2017 október - november: Emlékezzünk a játék legjobb pillanataira!

DeletedUser8473

Vendég
csak le kell szokjak a KH ról.:D
nagyon veszélyes egy oldal ez így.:D
 

DeletedUser15498

Vendég
köszönjük.picuri aki kisfiu ha megszületik majd teszek rolla is kepet
 

Arihana

Active Member
A reakció pontszáma
182
Ó Mózi bocsi:) Bennem az volt hogy már a Ti babátok. Na most izgulni fogok érted nehogy valami arma alatt jöjjön a szülési fájdalom.
Ritka az ilyen támogató klántárs mint te:)
 

DeletedUser8560

Vendég
Sziasztok,

Köszönöm az eddig beküldött történeteket, és Mózeska, sok boldogságot kívánok nektek!
Felülírva a korábbi döntést, mindenki, aki beküldte a történetét, kapott egy kis jutalmat, amit a fiókjában megtalál :)
A topic nyitva marad, remélem, rá tudjátok venni a többi társatokat is, hogy megosszák velünk legjobb KHs emlékeiket, történeteiket, mert nagyon jó olvasni, és megismerni az emberi oldalát.
Természetesen az új beküldők jutalma sem marad el!

További jó játékot kívánok nektek!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser18655

Vendég
Amikor megismerkedtem Feketevezerrel 34-en,felejthetetlen,annyi savat meg eletemben nem kaptam a fejemre,de nagyon jol ereztem magam mellette,befogadott,segitett :D emellett jo storykat is meselt :DDDD amiket nem merek leirni,csak ha teljes amnesztiat hirdet utanna Sajtmacska nekem es neki :DDD


Cs.





Emellett meg emlitesre melto a kezdesem,Apukamnal fekudtunk az agyban a testveremmel,majd egyszercsak a laptopert nyult,es elkezdett khzni,nagyon ki akartam en is probalni,de nem engedte jo testverhez melton :D szoval 2 oras faradalmas basztatas es konyorges utan ram kerult a sor :) talan v10-en valamennyi lehetett,vagy ha jol emlekszem meg elotte is,lehet v7,elso dualommal(apukammal) bele is vagtunk :) nagyon nagy elmeny volt :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser19227

Vendég
A két Spartás szervergyőzelem 30-on és 36-on a legnagyobb eredmények, amiket a játékban elértem, de ami leginkább a szívemhez nőtt, az V38 elején míg játszottam, az a kis Alliance csapatunk. Amikor minden nap élmény volt feljárni KH-zni, meg azzal együtt a Skypera is, és a napi farmolás meg támadgatás védekezés mellett megbeszéltük egymás gondját baját, tudtuk, kinek épp mi a gondja, mit szeretne, mit nem. Az hiányzott a legjobban, és hiányzik is, miattuk sajnálom, hogy otthagytam idő előtt V38-at. Boszibanya, tanacsjani, leroy, kag, tipcsi, velük napi szinten beszéltünk mindig. Ma is eszembe jutnak, ahogy a kis barna foltokat takarítottuk északnyugaton nagy elánnal :) Meg amikor voltak a kicsi klánként sikeres armáink Bachelievler meg Postasfiu KO játékosokra... DE jó is volt.
 

DeletedUser19203

Vendég
Sziasztok!

Hát én v15-ön kezdtem még el anno, régi barátom mutatta be nekem ezt a játékos, előtte még nem hallottam soha róla. De bekerültem életem első klánjába a *BaD* klánban, amit cicáék vezettek, és mint kiderült régi legendákkal is találkozhattam, mint Várvédő. Még emlékszem tőle kérdeztem nagyon sokat, hogy-hogy smint kéne csinálni a falukat, farmolni, és mi az a prémium fiók, miért jó az nekem. Sajnos ezt a világ ott kellett hagynom érettségi miatt.

Lett egy kisebb kihagyásom majd új erővel visszatértem v34-re. Elsőnek a =GB= klánban, ahol egy idő után rájöttem, hogy vannak nem kis gondok, majd befoglaltak Csufiék. De nem tántorított el a dolgok, mert megismertem Hókuszpókot, Radameszt, X menfalvát akikkel jó kapcsolatot ápoltam, így újra kezdtem az =SZK= színeiben. Itt is játszottam sokáig még több barátot szereztem, de ott meguntam ezt a világot, mert láttam, hogy sajnos már veszett ügy.

