Világ 73 Csevegő

..Headshot..

Well-Known Member
A reakció pontszáma
271
Tul van ez az egesz ragozva. Light-nak is igaza van, meg Gati-nak es annak az oldalnak is.

Light igaza: Nem volt fair kuzdelem, barmelyik klan kikapott volna ekkora tuleroben, de az, ahogyan maga melle probalt toborzni klanokat, sot, kihasznalni oket, az undorito volt. Es az undoritot itt az alatt ertem, hogy szinte rezzenestelen arccal irta azokat a leveleket, ami mint egy propaganda gepezet, gyozkodni probalta a jatekosokat, hogy menjenek, jo lesz, mikozben csak a falvak kellettek + a Cotl oldal balanszolasa. De amugy meg ezeket a jatekosokat Light alapvetoen kutyaba sem nezte...


Gati igaza: Az FS-nek nem voltak eros szeroi, megerdemeltek a fricskat es Light maganak koszonheti, a stilusanak es ahogy fennhordta az orrat, hogy ennyien ellene fordultak. Emiatt IS valasztotta a CA is a Cotl oldalt.

Hogy szar szerver lett-e emiatt, mert ennyien a Cotl oldalara alltak es Ok ezt elfogadtak?

Erre talan legyen az a valasz, hogy a szervergyoztes klan 1 armat sem kapott. Azert ez kemeny. Talan 1 ASG tobbet harcolt fenykoraban, es ezt most halal komolyan mondom. Ha sokszor benan is, de legalabb tamadtak.

Es hogy a szar szerver a FS ellen osszefogoknak koszonheto-e?

Ezt a kerdest mindenki valaszolja meg maga, azzal a masik kerdessel egyetemben, hogy attol, mert osszefognak ellened, miert leszel impotens klan a visszatamadast es kitartast nezve?

Egy szonak is szaz a vege, szolt ez az egesz inkabb az FS es fokent Light egojanak szetbombazasarol, mintsem arrol, hogy gyonyoru nagy csata legyen. Hogy ez sz 50-50 offer elutasitasanal ment-e el, az megint egy masik kerdes, hagyjuk is.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.240
HZBWsez.png


Nem okos dolog elmenni játszani, ha pár perc kell a templomhoz nyersire, azt már illik megvárni.
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.873
Örülök a sikereteknek!

Életemben nem voltam olyan jó és minőséges klánban mint amikor anno szerencsém volt a fél cotl keménymaggal együtt tolni. Részemről nem volt kérdés az elejétől, hogy ki nyeri.
Te nem is játszol a világon, miért szólsz bele
 
Fent