- A reakció pontszáma
- 1.823
Stormbringer:
Kedves SystemFaiL, örülök, hogy elfogadtad a felkérésemet és elkészíthetem veled az interjút.
Első körben szeretném megkérdezni tőled, hogy emlékezeteid szerint hol hallottál először a Klánháború nevű játékról?
SystemFaiL:
A Travian nevű másik ehhez a játékhoz hasonló böngészős stratégiai játékot "játszottam"(Nem volt internet hozzáférésünk még akkor), amikor 1 banner hirdetés keretében leltem rá a Klánháborúra.
Stormbringer:
Szeretném megkérdezni, hogy mióta játszol?
SystemFaiL:
Hosszabb távon úgy 3 éve játszom a játékkal, de még v3 idején regisztráltam elsőnek, ami nem a mai nap volt.
Stormbringer:
Az első regisztrációdkor egyedül vagy barátokkal érkeztél?
SystemFaiL:
Egyiksem. Első regisztrációmkor az egyik rokonommal közösen regisztráltunk még a v3 világra, ahol Ő 100 faluig eljutott, Én pedig, mivel abban az időben még a mi háztartásunkban internet sem volt, így csak ismerkedtem a játékkal.
Stormbringer:
És v3-on milyen néven képviselted magad? Volt valami döbbentő élményed ezen a szerveren?
SystemFaiL:
Kemsyt néven kezdtem a játékot, ami később változott az utána pár ember által ismert SystemFaiL majd pedig =Legendary= nevekre. Sokat ámultam azon, hogy, hogy lehet több száz falus fiókokkal játszani a játék akkori korában.
Stormbringer:
Mit gondolsz, az első regisztrációd óta mi minden változott a játékodban, a Klánháborúban? Milyen plusz dolgokat tanultál meg az első világod óta?
SystemFaiL:
A kérdés első felére válaszolva, a játékot a régi énjéhez, már összehasonlítani sem lehetne. Jöttek be új prémium funkciók, változott a játék mechanika, a játék dinamikája, új épületek új egységtípusok, új játék elemek kerültek bevezetésre, a játék több grafikai frissítésen esett át az idők során. Én csak tanultam az első világom óta. Viszont, az első világomat, inkább nevezném v40-nek, mint v3-nak. Megtanultam sereg sablonokat, megtanultam farmolási technikákat, megtanultam időzíteni, támadni védekezeni, megtanultam hazakísérni stb stb.. egyszóval a 2 korszakot össze sem lehetne hasonlítani nálam.
Stormbringer:
Volt-e mentorod vagy olyan személy azon a világon, aki nagyban hatott a (jelenlegi?) játékstílusodra? Ha igen, akkor miben segített(ek) téged?
SystemFaiL:
Nekem volt mentorom, még hozzá nem is 1, aki nagyban hatott rám, és sokat segített nekem. Az első személy akit fontos kiemelnem ERIK666 mostani nevén Nmat27. Lényegében Ő tanította meg nekem a játék alapjait, és végig kísért 40-n, majd utána 44-n. Nagy hatással volt rám, vinszent is, mindig is szerettem volna, olyan kaliberű játékossá válni, mint amilyen Ő, ami még a mai napig sem sikerült nekem. Fontos megemlíteni, Bailey-t is, aki v50 futása alatt lett rám nagy hatással, főleg a speedes teljesítményei miatt, majd pedig lényegében megtanította, hogyan kell speeden űzni az ipart.
Stormbringer:
A nevedhez visszatérve, az aktuálisan használt nevednek van-e valami háttér története? Mi inspirált a megválasztásához?
SystemFaiL:
A nevem kiválasztása ( SystemFaiL ), egy az életem során ért mélyponthoz köthető, amikor megtudtam valami olyasmit, ami miatt 18 éven át hazugságban éltem. Nem szeretném részletesen kifejteni a történetet, mert nem hiszem, hogy a közre tartozna, és nem is szeretnék untatni senkit sem ezzel.
Stormbringer:
Szerinted melyik világ volt az, amelyben úgy érzed, hogy teljesen oda tetted magad és nagyon sokat tanultál rajta klán vezetőként/játékosként?
SystemFaiL:
A fő szerverem v44, ahol szintén ERIK666/Nmat27 duáljaként 2 hónap lemaradásból, a Horda oldalán szervert nyertünk, a végére 9.ként a ranglistán. Itt tanultam meg, hogy, mi is az amikor több irányból piros van, és, hogyan kell napi farm rekordot dönteni minden egyes nap, magát a játék rendszerességét, és a játék menetét, mind a kezdetektől a végjátékig. Itt, napi 10+ órákat voltam online, és álmodni nem mertem volna, hogy a végén egyáltalán a nagy klánba átkerülünk, nem hogy a top10-ben végzünk. Nagyot mentünk, és sok segítséget kaptunk nem 1 embertől, akiknek nagyon köszönöm, azon a szerveren egy élvezet volt játszani veletek együtt.
Utoljára szerkesztve: