DeletedUser
Vendég
Sziasztok!
Közkincsé tétetik!
Mivel már nem titkos a tartalmuk és szeretnénk megosztani mindenkivel, milyen is az ARMAGEDDON hangulat WAZZE módjára )
A levelet tartalmáért felelőséget nem válallunk, egyiket sem sértő szándékkal írtuk, csupán a hangulat fokozása volt a cél....
A szerző és komponáló mester Namenyi Elvtárs volt nagyrészt és az őt segítő többi társunk.
Figyelem a mellékhatások miatt kérdezze klánorvosát vagy klángyógyszerészét
[SPOIL]Kedves klántársak !
Örömmel közölhetjük Veletek, hogy a nagy várakozás után kinyitott a WAZZE cukrászda
A mai desszertünket köszönjük a Wazze Hell's Kitchen chéfjeinek !
Aktuális süteményünk: a WAZZE féle sDI-OS piskóta tekercs, vagy akinek így ismerősebben cseng: Tekercsusz Piskótusz ala WAZZE
Hozzávalók:
4-6 kontinensnyi tepsi
napi 1 dkg tészta (fake), ami minden nap +1-et dagad
2-3 naponta dió (nuke)
tejszínhab (katapult) ízlés szerint
4 darab/csomag porcukor (nemes)
A sütemény elkészítése:
A már hónapok óta előmelegített V4 kemencébe tegyük be a 4-6 kontinensnyi tepsit, majd helyezzük bele a tésztát (fake), és hagyjuk, hogy 10 napon keresztül puhuljon.
A puhulás közben az édesszájúak rakjanak bele bőven diót (nuke), illetve fújjanak rá tejszínhabot (katapult).
Az közeli ínyencek szórhatnak rá bőven porcukrot (nemes)
ha elkészül, remélhetőleg így könnyedén fel tudjuk göngyölíteni a piskótalapot.
A leggondosabb sütési technikákat alkalmazva is előfordulhat, hogy a tészta bizonyos részeken elszíneződik, beszürkül (barbárosodás).
Ez nem jelenti a kész sütemény minőségi romlását, ha alkalmazunk egy kis házipraktikát: a biztonság kedvéért tolunk rá még pár diót,
majd 4 csipetnyi porcukrorral megszórjuk (ügyeljünk, hogy a csipetek közt a lehető legkevesebb idő teljen el a kellő hatás elérése érdekében).
Végül megkenjük 5-6 evőkanál lekvárral (védőfalu) a porcukor süteményre hullása után azonnal, az ismételt lekozmálás elkerülése végett,
ami mostmár a romlott rész kékes elszíneződésével jár.
A Cukrászda nyitvatartása : minden nap 8:00:000-tól 23:59:999-ig.
FIGYELEM: Éjjel nem puhul !!!
Akciós sütemény fogyasztható 2011.03.26-tól 2011:04.04 -ig, illetve azután is, amig teljesen el nem fogy.
Kiemelt, kötelező akciós termékek: Karu964 rolád és peltar krémes.
A süteményért bármilyen messziről lehet jönni, mindenkinek jut elég szelet, sőt hozhattok barátot, ismerőst, vagy csak jószomszédokat is csemegézni.
Fogyasszon belőlle mindenki mértéktelenül, hölgyek se féljenek, csak a porcukorral fogyasztók fognak kicsit felhízni, de ez még előnyükre is válik.
Süteményesboltunk címe:
WAZZE Sütisziget
Köszönjük, hogy újabb WAZZE terméket fogyasztanak a 3 mestercukrász ajánlásával:
fokföldiibolya Besamel
Elenium von Marcipán és Namenyi a'la Chocolade
WAZZE Hell's Kitchen
ui:
1-2 vélemény a desszertől:
Anomander. ishler: olyan finom, hogy mind a 21 ujjam megnyaltam utána... vagy a 21. nem is az ujjam volt ?
Sacher Bastionata: A West-end-es (nyugat vége) perecek óta nem kóstoltam ehhez foghatót!
Gyuszkoka van Jamaica, sodrógyári munkás: az utolsó morzsáig tiszta MÓÓÓÓKAAAA
Monsieur Bleki Mignon: "Inkább a has szakadjon, minthogy maradjon"
Zulejka .süni: meghoztátok az étvágyam...kinyalnám a tepsit IS!!
Lollipop Hunor3: fincsi, mint a vattacuki. Lájkolom
Broxi of Bronx: Igazi gettó süti ez niggerek!!!
Zserbó Cash.: pálinkából ilyet nem tudtok főzni ? Ez is jó, de sDI-OS pálinka lenne az igazi?[/SPOIL]
Közkincsé tétetik!
Mivel már nem titkos a tartalmuk és szeretnénk megosztani mindenkivel, milyen is az ARMAGEDDON hangulat WAZZE módjára )
A levelet tartalmáért felelőséget nem válallunk, egyiket sem sértő szándékkal írtuk, csupán a hangulat fokozása volt a cél....
A szerző és komponáló mester Namenyi Elvtárs volt nagyrészt és az őt segítő többi társunk.
Figyelem a mellékhatások miatt kérdezze klánorvosát vagy klángyógyszerészét
[SPOIL]Kedves klántársak !
Örömmel közölhetjük Veletek, hogy a nagy várakozás után kinyitott a WAZZE cukrászda
A mai desszertünket köszönjük a Wazze Hell's Kitchen chéfjeinek !
Aktuális süteményünk: a WAZZE féle sDI-OS piskóta tekercs, vagy akinek így ismerősebben cseng: Tekercsusz Piskótusz ala WAZZE
Hozzávalók:
4-6 kontinensnyi tepsi
napi 1 dkg tészta (fake), ami minden nap +1-et dagad
2-3 naponta dió (nuke)
tejszínhab (katapult) ízlés szerint
4 darab/csomag porcukor (nemes)
A sütemény elkészítése:
A már hónapok óta előmelegített V4 kemencébe tegyük be a 4-6 kontinensnyi tepsit, majd helyezzük bele a tésztát (fake), és hagyjuk, hogy 10 napon keresztül puhuljon.
A puhulás közben az édesszájúak rakjanak bele bőven diót (nuke), illetve fújjanak rá tejszínhabot (katapult).
Az közeli ínyencek szórhatnak rá bőven porcukrot (nemes)
ha elkészül, remélhetőleg így könnyedén fel tudjuk göngyölíteni a piskótalapot.
A leggondosabb sütési technikákat alkalmazva is előfordulhat, hogy a tészta bizonyos részeken elszíneződik, beszürkül (barbárosodás).
Ez nem jelenti a kész sütemény minőségi romlását, ha alkalmazunk egy kis házipraktikát: a biztonság kedvéért tolunk rá még pár diót,
majd 4 csipetnyi porcukrorral megszórjuk (ügyeljünk, hogy a csipetek közt a lehető legkevesebb idő teljen el a kellő hatás elérése érdekében).
Végül megkenjük 5-6 evőkanál lekvárral (védőfalu) a porcukor süteményre hullása után azonnal, az ismételt lekozmálás elkerülése végett,
ami mostmár a romlott rész kékes elszíneződésével jár.
A Cukrászda nyitvatartása : minden nap 8:00:000-tól 23:59:999-ig.
FIGYELEM: Éjjel nem puhul !!!
Akciós sütemény fogyasztható 2011.03.26-tól 2011:04.04 -ig, illetve azután is, amig teljesen el nem fogy.
Kiemelt, kötelező akciós termékek: Karu964 rolád és peltar krémes.
A süteményért bármilyen messziről lehet jönni, mindenkinek jut elég szelet, sőt hozhattok barátot, ismerőst, vagy csak jószomszédokat is csemegézni.
Fogyasszon belőlle mindenki mértéktelenül, hölgyek se féljenek, csak a porcukorral fogyasztók fognak kicsit felhízni, de ez még előnyükre is válik.
Süteményesboltunk címe:
WAZZE Sütisziget
Köszönjük, hogy újabb WAZZE terméket fogyasztanak a 3 mestercukrász ajánlásával:
fokföldiibolya Besamel
Elenium von Marcipán és Namenyi a'la Chocolade
WAZZE Hell's Kitchen
ui:
1-2 vélemény a desszertől:
Anomander. ishler: olyan finom, hogy mind a 21 ujjam megnyaltam utána... vagy a 21. nem is az ujjam volt ?
Sacher Bastionata: A West-end-es (nyugat vége) perecek óta nem kóstoltam ehhez foghatót!
Gyuszkoka van Jamaica, sodrógyári munkás: az utolsó morzsáig tiszta MÓÓÓÓKAAAA
Monsieur Bleki Mignon: "Inkább a has szakadjon, minthogy maradjon"
Zulejka .süni: meghoztátok az étvágyam...kinyalnám a tepsit IS!!
Lollipop Hunor3: fincsi, mint a vattacuki. Lájkolom
Broxi of Bronx: Igazi gettó süti ez niggerek!!!
Zserbó Cash.: pálinkából ilyet nem tudtok főzni ? Ez is jó, de sDI-OS pálinka lenne az igazi?[/SPOIL]
Utoljára egy moderátor szerkesztette: