Végjáték: Dominancia

DeletedUser8560

Vendég
A dominancia típusú világok végjátéka során a klánok célja, hogy a világ falvainak előre megadott %-át, vagy annál nagyobb arányt birtokoljanak a győzelem eléréséhez. Ebbe az arányba a barbár falvak nem tartoznak bele, csak a játékosok által birtokolt falvakat számolja a rendszer.

A világok területi birtoklásának mértéke világonként eltérő, és az is, hogy hány napig kell birtokolni az adott falumennyiséget. Ezt minden alkalommal a világ ismertetőinek hirdetményében jelezzük játékosaink felé.

Az eddigiekhez képest az lesz a változás, hogy a rendszer automatikusan elküld egy üzenetet, amiben figyelmezteti a játékosokat, hogy a legnagyobb klán már megközelítette a végjáték indításának szintjét, majd pedig, ha a végjáték limitjét is sikerült elérni, a játék folytatódik még annyi ideig, amíg a legnagyobb klánnak birtokolnia kell a dominanciáját; eddig van idő az ellenfeleknek megfordítani a játék állását.

Ha ez az ellenfeleknek sikerül, akkor a kör tovább tart, amíg valaki ismét el nem éri a dominancia szintjét és birtokolja a szükséges időtartamon keresztül.
Ha a játék menetét nem sikerül megfordítani, és marad az állás, akkor a határidő lejártával napon tűzszünetet hirdetünk, és egyben győztest is.

A tűzszünet ideje alatt kiosztjuk a nyereményeket, majd pedig a világot zárjuk.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Díjak:

  1. A győztes klán legnagyobb játékosa: 3000 Prémium Pont
  2. A győztes klán második legnagyobb játékosa: 2000 Prémium Pont
  3. A győztes klán harmadik legnagyobb játékosa: 1000 Prémium Pont
  4. A győztes klán többi játékosa: fejenként 500 Prémium Pont
 

DeletedUser8560

Vendég
Zászlók
A világon (amennyiben aktív) a zászlók kivonása a világ teljes zárását követő pár napon belül történik meg, automatikusan, azt kérni nem kell külön.

Aktivált prémium felületek és pontok
A lezárt világon lévő aktív prémium fiókodról és a még nem aktivált prémium pontokról a következőt tudom elmondani:

A már aktivált szolgáltatás leállítását a rendszer végzi, a tűzszünet alatt. Így a részarányos pontok a fiók tulajdonába visszakerülnek, és azokat a fiók másik világon szabadon felhasználhatja.

A maradék, a játékos számláján megtalálható, fel nem használt pontokkal a játékos a következőképp rendelkezhet:

1) Felhasználja egy másik fiókjában a regisztráción belül
2) Felhasználja új regisztrációjában (átadja magának, Prémium menüpont>>átadás)
3) Átadhatja egy másik fióknak (átadja magának, Prémium menüpont>>átadás)

Megjegyzés: a prémium pontok azon része, amely türelmi idő alá tartozik, annak lejártáig nem adható át más fióknak, regisztrációnak. Ki kell várni a türelmi idő lejártát, és akkor a játékos szabadon át tudja adni.


A fiókban a regisztráció inaktivitásáig maradnak meg a pontok.
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Kérném a supportot, hogy próbáljanak meg valamit tenni annak érdekében, hogy vegyék ki a MORÁLT, vagy kinek lehet és hová írni ezügyben? ha kell kínaiul is megírom.. de ez így nevetséges.
 
Fent