdettük,sok olyan aki tanulási szándékkal jelentkezett be csak arra a világra, és sajnálatos módon de ez akkor nem jött össze ,így csalódást kellett okoznom.
Viszont egy ilyen dologgal szeretném ezt bepótoln,hogy amit akkor megígértem ,azt most ilyen formában pótolhassák.
Nem utolsósorban a saját klánomat igyekszem ezzel erősíteni ,hiszen két youtube fiókom van ,az egyikre felteszem a klán számára készült anyagot ,valószínű hogy amíg játszom,addig pl. a Csapatszervezésre és a sikeres tömegtámadások kivitelezésére való filmeket nem fogom a közszemlére bocsájtott accban felfuttatni, mivel nem akarom magunkat már így elásni :D
Szóval azért úgy gondolom hogy ésszel itt meg lehet mutatni jobbnál jobb taktikákat ,trükköket ,hiszen akik ellen eddig is alkotott mindenki,azok vagy félig vagy semeddig sem ismerték a KH-t azok a nagy profik akik meg már kitanultak (szerintük) mindent, azoknak úgyis megvan a saját etalonjuk, amihez tartják magukat .
Én így gondolom :)
na de mindjárt megvan a film ,és meglátjátok hogy hogy gondoltam ezt

Nem kell nekem semmi moderátori, nem szeretnék ebbe így beleszólni, ara gondoltam hogy össze lehetne kotyvasztani egy ilyen oldalt is, hogy a KH Mesterei, vagy BÁRMILYEN névvel, mondjuk csak ne legyen ilyen megalomániás :D
Az sem egy utolsó gondolat hogy a TRIBAL WARS csinál egy külön oldalt ennek,és minden nyelvre lefordítja amiket így összerottyintunk ,szerintem nem egy utolsó dolog.
Végre alkotnánk valami olyat aminek tényleg van értelme ,és nem egy -két ember nézné meg , hanem több ezer, esetleg több tízezer....
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser16246

Vendég
[COLOR="#6363300"]Pontosan az ilyen hozzáállástól kéne kicsit elvonatkoztatni és nem azt nézni benne, hogy ezzel segítek az ellenfélnek - ne késd döfj valaki hátába, hanem előről egyenesbe támadd meg. Szerintem izgalmasabb nektek is olyanok ellen harcolni, akiken nem egyből átgázoltok hanem küzd a bejövők ellen.
Ne feledjétek, ha segítetek azzal nektek is nő a játékélményetek![/COLOR]
 

DeletedUser

Vendég
Jónak tartom az ötletet a videókra, és én is tervezem, hogy csinálok ilyet. Szóval dark ötletét jónak tartom, de természetesen nem ő lett volna, ha nem nyomja bele a videóba a fent említett allűröket. Ettől függetlenül nem akarom fikázni, mert másnak is megvan rá a lehetősége, hogy ilyesmit csináljon, én pl tervezem is szóval lesz választék és mindenki eldöntheti, hogy mit néz. Aki nem bírja dark stilusát az hanyagolja. A fenti írással azonban nagyjából egyetértek.
 

DeletedUser4544

Vendég
Ha hiszitek ha nem végignéztem mind a 12 percet! Túléltem :D Előszőr azon tanakodtam képébe röhögök darknak a videó miatt, de úgydöntöttem nem.
De adok 1-2 tanácsot ha már videót csinálsz. 2 nagy bakit találtam benne. Egyik az hogy 12 percig beszéltél a semmiről, ezt 1 percbe is belelehetett volna sűríteni. LEgközelebb figyelj erre. Végén vakaroztam úgy untam magam, de megfogadtam bármi is lesz benne végignézem.
Másik ami nemtetszett az a beszédstilus. Rengeteg fiatal fogja megnézni, sőt többségébe csak ők. 10-12 évesek. Kicsit figyeljünk a szavajárásunkra.
 

DeletedUser

Vendég
ennyire gáz Respi?:confused: szóval 1 kezdő +spórolt vele x hónapot?....

ui: kényes brigádnak ez is szúrni fogja a szemtelen világát?..
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent