This is TEMPORARY

DeletedUser18477

Vendég
Szia.

Twstats alapján nemhogy a 10, de még a hét nap sem egyértelmű, hogy letelt (legalábbis nekem). :)
Szerintem még 1-2 napot várjatok ;)
 

DeletedUser18836

Vendég
Sziasztok TEMP-esek !

Ezúton is gratulálok a győzelmetekhez bár valljuk be őszintén ez lehetett volna egy sokkal izgalmasabb bár úgy jóval hosszasabb világ is!

Ez a saját véleményem,összegzésem a világról:
Egészen addig amíg nem kezdődtek el részünkről az inaktivitások és az emberek nemtörődömsége addig úgy gondoltam ez egy jó és hosszú világ lesz aminek a győzelmére nekünk is lehetett volna reális esélyünk.
De aztán nem így lett és már egy jó ideje egyértelművé vált legalábbis számomra, hogy tiétek a győzelem csak idő kérdése.

Külön köszönet azért, hogy nem ment a mocskolódás legalábbis én ezt személyesen egészen biztos nem tapasztaltam!

Valamint köszönet Kareka társatoknak akivel jókat tudtam beszélni és bebizonyosodott igen is egy jó ember annak ellenére, hogy ellenfelek voltunk és ment az adok kapok helyzetek vagyis igazából főként csak én kaptam de próbáltam azt többségében levédekezni ahogy tudtam illetve itt-ott nyílván kaptam máshonnan is segítséget pl vágásban. Sajnálattal hallom, hogy a duálból az eredeti tulaj nem folytatja tovább.

További köszönet Timur Lenk-nek,Fin Csibe-nek és Keményvagyok-nak az izgalmas napokért!

Elég sokat tanultam ezen a világon támadás de legfőbbképpen a védekezés tekintetében amit úgy érzem a késöbbiekben tudok is majd hasznosítani!

Összegezve egy élmény volt számomra ez a világ annak ellenére, hogy még ennél is lehetett volna sokkal jobb de így alakult már változtatni nem lehet rajta!
Remélem még néhányotokkal találkozom a késöbbiekben akár mint ellenfél akár mint klántárs!

Addig is sok sikert mindenkinek!

Köszönöm az élményeket,

Yoda
(Yodafon1997)
 

DeletedUser16135

Vendég
Köszönjük - ha beszélhetek többes számban,én legalább is nagyra értékelem a kommented :) ...jó pár csatát vívtunk több fronton,és abban teljesen egyetértek,hogy (az eddigi 7+ évem alatt,) talán ez volt az egyik legtisztább világ...megvoltak a klánok,itt-ott olvadás,de sz*rkeverés,hogy úgy fogalmazzak,egyáltalán 0...mint támadó részről,mint védekező részről teljesen korrekt volt! :) Megtiszteltetés volt a világ játékosaival játszani!

És külön köszönet damasnak,hogy összehozta az egészet,és jóformán az elejétől kezdve csak felfelé íveltünk! :)
 

DeletedUser12405

Vendég
damas8 márc 15, 03:44
Sziasztok!

Remélem a többség tud róla, h napokon belül vége a v35nek, úgyhogy gratulálok én is magunknak!

Aki továbbra is velünk tartana, azoknak v41en van ugyanezen a klánnéven gyülekező. Nem tudni, h ez v42 lesz-e, nekem pl jól esne 1 kis szünet, de majd a világbeállítás alapján meglátjuk :)


Ami miatt tetszett ez a világ, h sikerült minimalizálnunk a konspirációkat és nagyrészt játékkal nyerni a világot. Ez manapság már különlegességnek számít, szeritem.

Érdekes összevetni a haladásunkat, a világ első felében fő esélyesnek tetsző =KL=-el.
A világ elején 2 pp-ző klántárssal virítottam, mikor a =KL= 2 rivális top klán összemutyizásával már a dél győztesének tetszett az első hetekben.
Egy kb 20 fős magunk alakult ki az első hónap végére, amivel egy kis játszadozásra ki is voltunk békülve.
Az azért gyorsan kiderült, h itt sem az a világ van már, mint egyes régi szervereken. A tárgyalóasztalok mellett nagy gondolkodók fajsúlyos döntéseket hoztak, így kis túlzással a top6 klánból 5 70-70 tagja került a mi 20asunkkal szemben.
Ilyen fölénnyel szemben látszólag eléggé halálra voltunk ítélve, nekem is centiken múlt, h nem foglaltak ki. Persze ez a nagy gondolkodóknak nem volt elég, a legnagyobb klán a szövetségeseit is elkezdte szalámizni. Ezen a ponton gondoltuk, h végtelenített ingyen előnyt azért mégsem adunk az ellennek, uh a DA klánból mi is felvettünk jópár tagot, mielőtt jobb híjján ők is követik a többieket a KL-be, ha még van hely.
Ezzel máris kezdett úgy festeni, h többszörös erőfölénybe még1x nem kerülhet az ellen, bár a meddő számbeli előnyük természetesen megvolt. Persze a Birodalomban már nem volt akkora nyugalom mint a nagy fölény idején. Mivel az FLW szalámizása is napirendre került, ők már békülni akartak velünk, h támadhassák a KL-t. Sztem elég tökös volt, h cserébe az első armánkat elosztva kapta mind2, izé, mind a 4 klán :)
Szóval miután az FLW javát is be akarta toborozni a KL, esélykiegyenlítés okán mi is vettünk fel onnan pár tagot, majd később a 15 fős -PR- klán (akik amúgy hozzánk hasonló utat jártak be addig) belépésével már majdnem véglegesedett a létszám. Ezzel nagyjából oda jutottunk, h már a kezünkben volt a sors, ha a teljes világ összefogott volna ellenünk, akkor sem lehetett akkora fölényük, ami minőséggel nem ellensúlyozható.
Miután teljesen 0ról indult a klán, egy 1 évig tartó világon az 5. hónap végére majdnem végleges tagságig jutni sztem szintén egész jó!

Nem kifejezetten a KL-t akarom így utólag ekézni, de sztem kiválóan megjelenítették azt a fajta olcsó, koncepciótlan nyerni-és csak nyerni akarást, ami az újvonalas KH-ra jellemző és amitől személy szerint émelygek.
Szóval a kedvező kezdeti helyzetük és a folytonos kapadozásnak a nyerésért méltó befejezése volt, h miután buciravertük őket, bemenekültek a még mindig haramda akkora TSPx ellefelükhöz, a nevet is feladva.
Ez elképesztő fordulatot hozott, ugyanis majd egy hétig nem volt pozitív a háborús statunk 2 arma között... kb ennyit ért a dolog, utána ment minden a szokott mederben a 75%ig.

Ami úgy az aktuális klánt érintve szoktak izgatni, h minimál legyen a diplomácia + a kis létszám, fluktuáció.
Ezekben sztem teljesen jók voltunk.
Egy ideiglenes szóbeli MNT volt a DA-val + egy PR-es szövi, ennyi.
A létszám ugye bőven az 1 klánnyi alatt volt.
Ami pedig a játékosmozgást illeti, érdemes összevetni más világok nyerteseivel, különösen úgy, h ismétlen: a nulláról indultunk, amikor azért várható lenne a nagyobb jövés-menés.

Klánváltások:
v35, TEMP: 144
v36, Sparta: 178
v34, DSA: 282
v33, =SBT=: 190
v32, SKULLS: 470
v31, Sic: 216
v30, Sparta: 329
Kár végigírni, a lényeg, ezt a világot nyertük magasan a legkisebb játékosmozgással az összes eddigi magyar szeró közül, leszámítva azt a 2 világot, ahol nagy gondolkodók a vége felé közeledve rántották össze 2 v több különálló klánból a győztest.
Másképp fogalmazva egy semmiből induló klánnal értük el az eddigi legstabilabb keretet :D

üdv, damas8
 

DeletedUser18836

Vendég
Sziasztok!

Durva így 6 hónapnyi kh szünetem után visszagondolni egy 2,5 éve befejeződött világra, hogy akkoriban hol tartottam a játékban illetve a valóságban is.

Most, hogy így újra elővettem az emlékeket ismét belémnyilalt, hogy számomra mennyire sértő volt(és még most is az) damas8 kommentje.

Én azért még a mai napig is elég jól emlékszem erre a világra és tudom ez a világ nem olyan fekete fehér mint azt leírta damas.

A valóság kicsit másképp nézett ki:

Az a része igaz, hogy rengeteg beolvasztással lett(vagy mondhatom azt, hogy lettünk)látszólag domináló klán amibe a TEMP is kivette a részét de ezt nem lehetett a szemükre vetni hisz mi is megcsináltuk csak annyi különbséggel, hogy a mi oldalunkon többen lettünk végül.

Én is a beolvadók közé tartozom vagyis a nevünket feladva mentünk végül a TSPx-be.
Ez a bucira vertük dolog úgy nézett ki, hogy amikor elkezdett haladni a KL-en a nagy TEMP akkor lényegében nem volt olyan vezető aki aktív és/vagy érezte magában az erőt, hogy összefogja a csapatot.
Ennek hatására rengeteg játékos köztük olyanok akik igen fontos helyen voltak és/vagy amúgy elég jó játékosok voltak elkezdtek inaktívak lenni.
Volt aki napokig nem nézett be, volt aki ittvolt de nagyon sok mindent nem csinált a támadások ellen így természetesen könnyen lehetett haladni.

Beláttuk, hogy így valóban csak dara lesz(mint ahogy volt is) a buliból így lett beszélve a TSPx-el, hogy ugyanmár olvadjunk és végül abba is belementünk, hogy simán beolvadunk névváltoztatás nélkül.
Én úgygondoltam (és azért is támogattam maximálisan az ötletet), hogy az olvadás majd megold mindent az inaktívak visszajönnek egy jó vezető hatására és akkor nyerhetünk.
Valljuk be ez nagyon naív dolog volt dehát ez volt az első olyan szerverem ahol igazán benne voltam a dolgokba.

De a TSPx-ben se volt jobb a helyzet náluk is olyan vezetők voltak aki vagy nem voltak vagy már a feladás határán voltak és akkor megkaptak egy olyan brigádot a nyakukba akik jórésze inaktív és/vagy motiválatlan és tele van a hócipője mindennel.

Így lett az, hogy végül ottse voltak, csak névben vezetők.

De itt van az a része a dolognak ami miatt sértőnek gondolom a kommentet, hogy leírja damas, hogy úgy haladtak az olvadás elött mint utána.
Statisztikailag ez igaz volt, mert az inaktívok közül sokan voltak olyanok akik fronthoz közel voltak elég sok faluval így jött össze (ha az emlékeim nem csalnak) átlagos 70-80 falu nekik pluszba armánként ami sokáig ment hisz faluszámban mi bőven elöttük jártunk így volt miből csipegetni.
De azt persze minek is megemlíteni, hogy Északon ahol olyanok voltak akik márcsak azértse adták fel olyan könnyen ott nem ment a TEMP klánnak közel se annyira.

Jópár ember köztük jómagam ott voltunk északon ahol tényszerűen tudom, hogy csak az inaktív északi tagokat tudták hamar kiszedni.
Az aktívokat köztük engem is csak nagyon hosszadalmasan és nyőgvenyelősen sikerült aztán a végén lényegi ellenállást csak ketten tanúsítottunk Északon amit tovább nyújthattuk volna csak akivel egymást húztuk(Rob0322), hogy márcsak azértis tartsunk ki mondta, hogy neki már nincs kedve,ideje hozzá és fölöslegesnek is tartja már mert már nem is mókás a dolog akkor adtam fel én is.
De őszinte leszek nem is volt már akkor sok bennünk szerintem még 2-3 arma(ami amúgy kb 1 hónapnyi idő) és akkor már a jóisten se tudott volna mit csinálni.

Nem véletlen kaptam pl. én elismerést egy Kareka-tól és hallom tőle, hogy azok közül akik támadnak többen dicsérik az Északi ellenállást, velem az élen(most ez kicsit nagyképűen hangzik de nem én mondtam ki ezt így annak ellenére, hogy tudom én okoztam a legtöbb kellemetlenséget a szerveren a TEMP-nek).

Vicces belegondolni, hogy azoknak akik akkor támadtak összesen volt kb. 5-6* annyi támadó falujuk mint nekem volt max falum összesen.
Dehát akkor a katás lovag tologatása elég sokat tudott segíteni nah meg persze a rengeteg vágás.

Nem várok erre semmilyen választ főleg, hogy skype-on futottam már witcherrel ezzel kapcsolatban egy pár fölösleges kört, csak kiírom ezt magamból mert jól esik... nem kell mögé gondolni semmit.


Üdv,

Yoda
 
Fent