Nyereményjáték Mikulás napi Kihívás

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.384
Mikul%C3%A1snapi%20kih%C3%ADv%C3%A1s.png




Üdvözlet Harcosok!

Készüljetek fel a Mikulás napi Ünnepi Kihívásra a Klanháború világában, ahol nem csak a stratégiai tudásotokat, hanem a kreativitásotokat is megmérettethetitek! A jutalmak magukért beszélnek, így érdemes lesz minden tudásotokat latba vetni!

A Kihívás: "A Történetíró Háborúja"

Feladat:
Írjatok egy rövid történetet vagy szituációt, amely a Klanháború univerzumában játszódik. Legyen benne stratégia, bátorság, és kaland! A történetnek tartalmaznia kell a következő elemeket:


  • Egy váratlan támadás leírása.
  • Egy különleges stratégia alkalmazása a támadás kivédésére vagy egy ellentámadás megszervezésére.
  • Egy legendás fegyver vagy tárgy bevezetése, ami kulcsszerepet játszik a konfliktus kimenetelében.
  • Egy szövetség vagy árulás, ami fordulatot hoz a történetben.

Beküldési Határidő: dec. 11., éjfél.

Nyeremények:

  • Arany Csomag: A legjobb történet írója kapja, tartalmazza: 30% Nyersanyag Csomag, Támadó és Védelmi stratégiák, Nagy Háborús Láda, Jó Kapcsolatok.
  • Ezüst Csomag: A második legjobb történet írója kapja, tartalmazza: Fejlesztett Nyergek, Fegyverek Mestere, 20% Nyersanyag Csomag, Háborús Helyzet.
  • Bronz Csomag: A harmadik helyezetté, tartalmazza: 10% Nyersanyagcsomag, Háborús Helyzet, Arany Támadáserősítő, Arany Védekezéserősítő.

EXTRA:
  • Minden résztvevő, aki a kincsvadászat során talál tárgyat, extra 10% nyersanyagcsomagot kap.
  • A legtöbb like-ot szerző történet írója nyer 20% nyersanyagcsomagot, és egy "Gyors terjeszkedés" nevű tárgyat.

Versenytársaidat ne becsüld alá, de legfőképpen a saját kreativitásodat sem! Várjuk izgalmas történeteiteket, és kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek azok a bátor harcosok, akik megszerzik a legfényesebb jutalmakat!

A Kincsvadászat Játéka: "A Titkos Örökség"

Történet:
A régi legendák szerint az ősi harcosok, akik egykor a Klanháború világát uralták, elrejtettek öt érdekes monológot, amely megfejtése a rejtvény maga.

A Kincsvadászat Módja:


  • 1. Rejtvény: "Ott találsz, hol a harcok dúlnak, Ahol a bátrak a győzelemre törnek. Keresd azt, ki kétélű fegyverrel hadonász, És a hősök között az első sorban táncol."
  • 2. Rejtvény: "Ahol az acél és a tűz találkozik, Hol a fegyverek éle kiéleződik. Keresd a mestert, ki a penge útját ismeri, Aki az acél dallamát a szívén viseli."
  • 3. Rejtvény: "Kövesd a lovak dobogását, Ahol az erény és a bátorság lakozik. Ahol a pajzs és a lándzsa összecsap, Ott találod meg a vitéz harcos alakját."
  • 4. Rejtvény: "Ahol a stratégiák születnek, Ahol a térképek mesélnek. Keresd azt a helyet, ahol a döntések szárnyra kelnek, És a harcosok sorsa eldőlhet."
  • 5. Rejtvény : "A múlt dicsőségét őrzi, A tettek emlékét meríti. Ahol a hősök örökké élnek, Ott találod, ami a múltba réved."

Játékszabály:
  • A játékosoknak megkell oldania az 5 rejtvényt, majd a megfejtésből kitalált 5 szóból egy értelmes mondatot kell alkotniuk.

Készülj fel a kalandra, és fedezd fel a Klanháború világának rejtett kincseit!

A Versenyen aktív az általános verseny szabályzat.
 

Tiltott Játékos

New Member
A reakció pontszáma
10
Első kihívás, téma:
  • Egy szövetség vagy árulás, ami fordulatot hoz a történetben.


A Klánháború történetén hirtelen fordulat száll, Szövetség vagy árulás, mikor dördül a kürt harsány. Hűség szövése szétterül, mint égen a csillagok, Klánvezér gyanút ébreszt, felhangzik a harci dalok.

Egy csillogó kézszorítás, titkos megállapodás, Árnyak közt cselez az áruló, életre szóló csatára vágyva. A klánok szívében a kérdés kél fel: Ki áll szókimondóan, ki játszik titkos játékot, gyáván?

Az éjszaka homályában dől el a sors, Klánok egymás ellen, sötét árnyékok között borzol a zord szél. Szövetség hamis, vagy hűség valódi? A történet új fejezet, ahol árulás törvény, és szív a tét.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.384
A gyorsan felmerülő kérdésekre válasz:
- Kérhető Classic-ra is a nyeremény. Speed kivételével minden 14 napnál öregebb világra átadhatjuk a tárgyakat.
- Írható vers is történetként.
- A győztesek a tárgyakat majd Support rendszeren keresztül jelzik, hogy melyik világra kérnék, csak egy világra kérhetőek.
 

Kelerono

New Member
A reakció pontszáma
0
Messze Messze a Bárdos hegyen is túl, az istálló előtt a kovácsműhely mögött a gyülekezőhellyel szemben lakott egy nemes ki, olyan erős, bátor, és sorolhatnám még míly dicső és eredményekkel teli volt, bár nem fogom hisz őt ma, ha hihetünk a jelentéseknek holtan találtak egy összeütközetben.
 

Tiltott Játékos

New Member
A reakció pontszáma
10
Első kihívás, téma: Egy legendás fegyver vagy tárgy bevezetése

A Klánháborúk pusztító viharában,
Egy legendás fegyver emelkedik alázatos árból,
Tiltott Játékos vezér, a kardot magához rántja,
Mint tündérkard, melynek fénye ragyog, mint a csillagok hada.

Égi tűz és acél találkozik pengéjébe
A sötétséget űzi, mint hajnali köd a réteken.
Klánok gyűlnek köré, a legendás fegyver szent,
Vezeti a hősöket, a Klánháború sorsát mohón szövő szövetség.
 

johnnyred

New Member
A reakció pontszáma
5
a kincsvadászat módja :
A megfejtésekből kitalált 5 szó: Csata, Kovács, Lovag, Hadiszoba, Emlékmű.

Mondtad:

A hadiszobában a csatára készültek, ahol a lovag a kovács remekművét vitte magával, és ahol az emlékmű emlékeztette őket a dicsőségre.
 

BloodyHand

New Member
A reakció pontszáma
0
A Klanháború kegyetlen világában, ahol a klánok közötti viszály mindennapos, a Viharláng Klán sziklás vidékén egy békésnek látszó nap hirtelen fordulattal kezdődött. A Napfény Klán, a térség egyik legnagyobb és leghatalmasabb klánja, váratlanul támadást indított a Viharlángok ellen.

A támadás híre villámgyorsan terjedt, és a Viharláng Klán nem volt felkészülve ilyen jellegű agresszióra. Ám Seracsillag, a Viharlángok vezére, egy tapasztalt és stratégiailag okos harcos volt. Azonnal összehívta a klán vezéreit és egy kis tanácsadó csoportot, hogy kialakítsák a legjobb taktikát a váratlan támadás ellen.

Egy különleges stratégiát vetettek be, amit a klán történelméből merítettek. A Viharlángok régi barlangrendszerrel rendelkeztek, amely egy hatalmas, összetett alagúthálózat volt a sziklák mélyén. Seracsillag azt tervezte, hogy a harcosai az alagútokon keresztül vezetik az ellenfeleket, és egy sötét, kanyargós úton vezetik el őket a város kapujától távol.

A Viharlángok meglepték az ellenfelet az alagúti hadviseléssel, és a stratégia működött. A Napfény Klán seregét félrevezették, és amikor úgy érezték, hogy a sötét alagútban elvesztek, a Viharlángok ismét kijöttek a felszínre, és hátulról támadtak meg.

A legenda szerint a Viharlángok őszei egykor egy nagy sárkányt győztek le, és az örökségként hagyott egy különleges fegyvert - a Sárkánycsóva nevű lándzsát. Ez a fegyver volt a kulcs a konfliktus kimeneteléhez. Seracsillag, a klán vezére, előhúzta ezt a legendás lándzsát, és vele a csatába vezette a Viharlángok seregét.

A Sárkánycsóva csillogott a napfényben, és Seracsillag vezetésével a Viharlángok új lendülettel támadtak. A legendás fegyver ereje segítette őket, és a Napfény Klán serege meginogott. A csata közepén Seracsillag és a Napfény Klán vezérének, Vörösarcnak, közötti egy-egy párbaj alakult ki, és a két vezér hősi csatája tovább fokozta a harcok drámáját.

Ekkor azonban egy váratlan fordulat következett be. A Napfény Klán egyik magas rangú vezére, Vörösvirág, árulásra szánta el magát. Az alagúti kitérőket ismerve, titokban megnyitotta az egyik ajtót, és a Viharlángok hátába támadt. A csata közepén, amikor a Viharlángok győzni látszottak, az árulásból fakadó zűrzavar kirobbant, és a Napfény Klán ismét előnyhöz jutott.

Seracsillag, a Sárkánycsóva fenséges fényében, újból összegyűjtötte a klánját, és hősiesen visszaverték az árulókat. A csata után a Viharlángok megvédették városukat, és a Napfény Klán visszavonult a vidékről.

A Klanháború sorsa újra megfordult, és a Viharláng Klán hősiessége, a legendás Sárkánycsóva ereje és az árulás következményei még mélyebben beleivódtak a klánok közötti viszályok történetébe.
 
A reakció pontszáma
46
Már a kismadarak dallamai, a távolból hallatszódtak csupán, mikor Szakálbetyár Király átlépte a Sötétség Birodalmának határait, seregével. Egy titkos ösvényen haladtak, amit kémei jelentettek neki.
- Ez a harc, véget vet a sötétség uralmának e tájon, és megőrzi a békét, és biztonságot saját birodalmamban is hosszú-hosszú időkre. - Tervezgette magában a Király.
Sajnos a sereg erős lovassága nem tarthatott ezzel a gyalogos haddal. Nekik ugyanis e zord tájék, nyílt terepén kellett harcba bocsátkozniuk. Első soron pedig az ellenséges sereg jelentős, és mozgékonyabb részét kellett kicsalniuk a védett helyekről, és el kellett húzniuk, és vágniuk őket a fő seregtől.
Mindeközben a Király maga vezette, erős, páncélos menetoszlop egyre mélyebben hatolt a sötétség szívébe, a rejtett ösvényen.

Az ösvény végén a 6000 fős gyalogság előbb megállt, és vonalba kezdett felfejlődni. Szakálbetyárnak azonban valami nem tetszett. Túl könnyen, és simán ment minden. A belső határokat is csupán pár őr védte, kikkel nem volt gond megküzdeni.

A Sötét Vezér hírét vette az áruló, tőle rettegő parasztoktól, hogy ez a váratlan támadás milyen irányból érkezik. S megtudta azt is, hogy erősen felfegyverzett, jól válogatott harcosaival érkezik a Király. Mivel az ő serege habár tízszer ekkora volt, ám mégis jóval tapasztalatlanabb, és gyengébben felfegyverzett... ezért nem kockáztatott nyílt harcot a csata elején.

Mivel a sötét lovassága messze elkerült birodalma határainak szélére - ami fő, s legerősebb csapatai voltak -, ezért cselhez folyamodott. Különlegesen erős hegyű nyílvesszőkkel látta el íjjászait, és a magas, kopár és sziklás hegy meredekségeire küldte őket. Egy váratlan ellen, illetve inkább hátbatámadásra.

Szakálbetyár Király erős gyalogsága elfoglalta a helyét, és bevárták az 50.000 sötét harcost, kik mégis rettegtek tőlük, hiába voltak hatalmas túlerőben. Vezetőik hátulról, korbáccsal hajtották őket a fényes páncélba öltözött, egy fejjel magasabb, derék harcosok vonala felé.

A Király meg volt győződve stabil helyzetéről, hisz kisebb seregét nem tudták megkerülni, a terep is kedvező volt. Hátul, félkörben a meredek hegyek, és a titkos ösvény volt csupán.
Fényes pajzsukat egyszerre emelték, és dárdáikat egyszerre helyezték el rajtuk a katonák. Falanxba fejlődtek.

Az ellenfél hiába rohamozott, nem tudott áttörni. Ráadásul hatalmas veszteségeik voltak. A Király lassú előre nyomulást rendelt el, ugyanis az idő múlásával, minden percben kockáztatott, hogy esetleg visszatér a hatalmas fekete lovasság. (Bár az övéit sem féltette - mármint a külső, könnyűlovasságát -, hisz tudta jól, hogy ha kell felül is múlják az ellenséget.)

Mikor a falanx megvékonyodott, és hátulról teljesen sebezhetővé vállt... Szakállbetyár Király megértette miért adták át neki olyan könnyen a lankákat. Hátukból az íjjászok, az erős hegyű nyílvesszőkkel már képesek voltak átütni az jól páncélozott gyalogságot.

Hirtelen kellett döntenie. Azonnal kudarcra ítélte a küldetést, az embereinek élete, és Birodalmának védhetősége fontosabb volt, mint egy esetleges Sötét földön aratott győzelem. Még ha sikerülne is, ebben a helyzetben.

A falanx hátrálásra kapott parancsot, illetve duplán, - hátrafelé is - felfejlődött a sereg. Hátrafelé csak pajzsfallal. Egy szilvamaghoz volt hasonlítható ez a felállás.

Volt remény a túlélésre, de a támadó arcvonal csökkentése miatt már a szárnyakon át, beözönlöttek a sötét harcosok. Habár részben már sajátjaik íjjászták őket, még így is a sőtét erők álltak nyerésre. Maga Szakállbetyár Király is kapott egy nyílvesszőt, amit viszont erős szakálla felfogott, vagy inkább részben eltérített. Így épp csak súrolta nyakát a nyílhegy.

Mikor a remény már-már a Király szívét is elhagyta, és épp végső rohamra akarta felszólítani harcosait, hogy szép és dicső halállal búcsúzzanak el e földtől... hirtelen kürtök szólaltak meg a hegyek felől, ahol az íjjászok telepedtek meg a hatalmas, meredek sziklák között.

A szövetséges Bejgli Királyné volt az, kecskelovagló törpharcosaival, kik a különleges, és hírhedt kétkezes harcibaltát forgatták. Na már most a kecskékről tudni érdemes, hogy ha fejjel lefelé nem is, de szinte majd minden helyre képesek eljuttatni lovasaikat.
Alig telt el negyed óra, és a szövetséges Királyné legyalulta a hegyoldalt elfoglaló íjjászkat.

Szakállbetyár Király rögvest, újra reménytől duzzadó szívében, egy jó kövér C alakba rendezte katonáit. Eközben Bejgli királynétól kapott kecskéket megülve, legerősebb harcosaival a formáció közepén kitört, és vezette a végső rohamot. A két szárnyat a törplovasság vette át, középen pedig a pillanatnyi fejetlenséget kihasználva - a király rohama miatt - a falanx erős, offenzív menetelésbe kezdhetett.

Habár sikert értek el, de az ellenfél sokszoros túlerejével még így sem bírtak el. Rengeteg volt a fekte had. S mivel már nem tudtak hova menekülni, így masszívabb harcba kezdtek ők is.

Végül, a döntetlenre álló csatát az döntötte el, hogy a távoli síkságon barna lovasság jelent meg. Őrült végtában, dárdáikat előre szegezve nyársalták fel az ellenség gyalogságát. A Király már bent harcolt a Sötét fellegvárban, legerősebb, legtapasztaltabb harcosaival. Mikor ezt látta, büszkeség töltötte el, és tudta: Győztek!

A nehéz helyzetekkel, és áldozatokkal teli, hatalmas csatát követően, a Király elrendelte a sötét birodalom teljes felszámolását. Ezentúl itt, ezen a helyen már nem sötétség uralkodott, hanem fényesség. Méghozzá a magaslatokkal teli, havas, szikrázó hegyek miatt.

Szakállbetyár Király hálás volt a szövetséges Bejgli királynénak, és szobrot állítatott a kecskelovas, kétkezes harcibaltás katonáinak.

Ez egy igaz történet vala! Aki nem hiszi, járjon utána! :D

(Nyomokan J. R. R. Tolkien-t tartalmazhat! :D)
 

MilfHolgersson

New Member
A reakció pontszáma
21
Sziasztok!

Történetemet küldeném nektek, a saját csapatunk története Mikulásos formában. :)

“2047 december 6.-át írunk amikor aidragsA elfoglalja a Mikulás Bázisát Lappföldön, mert végre találtak egy nekik való ellenfelet. Bár a manók és rénszarvasok hősiesen küzdöttek, végül kiélezett csatában,vereséget szenvedtek.”

Másnap a klánháború világában a veszélyhelyzet miatt tanácskozások kezdődtek. Nem volt ez máshogy az a klánunk házának tájékán sem. A válságstáb vezetője természetesen egy „félprofi esportoló” volt. A klán többi tiszteletbeli tagja is megjelent a gyűlésen, és mindannyian egyetértettek abban, hogy felszabadító offenzívát indítanak a Mikulásért. Hadüzenet fogalmazására a klán „Német vendégmunkását” kérték fel mely a következő lett: “SCHNELLA ZARJUK LE A VILAGOT. Kelunk auf schnella bitte mert siettunk Kelebiara bruder mondta 6 ra ott legyunk oder itthagyja meine kusenget UNGERISCHEBA meine kuseng allias ocsi. Na alles kla kelunk auf oltozunk indulnank alles kla ocskos megszolal HOL A LABELLOM XDDDDDDDD kinder full ideg verstehen en meg schnell schnell bruder itthon hagy teged de o nem figyel csak keresi.mindegy meglett szoval alles kla ki is ertek innen puszilom oket.” Másnap a dicső csapat útnak is indult Lappföldre,(kivétel a „Német vendégmunkásunk” akit 48 órára hűvösre raktak mert német volt a hadüzenet egy része), miközben a „félprofi esportoló” “KI A KÁROOOOLY” üvöltésekkel hergelte bátor harcosait. Sajnos a „Klán muzsikusa” nem tudott a csapattal tartani, mert túlságosan el volt foglalva 600 pontos Barakk bónuszos falvának építésével, ami “SZARNI FOGJA A VÉDŐKET A FRONTRA TESÓ”. A „Hajas Fiú” is lemaradt az indulásról sajnos, pedig előző nap ő volt az aki a legjobban csatába akart menni. Végül az alábbi üzenetet hagyta “AMBIVALENS A KAPCSOLATOM A KLÁNOK HÁBORÚJÁVAL.” A kis csapatot azonban ez nem tartotta vissza, vándoroltak tovább a messzi északra. A Klán tagjai szorgosan dolgoztak az ellentámadás részletein, tű pontos indításokat végeztek, kivétel egy dicső katona… „Az alfás nőcsábász” sajnos sorra csúszott az indításokkal “ EBBEN A ROHADT GYÁRBAN NINCSEN TÉRERŐ, A CIGIZŐBŐL TUDOK CSAK INDÍTANI” jelezte szolidan. A harcok a két klán között egyre fokozódtak és egyre színvonalasabb párharcot vívtak egymással a felek. Az egyik reggelen azonban a bátor klánunk hatalmas veszteséget szenvedett, ugyanis egyik harcosunk sok falut vesztett. „Az alföldi Bulibáró” “MOST KELTEM, TEGNAP ESKÜVŐ VOLT ÉS MÉG MINDIG RÉSZEG VAGYOK.” A harcoló felek azonban nem tudtak dűlőre jutni egymással, így a Lost harcosai egy régi trükköt vetettek be, mégpedig a “KÉM ARMÁT”. aidragsA harcosai teljesen beparáztak a rettenetes éjszakai kém armáktól, melynek kulcsa a rengeteg kémkedő csapat elindítása volt.(“XDDDDDDDDDD”) aidragsA harcosai egyre szorultak vissza, Úgy látszott sikerül felülkerekednünk. Eljött a mindent eldöntő ütközet, mikor is a „félprofi esportoló” a következőket mondotta: “ELESETT A SZOMSZÉD,BE KELL VINNI A KÓRHÁZBA, NEM TUDOK INDÍTANI. AKKORÁT KOPPANT INNEN HALLOTTAM.” Hatalmas elkeseredettség lett úrrá a harcosainkon, hiszen dicső vezérünk cserben hagyott minket, és a mindent eldöntő harc aidragsA javára kezdett fordulni. Egyszer csak a semmiből, betoppant egy régi szövetséges „Az osztrák vendégmunkás” volt az dicső lován ki korábban így nyilatkozott: “JÖTTÖMRE 5 NAP MÚLVA SZÁMÍTSATOK, PIRKADATKOR, KELET FELŐL.” A régi szövetséges így beváltotta igéretét és harcba szàllt a Mikulás megmentéséért. Az egyesített csapatok így letudták győzni az aidragsA-iakat , és felszabadították a Mikulást aki így ajándékokat tudott vinni a világ összes gyerekének. 14:03 volt az idő ilyenkor amikor felébredtem és a következőket kérdeztem társaimtól : “MI VOLT AZ ARMÁN? MOST KELTEM XDDDD.”
 

MilfHolgersson

New Member
A reakció pontszáma
21
1., Rejtvény : Lovag
2., Rejtvény : Kovács, Kovácsműhely
3., Rejtvény : Könnyűlovas
4., Rejtvény : Gyülekezőhely
5., Rejtvény : Eredmények

Alig vártam, hogy a kovácsműhelyem 5. szintre emelkedjen, és a könnyűlovasokat végre gyártani kezdhessem, velük az volt a tervem, hogy a gyülekezőhelyen, lovagommal csatába küldhessem őket, és így az elért eredményeimet növeljem.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.384
1703331072631.png

Köszönjük mindenki részvételét a versenyben!

Az eredmény a következő lett:

I. Helyezett, és az Arany Csomag győztese:

@Tiltott Játékos
II. Helyezett és az Ezüst Csomag győztese:
@MilfHolgersson
III. Helyezett és a Bronz Csomag győztese:

@Lucifer Morningstar

Extra csomagok:

@MilfHolgersson a legtöbb like-ot gyűjtötte, így övé extra 20% Nyersanyagcsomag, és a "Gyors terjeszkedés" nevű tárgy.

Rejtvény megoldásai:
#1 Rejtvény: Bárdos

#2 Rejtvény: Kardforgató / Kovács
#3 Rejtvény: Lovag
#4 Rejtvény: Főhadiszállás

#5 Rejtvény: Szobor

@MilfHolgersson részt vett a kincsvadászatban, és eltalált egy megfejtést, így extra 10% nyersanyag csomagot nyert.
@johnnyred részt vett a kincsvadászatban, és eltalált 3 megfejtést (mivel a Szobor tekinthető emlékműnek is), a nyereménye 3x 10% Nyersanyag csomag.
@Kelerono részt vett a kincsvadászatban, és eltalált egy megfejtést, és a nyereménye 1x 10% Nyersanyag csamag.

NYEREMÉNY KIKÉRÉSE:
A Support rendszerre nyitottok egy levelet Kérdés kategóriában, és ezt a linket mutatva jelzitek a csapat munkatársainak, hogy mit is nyertetek ÉS melyik világra kéritek. Ezen nyeremények Világ 84-re nem kérhetőek, csak a jelenleg aktív világokra!


Üdvözlettel:
A Klánháború Csapata
 
Fent