Mr.

DeletedUser4544

Vendég
Sziasztok!

V21es gyöztes csapatunk újra nekilendül egy újabb világnak. V21en a világot fogtuk össze a Vircsaft ellen, hogy gyözedelmeskedni tudjunk. ÚGy érezzük csapattá értünk, úgy érezzük akár egy CNNel is feltudjuk venni a versenyt.

Bizok a csapatomban, bizok a jó és izgalmas csatákban, hisz emiatt tértem vissza, féléves pihenőmről!

Gyözzön a jobb, (remélem mi leszünk azok).

Fontos! Senkise előregeljen V28ra. Mindenkit elkezdtem felkeresni aki nincs benne a skyp konferenciába, régi játékostársaid kérdezd, vagy itt külső forumon engem hogy melyik égtájra és hogyan regelünk, mert szervezetten tesszük!
LEgalábbis megpróbáljuk:)

Jöjjön egy kis magyarázkodás is a végére! Sajnos 4-5 fontos személy nem indul a sorainkban, a 2 vezértársam, anony10 és dottore(ők nagyon hiányozni fognak, helyettük új vezértársak kellenek, akik méltó utódjaik lehetnek), ezenkivül 4 fontos harcos, killerjedi, szat, james555 és holloház.

Killerjedi és Szattal a végére összeugrottunk, james és hollót pedig nemtudjuk elérni, ha bárki tudja az elérhetőségét akk szóljon, mert ők ketten V21 végén nekem aztmondták jönnének velem új szerverre, viszont akk még úgyvoltam vele nemlesz újabb......

Sok sikert mindenkinek V28hoz!
Hajrá!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser11352

Vendég
Gratulálok a fejlesztőknek, ismét egy csodálatos világ tele prémium funkciókkal.Ha a PF-en és a farmkezelőn kívül nemlenne semmi talán lehetne végre ismét egy valamire való szerver de így kuka ez is 4 kontinensen folyó harcok elé nézhetnek megint az indulók.No nem mintha szándékomban állna menni de abban az esetben igen megondolandó lenne.
 

DeletedUser

Vendég
ahhh

Gratulálok a fejlesztőknek, ismét egy csodálatos világ tele prémium funkciókkal.Ha a PF-en és a farmkezelőn kívül nemlenne semmi talán lehetne végre ismét egy valamire való szerver de így kuka ez is 4 kontinensen folyó harcok elé nézhetnek megint az indulók.No nem mintha szándékomban állna menni de abban az esetben igen megondolandó lenne.

Sajna a pénz az első,hisz ez egy üzleti vállalkozás.
Ráadásul az egész napos seggelést pénzel lehet kiváltani..igaz sokkal de ki lehet ezért ez a játék magyaroszágon kívül mindenhol prosperál.
Legalább is a nagyobb országokban.

Itt meg ugye nincs pénz.

Ez a v28 gyors és kis világ lesz?Igazi aréna.
 

DeletedUser11352

Vendég
Sajna a pénz az első,hisz ez egy üzleti vállalkozás.
Ráadásul az egész napos seggelést pénzel lehet kiváltani..igaz sokkal de ki lehet ezért ez a játék magyaroszágon kívül mindenhol prosperál.
Legalább is a nagyobb országokban.

Itt meg ugye nincs pénz.

Ez a v28 gyors és kis világ lesz?Igazi aréna.


Nem seggelek egésznap sem én, sem a társaim és a pénzt is csak az alap funciókba tólljuk(PF, farmkezelő) mégis bárhol bármikor eredményesek tudunk lenni.Németeknél már nem 1 álltalam áhított világ indult pedig ott nagyságrendekkel több pénz van.Itt ez miért nem történhet meg?

A másik kérdés pedig a következő:Elvileg egy fogyasztónak joga van azt kapni amit szeretne, akkor miért esik a cégnek nehezére szavazást kiírni a világok beállításaival kapcsolatban?Nyílván ha az igényeket kielégítenék akkor kicsit többen lennének jelen a szervereken.
 

