V87

Menace

-EverBee-/Guardenant/Thunder Goddess
A reakció pontszáma
1.341
Vagy legkozelebb gyere te is es atelheted
 

Viatoris Albus

New Member
A reakció pontszáma
0
Néhány napja gondolkodom azon, hogy mi legyen ezzel a helyzettel és végül úgy döntöttem, hogy kiteszem ide, hátha más már nem jut a sorsomra.
A szerver elején csatlakoztam, egy korábbi klántársam javasolta az AV klánt, hogy ez a legjobb klán ezen a szerveren, érdemes oda menni, ha valaki játszani akar. Jelentkeztem, felvettek, majd elrontottam a költözést, de azt mondták, nem gond, valahogy megoldják, aztán egy-két napra rá kitettek a klánból. Két indokot fogalmazott meg a három tagú vezetőség: 1. Infót adtam át az ellenséges YD-nek. 2. Túl messze vagyok.

Alább olvashatók a levelezéseink, néhány gondolatot emelnék ki, tennék hozzá:
  • Minden klán életében nehéz helyzet, amikor valaki szivárogtat. Előbb-utóbb mindenki eljut ide és ez érzelmileg megterhelő lehet kezelni. Klánvezérként azonban praktikus, ha ilyenkor az ember nem csúszik szét és nem kezd el lövöldözni az összes általa nem ismert emberre. Lehet, hogy úgy jár, mint most. Az ártatlan póruljárt oldalon még sosem voltam, de mindenképpen egy jó tanulság volt. Érdekes, hogy mennyire meg tudja rázni az embert egy hülye kis játék és hogy tök ismeretlenek azzal vádolnak, hogy áruló vagyok.
  • Külön tetszett, hogy a vezetés onnan gondolja, hogy én voltam az áruló, hogy az ellenfél ezt mondta. Pacsi a YD-nek, ez kifejezetten jó ötlet, aljas, de kiválóan működött. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog lebukni a tényleges kém, kellemetlen helyzet lesz.
  • Örültem volna, ha esetleg megkérdeznek a helyzetről. Biztos vagyok benne, hogy ha szembesítenek a hipotézisekkel, beengedem a fiókomba a vezetőket, megnézheti a levelezésemet. Nem így történt.
  • Vicces, hogy a három vezetőből kettő azzal "védekezett", hogy közös döntés volt a kitevésem. Mintha egy vezetői döntést egy vélt árulóval szemben meg kellene védeni. Kifejezetten gyenge vezetői hozzáállásnak tartom az ilyet.
  • A költözéses mizéria nem lehet amúgy valós probléma, hiszen néhány napja betoboroztak valakit mellőlem, szóval vagy eszméletlen következetlen a vezetés, vagy blöff volt. Mondjuk nem tudom miért nem lehet egyenesen beszélni velem, ha már amúgy is kitettek.
Expendables vett fel, ezért az ő levelét teszem ki először. Ő barátian állt hozzá a helyzethez, ugyanakkor ő sem tájékoztatott előre és ha nem keresem, simán nem ír.
=Expendables= júl. 04, 09:47
Üdvözlöm a tisztelt társaságot.
Egy gyors kis szösszenet.

Szép számban össze jöttünk, vannak itt régiek V85 ről és vannak teljesen új tagok is.
Mint azt már láttátok el sem indult a szerver már is kaptuk a hadüzenetet, ezt V85 ről hoztuk magunkkal. De senkit ne ijedjen meg , most nem lesz olyan könnyű szerver a YD nek mint a 85.

Pár pontban össze foglalom mi lenne a mai teendő.

1: Mai nap folyamán költözik a klán, már megvan a kiszemelt kontinens amit mi fogunk uralni, remélem senki nem használta el az áthelyezőt mert ez kelleni fog.
tudom mindenki arra kíváncsi hogy mikor ezért gondolva azokra is akik esetleg délután dolgoznak írok egy időt mikor is megy ki várhatóan erről a levél.
nagyjából este 7-9 közt szamítsatok rá.
Itt gyorsan jelezném is ha valaki nem tud lenni szóljon, megoldjuk egy helyettesítéssel de ne ez miatt maradjon hátra bárki.

