Deleted User - 1534987
Vendég
Én jöhetek veletek?Ha a Spec1 lesz a befutó, az ASG nem fog indulni!
Én jöhetek veletek?Ha a Spec1 lesz a befutó, az ASG nem fog indulni!
ezt kár volt bejelenteni, elnézve az itteni trollnépséget, mind ellenetek fog szavazni, a vendég és bot fiókokról nem is beszélveHa a Spec1 lesz a befutó, az ASG nem fog indulni!
Gabi bácsiHa a Spec1 lesz a befutó, az ASG nem fog indulni!
Akkor meg van mire szavazokHa a Spec1 lesz a befutó, az ASG nem fog indulni!
Öreg, nem trollkodnak Ők....tudod a félelem nagy úr!ezt kár volt bejelenteni, elnézve az itteni trollnépséget, mind ellenetek fog szavazni, a vendég és bot fiókokról nem is beszélve
Én úgy vettem észre, hogy harc helyett nálad a törlés az úr, de biztosan hazudik a stat….Öreg, nem trollkodnak Ők....tudod a félelem nagy úr!
Elkezdődik a harc és rájönnek hogy ezek se ellenfelek így betörölnek,érted?Én úgy vettem észre, hogy harc helyett nálad a törlés az úr, de biztosan hazudik a stat….
szoljatok oreg macskainak szavazzanak. Akkor tuti nalatok lesz tobb szavazatÖreg, nem trollkodnak Ők....tudod a félelem nagy úr!
2023.12.08. 14:00:00-ig tart. Még bármi lehetHa a Spec1 lesz a befutó, az ASG nem fog indulni!
En 5ot kuldok mert olyan szerencsetlen vagyok hogy 10/8 nem viszi el a 4nemes
Olyan trükkök vannak a torony ellen..Hát de ez az,hogy elég csak az egyikben elrejteni a nagy sereget,1 faluból kiküldesz 10 támadást,9 fake 1 éles,akire megy hiheti azt hogy mind a 10 fake,toronnyal meg látod hogy hova menne az ütősebb,és itt most nem a romboló körökre gondolok amit még zöldnek mutatt,csak egy kis sereget kell szétosztani hogy ott maradjanak azok.