DeletedUser12127

Vendég
Szép lenne, ha a fogyasztónak joga lenne azt kapni amit szeretne. Szerintem inkább csak ahhoz van joga, hogy valamit amit kínálnak neki megvegye, vagy ne vegye meg. Meg ahhoz még, hogy amit vesz az az legyen aminek hirdették.
Ennek a két elvnek az Inno megfelel. Ezt kínálják nekünk -ha akarjuk elfogadjuk, ha meg nem, akkor kívülről dumálunk csak legfeljebb.
Elgondolkodni majd akkor fognak komolyabban azon amit írsz, írok, írunk, ha alig lesz már játékosuk. Igaz, akkor már lehet késő lesz.
 

DeletedUser

Vendég
hit me nem tudok neked üzit küldeni, szerettem volna beszélni veled pár szót! megtennéd hogy felveszel skpyera??
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser17710

Vendég
emerpont

No, de gyerekek!
Szép dolog szegény vigyori topikjában a pénzről beszélni? Menjetek sajt témájába, azt biztos olvassa is, thx.
Vigyori visszatért!
Megint!
Már megint? Hányadik is volt ez? Soha többé! Soha, soha soha. ..izé ecet, kivéve, ha ... Nagy klánok, esetleg ilyen, meg amolyan szerverre, s ha Obama, meg montipapa, meg az összes legenda ...
Most mégis csak elindul az élő történelem!
A KÉK SAROKBAN A LEGYŐZHETETLEN, A MEGISMÉTELHETETLEN, A NAGYSZERŰ VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGGGGGGGYORIII!!!
Na jó, a fölkonferálást még gyakorolnom kell, nem olyan mély a hangom. :)
Ki lesz a piros sarokban?
Na várjál már egy kicsit vigyori, valami nem stimmel! A matek a gyengém. Te most hülyítesz itt minket. Menjél már! Ejnye!
80-an az nem 50! meg az 41, tudod Mr.Res. Őket hova teszed?
Hiányzik 4-5 fontos személy(2 vezértárs) és 4 harcos. adjuk össze és kerekítsünk egy tucatra!
121-12=109 Ez bizony 3 klán! Az anyját! Na meg még vársz is fontos személyeket, lehet ki jön a 4 klán is?
Akkor minek nektek még ellenfél is?
Lesztek 200-an oszt jó van!

Megyek pp-zni én is. Kell a PP és a pínz az ablakban! Meg egy icike-picikét idegesíteni a nagy Mr. klánjátékost. Bár igaziból, tudom, hogy nem tudom felhúzni, ő profi.
Akinek van esze, csatlakozik majd az emerponthoz, csak pár játékosnak elmentek otthonról, s semmi pínzért nem lépne be. ;)
[video=youtube;1YrIsauHDPo]https://www.youtube.com/watch?v=1YrIsauHDPo[/video]
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser4544

Vendég
Én eddigse kedveltem a kezdeti szakaszt, a vérengzést.
Nekem mindigis a stratégiai elemek jobban mentek, a rafinériák. Sajnos mára eléggé kikoptak ezeknek a súlya, mivel szinte mindent megvehetsz pp-é.
Tudom, többen is írták, alkalmazkodjunk, így kell játszani. Nemis panaszkodni jöttem, csak leírni a véleményem. Hozzáteszem alkalmazkodom ahogy tudok, hisz ezért regeltem be V27re, és ezért vagyok még ott 2 hó után is, hogy tudjak V28on játszani, és versenyképes maradni.
Kikkel? Cnnből pl olyan játékosokkal mint Pokora(Miért őt emelem ki a sok közül? Tapsi Hapsi legalább ha jól láttam elsőként lépte át a 10.000 farmolást). Aki 10 falut ***ztott ki és még a 10.000nyersit se érte el mostanra, de már top10 körül mozog 500 pontal(vicc). De mondhatnám ezt a mi sorainkból is, sajnos igen alkalmazkodni kell, nincs nyersanyag, nemakarsz lemaradni, hát költöd a pp-d.
Tudom-tudom alkalmazkodj, többször megkaptam már.
Régebben ha bevédtél egy barbárt, régebben ha használtad a miliciát, vagy bármi féle cselt, volt eredménye haszna, lemaradt az ellenfél, előnyre tettél szert.
Ma mi van? Becsaliznak? Feldühödsz és vásárolsz nyersit, felezel...
Gondolkodok, stratégiázok. De minek? Van pp-d, lesz mindened.... Igazán nagy hátrányt nem tud összeszedni, ha beleáldozz.

Ettől függetlenül tetszik hogy újra van pörgés, újra löktet egy kicsit.
Viszont észrevettem egy rendkivül jó újítást(nekem, hisz V21 óta nemjátszottam).
Szeretném kiemelni ezt a támadás megosztást! Ez egy rendkivül jó ötlet a vezéreknek, de még a játékosoknak is!
A vezérek az armákat végigtudják ellenőrizni hogy minden játékosuk kiküldte-e a nukeot, és mivel szerintem nemcsak velem esett meg hogy 30 emberből 29 kiküldte, de elfelejtette az érkezést kiírni pár emböcke és pont nincs nete a csapódásnál, így a megosztásnak hála látod hova megy a nuke, mikor érkezik, ezzel segíti a támadó/foglaló játékosok játékát és vezérek életét.
Viszont van egy hátulütöje,, az lenne a legkorrektebb ha egész klánnal megoszthatnád, de!
Mivan ha van kém köztetek! Látja kire megy a nuke és kire a fake. Rendkivül jó stratégiai elem ez. Így ha beépítesz egy kémet játékost az ellenfélbe, rendkivül sok infot megtudsz tőle.
Nagy lehetőségek vannak ebben a fejlesztésben, ez rendkivül tetszik!
De ez a pp centrikusság, rendkivül elvette a kedvem anno, de tudom-tudom. Próbálok alkalmazkodni:)
 

DeletedUser16558

Vendég
-Scooby Doo- 23.10. napon 16:49 órakor
CSáó. v28 nemérdekel egy kis kezdeti vérengzés?
direkt egy területre regeltünk a cnnel:)


Itt még kedvelted a kezdeti vérengzést? :confused:
 

DeletedUser15174

Vendég
Ha te ebből azt szűrted le,hogy kedveli,akkor kapsz 1 ingyen sütit.

lehet trükközni és a pp-t ingyenessé tenni,csak kell 1 társ a közelbe,amúgy elég rossz világ kb felesleges aktívnak lenni,annyi a farm.


ui: Sajtmacska : nem lehetne valahogy fentről direktbe generálni 1 nagyobb világot? mert ezek már már speed világok és nem normál kh-s világok,ahogy visszatérve ránéztem a statisztikákra,hát....3-4 világ még és eléritek a 20k falvas világokat/tippem szerint ez már 28-on is teljesítve lesz,bár nem tudom kinek lehetne célja/

Belegondolok én nem is csodálkozom azon,hogy nem tudja a játék kibővíteni a célközönséget és nem tud új játékosokat tömegével elszipkázni más játékoktól,vagy friss netre kerülő fiatalokat stb megnyerni,mert mivel találod magad szembe? ha valamit el akarsz érni/életben akarod tartani az 1 szem kezdő falvad/ már akkor is alap a pf és már alap a farmkezelő is,de ami a legrosszabb hogy a kicsi világok miatt minden friss egyén kivétel nélkül 1 vágóhídra kerül be és itt üt be a még nagyobb gáz,nem elég a pf és a farmkezelő,hiszen már 1re több hentes felezik meg vásárol nyersit.Elveszik a falvad oké,fogom magam és újra reg,de minek mikor a világ még mindig kicsi és max 1 hónap már megint a nyakadra mászik 1 hentes,de az 1 hónap tényleg már a max idő 1 ilyen 20k-s világ esetében.

Remélem kitaláltok valamit és esélyt adtok 1 olyan világnak,ahol a kezdők is élvezni fogják a játékot,de úgy hogy tudják ott vannak a profik is/láttam van valami nevezzük tanoda világnak,de én azt pl sokra nem tartom,mert nem tapasztalnak meg igazán semmit se,max elmegy 1 gyengébb szimulációnak/,de mire elérnék őket ,addigra megfelelően átlátják a játékot-taktikai lehetőségeket és 1 közösség által "védetté" nem válnak...más 2-300 faluval pattogni,mint 10-15 faluval/kezdőket nézvén,jobban megfogná a játék hosszútávon az egyént/
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser4544

Vendég
Szia "huszi"!

