Lagoonia

DeletedUser8560

Vendég
Sziasztok!


Elérhető az InnoGames új játéka, a Lagoonia


A történet:

A repülőgéped lezuhant egy szigetre Csendes-óceán déli részén, és te vagy az egyik túlélő. Képes leszel megtalálni más túlélőket, és azok segítségével, átalakítani a szigetet egy trópusi paradicsommá?


A játékról:



A Lagoonia Közösségi játék: ez egy szociális, szimulációs játék, a csendes óceán déli területén játszódik, egy lakatlan szigeten. Nincs egymás elleni harc, hanem a karakterek, közösségek együtt, összefogva építkeznek, fejlődnek a túlélés reményében.

Számítani lehet rengeteg épületre, csónakokra és hajókra, valamiféle szigeti kommunikációra, illetve flörtölésre. Baráti és családi kapcsolatok kialakítására, illetve szociális kapcsolatokra más játékosokkal. Nem szabad megfeledkezni a sokoldalú küldetésekről sem. A Lagoonia egy olyan játék, ahol több karakter is van. Ezek a karakterek célszerűen csatlakoznak egymáshoz, s egy családot alkotnak, néhány alkalommal a családok pedig egy közösséget alkotnak egy kicsi szigeten...

Prémium:

Lesz igen, az energiádat fel tudod tölteni gyöngyökért, aztán az épületek nyersanyagait is megveheted előre ezekért a gyöngyökért.


háttértörténet1:

Fehér homokos tengerpart, ameddig a szem ellát.
Szigetlakónk az itteni kókuszfák árnyékában sétál. Tudja, hogy jó helyen van. Tudja, hogy milyen messze mossa a hullám a partot dagály idején, s tudja, hogy merre kell mennie a szűk úton a sűrű aljnövényzet között a dzsungelbe.
Szívósan megáll, s eltakarja a kezével a napot. A tisztás mögött egy masszív kőcsoport emelkedik az ég fele. Ezek után nehezebb a dolga. Érdemes dacolni?
És mi lehet igazából mögötte? A messzi távolban felsejlik a sziget zöldje ködbe és felhőkbe burkolva.
A rettegés a vadállatoktól és a kíváncsiság, hogy mi várhat még rá, megtartják az egyensúlyt.
Talán később, amikor a csónak megépült, ha megtalálta és megmentette a többi túlélőt, aztán, igen, el fog indulni a kőcsoport mögé, s felfedez több és több ismeretlen területet a szigetből.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
És a magyar nyelvű szerver mikorra várható?Köszi!
 

DeletedUser

Vendég
Valaki nem játszik?
Mert én most kezdtem, de kéne egy szomszéd is:D
 

DeletedUser15733

Vendég
Megjelent a magyar ;) Egyébként én is regisztráltam, de nem hinném, hogy jobb lenne a KH-tól... :D
 
Fent