V35-ön elindultam, de túl lassú szervernek találtam, de itt is megismertem egy embert, akivel mai napig beszélek néha ez a személy pedig Italian Killer volt.

V36 Itt szala1-el indultam, mint MDV vezetőségi tag, de sajnos volt egy olyan vezető, aki miatt egy idő után távoztam, mert jobbnak láttam. Ezután átmentem az FE klánban, mert voltak olyan tagok, akikkel szimpatizáltam. De sajnos ezt is ott kellett hagynom okj-s suli miatt, ami alatt nem bírtam telefon közelben sem lenni, ha olyan órám volt. Így átadtam faluim. És kiderült volt, a szerveren még egy tag,aki oda valósi ahova én, de késő tudtam meg az pedig Lightrex volt :D

V45 a következő világom, itt elsőnek a Skulls-val indultam középen. De mivel nem sok embert ismertem 1-2 barátom volt a klánban, de a vezetőség inaktív volt. Ezután írtak nekem skypen, méghozzá Renzo, hogy átmegyek-e az FE klánban. Mivel jó viszonyt alakítottam ki vele, így átmentem hozzájuk. Sajnos nemrégiben elfoglaltak, de azt különösebben nem sajnálom, mert duálba akartam állni, mert nem lett volna időm magam fent tartani egy fiókot. Így itt meglátjuk mi lesz :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser18991

Vendég
Nagyon jó ezeket a történeteket olvasni, a V45-ös csevegőben lévő veszekedések után. Akkor most jöjjön az én történetem. Olyan régen volt már az eleje, hogy egy kis forrást is kellett hozzá használnom :)

Még a V2-n kezdtem pitva néven 2008 szeptemberében. Te jó ég, annak már több mint 9 éve! Akkoriban 13 éves voltam, emlékszem már akkor sokakkal sikerült jó viszonyt kialakítanom. Első ottani barátom egy székesfehérvári srác volt, aki BlingBlingBoy néven játszott. Közösen küzdöttünk a környék top játékosai ellen az MgO (Megtorlók) klánban, fehersolyom és DarthVader ellen. 2009 júliusában történt, hogy az általános iskolai osztályommal elmentünk kirándulni. Beírtam fórumra, hogy mettől meddig nem leszek gépközelben, szeretnék helyettest. Akkoriban nem volt mobilnetem, ráadásul fiatal voltam, a szülői nyomásnak hála hétköznap amúgy is csak iskola után, este 9-ig számítógépezhettem, az aktivitásom kimerült mindig a délutánokban és a hétvégékben. Biztos vagyok benne, hogy mindenki tudja milyen érzés az, amikor helyettes kellene, de borzasztóan nehéz találni. Végre fórumon lett egy jelentkező, de írta, hogy meló miatt csak esténként tud felnézni. Hát a semminél jobb, rátettem a fiókomat. Pár nappal később hazaérek, rengeteg bejövő. Kiderült, hogy Vaderéknek kémjük volt, megtudták hogy én nem leszek, a helyettesem sem nagyon, így megindultak rám. Amire tudtam még ráfoglaltam, nem sok falut buktam, de ettől függetlenül ez volt a pályafutásom legmegrázóbb pillanata. Attól a pillanattól kezdve teljesen másképp látom a kh-t. Dühömben egyébként ráírtam Vaderre, de megnyugtatott, tök jó arc volt.
Történt V2-n sok minden, a legfontosabbat a végére hagyom: megismertem két barátot, Papszyt és tigerdavidot. Már több mint 8 éve ismerem őket, azóta folyamatosan beszélünk napi szinten, évente többször találkozunk annak ellenére, hogy mi 3-an a lehető legtávolabb élünk egymástól az országban(Papszyval másfél hete például Erdélybe is kimentünk egy kisebb társasággal).
Aztán V2-t abbahagytam a később győztes West kláncsaládban, mert meguntam. Falvaimat szétosztottam azok között, akikkel skypeon tartottuk a kapcsolatot. kiskaktusz, Harlekin, lape, covers, gal sanyi, mopszlika... Azt sajnálom, hogy Kalea és NellyKornelia nem kaptak, ők érdemelték volna meg a legjobban, csak sajna nagyon messze voltak tőlem... az még egy nagy világ volt :)

Ezután jó sok idővel később V30-ra tértem vissza GreenMachine néven Papszyék hívására, újra össze akarta rázni a bandát és sikerült neki. Maga a világ nem volt túl sikeres, árulások meg minden, de sok új embert megismertem megint. Szeretném innen Ferniet kiemelni, aki annak ellenére hogy megőrjít az óriási mennyiségű Real Madrid-hírrel amit azóta is naponta rám zúdít, rengeteget beszélünk és jóban vagyunk. :D
Ezek után következett V33 Zev0x néven és az =SBT=. Huh... Egy igazi család, ahogy azt korábban Headshot is leírta. Erre nincs más szó. :)
Zak, Skill, Fernie, Head, Roy Makaay (Papszy), martone, Oldalas, gabesz, Ádám... és még sokan mások. A legkedvesebb ellenfelem, Arihana! :)
Sokukkal találkoztam már élőben és remélem sokakkal is fogok még. Igazából szerintem erre a legjobb a klánháború. Rengeteg új barátság köttetik.

Most pedig zajlik az élet V41-en szintén az SBT-vel és V45-ön a DSA-val, ahol még nem vagyok két hete sem, de nagyon nagyon jó társaságnak tűnik! :D
Alig várom, hogy pár év múlva, utólag ezekről a világokról is beszámolhassak, kíváncsi vagyok mit tartogatnak. :)
 

Barbelo

Member
A reakció pontszáma
23
Sziasztok!

Sok sok történetet tudnék leírni,mint bárki más aki éveken át khzott !Sok jó és sok rossz élményt is nyújt a kh az embernek!Hosszú évekig vezérként játszóként,kötelességemnek éreztem a nálunk játszó játékosok megismerését is, persze csak annyira amennyire betekintést engedtek a khn kívüli életükbe is !
Legnagyobb élményem az volt ,mikor v18 befejeztével néhányan elmentünk klántalálkozóra vezértársamhoz Csíkszeredára!Egy életre szóló emlék mindannyiunknak akik ott voltunk!Egy kis csapatnyi ember akik akkor találkoztunk először a való életben,mégis úgy ültük körbe Évi asztalát,mintha minden nap találkoznánk... ami úgye képletesen így is volt,hisz együtt játszottunk,együtt éltünk át sok jó és sok rossz dolgot a játékban,virtuálisan együtt éltünk egy közösségben! :) Akárhányszor eszembe jut ez a pár nap ,nagyon jó érzés melengeti a szívem és ezt,hogy ezeket az embereket megismerhettem ennek a játéknak köszönhetem!

Egy másik történet! :)

Sokaknak ismerős érzés lehet ,hogy ellenfeleinket tiszteljük,de legtöbbször nem szeretjük! Sőt ,le nem írjuk,de magunkba sokakról sok mindent gondolunk.:D
v38 kezdetétől előbukkant egy v28as ellen játékos skypemen!Igazából nem értettem és nem is tudtam mit akar tőlem,mért nem hagy engem békén... de mint udvarias ember szóba álltam vele ,igaz mindig gyanakvóan ,mert vele és sokakkal kapcsolatba volt már egy kialakult előítéletem,hogy biztos akar valamit,hátsószándék van a sorai mögött... :) talán voltak is,de ezt a mai napig nem is kérdeztem meg tőle... a lényeg,többnyire úgy maradtak abba a beszélgetéseink,hogy egy idő után nem válaszoltam,eltűntem... de irt más nap is harmad nap is és minden nap rám írt csak úgy unaloműzés képen vagy fene se tudja már mért is.. :) egy idő után már azon kaptam magam,hiányzik,elgondolkodtam amikor nem irt ,vajon mi van vele ,mért nem ír... volt egy pont ,azt se nagyon sikerült most felidéznem magamba,amikor elkezdett kialakulni a bizalom és már nem úgy néztem rá,mint egy volt ellenfélre. Többnyire akit nagyon megszeretünk azt meg akarjuk ismerni az életben is,velünk is így történt ... egy találkozás,néhány óra beszélgetés ,aztán újabb és újabb találkozások ! Egy ajándék ő nekem ,akit szintén ennek a játéknak köszönhetek,hisz ha itt nem találkoztunk volna,valoszinűleg soha nem ismertük volna meg egymást!

Ennyi telett most tőlem,remélem nem untattam vele senkit sem!:)

Yesode
 
Utoljára szerkesztve:

-Archangel-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.327
Hát én sajnos nagy szószátyár vagyok,igy inkább nem mesélek el mindent,csak a fontosabb állomásokat :)

Anno v7 korában találtam rá a kh-ra. A pályafutásom 246 pontig tartott,ugyanis ekkor láttam meg oldalt a Grepolis hirdetését,ókori görög cucc,istenek,mitológia,több se kellett mondtam ez való Dencsinek,egyből itthagytam miatta a kh-t. A baráti társaságomból 4en játszottunk online játékokkal,3an nyomták a Klánháborút én a grepolist. Sokat rágták a fülem,hogy minek játszom azt,miért nem jövök ide... Addig-addig,hogy 2 Grepolisos szerógyőzelem után beadtam a derekam és jöttem velük v12re. Ami vicces talán,hogy ők 2-3 falu után elhúztak,én meg barbikból épitettem magamnak egy 300-350.000 pontos fiókot,aztán egyik napról a másikra elfelejtettem belépni.
v15ön avattam fel eme accomat,amit azóta is használok. v12 idejében Jana061 és Koppány02 sokat segitettek,megtanitottak az alapokra,de a legtöbb tudást v15ön szereztem és onnan indult el igazán a kh-s pályafutásom.
1-2 kivétellel minden világon megfordultam nyomtam amig nem volt nyűg PF nélkül,aztán 20-30 falunál léptem és mentem az új szerverre.
v22 volt az első szeróm amit végigvittem,bár az utolsó fél évben ott sem nagyon aktivkodtam. 5 milliós fiókkal zártam,örültem,hogy vége.
A [R]espect klán sokaknak ismerős lehet,v16on alapitottam meg először de sosem voltunk sokan és nemis voltunk sokáig. v23mon jutottam el arra a szintre,hogy annyi emberrel összebarátkoztam,hogy tudtam szervezetten regeltetni egy klánt. Elég gyengécske szerver volt,akadémiát nem alapitottunk,1 klánunk volt,1 szövetséget kötöttünk összesen a világon (RD) és 0 MNT-t,a többiek sorra kapták a hadüzeneteket. Mikor a két klán taglétszáma annyira leszűkült,hogy befértünk 1be,beolvadt hozzánk az RD,majd együtt nyertük meg a szervert. Sosem volt nagy visszhangja,valószüleg azért mert mint emlitettem,elég gyenge szerócska volt,de tudtommal ilyenre azelőtt és azóta sem volt példa,hogy egy klán végig akadémia nélkül játsszva és csak 1 szövi kötésével szervert nyert. Az valóban egy kavarásoktól mentes világ volt,az ellenfeleink a DOW és a =GMF= klánok voltak.

