Világ 61 Csevegő

Az Eklézsiás

Active Member
A reakció pontszáma
186
A serveren beköszöntött a Csigák ideje a hátrányuk szinte ledolgozva faluszámba a Stárkokkal szembe viszont az ellenzéki globalizációval még nincsenek egyenes arányba = még mindig hátrányba.A ranglistán az előkelő 1 helyet 1 millió ponttal vezetik,mostanába itt helycsere valószinüleg nem lesz.A kulcsszerep ezen a serveren a Lupóék vezette Dárkokra nehezedik ha ők elbukják K45öt a világ sorsa megpecsételődik.A DA nem a régi fényében tündököl,az utolsó elemzésem óta kimagasló teljesítményt nem láthattunk tőlük.Ez a világ sem lesz egy rekord goyrsaságú "Hydra" világ.(régóta nincs senkinek olyan érzéke a világválasztáshoz mint a Hydrának...)
 

Smack

A kés éle lent is fent, és fent is fent!
A reakció pontszáma
210
Én is ideköhintek valamit. A csigák, most nekiálltak barbizni /tömbösödni, ami nagyon helyes és ha betartják azt az 1 szabályt hogy a faluszámuk nem haladja meg a (faluszámuk/2)* 10 000 átlagot akkor ez egy tökéletes módja annak hogy legyűrjenek pár falunyi hátrányt. Ez a klánszintű növekedés nagyon határozott és magabiztos lépés volt, nem tudom ki volt az apja ennek a gyermeknek de gratulálok neki. Ha felnő ez a gyerek, a K54 illetve K45 konti is retteghet. Ha tippelhetek, ezt a tervet olyan ember folyosította aki már többször volt él játékos és tudja hogy nem csak hadszíntérből és farmolásból áll egy jó fiók hanem könnyed ekonómiai összhangból és az ezzel arányos ciklikus növekedésből.
 

Charloss

Active Member
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
186
Minden új topik ami nyílik törölve lesz, amíg a személyeskedő sértegetések meg nem szűnnek. Előbb utóbb csak lesz kulturált vita.
 
A reakció pontszáma
38
Kedves ImZs.
Tisztelettel kernelek arra hogy a fake arma levedesenek kiheverese utan, na meg persze nehany sor utan inkabb a mi armankat szervezd es ne basztasd az ellenfelet, kulonben Sandokannal allandoan nukek tomkeleget kell megfognunk, csak mert kijossz ide nekik szajalni!
Ha igy folytatod akkor tronbitorlok leszunk lefokozunk, vezeri rangodtol megfosztunk es egyszeru kis foldi halando leszel, akit utana uszitunk a csigak ellen, de legalabb tettunk valamit kozos erovel!

A csigakat kerem ezuton ne foglalkozzatok szegeny szeretett vezeremmel, es lehetoleg ne minket tamadjatok, legalabb is ne Sandokant mert arra kelek fel az utobbi heten szinte minden nap ejjel, hogy draga Sandokan ujabb bejovoket kap es nem tudjuk mi legyen hogyan vedekezzuk le, hisz alig maradt par szaz vedonk, elfogjuk bukni a frontot @ImZs. Hala neked te uszitod a kis csigukat ellenunk mindig.. Pedig mi legoznank rendesen :(
 

Deleted User - 1405950

Vendég
Sziasztok!
Ma nekem is sikerült falu bukás nélkül levédenem egy fake armát. :D Köszönöm-köszönöm, autogramokat csak a nap végén osztok. De az illetékeseknél szeretnék érdeklődni, hogy ilyenkor már mehetnek a spártai idézetek profilra? :D @.The Dark Devil.

Óhhh hatalmas Xerxész...ne haragudj de csak most szóltak...

Hogy szeretnél Spártai szöveget a profilodra amikor te azt sem tudod mi is az a Spárta?!:) Becsületed nem is volt,szavad hitele...
"Rabszolgád sok van,de katonád kevés"
Remélem érted...
Ne haragudj de megyek vissza játszani,ismertesd a neved,mert a játékban még nem igen ismerik ...
Én is 2018ban tudtam meg ki vagy meg a vezértársaid amikor kijöttem külsőre....
De most csak a játék semmi külső...
Szia ;)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser19597

Vendég
Óhhh hatalmas Xerxész...ne haragudj de csak most szóltak...

Hogy szeretnél Spártai szöveget a profilodra mikor a csőcselék közé tartozol ? :)
Ne haragudj de megyek vissza játszani,ismertesd a neved,mert a játékban még nem igen ismerik ...
Én is 2018ban tudtam meg ki vagy meg a vezértársaid amikor kijöttem külsőre....
De most csak a játék semmi külső...
Szia ;)

2015-ben is összefutottatok pedig.
 
Fent