V14 Off Topic

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser15083

Vendég
Gratulálok ellenfeleimnek, elérték amit már régóta szerettek volna: elvették a kedvem a játéktól...

Hogy őszinte legyek már akkor teljesen elment a kedvem, amikor több mint egy hete a gondosan tervezgetett, fárasztó munkával megvalósított többezer támadásom MHC jóvoltából jelentve lett, amire meg is kaptam a magam mindössze 1 napig tartó végleges kizárását. Parancsok visszavonásával természetesen. És mit ad isten, hát nem úton volt felém egy halom támadás? Az az egy napi cselekvőképtelenség, a "hazarendelt" támadócsapatok, a tétlen acc rommáverése pedig csak a kezdet. Visszaengedésem után többezer támadás várt, melynek jó része újonnan indított fake. (Vajon egy kizárt fiókra miért kellett elküldeni őket...?) Dacolva a több napon át tartó 3000 bejövővel így is nem kevés kellemetlen percet okoztam, pedig olyan sereghiányban szenvedtem, mint egy 2 falvas játékos. Röpke 500 nemes így is fennakadt a "semmin", pedig közel, s távol nem volt ott rajtam kívül más, csak MHC...

Aztán jöttek a frissítések, az emiatt instabillá és kiszámíthatatlanná vált szerver, a lehetetlen időzítés, majd a frissítés legkellemetlenebb hozadéka, a működésképtelenné váló címkéző script. Ez volt az a pillanat amikor végleg eldöntöttem vége, nem bajlódok tovább. A prémium fiókom tegnap lejárt, feleslegesnek látom meghosszabbítani. Az elmúlt 3 napban helyettesítettek, amitől nem is vártam nagy eredményt - ami teljesen érthető is. Játszottam egy jót, eddig tartott. Bár az elmúlt bő egy hét sem volt igazán szórakoztató, de még így kedvtelenül is pompás kihívásnak tűnt. Mostanra viszont belefáradtam immár fizikailag is, nem is beszélve arról hogy 1000 más dolga is lenne az embernek...

Tisztában voltam vele hogy játékom nem végtelen a vörös tenger közepén, csak idő kérdése volt mikor jön elő a jelentős túlerő előnye. Aztán ráadásba még jött a többi is - mégha nem is épp a legtisztább módon. Pedig szerintem ment volna ez kitilttatás nélkül is, vagy nem? Ja hogy úgy nehezebb, értem. A legelszomorítóbb mégis az a reakció, amit a visszaengedésem váltott ki sok engem támadó játékosból. Már-már sajnálom őket hogy nem harcolhattak büszkén egy inaktív fiók ellen... Elkeserítő hogy milyen felháborodott nyafogást képesek egyesek produkálni, hogy mégsem sétálhatnak be gondtalanul a nemeseik.

Maradhatnék, de minek? Bár a beígért elsöprő akció a falvaim negyedét sem vitte el míg jelen voltam, és a falvaim kétharmada még mindig megvan. Sereg ugyan nem sok, de kedv még kevesebb. Még mielőtt bárki büszkén verné a mellét, ez nem a 3000 bejövőnek, sokkal inkább annak a kizáratásnak és következményeinek köszönhető, amiről kiderült hogy hoppá... És akkor most lehet elméleteket gyártani hogy ha úgyis csalok akkor vajon mivel kenyereztem le a suppot... Köszönöm, de nem kérek azokból az álszent "sajnálom hogy elmész, jó játékos voltál" reakciókból sem, tudom hogy odaát mindenki a markába röhög és kuncogásai közepette csak a következő gondolatai támadnak: "ezaz, végre". Hiába, ki-ki a maga eszközeivel nyer meg egy harcot, egy háborút.

Némileg sajnálom hogy itthagyom a világot, sok szép emlék és sok jó barát köt ide, valamint így egészen biztosan nem veszem ki közvetlen részem egy világ megnyeréséből. Márpedig ezt a világot nem az MHC fogja nyerni - ha minden igaz. Lehet nevetni, csak aztán nehogy nagy meglepetés érjen egyeseket. A világ történéseit persze továbbra is követni fogom, talán jelen is leszek így vagy úgy, mindenesetre aki keres, az tudja hol talál meg.

Én ezennel rövid időre búcsúzom, nemcsak a világtól, a klánháborútól is. Nem ez lenne az első alkalom hogy megfogadom nem térek vissza, ezért inkább nem is jelentek ki ilyesmit. Kívánom minden játékosnak hogy lelje meg a saját gyűlölködés-, uszítás- és fröcsögésmentes örömét, elvégre is ez csak egy játék. Továbbá elnézést kérek mindazoktól, akiknek ilyen módon kell értesülniük arról milyen döntést hoztam.

Talán majd később, egy más világban ismét összefutunk, addig is kellemes nyarat, őszt, telet és tavaszt.
Lord Vicious
 

DeletedUser

Vendég
Hmmmm...

Nekem mod by cons volt az amit Te itt műveltél a hónapok, hetek alatt...

Jó voltál, persze...de azért ez már a "ló másik oldala" sztem...
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser3242

Vendég
sajnos a játékban mindig eljön ez a pont, hogy így lehet nagy előnyt kovácsolni az ellenfélnek..
főleg ha ilyen a szitu, hogy persze a support nem adhat információt a feljelentés eredményéről, de azért a kimenő támadásokat megszüntetik (hátha nem veszi észre aki jelentette, és 2 percen belül nem megy akörlevél h indulni kell a kizárt játékosra)

de hát ez olyan, hogy minden világban átélték már többen, egyéni döntés és személyiségfüggő hogy valaki ennek ellenére tovább folytatja, vagy azt mondja soha többet.
(rendszerint az első a jellemző, legalábbis az én tapasztalataim szerint )

kár hogy az eslő ilyennél így döntöttél, de döntöttél.
sok sikert,
 

DeletedUser15174

Vendég
engem meg az érdekelne,hogy miért tiltott ki a support és ha jogosan,akkor miért 1nap,mert nekem az 1gész marhára sántít...de ha jogtalanul,akkor miért pont 24h-t csücsültettek.

én csak abban az esetben írnám valakire.hogy keselyű,ha jogtalanul nyomták ki,mert ha nem,akkor jobb ha csendben maradnak a felek;)
 

DeletedUser15174

Vendég
működésképtelenné váló címkéző script

mondjuk nekem ezen ragadt le a szemem..ezt hol lehet itt külsőn +találni:confused::)
 

DeletedUser

Vendég
Bye Lord.Személy szerint elismerésem,hogy ennyi ideig álltad a sarat.Láthattunk szép védéseket tőled,szépen beszurkáltad a védőket.Ezért Grat.A búcsúzódba azért leírhattad volna,hogy a szétkatázott falvakat már nem volt kedved újrahúzni.Sok sikert az életben.
 

DeletedUser11697

Vendég
Viszlát Lord! Remélem azért még játszunk együtt :)
Szerintem az már nagy szó ha még az =MHC= is elismeri a teljesitményed. Nem szégyen, hogy feladtad. Kizárás és a technikai nehézségek nem épp a védést segítő tényezők az amúgy is lehetetlen körülmények között.
 

DeletedUser

Vendég
Harcolni csak egyféleképpen lehet: mocskosan.
A tiszta, becsületes küzdelem csak arra jó,
hogy megölesd magad, méghozzá rövid úton.
Használj ki minden lehetőséget a kínálkozó orvlövésre, üss övön alul,
és feltétlenül rúgj bele a földön fekvőbe - akkor talán te lehetsz az,
aki élve hagyja el a helyszínt. Ezt ne feledd.
Élet-halál harcról van szó. Ez nem bokszmeccs. Nem az nyer, aki több pontot szerez.
-Jeaniene Frost
:-/
 

DeletedUser

Vendég
Most hogy Lord kapitulált / Akinek respect a klánháboru játéktudásáért,kár hogy feladta... / már megy is a tempnél a kapkodás az ossze vissza olvasztas, noname tagok bevetele fejetlenul.....de ezt mar megszoktuk régebben másoknál is...
Csak olyan erdekes ez az egesz mert eddig az ment Tölük hogy az MHC igy az MHC ugy... a temp egy elitklán blabla / ami a damas korszakba még tiszteletremélto is volt a szemunkben hogy vegre egy utos ellenfél.../ es hogy soha nem jutnak arra a szintre...hát sokat nem kellett várni :)
még lejjebb is sikerult...de ugye mindegy is,mert ha jok az ertesulesek..nem temp neven fut majd az uj bohockodás!

Egyetek sok gyumolcsot es igyatok sok vizet

off

Monti



update : SET :))))))) kabaré...
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser15675

Vendég
Most hogy Lord kapitulált / Akinek respect a klánháboru játéktudásáért,kár hogy feladta... / már megy is a tempnél a kapkodás az ossze vissza olvasztas, noname tagok bevetele fejetlenul.....de ezt mar megszoktuk régebben másoknál is...
Csak olyan erdekes ez az egesz mert eddig az ment Tölük hogy az MHC igy az MHC ugy... a temp egy elitklán blabla / ami a damas korszakba még tiszteletremélto is volt a szemunkben hogy vegre egy utos ellenfél.../ es hogy soha nem jutnak arra a szintre...hát sokat nem kellett várni :)
még lejjebb is sikerult...de ugye mindegy is,mert ha jok az ertesulesek..nem temp neven fut majd az uj bohockodás!

