Csevegő

DeletedUser16036

Vendég
Igen sajnos ez benne van, nem tudok ellenkezni a pp-s "segítséggel" de hát amikor bejöttek a zászlók valakinek volt valakinek nem már azokon a világokon is, majd lehetett venni nyersanyagot ugye, most a pp-s tőzsde. A tőzsdéről annyit mivel lebontották kontinensekre így azért halkan jegyezzük meg amíg egyik kontinensen sokan eladnak ott habzsi dőzsi van aki sokat akar vásárolni az fog is, de ha egy olyan kontinensre kerülnek ahol mások is ráálnak a vásárlásra mert gondolom v38-an sokan lefognak csapni a lehetőségre ( én se tagadom, vettem v36-on és beismerem ha nem vettem volna a hátrányt úgy tudtam volna csak kb mostanra ledolgozni bár ezt se jelenthetem ki mivel én 3x haltam le teljesen már a játék elején is 40%-os nukeal azt hiszem 0-ra, szóval a szerencse sokat számít milyen környékre kerülsz tudsz e farmolni, a körülötted levők mennyire jó védekezők, vagy inkább úgy írom mennyire jó klántársak lesznek mert ugye mostmár nem az lesz hogy egy fáklyát beküldünk és kész meglesz oldva lehal a jobb játékos, vagy aki először támadja a másikat itt már igenis kell a többi klántárs is védőkkel segítse vagy kínlódni fog továbbiakban vagy megy a térkép szélére.) visszatérve a tőzsdés pp adta előnyre ha sokan akarnak ezzel előnyhöz jutni a kontinensen hiába van 5000-ppje ha nem lesz fent annyi nyersanyag hogy egyedül megtudja venni mindet ha más is veszi közbe, ezért ha két hasonló kaliberű klán pl: E.W. és Sophiék klánja a Random ( ha jól tudom ha nem akkor elnézést) vagy egy esetleges GMF szerintem lehet úgy értelmezni őket hogy hasonló kaliberűek mert már van tapasztalatuk és a többi világhoz képest tényleg vetélytársai tudnak egymásnak lenni. Felmegy egy kontinensre két klán kb 60-60-fő abból 30-30-úgy dönt vesz nyersanyagot, és akkor a többi játékosokról nem beszélünk a kontinensen. Ha csak ebből a 30-30-ból 5-5-úgy megy hogy ő igenis rászán 3-5-10k ppt akkor szerintem nem fog kijönni az hogy egyvalaki elhúz. Minden klánba lesz úgyis olyan aki befektet mert nem akar lemaradni benne van a "motiváció" (akik megtehetik ugye hogy befektetnek) és ha csak pár száz ppért is azis nagy segítség. Én v37-en 110-ppért vettem nyersanyagot, elértem a 25.-helyre és nem látok esélyt top10-re (nemis azért mentem fel). De ha a környék jó akkor be lehet kerülni a top30-40-be a játék elején is. Ami ha úgy nézzük valaki nem vesz nyersanyagot szerintem igen szép eredmény.
És épp úgy alakulna egy klán full ppzne másiknak esélye se lenne, vigyoriék megmutatták hogy ha elszántak nincs veszve semmi át lehet regizni másik kontinensre és be lehet igenis hozni.
És azt se feledjük el ha valaki ész nélkül ppzik húzza a faluját tolja a bányákat támadó sereget stb attól védelme nem lesz és mivel fáklyával nem lehet számolni ha két azonos kaliberű játékos mellette van vagy közel támadó vs támadó egységeknél katapultokkal 2-3-an rámennek nemtartom esélytelennek hogy kiüssenek egy nagy pp-s accot.
Láttam már pár olyan pps játékost aki elején nagyon bevásárolt aztán koppant mert beverték páran, de hát mivel ez a lehetőség a játék része és nem tudjuk megváltoztatni így csak számolni kell vele ötletelni hogy lehet kikerülni őket, újrakezdés falu áthelyezés hamarabb betámadni stb. Azért valjuk be ha lenne egy 1,6-2-es sebességű templom nélküli és milicia nélküli világ úgygondolom ott lehet a legjobban ledolgozni a tőzsde adta lehetőséget. De azért énse felejthetem el hogy amíg fáklyával megtudták fogni az ilyen játékosokat most nem lesz lehetőség rá, ami kicsit hátrány de legalább lesz min agyalniuk a klánvezéreknek hogyan oldják meg ezt a felmerülő problémát. :p
 

DeletedUser17666

Vendég
Épp azt írod le Incze ami ellen felszólaltam a V28on. Ami miatt átkellett regelnünk ÉSzakra. V28 is 4 kontis világ volt, ezek se kisebbek sokkal. A pp-zést fáklyával lehetett legjobban lassítani, de hidd el vannak még trükkök amivel lehet. Nem azt mondom nem számít a PP. mert számít, de jó stratégiával még azt mondom mindig elverhető, csak az elején türni szenvedni kell ellenük.

így így :)
 

DeletedUser17666

Vendég
Erre el is felejtettem reagálni.
Senki nem arra fog emlékezni hogy Szürke Farkas az NH háború idején, bejelentette abbahagyja. Ki volt az, aki rávette maradjon és folyamatos helyettesítéssel visszavertük közösen az NH rohamokat Farkassal, faluveszteség nélkül. A mai napig neki van az 1 napra jutó legtöbb védőpont.
Ki emlékszik arra amikor kitört az E.e háború ki vitte vinszentet ki hozta le az első arma után a másik 3 db-ot faluveszteség nélkül. Az elsőnél magyarázkodhatnák hogy miért buktam 8at, rákenhetném másra, nem teszem tisztába vagyok a képességeimmel, nem vagyok egy Szala féle dodgekirály, de ha egy armán az elejétől a végéig ottvagyok átlátom már kb 2. nap a tervet és tudom igen jól rendezni a védelmeket és minimalizálni tudom a veszteségeket.
Amikor megindult a Warlord elleni arma, felkerestél vállalom-e. Mondhattam volna nem-et is. Mivel nem volt elvileg semmi dolgom, persze hogy elvállaltam. Arról nem tehetek épp akkor beütött a krach. De 1 támadás miatt, ami a kéktengerbe ment, nem fogom beáldozni a magánéletemet. Ha ma ott lennénk úgyanazezt csináltam volna. Egyébként az volt az a támadás, ami összefogta az EW-t.
Ott vált warlord is igazi EW-sé. Warlord 1 nappal hamarabb hazaért és rádobta DJ-re a fiokot besokallt, és azt mondta írok végrendeletet, bedobom a törülkőzőt. Majd hajnalba a társai miatt úgy döntött visszaveszi és levédekezi, nem hagyja szarba a társait. Félretette az egoját és átlátta a támadás hatékonyságát. 300 kéktengeres falu odavissza foglalása csak morálisan romboló, ellenben ha félretudod tenni az egót, akkor hatástalan. Én félretudtam tenni az Egót és magamra vállaltam azt a veszteséget és Warlord is félretudta tenni az egóját, mert a Top1 fiokját kékbe szétbombázták és lefogyasztották a nemeskészletét, de játszott tovább a KLÁNÉRT!!(mielőtt jön a sok okostojás nem vonatok érkeztek hanem 3*2 dupla vonatok, amit igen nehéz levágni, hisz félnukeos nemesek jöttek sok helyen).
De ha abbahagyta volna, bepusziltuk volna mint Vinszentet, és folytattuk volna az utunkat, max lassítást ért volna el.
Szóval mi ebből a tanulság? Nem az a igazi gyöztes, aki még nem veszített. Mindenki veszít, csatákat, harcokat. Az a igazi gyöztes, aki értékelni tudja a játékot és a gyözelmet. Aki feltudja vállalni hogy igen itt és itt buktam vesztettem, szemembe azok az igazán erős játékosok, nem pedig azok, akik folyamat elmenekülnek a pofonok verések elől.

ui: Anti megkérdezte tőlem a minap. Van-e valami gyengepontom amin csiszolni kellene.
Egy kérdésem volt feléje. Ma otthagynád-e a klánért a 1000-2000 pontos faludat és átregelnél-e.
Értitek? Felmértem a hibát és kijavítottam. Mindenki hibázhat, de félretenni az egót és újragondolni na azt kevesen tudják...

picit bele javítanék :D Nem értem haza kanariszigeteken a szobámba toltottem 3-4 napom:) kb 10 nappal a támadás után jottem haza A támaqdás hajnalában visszavettem a fiókot 2. napom volt a Kirándulásból :)
Akkor azé Q.va ideges voltam miatta.De hát ez van :) Yesoék nagyon jókor találtak be hozzám :)

Ui: Vigyori ha ma megkérdeznéd az átt regelést mint v28 elején most is nemet mondanék.Mert most is azt tartom amit akkor.Csak+1,5 Hónapot kellet volna kivárni és csatázni.(ezt már sosem tudjuk meg)
 

DeletedUser11248

Vendég
Ilyen hosszú monológokba most nincs kedvem hogy belemenjek,egyezzünk meg hogy ,,mit fognak egymással kezdeni a klánok főként a játék korai szakaszaiban amikor elkezdődnek az adok-kapok támadások"-sokat fog számítani melyik klán rak bele több pp-t,amit lehet hogy idővel meg lehet megváltoztatni,de ekkor még a pp-fog számítani..

És ahogy Adi irja itt fent,sok tag,főleg ha még pp-t is nyomot bele,nem fog csak úgy átregelni,Vigyó-nak szerencséje is volt..
 

DeletedUser17666

Vendég
Ilyen hosszú monológokba most nincs kedvem hogy belemenjek,egyezzünk meg hogy ,,mit fognak egymással kezdeni a klánok főként a játék korai szakaszaiban amikor elkezdődnek az adok-kapok támadások"-sokat fog számítani melyik klán rak bele több pp-t,amit lehet hogy idővel meg lehet megváltoztatni,de ekkor még a pp-fog számítani..

És ahogy Adi irja itt fent,sok tag,főleg ha még pp-t is nyomot bele,nem fog csak úgy átregelni,Vigyó-nak szerencséje is volt..

nem azér nem regeltem átt mert pp volt benne ince 2400pontos falum volt melettem pp-s pokora már 3 falunál jár meg a tobbiek :) +arch damás fear Rembo mkarl meg 8-10 Cnn-es kozott voltunk ketten antival :) max 100pp-tvertem bele a nyersibe az egész szerveren ami nem nagy durranás :D 3x-4x potyantak a támadóim adok kapokban archékkal
 

DeletedUser11248

Vendég
Adi vannak akik nem így állnak hozzá..tudom jöhettek azzal aki megbízható,hűséges stb.stb a klánjához az átregel...de van egy olyan is hogy az azt mondja,maradjunk és vegyük fel az egyenlőtlen harcot..
 

DeletedUser17666

Vendég
Adi vannak akik nem így állnak hozzá..tudom jöhettek azzal aki megbízható,hűséges stb.stb a klánjához az átregel...de van egy olyan is hogy az azt mondja,maradjunk és vegyük fel az egyenlőtlen harcot..

igen,De valamien szintem meg értettem vigyot akkor. A régi tagjai menni akartak o is. én Antoan és hohadi maradni.De mi újjak voltunk a csapatban.elozo szerveren ellefelek is.Nekunk volt a legkevesebb szavunk :)
 

Arihana

Active Member
A reakció pontszáma
182
Köszi szépen,h megvédtél :) De ha megnézed, hogy mikor regisztráltam a fórumra, akkor láthatod,h elég régen. Egy kicsit ironikus akartam lenni és pont a te előző hsz-ed miatt. Itt mindenki a múltat emlegeti és az éppen aktuális világokról már szinte szó se esik. :)

Ez a baj a kommunikáció ilyen formájával..nehezebb érzékelni a mögöttes dolgokat:) Akkor egyszerűen csak CarpeDiem, (remélem ilyen nevű játékos nincs, nem volt és nem érintek vele valami érzékeny pontot senkinél:D)
 

DeletedUser18465

Vendég
Igen sajnos ez benne van, nem tudok ellenkezni a pp-s "segítséggel" de hát amikor bejöttek a zászlók valakinek volt valakinek nem már azokon a világokon is, majd lehetett venni nyersanyagot ugye, most a pp-s tőzsde. A tőzsdéről annyit mivel lebontották kontinensekre így azért halkan jegyezzük meg amíg egyik kontinensen sokan eladnak ott habzsi dőzsi van aki sokat akar vásárolni az fog is, de ha egy olyan kontinensre kerülnek ahol mások is ráálnak a vásárlásra mert gondolom v38-an sokan lefognak csapni a lehetőségre ( én se tagadom, vettem v36-on és beismerem ha nem vettem volna a hátrányt úgy tudtam volna csak kb mostanra ledolgozni bár ezt se jelenthetem ki mivel én 3x haltam le teljesen már a játék elején is 40%-os nukeal azt hiszem 0-ra, szóval a szerencse sokat számít milyen környékre kerülsz tudsz e farmolni, a körülötted levők mennyire jó védekezők, vagy inkább úgy írom mennyire jó klántársak lesznek mert ugye mostmár nem az lesz hogy egy fáklyát beküldünk és kész meglesz oldva lehal a jobb játékos, vagy aki először támadja a másikat itt már igenis kell a többi klántárs is védőkkel segítse vagy kínlódni fog továbbiakban vagy megy a térkép szélére.) visszatérve a tőzsdés pp adta előnyre ha sokan akarnak ezzel előnyhöz jutni a kontinensen hiába van 5000-ppje ha nem lesz fent annyi nyersanyag hogy egyedül megtudja venni mindet ha más is veszi közbe, ezért ha két hasonló kaliberű klán pl: E.W. és Sophiék klánja a Random ( ha jól tudom ha nem akkor elnézést) vagy egy esetleges GMF szerintem lehet úgy értelmezni őket hogy hasonló kaliberűek mert már van tapasztalatuk és a többi világhoz képest tényleg vetélytársai tudnak egymásnak lenni. Felmegy egy kontinensre két klán kb 60-60-fő abból 30-30-úgy dönt vesz nyersanyagot, és akkor a többi játékosokról nem beszélünk a kontinensen. Ha csak ebből a 30-30-ból 5-5-úgy megy hogy ő igenis rászán 3-5-10k ppt akkor szerintem nem fog kijönni az hogy egyvalaki elhúz. Minden klánba lesz úgyis olyan aki befektet mert nem akar lemaradni benne van a "motiváció" (akik megtehetik ugye hogy befektetnek) és ha csak pár száz ppért is azis nagy segítség. Én v37-en 110-ppért vettem nyersanyagot, elértem a 25.-helyre és nem látok esélyt top10-re (nemis azért mentem fel). De ha a környék jó akkor be lehet kerülni a top30-40-be a játék elején is. Ami ha úgy nézzük valaki nem vesz nyersanyagot szerintem igen szép eredmény.
És épp úgy alakulna egy klán full ppzne másiknak esélye se lenne, vigyoriék megmutatták hogy ha elszántak nincs veszve semmi át lehet regizni másik kontinensre és be lehet igenis hozni.
És azt se feledjük el ha valaki ész nélkül ppzik húzza a faluját tolja a bányákat támadó sereget stb attól védelme nem lesz és mivel fáklyával nem lehet számolni ha két azonos kaliberű játékos mellette van vagy közel támadó vs támadó egységeknél katapultokkal 2-3-an rámennek nemtartom esélytelennek hogy kiüssenek egy nagy pp-s accot.
Láttam már pár olyan pps játékost aki elején nagyon bevásárolt aztán koppant mert beverték páran, de hát mivel ez a lehetőség a játék része és nem tudjuk megváltoztatni így csak számolni kell vele ötletelni hogy lehet kikerülni őket, újrakezdés falu áthelyezés hamarabb betámadni stb. Azért valjuk be ha lenne egy 1,6-2-es sebességű templom nélküli és milicia nélküli világ úgygondolom ott lehet a legjobban ledolgozni a tőzsde adta lehetőséget. De azért énse felejthetem el hogy amíg fáklyával megtudták fogni az ilyen játékosokat most nem lesz lehetőség rá, ami kicsit hátrány de legalább lesz min agyalniuk a klánvezéreknek hogyan oldják meg ezt a felmerülő problémát. :p

