Deleted User - 1534977
Vendég
Amugy szia Witcher (FrostRaven)
Átírtam a 45 fős létszámot 70re.
70 fő bőségesen elég kell legyen mindenki számára kis,s lassú világon.
Alapvetően felelőtlennek tartom a záródó klánokat rendes világon. Egy összeszokottabb csapatnál is sok a kieső egy lassabb szerveren és nem 1-2 emberről hanem 15-20ról beszélünk általában. Egy 2x szerver is eltarthat egy évet és ekkora időtartamra nincs olyan ember aki azt tudja mondani,hogy ő végig ott lesz mindenképpen. Közbejöhetnek váratlan dolgok, felmérgelődhet az asszony, elvesztheti az ember az addigi állását, stb. Ilyen esetben amiről feltétlenül nem is tehet az illető duplán bünteti a klánját,hiszen nem csak be kell foglalni a falvait és kiesik a tehervállalásból,hanem a helyére lehetőség sincs másnak bekerülni. A nem összeszokott klánoknál vagy első szerveres klánoknál a lemorzsolódás több mint 50%-os egy hosszabb szerveren. Lehet vannak előnyei a záródó klánoknak de véleményem szerint ezek eltörpülnek a hátrányok mellett. A kérdésre is válaszolva előnyök lehetnek,hogy a játékosok kénytelenek együttműködni a társaikkal mert nem tudnak kilépni, szorosabb együttműködés alakulhat ki, nem foghat össze több klán 1 ellen,úgy hogy a végén olvadnak és asszem ennyi kifújt a dolog.Arról is hallgatnék egy érvet miért jó ha 60 nap után zárodnak a klánok. Mert az baromira nem átgondolt szerintem egy lassú szerveren.
A probléma ott kezdődött,mikor elkezdték a beállításokhoz a játékosokat kísérleti patkányként használni. Utána visszahoztak olyan beállításokat amik már bizonyítottan nem működtek és mikor utoljára voltak is csak panasz volt belőlük. Ezért írtam,hogy túl sok olyan dologra lehet szavazni amikre nem kellenének, ha csak arra lehetne hogy milyen gyors legyen a világ vagy templom őrtorony erőd közül melyik legyen, esetleg milyen végjáték akkor sokkal előrébb lennénk. Jelenleg meg lehet szavazni mindenféle hülyeséget amik alapvetően nem fogják pozitívan befolyásolni a játékélményt. Nem azért nem volt 10éven keresztül záródó klán magyar szerveren mert annyira jól működik és ha azokon múlt volna,hogy legyen külső erősítés tiltása világon akik utoljára játszottak olyanon (v16 2012) akkor sosem jutott volna eszébe senkinek visszahozni azt a beállítást,mert konkrétan mindenki utálta aki játszott azon a világon. Nem véletlen nem volt v15 óta titkos világ sem és jó volna ha továbbra sem lenne. Attól,hogy valami rég volt már nem lesz feltétlenül jó és a játékosoknak kedvező. És nem, semmivel nem lesz jobb egy szerverbeállítás attól,hogy a támadások között 100ms helyett 150 ms lesz vagy 6 nap helyett 7 lesz a kezdővédelem.Sok-sok évig működött, hogy a központ adott egy setupot, és azon indultak az emberek, vagy ha nem tetszett, akkor kivártak egy következőt. Mikor lettünk ilyen primadonnák? Miért is van beleszólása a játékosoknak? Így mindig vitát fog szülni, valaki mindig elégedetlen lesz. Ne legyen senkinek beleszólása, akkor ugyanúgy mindenki elégedett vagy elégedetlen lesz.
Itt vagyok.
Viszont mivel nincs előrelépés,csak a jelenleg bármely fórumon fellelhető komolytalanság így nincs mit mondani érdemben.
Úgy tudom itt a világ beállításairól kell beszélni,nem a kilétemet bizonygatnom olyan embereknek,akik már elkönyvelték a személyazonosságom.