2:
Mai nap folyamán akár levél bontás után akár később de lényeg hogy éjfélig szeretnénk kapni egy levelet mindenkitől hogy első falut mire építi ki. Támadó vagy védő. Ez egy nagyon egyszerű kérés 2 percet nem vesz igénybe. Remélem nem szelektálással kell kezdeni a világot de ha valaki erre nem veszi a fáradságot akkor nincs más megoldás.

3:
Van egy Facebook csoportunk, vagyis messenger csoport, mivel vannak köztünk újak is ezért ez a rész csak rájuk vonatkozik, meg azokra akik nincsenek még a csoportban benne. Azt se bánom ha csak v87 miatt egy kamu profilt össze dobtok de jó lenne ha mindenki bent lenne a csoportban, gyorsabban mennek az infók ott és a legtöbb tagot ott előbb el lehet érni ha baj van. Semmi mást nem kérek csak egy face elérhetőséget hogy a csoportba be tudjunk rakni mindenkit.

Nagyjából ennyi lenne így elsőre, várjuk mindenki válaszát.

Sikamaru123
Joshimo
=Expendables=

A válasz leveleket mi várjuk, bárkinek írhattok.

UI: Dolgozom így ez miatt nincs a név BB kódban

Tisztelettel :Ex

Viatoris Albus júl. 04, 11:24
Szervusz!

1.
Ma este van az öcsém legénybúcsúja. Ebből kifolyólag az este 7-9 körüli időre nem merek vállalni akciót. Téged tegyelek be helyettesítésre?

2.
Támadót csinálok a kötelező 400[unit]spear[/unit] 400[unit]sword[/unit] egységek mellett.

3.
Kőrös Ákos néven találsz meg. A profilképen zöld háttér előtt van a kopaszodó fejem, öltöny van rajtam.

Üdv,
Ákos / Viatoris (mostmár biztos fel fogom cserélni mindig...)

=Expendables= júl. 04, 11:35
elvileg megtaláltalak

Viatoris Albus júl. 04, 11:44
Csoportfelvételt nem látok... meg FB értesítést sem szerintem. Hacsak nem te vagy Kenyeres Robi

=Expendables= júl. 04, 12:15
de én vagyok.

=Expendables= júl. 04, 14:33
a fiókot tedd rám .

engedélyezz mindent. és atlepek neked a kontira majd

Viatoris Albus júl. 04, 16:14
Rendben, köszi.

=Expendables= júl. 04, 19:31
fiókot tedd rám

Viatoris Albus júl. 05, 15:20
Szia! Munka után tegnap mobilról rád tettem a fiókot, de valamit elbaltázhattam és nem fejeződött be a folyamat. Az a gyanúm, hogy kipipáltam a beállításokat és azt mentettem el, nem a fiókhelyettesítést...

Sajnos már nincs meg a költözős bizbasz, úgyhogy úgy tűnik, hogy itt ragadtam.

=Expendables= júl. 05, 16:52
szia . nem gond. megoldjuk neked is valahogy. nem csak te maradtál rossz helyen

Viatoris Albus júl. 05, 16:54
Nem rossz az, csak másra lesz jó. Köszi azért!

Viatoris Albus júl. 07, 00:52
Szia! Miért tettetek ki a klánból?

=Expendables= júl. 07, 00:54
szia. a többi vezető döntött így. messze vagy tőlünk. érdemben nem tudunk segíteni sajnos. és nem is bíznak benned. egyik se ismer. köztük én sem.
sajnálom

Viatoris Albus júl. 07, 01:03
Azért egy heads up jól esett volna. Szerintem úgy lett volna fair. Ez így most kifejezetten rosszul esik. Úgy volt, hogy együtt játszunk, kialakul egy lojalitás, majd se szó se beszéd kiraktok. Csak azért, mert nem ismertek. Amit amúgy tudtatok az elején is. Én se ismerlek titeket, mégis vállaltam, hogy a nevemet adom ehhez a kapcsolathoz, FB-n, minden késlekedés nélkül. Ez korábban soha egyik klánban sem történt meg. Nem kérték és nem is adtam meg. A bizalom kialakulásához beszélgetésre van szükség, közös történésekre, időre. Ezt vezetőként érdemes tudni, hogy a későbbiekben ehhez hasonló hibákat ne kövessetek el. Sajnálom, hogy így alakult, mert egész jó csapatnak tűntök amúgy.

=Expendables= júl. 07, 01:16
sajnos ez ügyben nem magam döntök. én nem tettelek volna így ki. de sérelmezték azt is hogy a kért időre az áthelyezés nem történt meg. elég durva szigor alakul ki most nálunk, mert a szerver indulása óta kém van köztünk sajnos. nem tudtuk/tudjuk ki az, így aki kérést nem teljesít repül sajnos.

én ajánlottam az újaknak egy esély nyújtást de sajnos nem tudjuk megengedni ezt.

Viatoris Albus júl. 07, 01:25
Köszönöm, hogy ezeket leírtad. Sok szerencsét a kém felkutatásához. Még mindig ott van. Remélem hamarabb meglesz, mint hogy leszalámizzátok saját magatokat. Elég nagy epic fail lenne. Őszintén remélem, hogy későbbi világokon nem futunk össze, mert ez most nem egy jó emlék.

Üdv,
Viatoris

=Expendables= júl. 07, 01:31
mint írtam nem a kém szempont volt igazából nálad a fő kiváltó ok.

megvolt adva egy athelyezes, ami nálad nem teljesült sajnos.

nálam nincs ekkora szigor , de ahogy írtam is nem magam döntök.
egyet tudok felajánlani, CSB klánnal tudok beszélni arról hogy vegyenek fel.

Ennyit tudok én nyújtani már csak.

Yosimoh már egy a rossz rendőr hozzáállást hozta.
Viatoris Albus júl. 07, 00:53
Szia!

Miért tettél ki a klánból?

Üdv,
Viatoris

Josihmoh júl. 07, 00:59
Szia köszönöm hogy YD felé infókat nyomtál kifelé.

Viatoris Albus júl. 07, 01:05
Sajnálom, hogy ezt feltételezed. Miből következtetsz erre amúgy? Gondolom nem sokat fog számítani, ha azt mondom, hogy nem tettem.

Josihmoh júl. 07, 01:07
YD-s tag a forrás.

Viatoris Albus júl. 07, 01:11
És benne jobban bízol, mint bennem? Neki nem pont az az érdeke, hogy feszkót szítson a klánunkban és megzavarjon téged?

Josihmoh júl. 07, 01:15
Győzz meg, a te erveiddel kérlek.

Viatoris Albus júl. 07, 01:18
Az egy másik izgalmas kérdés, hogy mi az, amit én tudok és más nem. Az az öt falu, amit elvileg szarrá fogtok védeni három nap múlva. Amiben ha jól emlékszem a te falvad is benne volt. Ez mondjuk izgi és kiment körlevélbe és semmi jelentősége nem lesz már három nap múlva. Amúgy meg bárki átküldhette, aki megkapta a körlevelet. Ha én csináltam volna, biztos azt mondom, hogy figyuzzatok, körlevélben ment ki, mutassatok rá utána valakire klánon belül, aki nem én vagyok, biztos lesz a káosz. Nem akkor, amikor a szerencsétlent kirakják, hanem hetekkel később, amikor rájönnek, hogy nem a megfelelő embert rakták ki.

Viatoris Albus júl. 07, 01:22
Igazából nem akarlak győzködni. Ez egy játék, nem vagy a kenyéradó főnököm, a vezetőm meg épp emiatt a húzás miatt nem leszel.

Josihmoh júl. 07, 01:29
Köszönöm

Josihmoh júl. 07, 01:31
Nem egyedül hoztam ezt a döntést. :)

Viatoris Albus júl. 07, 08:23
Legalább legyél olyan tökös, hogy felelősséget vállalsz a döntésedért. Ez az egymásra mutogatás a gyenge vezetők fő jellemzője.

Josihmoh júl. 07, 14:10
Figyelj én nem ismerlek, nem mutogatok senkire Mind3 vezető ezt ítélte meg.

Viatoris Albus júl. 07, 16:33
Még mindig kíváncsi vagyok, hogy szerinted mi az, amit kiszivárogtattam és hogy miért jutottál erre a következtetésre. Erre ezidáig nem kaptam még választ, ha azt nem számítjuk, hogy egyből benyaltatok valamit az ellenféltől, ami amúgy elég nagy butaság.

Viatoris Albus júl. 07, 16:48
Ezeket így ide tenném az egymásra mutogatás kapcsán. A vastaggal kiemelések tőlem vannak, hogy hamarabb megtaláld az egymásramutogatást.

1.
=Expendables=

Viatoris Albus júl. 07, 00:52
Szia! Miért tettetek ki a klánból?

=Expendables= júl. 07, 00:54
szia. a többi vezető döntött így. messze vagy tőlünk. érdemben nem tudunk segíteni sajnos. és nem is bíznak benned. egyik se ismer. köztük én sem.
sajnálom

=Expendables= júl. 07, 01:16
sajnos ez ügyben nem magam döntök. én nem tettelek volna így ki. de sérelmezték azt is hogy a kért időre az áthelyezés nem történt meg. elég durva szigor alakul ki most nálunk, mert a szerver indulása óta kém van köztünk sajnos. nem tudtuk/tudjuk ki az, így aki kérést nem teljesít repül sajnos.

én ajánlottam az újaknak egy esély nyújtást de sajnos nem tudjuk megengedni ezt.


2.
Josihmoh júl. 07, 01:31
Nem egyedül hoztam ezt a döntést. :)

Még a harmadik vezetőtől várom a választ, de erős a gyanúm, hogy rátok fog mutogatni.

Josihmoh júl. 07, 17:02
Őszinte leszek hozzád, közös döntés alapján született meg, lenyegtelen mit írtak mind a hárman azt mondtuk h Szia.



Sikamaru valójában szóra sem méltatott.
Viatoris Albus júl. 07, 08:21
Kedves Sikamaru!

Azt hiszem egy szót sem beszéltünk az alatt a pár nap alatt, amíg a klánban voltam. Mindkét vezetőtársad azzal takarózott, hogy nem egyedül hozta meg a döntést, hogy kitegyetek. A tisztesség kedvéért, kérlek indokold meg, hogy miért gondolod, hogy én vagyok az áruló!

Tudod, nem azzal van a baj, hogy akkor én nem kellek, hanem a módszerrel. A legutóbbi infóm arról, hogy nem tudtam átköltözni, az volt, hogy nem baj, megoldjuk. Majd egy szó nélkül kitesztek. Szép húzás. Rendkívül rosszul eső. De nem baj, örülök, hogy még az elején kiderült.

Várom válaszod,
Üdvözlettel,
Viatoris

sikamaru123 júl. 07, 08:48
Melózok majd este megidom

Long story short, kerüljétek az AV klánt! Ha még nincs teljes fejetlenség, majd lesz.
 

sikamaru123

You do not have to live in the past
A reakció pontszáma
980
Csúnya AK csúnya sikamaru csúnya joshi csúnya expendables ‍️
Einstein: “Csak egy őrültnek van szüksége a rendre, egy zseni uralja a káoszt”
 

=Unbeatable=

Member
A reakció pontszáma
87
Néhány napja gondolkodom azon, hogy mi legyen ezzel a helyzettel és végül úgy döntöttem, hogy kiteszem ide, hátha más már nem jut a sorsomra.
A szerver elején csatlakoztam, egy korábbi klántársam javasolta az AV klánt, hogy ez a legjobb klán ezen a szerveren, érdemes oda menni, ha valaki játszani akar. Jelentkeztem, felvettek, majd elrontottam a költözést, de azt mondták, nem gond, valahogy megoldják, aztán egy-két napra rá kitettek a klánból. Két indokot fogalmazott meg a három tagú vezetőség: 1. Infót adtam át az ellenséges YD-nek. 2. Túl messze vagyok.

Alább olvashatók a levelezéseink, néhány gondolatot emelnék ki, tennék hozzá:
  • Minden klán életében nehéz helyzet, amikor valaki szivárogtat. Előbb-utóbb mindenki eljut ide és ez érzelmileg megterhelő lehet kezelni. Klánvezérként azonban praktikus, ha ilyenkor az ember nem csúszik szét és nem kezd el lövöldözni az összes általa nem ismert emberre. Lehet, hogy úgy jár, mint most. Az ártatlan póruljárt oldalon még sosem voltam, de mindenképpen egy jó tanulság volt. Érdekes, hogy mennyire meg tudja rázni az embert egy hülye kis játék és hogy tök ismeretlenek azzal vádolnak, hogy áruló vagyok.
  • Külön tetszett, hogy a vezetés onnan gondolja, hogy én voltam az áruló, hogy az ellenfél ezt mondta. Pacsi a YD-nek, ez kifejezetten jó ötlet, aljas, de kiválóan működött. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog lebukni a tényleges kém, kellemetlen helyzet lesz.
  • Örültem volna, ha esetleg megkérdeznek a helyzetről. Biztos vagyok benne, hogy ha szembesítenek a hipotézisekkel, beengedem a fiókomba a vezetőket, megnézheti a levelezésemet. Nem így történt.
  • Vicces, hogy a három vezetőből kettő azzal "védekezett", hogy közös döntés volt a kitevésem. Mintha egy vezetői döntést egy vélt árulóval szemben meg kellene védeni. Kifejezetten gyenge vezetői hozzáállásnak tartom az ilyet.
  • A költözéses mizéria nem lehet amúgy valós probléma, hiszen néhány napja betoboroztak valakit mellőlem, szóval vagy eszméletlen következetlen a vezetés, vagy blöff volt. Mondjuk nem tudom miért nem lehet egyenesen beszélni velem, ha már amúgy is kitettek.
Expendables vett fel, ezért az ő levelét teszem ki először. Ő barátian állt hozzá a helyzethez, ugyanakkor ő sem tájékoztatott előre és ha nem keresem, simán nem ír.


Yosimoh már egy a rossz rendőr hozzáállást hozta.


Sikamaru valójában szóra sem méltatott.


Long story short, kerüljétek az AV klánt! Ha még nincs teljes fejetlenség, majd lesz.
Még a nevedet se hallottuk eddig a percig
 

Predator

New Member
A reakció pontszáma
6
Jó ez az AK klán, ma nekem is személyes kedvenceim lettek a vezetők, mert a KH legjobb vezéreiről van szó, ez nem vitás. 1 hétig nem sikerül BEÁLLÍTANI nekik egy MNT-t egy önszántukból, szerver kezdése után felajánlkozó csak ppt gyűjtő klánnal szemben akik a falvakat is nyitott kapuval adták volna át a tőzsde betelte után, és természetesen emiatt a közvetlen szomszédság sem véletlenül alakult ki a két klán között (ppző klán mozgott az AKra)

Aztán 1 hét után hirtelen beesik pár kémlelés és farmolás a részükről, nyilván rákérdez az ember, hogy akkor mik a kilátások. "Áhh csak elmaradt", de írjak már a másik vezérnek, aki igazából válaszra sem méltat, majd 24 óra múlva elindulnak a klán ellen, nyilvánvalóan farmolási célzattal. Jönnek a szokásos körök, hogy "de hát MNT van" "nem, nincs", stb, majd a három király kitalálja kb 20 perc alatt (a támadások után of course), hogy mégsem akarják az MNT-t és nem kérnek ingyen, ellenállás nélkül bevehető húzott falukat sem a ppzést teli tőzsdénél befejező klántól. (az megint más kérdés, hogy egyikőjük szerint fel sem merült a téma köztük, szóval ellentmondás az én/mi esetemben/esetünkben is adott volt a 2 vezér irányából, plusz ezt az infot egy klántag írta először, nem is vezető)

Érdekes döntések sorozata, tiszteletben tartom meg jó farmolást kívánok, de szerintem AK-ból a 47-es volt az utolsó jó dolog. :)

Béke és MNT... ja bocs, a második mégse.
 

Deleted User - 1575146

Vendég
Sika már több világon és classicon is megmutatta mennyire gerinctelen. Csókolom. :D
 
Fent