"Én eddigse kedveltem a kezdeti szakaszt, a vérengzést."

"Stratégiai elemek" szerintem nem egyenlők az "igényekkel".
Ha van egy kis sütnivalód, és miért ne lenne akkor látod a különbséget a két írás között!
 

-Archangel-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.327
Várjál Vigyori,a pp csak a kezdetben ad előnyt.
Te mégis úgy regeltél,hogy a kezdésnél legyél a CNN mellett.
Szóval akkor mégiscsak nyomod a pp-t Te is és a társaid is :)
(Vagyis ja,tőled 1ppért veszik az 1000 nyersiket) Én se rajongok a pp kereskedelemért,pont emiatt.
Mert jön egy ilyen mint Te,beregeltet magának 3-4 embert,akik 1000 nyersit adnak 1 ppért. Igy pénzt sem költesz,de jön a nyersi.
Ha nem lenne a pp kereskedelem,akkor ezt nem tehetnéd meg.
Szóval szerintem ne szidd szegény funkciót,mikor az ilyenek jönnek ki belőle legjobban,mint Te :)
 

DeletedUser4544

Vendég
Giga az a baj ez ellen már késő tenni, ezt a folyamatot nemlehet már visszafordítani.
Jelenleg kevés kh-s maradt és őket akarják minnél jobban leszedni pénzel. Ezt pedig az egojukon keresztül tudják, mert látom hogy XY mellettem jobban fejlődik, farm nincs, akk mit teszek? Hát veszem a nyerset ppé, meg felezek.
Ezt fogják továbbfejleszteni, hogy minnél több pp-t leszedjenek rólad az egó miatt, nehogy már második legyél a sorban.....

Gondoljátok végig mit kértek!
Classic, csak prémium,farm talán fiok.
Ez akk havi 430 pp 1 embernek.
kérdem én kiaz aki 1-2 falunál vesz fiokkezelőt? Sztem senki. Vagyis első hóba mégcsak 230pp.
Számoljunk most utánna! 3 napja megy a játék.
Kérdem én kiaz aki 230pp alatt tolt bele a Top15ből?Nemtudnál mutatni sztem senkit....

Akkor kérdem én, ki a saját pénztárca ellensége? Szted az Innogames "atyaistene" lát téged vagy engem hogy a játékosok 99%-a panaszkodik? Ő csak számokat lát. Azt látja mennyi a bevétele. Az pedig folyamatosan nől, ezért is indult a Tribalwars 2. Mert azthiszi mégnagyobb Zsé van benne.....
Miközbe egyre kevesebb játékos maradt.
 

DeletedUser4544

Vendég
Kedves Belu25!
Én csak kereskedek "alkalmazkodok" hozzátok a játékosokhoz, stratégiátokhoz. Én felemelem a hangom, mert nekem ez nemtetszik! Nem tetszik hogy a játék arról szól minnél több nyerset vegyél és abból fejlődj!
Nem azért vagy Top5, mert 5. legjobb vagy a szerón(régen nem lehetett megkérdőjelezni Frostraven és Thomaxx Top1 ségét!), te azért tartasz ott ahol mert 5. legtöbb nyersanyagot vásároltad!
Azis vicces 1szer láttad fennt hogy van 3*1000 nyers ajánlatom 1pp-é. Te egyből gondoltad hogy akk úgy kereskedek(én első nap súlyos 20pp-t toltam 1000 nyersié, majd mikor láttam a fél CNN-t 1000nyers 1ppé, akk leesett a tantusz). Aki ebből egyből tudta, annak is vaj van a füle mögött, vagyis te is ezt csinálod...
LEvélbe leírtam, nem tetszik de nézem a taktikát és alkalmazkodom, a ti fegyvereitekkel! Senkit nem regeltettem be, de találtam "inaktivakat" a pályán, régvilágról. Barátok, akik "segítenek" és ha ők olcsóbban adják a nyerset nekem, akk persze hogy tölük vásárolok, de ezt ti is elmondhatjátok magatokról, mert ti is ezt teszitek, ti is találtatok olyan partnereket akikkel üzleteltek, vásároljátok a pp-é a nyersanyagot.

Továbbra is tartom! Ahhoz hogy ez a játékstilus megszünjön, bekellene vezetni azt, hogy pp-t amit kereskedsz csak azon a világon tudj használni!
Amíg ez nemlesz, addig minden új világon így fognak "játszani", de szerintem ez már rég nem játék...
 

-Archangel-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.327
Haha :D

Megmutatnám a log-ot de minek bizonygassam neked az igazam?
20 ppért vettem az 1000 nyersiket,úgy költöttem 300at durván.
Azt tudom,hogy minimum 10es piacod van már 1 napja,mivel 10x 1ppd volt kint 1000 nyersiért :D

Na de figyu,majd meglátjuk később,hogy ki mit tud,mikor már a pp nem fog számitani.
Márpedig ha nem védeted be magad a klánoddal egyből,akkor simán kiszedlek innen ha kell egyedül is :)
 

DeletedUser15174

Vendég
jogos a pp felhasználási tipp,bár legyünk őszinték,lehet ezt ingyen is játszani,legalábbis a nyersi vételt és ha ne adj isten visszatérnék tuti meg is lépem,mert azért én 1 ft-t nem vagyok hajlandó fizetni.Nekem a legnagyobb problémám még mindig a világ mérete és hogy még farm sincs,3.napja nézem térképen a világ térképet és egész egyszerűen nem tudok beregelni,mert nincs értelme. még a sims is érdekesebb játék lehet,mint ez a világ.Reggelente felnézek megnézni a világ tágulását,de valamiért nem tágul,hentes játékhoz meg semmi kedvem,noha annyira gázul nem játszom,hát akkor 1 kezdőtől milyen kedvet várhatnék .
 

DeletedUser4544

Vendég
Ez már rég nem a "tudásról" szól.
A játékban benne van a bevédetés, hisz a klán erejét mutatja az összetartás. De valószinű a "inaktiv barátok" is küldenek egykét kóbor katonát.
Szégyen lenne ha téged támadnánk és te se kapnál semmi védelmet.

A játék kb 20-30 falunál egalizálódik, akkor jönne ki a "tudás", de akkoris inkább már az aktivitás.
Ez ha tetszik ha nem, 10-20 faluig, arról szól ki tud több nyerset venni...
Itt viszont mivel egymás nyakán vagyunk, első falunál összecsapunk, nemhogy 20-30....

Megnézném szivesen a Logot, úgy egész blokkba a CNN-I és CNN-II-t, akk bekérnék egy MR.-t is:)
Csakhogy mazsolázhassunk:)
 

-Archangel-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.327
Én el sem fogadnám a védőket,mert ha 1 az 1ben nem tudok megverni valakit,akkor meg is érdemlem,hogy befoglaljanak :)
20 faluig ppről szól? Ahhoz kell legalább 20-30k pp :) Na nehogymár. Eddigi világokon nem vettem nyersit,mégis ottvoltam a topban,bár nem az elején de 4-5 falu után igen. Addig számit,onnan pedig megy lefelé a lejtőn az értéke,kivéve ha van több tizezer ppd.
 

DeletedUser4544

Vendég
Ez Klánháború, én sose 1 vs 1be játszottam. Nemis fogok sose.
Ha támadunk, minimum 3-4 emberre számíts, számítsatok. Ha 1 ember támad, azt én magánakciónak hivom. Azokat pedig nemnagyon szeretem, mert nem én írányítom....Ezenkivül fellehet ébreszteni az alvó oroszlánt. Én nem piszkálni szeretem, hanem levágni a ..-t.
 

DeletedUser4544

Vendég
Lehet egy kérdésem?
Te büszke vagy erre az 5. helyezésedre?

Mert én szégyenlem magam és hogy ezt a játékstilust felkellett vennünk ellenetek, miattatok perpill....
Én első nap 1 pp-t se toltam bele, nemvettem nyersit, majd mikor láttam a 1000/1es rahedli CNN ajánlatot, akk gondolkoztam, és ahogy írtam anno, elvitt az "ego" és belementem.
 
Fent