Ki állít meg Minket? Nekem8 (KH Társkereső/Jogi ismeretterjesztés valós példákkal)

Kategória: 'Világ 8', témanyitó: AryanGreens, téma nyitása: 8. Aug 2012.

Oldal megosztása

 1. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  Gondoltam legyen egy ilyen topic is:)
   
 2. bArNNNi

  bArNNNi REBELS

  Csatlakozott:
  5. Szept 2011
  Üzenetek:
  36
  Kapott kedvelések:
  26
  Jó kérdés! :)
   
 3. ..Headshot..

  ..Headshot.. Well-Known Member

  Csatlakozott:
  16. Okt 2010
  Üzenetek:
  805
  Kapott kedvelések:
  1.319
 4. Tab.Ooo

  Tab.Ooo Vendég

  Mivel nem tudom kik az ellenfeleitek , még csak tippelni sem tudok :)
   
 5. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  Az tuti, hogy magunkat nem fogjuk megállítani:D
   
 6. gergo.tabori

  gergo.tabori Vendég

  Ezt olvastam már a Rebelses és az Insos énedtől is. Meglátjuk hogy 3 lesz-e a magyar igazság :)
   
 7. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  rajta vagyok a témán:) teszem hozzá jelenleg én csak egy folyamat része vagyok. nem sok közöm van a történésekhez.
   
 8. Pif.

  Pif. Vendég

  hát, nimrod (?), ez egy elég robotikus vallomás volt, ezt fejtsd ki hátha okulunk belőle sokat ... mi az aminek része vagy, de nincs hozzá közöd, de azért témát nyittassz neki?

  mi ez valami orosz kémfilm, ahol az alvó ügynököket telefonos jelszóra léptetgeti valaki? mint a birkák úgy viselkedtek, mindegyik ugyanazt a hamis sületlenséget hajtogatja, már ha válaszolni bír, mert a legtöbbjének mintha klaviatúrája se lenne, csak egér. na nem baj, emberekkel egy csapatban jobb társasjátékozni, mint droidokkal, álljatok össze szépen, fejeket a központ felé, bégetés ütemre, nyírás jobbról, balról ;)
  /ezt csak azért írom ilyen provokatívan - nem bántásból, hiszen jó kis ütnivaló ellenfél lesztek remélem mielébb - , nehogy barátságosnak vélvén nekem is meghívót küldjetek, mert már versenyzünk, hogy ti "akik nem toboroztok" kinek nem küldtetek még :D/
   
 9. Fricifon

  Fricifon Vendég

  Nagyon érdekes a dolog, csak kapkodom a fejem.
  Itt a V8-on helyenként érdekes dolgok történnek. Hajdani klántársak csapkodnak egymás felé mintha nem is csapatban lettek volna.
  Ne haragudjatok nem áll szándékomba beleszólni, várom a végkifejletet.
  De van egy megérzésem. Ezt a mostani szakadást talán a mi támadásunk robbantotta ki?! :)
   
 10. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  mi, azaz részemről én a volt REBELS azaz az Északi konföderáció volt tagjainak küldtem meghívót (Woga-F.H-Rebels tagoknak)... Az UTH meghívókat az ottani játékosok küldték.
  Mindenki magából indul ki:p fejet hajtva? bégetve? meg ki tudja mit hordtál össze, lehet nálatok működik, Nálunk nem... ismertek olyan fogalmat, hogy demokratikus klánirányítás? ahol Mindenki szava egyformán dönt... a REBELS vezetése, régen sem utasított, csak kért. ez nagy különbség.
   
 11. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  Szerintem Mindenki aki jött a Nekem8 klánba, az önszántából jött...
   
 12. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  Nem voltak ultimátumok, nem volt fenyegetőzés...
   
 13. Pif.

  Pif. Vendég

  ááá, ácsi nimród, elvétetted a választ, az volt a kérdés, hogy mi az aminek "részese vagy, de nincs hozzá közöd" ? úgy illik egy társalgásban, hogy előbb válaszolsz a kérdésre, aztán tolod a sajátodat :)

  megbeszélhetjük, végül is itt is, ha már odaát egyformán mindenki némán lép: sületlenségeket hordassz össze, 1 példát se tudnál mondani, arra, hogy téged utasított valaki (bárki, aki jelenleg is inso-s), vagy a másik párat, akik alvezéri joggal voltak ... ez csak vaker, ne terelj, sokkal elegánsabb lenne bemondani az igazat

  azért azt nem adod be könnyen pl nekem se, hogy hetekig hozzá se szólsz semmihez, se pro, se kontra, és egyszer csak a derült égből elégedetlen vagy ... azzal aminek a formálásában aktív részed volt régebben ... ugyanígy a vezetőségi jogú társaid ..., mire fel ez a hirtelen jött barátságtalanság? jelet kaptál ? ;)

  mindegy, bánja fene, nem gond egy kis csavar a játékban, majd keresünk hozzá kulcsot, vagy kalapácsot, meglátjuk.
   
 14. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  nem volt fenyegető hangnem ebben a levélben?
  Nem a feladót bántom, eszem ágában sincs. gondolom te ismered ezt a körlevelet... Hagy döntsön egy játékos saját akaratából, és ne a feszélyeztetést érezze...
   
 15. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  Ha arra vagy kíváncsi akkor semmilyen jogom nincs a nekem8 klánban... Engem sose érdekelt a jog, meg az egyéb hierarchikus megkülönböztetés. Én játszani szeretek, mint régen...
   
 16. Hadaritibor

  Hadaritibor Member

  Csatlakozott:
  23. Okt 2011
  Üzenetek:
  90
  Kapott kedvelések:
  5
  Koze nem volt a szakadasnak a tamadasotokhoz, nem ment korlevel hogy vedelmet kerek/runk akinek kelett az tudott rola es az is boven eleg volt.
  Ezt itt a kulson nem fogom kifejteni miert lett a szakadas akinek tudnia kell tud rola akinek meg nem az csak talalgat es csapkod kopkod mint ahogy eddig is tette.
   
 17. Hadaritibor

  Hadaritibor Member

  Csatlakozott:
  23. Okt 2011
  Üzenetek:
  90
  Kapott kedvelések:
  5
  Es meg egy aprosagot kerek a supportol, legyenek kedvesek bezarni ezt a topikot nincs ra szuksegunk nem szeretnenk a kulson szerepelni semmilyen formaban, foleg nem egy megallitos topikban, akinek kell az ugyis megprobal minket megallitani ki fog derulni napokon belul.

  Koszonom elore is:Hadaritibor
   
 18. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  Szerintem semmilyen barátságtalanság nincs/nem volt a hangnememben. Sőtt anyoval napi szinten beszéltünk/ünk. Attól mert máshogy látok dolgokat, attól ilyen lekezelően kell beszélni?
  Tegnap előtt bekapcsoltam a gépem és meghívó fogadott a Nekem 8 klánba... a vezérekkel régi rebels, woga-I.B testvérklánként is eggyütt játszottam. most újra egy klánként működünk, külön autonómiával. ebben mi rossz van?
   
 19. gergo.tabori

  gergo.tabori Vendég

  Ha jól tudom, akkor a support akkor szüntet meg egy topicot, ha már nincs létjogosultsága, jelen esetben ha megszűnik a klán, vagy ha a topic megnyitója kéri, hogy töröljék.
   
 20. AryanGreens

  AryanGreens Vendég

  Akkor én nyitottam, én kérem a bezárását a topicnak... Tényleg kár volt megnyitni...
  Nem fogok magyarázkodni senkinek, meg szerintem a társaim sem.
  Köszönettel:Nimrod01