Ezáltal ahogy V59en is tettem,itt sem szeretnék beállni a sorba,s kerülném a külső fórumot.
Általános beállítások
Végjáték: Dominancia - 75%, 14 napon át.
Játék sebessége: 1.2
Egység sebesség: 0.8
Morál: Aktív, pont alapú
Prémium szolgáltatások
Ingyenes Prémium fiók: Aktív, 500 és 15000 pontnál
Ingyenes Fiókkezelő: Aktív, 10,25,100,250,500,1000 falunál
Prémium Tőzsde: Aktív
Építési idő csökkentése prémiumért: Aktív
Azonnali befejezés: Aktív
Építkezés árának csökkentése: Aktív
Nyersanyagtermelés növelése: Aktív
Piaci Bónusz: Aktív
Jutalmak/Eredmények
Jutalmak: Aktív
Építkezés
Épület bontása: Aktív
Általános szabályok
Szabad kereskedelem: Aktív
Piaci max. arány: 1:1
Szabad kereskedelem kezdete a piacon: A játékos kezdési időpontja határozza meg
Nyersanyag küldésének időpontja klánon belül: 30 nap
Nyersanyag küldésének időpontja klánon kívül: 120 nap
Hosszútávú helyettesítési korlátozás: Aktív
Kiegészítés
Legyőzött ellenfelek ranglistája: Aktív, pontok alapján
Bevezető: Küldetés alapú oktatási rendszer
Kereskedelem visszavonási idő: 5 perc
Seregmozgások
Milliszekundum: Aktív
Min. milliszekundum beérkező támadások és védekezések között: 150
Támadás visszavonási ideje: 10 perc
Kezdővédelem
Kezdők védelme: 7 nap
Támadó : védekező arány maximális értéke: 20 : 1 az első 60 napra
Játékbeállítások
Lovag: Aktív, készségekkel
Íjászok: Aktív
Fejlesztési rendszer: Egyszerű rendszer
Templom: Inaktív
Őrtorony: Inaktív
Erőd: Inaktív
Áltámadás: 1%
Barbár falvak visszabontása: Inaktív
Önállóan fejlődő barbár falvak: Emelet arány 4000 pontig
Gyűjtögetés: Aktív
Zászlók
Zászlók: Aktív
Milícia
Milícia: Aktív
Összehívására max. faluszám: 4
Max. egységszám szintenként: 40
Összehívásának max. időtartama: 6
Termeléscsökkenés összehívás alatt: 50%
Főnemesek
Főnemesek képzése: Aranyérme rendszer
Főnemesek olcsó újragyártása: Inaktív
Főnemesek árának növekedése: Aktív, az előállítási költség a második nemes leképzése után nő.
Főnemesek maximális hatótávolsága: 100 Mező
Hűség csökkenés főnemes támadásonként: 20-35
Hűség növekedése: Óránként 1.2%
Klán
Klánharcok elérhetők: Igen
Klán-készségek: Aktív
Klántárs támadható: Igen
Külső támogatás: Van
Klán zárul: Nem
Taglétszámkorlát: 55-60
Terület
Barbár és bónuszfalvak aránya: Emelet
Bónuszfalvak: Fejlesztett bónuszfalvak
Égtájválasztás: Aktív
Helyettesítés
Fiók-helyettesítés: Aktív
Korlátozott helyettesi hozzáférés: Aktív, ha a fiók 30 napot volt helyettesítés alatt az elmúlt 60 nap napban. A helyettesítés véget ér, ha a fiók folyamatosan 60 napot helyettesítés alatt állt.
Éjszakai bónusz
Éjszakai bónusz: Aktív
Időtartam: 22:00-08:00
------------------------------------
Én számomra így gondoltam ki.
Újdonság lenne a milíciát több falura feltolni, valamint annak erejét megnövelni. Az a 20 nem sokat jelent... 300 milícia... Legyen akkor 600... És mindenki elgondolkozik, hogy mennyire jó valakit megtámadni, a farmolást is megnehezítve ezzel.