V36-on a kezdeti időszakba az volt a szívatós, hogy kicsi a morál, és sokan védőkre gyúrtak a spárta ellen. Ha túlfelőtted a környéket, pl nekem a szomszédaim 60-70%-ról indultak, mai napig sincs 100%os morálos 10 órás körzetemben. Neked sem volt Bidám :) Sőt te annyira egyedül voltál ott mint a kisujjam :( De most már nem vagy :p. PP nagy előnyt ad, főleg ilyen kicsi szerveren. Veszélyei azok, hogyha túlságosan felfejlődsz 3-4 nap alatt akadémiád van a többiek melletted meg még csak istállót csinálnak, akkor ott a veszélye, hogy olyan kicsi lesz a morálod, hogy nem éri meg még kiütnöd se egy 500-600 pontos emberkét 4ezer pontoddal.
 

tysonka

Well-Known Member
A reakció pontszáma
570
Igen, ekkor jon a turelmi jatek, az ido vesztegetese, ami mindenkinek kincs. Te vagy koltozol messzebbre vallalhatobb moralert, vagy bevarod mig a kisebb szomszedod fejlodik, aki pedig turelmes, hogy kozben komoly serege is legyen, hogy felvehesse a harcot a PPs induloval.

Nem egyszerubb lenne, ha ilyen teren mindenkinek egyenlo eselye lenne es tenyleg a hozzaertes lenne a legmeghatarozobb feltetel? Egy ilyen kis vilag is ezert fog elhuzodni, ha a kisebbek kitartanak, mert moralharcok lesznek, HA kitartanak... Ne adj isten meg nagy nehezen feljebb is kerekednek.
 

DeletedUser

Vendég
Na most jól beégetted magadat.
Ti jöttetek azzal hogy harc nélkül gyöztünk. Ellenben felhoztam statisztikát a kiemelkedő Lev-ről, védekezésről.
Ráadásul mégjobban alátámasztasz engem, hogy ez egy pörgös szerver volt, gyorsabb beállításokkal. Még a tényeim is alátámasztod hogy a a 2 éves szervereknél kiemelkedő statisztikájú a Let/Lev adatokat a gyorsabb szervernek köszönhetjük. Szóval kiemelkedően sokat harcoltunk, háborúztunk.

Igen megyünk V38ra, Elit Harcosokkal. Sajnos elkell keserítselek, fognak jönni E.e-s kollégák, de még mások is az EW-n kivül hozzánk. Ki tudja, mivel nem vállalod a neved, még lehet teis bekunyizod magad hozzánk valamelyik ismerősödön keresztül, bár sokáig nem lennél közöttünk, egyből kiszúrnám a semmirekellőségedet, és egyből kiraknám a szüröd és befoglalnánk, de lehet lefarmolni egy kezdő és azért kéne kiraknunk :)))

Úgy nehéz lesz , hogy köztudottan rossz startereitek vannak :)

Vicces lesz :D remélem 3 klánnal jöttök mint a " nagy spárta " :D

Ám de győzzön a jobbik :)

Kíváncsian várom már , hogy milyen beállítású lesz :D

Remélem vesztek sok pp-t :)
 

DeletedUser

Vendég
Na most jól beégetted magadat.
Ti jöttetek azzal hogy harc nélkül gyöztünk. Ellenben felhoztam statisztikát a kiemelkedő Lev-ről, védekezésről.
Ráadásul mégjobban alátámasztasz engem, hogy ez egy pörgös szerver volt, gyorsabb beállításokkal. Még a tényeim is alátámasztod hogy a a 2 éves szervereknél kiemelkedő statisztikájú a Let/Lev adatokat a gyorsabb szervernek köszönhetjük. Szóval kiemelkedően sokat harcoltunk, háborúztunk.

Igen megyünk V38ra, Elit Harcosokkal. Sajnos elkell keserítselek, fognak jönni E.e-s kollégák, de még mások is az EW-n kivül hozzánk. Ki tudja, mivel nem vállalod a neved, még lehet teis bekunyizod magad hozzánk valamelyik ismerősödön keresztül, bár sokáig nem lennél közöttünk, egyből kiszúrnám a semmirekellőségedet, és egyből kiraknám a szüröd és befoglalnánk, de lehet lefarmolni egy kezdő és azért kéne kiraknunk :)))


Meg az első részére annyi hogy kb 2x ennyi pontnak kellene most ott lennie :)

Soka harcoltatok ? Hm :) ez kedves de majd megvitatjuk egyszer :)
 

DeletedUser17666

Vendég
V36-on a kezdeti időszakba az volt a szívatós, hogy kicsi a morál, és sokan védőkre gyúrtak a spárta ellen. Ha túlfelőtted a környéket, pl nekem a szomszédaim 60-70%-ról indultak, mai napig sincs 100%os morálos 10 órás körzetemben. Neked sem volt Bidám :) Sőt te annyira egyedül voltál ott mint a kisujjam :( De most már nem vagy :p. PP nagy előnyt ad, főleg ilyen kicsi szerveren. Veszélyei azok, hogyha túlságosan felfejlődsz 3-4 nap alatt akadémiád van a többiek melletted meg még csak istállót csinálnak, akkor ott a veszélye, hogy olyan kicsi lesz a morálod, hogy nem éri meg még kiütnöd se egy 500-600 pontos emberkét 4ezer pontoddal.

csak annyi a kulomség hogy bidám valszeg pp nélkul gyors :)
 

DeletedUser4544

Vendég
V28 és V38 között csak annyi a különbség, hogy V21 után én befejeztem. Nem volt szerencsém az ilyen nyersanyagvásárlós dolgokhoz. Nekem teljesen új volt és a szerver közbe ismerkedtem meg vele.
A tervem egyszerű volt. Megszereztem a Damas féle reget és minden játékosára jusson 3 EW-s, hogy szétkatázhassuk, mindenki támadót gyártson, és üssünk. Ezért mentem fel Spartaiakhoz is, nincs-e kedvük kis CNN írtáshoz 1 falu erejéig.
Viszont Damas jól váltott. Az alap regelésük Dél kelet/nyugat volt kettéosztva. Viszont mivel látták mennyien vagyunk "rajtuk", a keletiek nagyrészét átregeltette hozzájuk, ne legyünk ekkora túlerőbe. Így feladta a keleti részt az E.e számára és csak nyugatra fokuszált.
Az lehet hogy nincsenek nálunk a legjobb sprinterek, de most mivel tudom ezeket a beállításokat tudok előre tervezni.
Csak hogy egyet elmondjak a terveim közül. vigyori86, =vigyori86= és -scooby doo- is jelen lesz a világon. De hogy én melyik leszek a 3 vagy esetleg 4. közül azt majd 6 falu után tudjátok meg....
Szóval elkell keserítenem azokat akik csak amiatt akarnak beregelni hogy engem leszedjenek, nem fogják tudni melyik fiokba leszek 5-6 faluig. A v28as regelésünk sem volt szervezett, csak annyi hogy ráregeltünk a cnn-re és hivtunk még 3 barátot. Most viszont céltudatos regelés lesz.
 

DeletedUser

Vendég
V28 és V38 között csak annyi a különbség, hogy V21 után én befejeztem. Nem volt szerencsém az ilyen nyersanyagvásárlós dolgokhoz. Nekem teljesen új volt és a szerver közbe ismerkedtem meg vele.
A tervem egyszerű volt. Megszereztem a Damas féle reget és minden játékosára jusson 3 EW-s, hogy szétkatázhassuk, mindenki támadót gyártson, és üssünk. Ezért mentem fel Spartaiakhoz is, nincs-e kedvük kis CNN írtáshoz 1 falu erejéig.
Viszont Damas jól váltott. Az alap regelésük Dél kelet/nyugat volt kettéosztva. Viszont mivel látták mennyien vagyunk "rajtuk", a keletiek nagyrészét átregeltette hozzájuk, ne legyünk ekkora túlerőbe. Így feladta a keleti részt az E.e számára és csak nyugatra fokuszált.
Az lehet hogy nincsenek nálunk a legjobb sprinterek, de most mivel tudom ezeket a beállításokat tudok előre tervezni.
Csak hogy egyet elmondjak a terveim közül. vigyori86, =vigyori86= és -scooby doo- is jelen lesz a világon. De hogy én melyik leszek a 3 vagy esetleg 4. közül azt majd 6 falu után tudjátok meg....
Szóval elkell keserítenem azokat akik csak amiatt akarnak beregelni hogy engem leszedjenek, nem fogják tudni melyik fiokba leszek 5-6 faluig. A v28as regelésünk sem volt szervezett, csak annyi hogy ráregeltünk a cnn-re és hivtunk még 3 barátot. Most viszont céltudatos regelés lesz.

Akkor izgalmas harcnak nézünk elébe :)

Lehet v38 lesz csak igazán a bajnokok arénája ?!

Meglátjuk :)

Magam is már 3-4 opcióval megyek majd , mert ez az új rendszer megadja azt a lehetőséget , hogy millióegy kezdés válljon lehetővé .

Persze most nagyobb hangsúly lesz azon , hogy melyik játékos milyen beállítotságú , védő , támadó , agresszív vagy óvatos :)

A fegyverek megszűnése , előny is lehet de ugyanakkor van benne hátráltatás is :)
 

DeletedUser

Vendég
Egy olyan 2x sebességű szerver kéne ahol tényleg a bajnokok vannak , mármint az olyanok akik tudnak alkalmaszkodni :)

Egy ilyen felállás tetszene nekem :

Archangel csapata vs Nagyincze csapata vs Vigyori csapata vs Nikita csapata

Na ez az ami egy életen át tartó szervert csinálna szerintem :D

Megnézném hogy , mondjuk Arch Inczével

Vigyori meg Nikitaval

Északnyugaton Incze Lenne mondjuk Északkeleten meg Archék

Délnyugaton vigyoriék délkeleten meg Nikitáék
 

DeletedUser4544

Vendég
Ha ilyen lenne Spartaval, Andival szövetkeznék, mert mi tudjuk mit ér egymás szava, semmi bajom se Inczével se Angyallal, de az ő szavukba azé annyira nem tudnák bizni.
Sophiek Randomját lefelejtetted, őket kire regeltetnéd?
 

DeletedUser11248

Vendég
Vigyo jatekban megbizhato szovetseges vagyok:p

De visszont meggondolnam azt a szovit,nem tartanam sokra azt a vezert aki nem tudja hol van DK es DNY-t..hogy segitsek,tanitsalak CNN-volt DK-en,E.E pedig DNY-on:p
 
Fent