Utána is voltam szinte minden szerón,azokról most nem mesélnék mert igy is hosszúra fog sikeredni.
Még amit kiemelnék az a v34. Ugyanis az a világ volt az,ahol ismét egy szerveren indult a 4 gyerekkori jóbarát ráadásul úgy,hogy nemis beszéltük meg előre,már rég nem volt téma a kh köztünk,mert rajtam kivül senki nem játszott rendszeresen. Teljesen véletlenül futottunk össze,majd egy klánban kötöttünk ki,ahonnan a vezér lelépett és nekem adta át a klán vezetését.
A 3 barátból került ki a támadásszervezőnk és két alvezér,valamint a már ott lévő és eleve alvezérként tevékenykedő Ultores és Soldieroffortune mellé a v23mas legkedvesebb alvezéremet is kineveztem,igy lett a [DSA] klán.
A v34et sikeresen megnyertük,v38ra viszont csak a klán töredéke ment,a vezetőségünkből csak 2en voltunk és játszottunk aktivan,igy az EW legyőzése után a szerógyőzelemre már nem volt meg a kellő erő és motiváció sem. Viszont azt a szervert sem könyvelném el bukásnak,mivel amellett,hogy amiért mentünk (az EW legyőzése) azt elértük,egy rakás új barátot szereztünk,akiknek egy része v45re is követett minket.
A v45re most ismét összeállt a v34es vezetőség és a klán magja,valamint bővültünk sok jó játékossal,a hangulat szuper,igy nem bántam meg,hogy visszatértem.
Mert igenám,sikerült elszakadnom a khtól 5 év után,kemény 3 hónapra. Aztán most megint magába szippantott.
A szivem mélyén igazából már beletörődtem,hogy valószinűleg amig a az internet és a kh is létezik,soha nem fogok tőle elszakadni,legalábbis hosszútávra nem. :D
Igazából nemis a játék,hanem az emberek miatt akikkel játszom. Sok barátságot kötöttem,néhány itt megismert játékossal sikerült találkoznom élőben is remélem fogok is még. Mert igazából erről szól a kh. Emberekről,barátokról,társakról,ellenfelekről.. Nem falukról vagy pontokról,hanem azokról akik azokat birtokolják. Amennyire időm engedi szeretek kezdő de aktiv és lelkes játékosokat tanitani,látni ahogy fejlődnek és egyre jobban belejönnek a játékba. Tulajdonképp emiatt vállalom el még mindig a vezér szerepet,amit amugy nem szeretek. Mert igy több embernek tudok segiteni,számomra ezért éri meg ide ölni az időmet és az engergiámat :)

Asszem az én mondandóm lesz a leghosszabb így is,pedig becsszó,visszafogtam magam. :D
 

DeletedUser14148

Vendég
Sziasztok! Engem Stalki keresett meg, hogy írjak valami történetet a múltról, hátha kapok valami jó kis ajándékot érte. :rolleyes:
Gondolkodtam rajta, hogy csaknem 9 éves pályafutásom során, mi az ami érdekes lehet velem kapcsolatban. Mert 9 év alatt aztán volt itt minden, harc, szerelem, ármány, esküvő, dráma, harc és még több harc, sex and rock and roll.
Felsorolhatnám a szervereket, amiken játszottam, voltak köztük sikeresek, nyertesek, kevésbé sikeresek, buktaváriak, színesek, szürkék, de ezeket mind meg lehet a staton találni.
Amit most elmesélek, az sokkal inkább személyesebb.
Aki játszott már velem, és ismer, az tudja rólam, hogy a fórumra és a levelezésben mindig rózsaszínnel írok. Van akit idegesít, van aki cukinak találja. Ezt szeretném megosztani veletek, hogy született meg Raist, a rózsaszín királylány. :)
V3-on, full kezdőként, mint béna kacsa játszottam. Összes stratégiajátékosi előéletem némi Traviánozásban merült ki, ahol fősulis csoporttársaimmal a DM (Dögös Macák) klánban toltuk keményen. Arra már nem is emlékszem, hogy miként is keveredtem fel a V3-as szerverre, de a lényeg, hogy egyszer csak ott voltam.
Valahogy elkaristolgattam, volt kb 13-14 klánváltásom... egyszer csak arra eszméltem fel, hogy mindenki piros körülöttem engem meg körülvesznek a millió pont feletti accok, és nem csak körülvesznek, még támadnak is. Ha seregben nem is voltam nagy, de kommunikációban igen. (Legalábbis szeretem azt hinni.) Gondoltam felkeltem irányomban a pozitív érdeklődést és elkezdtem kommunikálni. Szerencsémre körülöttem csak hímnemű ellenfelek voltak. Két féle út állt előttem (a harmadik az volt, hogy nagyon kivalogásznak, de ezt nem tartottam opcionálisnak) az egyik, hogy átmegyek "kh ribancba" (ismerjük ezt a típust, veszettül flörtöl és csábos képeket küldözget magáról), vagy kicsit beszőkülök és cuki leszek. A második mellett maradtam, megszületett a rózsaszínnel író, aranyos, kicsit butuska, naiv, kicsit szőke királylány, akivel remekül el lehetett beszélgetni, megfogadta a tanácsokat, felnézett tanítóira, és cuki volt. :p A vége az lett, hogy "szimpátiatüntetést" tartottak mellettem, támadhatatlannak nyilvánítottak, és később be is kerültem az egyik alklánba. Egyébként közben nagyon megkedveltem "áldozataimat", tényleg sokat tanultam tőlük, és őszintén megkedveltem őket. A rózsaszín írást azóta is megtartottam, bár már nem adom másnak ki magam, mint amilyen vagyok. Lélekben kicsit szőke, kicsit rózsaszínkirálylány némi csillámpóni beütéssel.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Sziasztok!
Örvendek Andi hogy reagáltál kérésemre és megosztottad történeted :D
Az én történtem messze nyúlik vissza, még a V7 idején találtam a játékra, nagyon megtetszett. Nem tudtam miről is szól, az elején csak építkeztem, fejlesztgettem a bányáim, elvoltam a saját kis falucskámmal. Fogalmam sem volt a játék komplexitásáról, stratégiavilágáról. Ez sajnos sok ideig így is maradt, mígnem felfedeztem a Speed világot, amelyek jobban tetszett mint a normálok, hiszen minden sokkal gyorsabban elkészült. Emlékszem egyhuzamban minden kört Imiék nyertek (akkori nevén Professional), fogalmam sem volt miről szól a játék, mígnem találkoztam egy FarkaSk nevezetű játékossal, aki elég sokat tanított a játékról. Ő sajnos azóta már abbahagyta a játékot. Meghatározó személyiségek voltak: Malter, Sziki és még sokan. Úgy érzem bár ő hárman tettek a legtöbbet hozzá ismereteimhez, de a játékosközösség egésze segített a fejlődésben. Mint úgy a barátaim, ahogyan az ellenségeim is. Illetve ahogyan minél többet tudtam, annál több dologra jöttem rá magamtól, és kezdtem a játékot teljesen irányítani, elsajátítani.
Jó visszagondolni a 2013-2014-es évekre, úgy gondolom akkor tájt ért véget a Klánháború aranykora. Akkoriban sokkal több aktív játékos volt, sajnos szinte mindenki abbahagyta az akkori barátaim közül. Ahogyan én is, hiszen 2014-től 3 éves szüntet tartottam, azt gondolván hogy soha nem térek vissza. De mégis megtörtént, újra elragadott a játékvágy, a régi szerelem feléledt a Klánháború iránt.
Akkoriban volt kihívás a Speed körökön, voltak ellenségek, és volt kivel harcolni. Sok kört nyertem, sokat vesztettem. Kiegyensúlyozott volt a harc. Idén májusban kezdtem újra, és azóta minden hónapban a twspeeds.com szerint benne vagyok a legjobb 3 játékosban, 4 hónapon keresztül senki sem tudta elvenni az első helyezést. Azt gondoltam 3 év kihagyás után elfelejtettem mindent, de lehet még jobban tudok játszani mint régen. Persze a statisztikához az is hozzátartozik, hogy nagyon kevés ellenfél van, az 1-2 külföldi vagy 1-2 jobbacska magyar játékos legyőzése már-már gyerekjáték, főleg csapatban.
Soha nem fogtak meg a normál világok, túl lassúnak tűntek, mindig is szerettem a pörgést. Ugyanakkor próbálkoztam velük, a legjobban az első Könnyített szerver fogott meg. Az indulást követően évekig a Csörsz klán vezette a rangsort. Mély nyomokat hagyott benne az a közösség. Emlékszem amikor SUBARU csatlakozott több ezres nemes korláttal a szerverre, és az inaktivitás miatt törlődött falvakat elkezdte foglalni, egyből top1 lett, és senki sem tudtam támadni, a klánnal összefogva próbáltunk valamit elérni, mert igazságtalannak gondoltuk, hogy valaki ennyire single player módban játsszon. A fórumot, a supportot és központot bombáztuk levelekkel. Akik persze sajnos semmit nem tudtak tenni az ügy érdekében, hiszen a támadási korlátot nem törölhették, és a játékost se tilthatták ki. Nem tudom mi történt, de végül törölte magát. Idővel sajnos szinte mindenki kiesett a játékból: vagy inaktivitás miatt törlődött, vagy kitiltották. Bár ha már akkor lett volna nyerési feltétel, akkor teljesen másképp alakulnak szerintem a dolgok. Akkoriban mindenki azt hitte hogy ez egy végtelen szerver lesz, egy szabályozással ami garantálja azt hogy bizonyos játékosok soha nem fogják tudni támadni egymást.
Tulajdonképpen olyan sok minden történt, hogy le se lehet írni, sok-sok személyes, mélyen érintő dolog, amit csak te értesz és számodra fontos. Ezzel úgy gondolom mindenki így van, aki egy kicsit is klánháború örültnek nevezi magát :D
Május óta rengeteg új embert ismertem meg, új barátokra tettem szert. Egy Classic nyerés magam mögött tudhatok, remélem nem áll itt meg a lista. (Sajnos amikor abbahagytam még nem is volt Classic).
Örvendek hogy valamiféle képen leírhattam ezeket! Köszönöm a lehetőséget!
További szép estét!
 

renagabor

New Member
A reakció pontszáma
21
A V3-on kezdtem, totál béna voltam az elején. A Sárkányszirt nevű klánba vettek fel. Minden világon a kezdőfalum nevében őrzöm az "anyaklánom" emlékét.
Dühi, Hamilcar, Whitzerai és ilsj voltak a klán vezetői, tőlük nagyon sokat tanultam.
Amikor a faluképben a fából épült falacskából kőfal lett!!! Iszonyat boldog voltam és nagyon büszke, napokig nem tudtam megunni a kőfal látványát. Úgy éreztem, hogy most már jöhet tatár vagy török, vagy Napóleon Grand Armée-ja, akkor se tudnák elfoglalni a falucskámat.
Persze amikor tényleg jött életem első támadása, piszok pánikba estem. Írtam a fórumra, a vezetők nem győztek nyugtatni. Végül telefonon felriasztották Witzherai-t, ő pécsi egyetemista volt (akkor), kicsit link diák lehetett, mert délelőtt a koleszban aludt, de kiugrasztották az ágyból, hogy azonnal küldjön védeket a falumba. Na, akkor megmoccant bennem valami, hogy ez a játék szól valamiről, ez tényleg "klánháború".

Több világon is játszottam, általában egyszerre egy világ volt, többre nem lett volna időm.
Két világot toltam végig, a V7-et és a V18-at. V18 után egyre "fáradtabb" lettem, szépen lassan abbahagytam, majd két év után újra kezdtem.

A V7-et ilsj társaságában harcoltam végig, a V3-on ő volt az egyik vezérem, itt már igazi társak voltunk, mert már nem voltam az béna fickó mint az elején. Számomra a mai napig ő a "TÁRS" és nagyon hiányzik (a franc, mindjárt könnyem csordul).
A V7-es világon, az ELME klán soraiban értem el a legjobb eredményt. Ma sem tudom, hogyan csináltam.
Nagyon jó társaság volt, nagy csaták voltak.
Legemlékezetesebb harcom az 5 fős POA klán ellen volt. Helyettesként harcoltam egy társam (foci55) fiókjában. Iszonyat nyomás alá helyezték a fiókot. Karácsonyi tűzszünet előtt jött az igazi "áldás", egész nap a gép előtt gubbasztottam, néha szét akartam verni a monitort, néha csak a klaviatúrát.
Vagy 30 falura mentek rá nemesekkel. Ebből 3-4 falu volt ami úgy be volt védve, hogy nem törtek át a nukeik. Az összes többi falunál nemeseket fogni, visszafoglalni, nem semmi volt. Késő délután már olyan sűrűn indították a nemesvonatokat, hogy nem győztem idővel. Végül 9 falut buktam, kb. 20-25 falut megmentettem.
A V7-en Arkhimedesz2 volt az ELME klán egyik vezére. A V18-on már egyedül vitte a vezérséget. Sajnos már ő sem játszik, pedig azonnal ugranék, ha újra toborozna egy csapatot.

A V18 nem volt olyan jó világ, a diplomácia vitte a főszerepet, hogy hogyan lehet összetartani az MHC elleni koalíciót. Vita, veszekedés az volt bőven, még a legvégén is. De végül győztünk. Arkhimedesz2 javaslatára, a V7-en már egyszer győztes tagok egy része nem ment be a győztes klánba, átadtuk a helyünket (és a falvainkat) olyan társaknak, akik még nem nyertek szervert, de nem fértek volna be a győztes klánba.
Erre a tettemre vagyok a legbüszkébb.
 
Fent