Csevegő

DeletedUser11248

Vendég
Ildikó esik az eső,igy nincs ma kedvem veled szórakozni,ígérem majd bepótolom,de szerencsére te tudsz egyedül is,ülj be a sarokba és mond a mondókádat: Igen me ODA...Igen me ODA...közbe veregesd vállon magad hogy mennyire okos vagy,majd folytathatod..Igen me ODA..Igen me ODA....(vállveregetés)...Igen me ODA..
 

DeletedUser17666

Vendég
K-9.
phone.png
ma ekkor: 08:33
igen kepzeld,sot kijelenthettem hogy a magyar KH legsikeresebb vezere vagyok...ugy nyertem mint vezer 4-vilagon hogy sehol nem kaptam ki...azon kivul meg csak egy vilagon voltam es ott is gyoztunk...


azt a :D :D jó budos teve puki :D TE EGY IGAZI CSODA VAGY !!!!!! :D :D :D
 

DeletedUser18465

Vendég
vadvirág te semmit sem változtál... megint ugyanaz a semmitmondó hülyeségeidet nyomod... leragadtál egy nagyon alacsony szinten ami v1 időszakában volt... nagyincze milliomod része vagy, ha egy milliomod részét megcsináltad volna mint ő, akkor is egy senki lennél :)
 

DeletedUser18465

Vendég
Pont te beszélsz ildikó... a te tényközléseid aztán mérvadóak, sőt elis kell hinni. böszmeségeket beszélsz csak.
 

DeletedUser18465

Vendég
Annyit hozzátennék még kiegészítésként, hogy Ildikó te olyan ember vagy ha már nincs igazad kivered a balét, meg elkezdesz pattogni mint egy bolha, és fröcsögteted itt a nyálad, lásd anno igorral... Rohadtúl nem volt akkor igazad, lejárattad magad mint most is amin elmosolyodok így este, hogy mennyi energiád van még ehhez neked, múltkor beszéltünk rólad pár spártással, hát inkább nem szeretnélek megsérteni mert még a végén én leszek a szarember ami már amúgy is vagyok ezek miatt.(lehet jelenteni mert neked csak az megy ) :)
 

DeletedUser17666

Vendég
Emberke te mikor írtál egy értelmes szót is v37 ról ide vagy bármikor írtál e egyaltalán a KH ról értelmes szót?
Azon kívül,hogy akit utálsz fikázol semmi más tehetséged nincs.
én amit itt állitotam az a ODA klánról írtam és ezek tények.
te meg menj a homokozoba ott a helyed mert a tojáshéj a segeden van még.

:D :D :D
 
Fent