Egyetek sok gyumolcsot es igyatok sok vizet

off

Monti



update : SET :))))))) kabaré...


Amíg nem vagy a klánban addig csak spekulálsz,meg mocskolódsz te is,ugyan úgy ahogy az összes többi muffod.:)
Én kapkodásnak,meg fejetlenségnek hírét-hamvát nem látom,nem tudom hány dioptriát hordasz,de elég homályosan mutatja a dolgokat.:)
Vagy a belsősöd nem tud olvasni a sorok között :D inkább ezt tudom elképzelni.:D

A damas-korszakos tempről meg annyit,hogy semmi tiszteletreméltót nem láttatok bennük,csak leesett hogy végre van aki szétkaphatna titeket,oszt' fájt :D
baromi nagy szerencsétek,hogy még velünk szórakozik damas v11en,bár lett volna előbb vége annak a világnak. most nem így kommentelgetnétek.:)

Szabad ágaskodni,szabad mocskolódni,csak baromira lejáratjátok magatokat...közötök sincs a fairplay-szellemhez. sebaj,egyszer majd belétekveri valaki a módit.:)

áhojj'
 

DeletedUser

Vendég
Rivfader : Kommented szintje üti a 14 éves kort ! :)
Gratula hozzá....menj töröld meg a szádat mert habzik....:)
nc
 

DeletedUser4544

Vendég
Temp egyértelműen akkor bukott el teljesen, amikor hagyta hogy a Mhc körbefoglalja, felszedje körülötte a kisfalvakat. Nemláttak tovább az orruknál, és nemjutott eszükbe a kisfalvak max 2 hét és kiépített falvak lesznek(Damasék aztmondták nincs rá nemeskapacitásuk, ilyenkor kell a megvezethető lelkes játékosok akik felszedik helyetted és te majd bebelsőződ rajtuk keresztül mert diplomáciával megfojtod őket beszorulnak és abbahagyják.). Túlerő meg általába mindig nyer, legalábbis ha szervezett az a túlerő.....
Gratula az Mhcnek, szépen haladnak és ami még fontosabb, hogy jóuton....
 

DeletedUser

Vendég
Visszatérve Lord Dandelion bejegyzésére..

Valószínűnek tartom, hogy klánja az egy napos kizárás alatt ölbe tett karral ült, és malmozott.. nem csodálkozom a csalódottságán és a döntésén. Mindenkit meg lehet törni.. Anno Montipapa 10 napos kizárása alatt volt néhány játékos, aki vette a fáradtságot, és megszervezte a védők küldését, felderítők ezrei indultak útnak, a klán mindig képben volt, épp hol érik támadások a falvakat. Olyan hosszú idő alatt sem sikerült nagy károkat okozni egy hosszútávra kizárt accban.. Ez csak remek csapatmunkával elérhető eredmény.. Nem tartom jogosnak követ dobni Dandelionra. Mert még a "NAGY" Respii (Sance) is szokott bőgni skype-on védőkért, és kikelve magából káromkodott egy -egy sikertelen védekezésen.. Szóval segítség nélkül BÁRKI betörhető.. és az MHC épp ennek a gyengeségnek kihasználásában remekel/t mindig :) Véleményem szerint az olvasottak alapján ez sem Dandelion kudarca, (hanem klánja szégyene), sem pedig az MHC olyan sikere (a kizárás miatt), amire büszke lehet .. ám...
 

DeletedUser15871

Vendég
Jo tudjuk az MHC mindig.mindenkinel.jobb erosebb tapasztaltab stb..
Csak nehogy.pofara esetek.ne agodjatok ti.se.vagytok serthetetlenek,sot...
Kovetkezo lepesetek.mi lesz denn-t utitek ki egy napara es eljatszatok velle ugyan azt mint lordal??
Mar ne is.haragudjatok de gusztustalan ahogy jatszotok es.nem veletlen utal titeket szonte egesu V14:)

De ezt nem is ragozom tovabb mindenek.meg van a kovetkezmenye es hidjetek el a stilusotoknak.is meg lesz;)
 

DeletedUser

Vendég
Jo tudjuk az MHC mindig.mindenkinel.jobb erosebb tapasztaltab stb..

Ők az ördöggel kefélnek :D

Na, megyek.. dobok egy drinket a pajtásokkal.. Ti meg farmoljatok ezerrel.. mert megérdemlitek :)
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent