v1 Végjáték beállításainak módosítása 2013-09-08

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

A szerver egészét érintő újabb változásokról kell beszámolnom nektek.

Mint mindenki tudja, a v1 világ a magyar Klánháború történetének legrégebbi szervere, több mint 5 éve van nyitva, és folyik rajta a harc. Sajnos a világ hiába érte el a Végjáték utolsó szakaszát, a területi arányok nem változtak, a világ beragadt.

Ezért nyitottunk egy zárt topicot, és meghívtuk a világ területi arányából 1%, vagy annál nagyobb részt birtokló klánok képviselőit egy beszélgetésre, ahol vázoltunk néhány lehetséges forgatókönyvet, és megkértük őket, hogy javasoljanak olyan beállítás-változtatásokat, amelyek véleményük szerint előre viszik a játékot, és a végjátékot.

A javaslatok közül az összeset, amely technikailag megoldható, továbbküldtem a központnak, és kértem az elfogadást, és egyben a változtatást a játékosok kérésének megfelelően.

Így most a végjátékkal kapcsolatban két lépcsőben lépcsőben módosítjuk a beállításokat az alábbiak szerint:I. Dátum: 2013-09-08, napközben


1) A klánlimit csökkentése nem lehetséges. Így a klánok limite a jelenlegi 120-ról 130-ra növekszik.
2) A klánon kívül erősítés küldése a továbbiakban nem lehetséges.
3) A nemesképzés költségét az alap érték 0.1-ére csökkentjük
4) A nemesképzés új értéke fix érték lesz, nem fog növekedni
5) A nemes új, maximális távolsága 2000 egység lesz.


II. Dátum: 2013-10-01


1) A helyettesítés maximális időtartama 2 egybefüggő hét lesz.
2) Barbár falvak foglalása nem lesz lehetséges.


III. Dátum: 2013-12-15

1) A központ megvizsgálja a szerver állapotát, az utolsó hónapokban történt változásokat.
2) Amennyiben van változás (jelentősebb), akkor a szerver további beavatkozás nélkül végigfut, és a 80%-os területi aránynál győztest hirdetünk.
3) Amennyiben nincs jelentősebb változás, akkor a központ munkatársai mérlegelni fogják a szerver zárását, annak későbbeni időpontját, és az adott pillanatban győzelemre álló fél eredményei alapján győztest hirdetünk.


Megjegyzés

Fel szeretném hívni a figyelmet, hogy a győzelem feltétele a falvak 80%-ának birtoklása. Ezen arány a NEM barbár vagy bónuszfalvak, hanem játékosok által birtokolt élő falvak aránya.

Még annyit, hogy a klánok limitét azért nem csökkentettük, mert így az összes, jelenleg a szerveren játszó játékosnak lehetősége van választani, és így aktívan részt venni a végjátékban, senki sem marad ki.

A klánon kívüli erősítés küldésének korlátozása azt jelenti, hogy csak a klántársak segíthetők, senki más. Ha valaki arra gondolna, hogy kilép a klánból, erősítést küld valahova, majd visszalép - nem fog menni, mert ha kilép a klánból, akkor mint nem klántag senkinek nem tud támogatást küldeni, és ő sem tud fogadni.

A helyettesítés 2 heti korlátozása a következőt jelenti:
A fiók helyettesítésbe adásától számított 13 nap után lesz korlátozott a fiók
A fiók helyettesítésbe adásától számított 14 nap után jár le a helyettesítés, a support megszünteti a helyettesítést, és a fiók zár alá kerül, támadhatóan - ugyan úgy, mint eddig a 120. napon.


További jó játékot: Sajtmacska
 

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

A Végjátéki hirdetmény szerinti módosítások bevezetésre kerültek:


1) A klánok limite a jelenlegi 120-ról 130-ra növekszik.
2) A klánon kívül erősítés küldése a továbbiakban nem lehetséges.
3) A nemesképzés költségét az alap érték 0.1-ére csökkentjük
4) A nemesképzés új értéke fix érték lesz, nem fog növekedni
5) A nemes új, maximális távolsága 2000 egység lesz.
 
Fent