V14 Off Topic

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser

Vendég
MIért bántjátok egymást ? :(
menjetek át a 8-asra ott folytassátok ezt :D
 

DeletedUser

Vendég
hali, valaki illetékes...ezek kicsodák, ezek a szerencsétlen epigonok...? --->>http://hu12.klanhaboru.hu/guest.php?screen=info_ally&id=7614

gondolom, sok közük nincs hozzátok, pláne h valami principe Galante klánról hadoválnak a profiljukon, amely klán anno valóban létezett egy ideig itt a V12-őn ezen a néven. meg az van még a végére odairva h az "Ő ellenségeik a miénk is" (szokásos szerencsétlen duma) de az nem derül ki pontosan a kétoldalas klánprofilból, h kik is pontosan azok az "Ők"...
 

DeletedUser

Vendég
pont ezt kérdezem, h van-e vmi átfedés:)

bár nekem nem ugy tünik...csak vki villog a névvel;)
 

DeletedUser15083

Vendég
Ha jobban megnézed csak a rövidítés azonos, a teljes klánnév nem... :D
 

DeletedUser

Vendég
Köszi hogy szoltál Rami! Mert nagyon nem figyelem ki hol merre másolja a klánt!
Bár aki picit képbe van rögtön tudja hogy másolt e a történet...

Amugy a legszebb a neve :) Muff Hunter Corampiton :)
 

DeletedUser

Vendég
A klánháború történetében kétség kívül a legjobb klán volt V9-en. Bánom, hogy nem mentem arra a világra, szívesen harcoltam volna ellenük.

Kíváncsi lennék egy =MHC= vs. Sparta küzdelemre, remélem megérem :):cool:
 

DeletedUser

Vendég
Ja és Sparta nem fél a Skullstól, sőt senkitől se! Megsúgom neked mikor beregeltünk ide, megkezdődőtt a V5ön az utolsó háborúnk, 67%nál tartunk. LEis akartunk lépni, hogy minnél hamarabb megnyerjük a V5öt, viszont a Skulls megjelenése miatt maradtunk a kihivás miatt. Inkább nyerjük meg később a V5öt, de V15ön ha elverjük a Skullst és elfogjuk akkor azzal "történelmi" tettet hajtunk végre. Ja és ne felejtsük el, hogy V5ön meg egy másik szerver gyöztest a Mhc-t gyöztük le.

Ez egy másik fórumról.. vigyori tollából :)
 

DeletedUser

Vendég
Szokásos Vigyori arcos megnyilvánulás :) de őt igy szeretjük...!

Ami igaz hogy a sparta maradt v5 őn..de az hogy ök győztek le....elég nagy blödség......egy összetett dolog vezetett ahhoz hogy kivonult a klánunk nagyon nagy része....de ez már lejárt lemez :)
Persze ez nem von le semmit abból hogy ök nyerik azt a világot!
Megdolgoztak érte...
 

DeletedUser

Vendég
Nincs is ezzel baj.. :)
Az egy dolog, hogy egy klán kivonulását saját győzelmük listájára írja, de hogy kijelenti még azt is, hogy legyőztek egy szervergyőztes klánt egy kissé rohadtul nagyon merész :) (Főleg, hogy a V9-es MHC-nek csak csekély részben volt köze a V5-ös MHC-hez, s a Sparta nem is volt jelen a V9-en.. -de azért legyőzték LOL) :) Na, ez a nem semmi, a képzavarok.. mikor játékosok keverik a szerókat.. de legyen így.. ez is csak abban a tudatban erősít meg, hogy nem érdemes kínlódni.. ha nyersz egy szerót se ismerik el, tök felesleges az egész úgy ahogy van :)
 

DeletedUser

Vendég
nincs két egyforma szeró, más beállitások, más sebeség, más győzelmi feltételek - teljesen tárgytalan összehasonlítani két különböző szervert
aki igy tesz, az már megbocsásson de elég bolond
 

DeletedUser12405

Vendég
Side 1:
Tribes: TEMP
Side 2:
Tribes: =MHC=, MHC.I

Timeframe: Múlt hét

Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 79
Oldal 2: 7
Különbség: 72

chart

Kik hozzák össze az ilyeneket, mikor már az összes állítólagos MHC ellenség behódolt, a maradék meg csak belsőzik? :D Grat!

Mindenesetre tetszik ami itt megy.. A ~CC~ fél évet lapít "készülünk ellenük" címszóval. Időnként titokban azért küldenek védőt, nyilvánosan nem lehet, mert még a végén megharagszik az MHC, majd a végén beolvadnak, (gondolom most jön a belülről bomlasztás) és persze a TEMP rontotta el, biztos nem adtak elég időt..
Vagy itt az RD, mikor a vezetőik leléptek, a TEMP-re hagyták az ottmaradókat. Silver. szépen felszedett párszáz belsőt, majd bevitte ahova kell, szép munka! Pl. Dáriusz vajon önszántából lett MHC-s búcsúzóul?

Egyénileg az abszolút kedvencem restartka. Mint régi MHC-s berezel az RD-től, odamegy, miután az bomlik, udvaroltatja a szervergyőztest, de végül inkább TEMP-es lesz egy kicsit. Mikor úgy érzi, ott is melegszik a talaj, hazamenekül.. és természetesen visszaveszik.. Ugyan, miért is ne? Legalább nem nevezte szarevőknek a klánját, ahogy egy másik tette, 1 nappal az oda való belépése előtt. :D

Olcsójancsik mindenütt :cool:
 

DeletedUser

Vendég
Damas azért ebben bőven van ferdítés a részedről,mert csak piros van körülöttünk...Del-MF-Erő-Core-TH -LHés ténylegesen is ütik a társaim...gondolom a Lev nem a véletlen műve;)

ez a csak belsőznek és nem mernek támadni enyhén szólva mosolyogtató../mas a többi klánt degradálod le ezzel..annak ellenére,hogy minden támadással valahol nektek is dolgoznak magukon kívül ugyebár/

CC-ből páran hozzátok is mentek,tehát hol itt a bibi? max tisztább a szitu

és +ban itt vagytok még ti is..most akkor behódoltak nekünk,vagy sem:confused:

csináljon 1 térképet ezen klánokkal,aki nem tudja mennyire piros az mhc környéke
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser12405

Vendég
Sajnos nem nekünk, én már csak twstat drukkerként vagyok jelen.

A ~CC~, mint egész klán tervezett az MHC ellen menni, pontosabban azt kamuzták, a TEMP MNT-ért cserébe, hogy nyugodtabban támadhassák az MHC-vel közös ellenségeket :)

Mert talán a kezdeti szakaszban mi délen nem voltunk legalább annyira körülvéve? Mégis, amíg a 7-8 kezdő tagunkból Lord-ot leszámítva le nem lépett mindenki, nem alkotott sokat a túlerő.

ez a csak belsőznek és nem mernek támadni enyhén szólva mosolyogtató..
Szerintem is az, ha visszaolvasol, Lord-ra és Mysterden-re írták fentebb.
.. és ennek fényében vicces pl. Silver. esete, aki 1 korábbi ellenséges klánt belsőzött be :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Kik hozzák össze az ilyeneket, mikor már az összes állítólagos MHC ellenség behódolt, a maradék meg csak belsőzik? Grat!

kérdés,hogy ezt az indítást kiknek szántad,mert itt 1ső mondatként értve a belsőzés minden még MHC ellenes klánra vonatkozhat akár....késöbb hoztál fel neveket,de még mindig az a kérdés,hogy a kör bezárásánál kikre gondoltál,mert a maradék kifejezés tagjai még tisztázatlanok:)
 

DeletedUser

Vendég
Teljesen mindegy Giga...megmagyarázni felesleges nem tudod....!:)

Mert semmi se jó :) kevés a piros-sok a piros, átment-nem ment, igért-nemigért,barbizik-nem barbizik,belsőzik-nem belsőzik... stb-stb.!
Fika mindig van...ezt már az összes magyar khs tudja jól :) mindenbe belekötünk amibe csak éppen lehet.....ilyenek vagyunk!
Érdekes modon sose láttam egy forumon se hogy valamely játékos éppen dicsért volna egy "ellenséges" klánt hogy milyen jól csinálta amit csinált....legyen az bármire vonatkozó dolog is.....csak a kifogás...meg a sárdobálás...az megy :)


ui: damas most ugynézki ráérsz twstatot böngészni:) azok után hogy hogy sajnos leléptél időhiányra fogva, amit sajnálunk, mert jó ellenfél voltál...szavamra...!
gl ahol tolod
 

DeletedUser3242

Vendég
jé megnéztem silvert, tényleg bebelsőzött egy egész klánt, ilyet rég láttam :-D
(tökmindegy MHCs e, de ezért érdemes fizetni a PFet :) )
mondjuk arról nem is az MHC tehet, h sok klán meglátja az MHC nevet, gondolkodás nélkül rávágja hogy utálom az MHCT, ellenük akarok harcolni, de el ne áruld nekik , annyiszor hallottuk már :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent