Klánszövetség/ Mr.

DeletedUser4544

Vendég
Rosszul írtam, félreérthető a "számomra egyértelmű".
ÚGy gondoltam hogy nekem úgy tünt, és az a véleményem hogy:
V18 regelésénél látszott hogy MHC területére "komoly" klán nem regelt(délre). Ellenben északra az összes akkori "Top" klán beregelt.
V16 gyöztes ODa. Több világon 2-3 hóig Top1 Játék, Firkával és Thomaxxal karöltve.
V8as INsoból sokan a Noobsba. Ezenkivül Dark lord Wiking klánja. Emellett kellett volna érvényesülnötök.
Számomra az jön le mérlegeltetek. Egy újabb V9 világ, ahol amíg egymással hadakoztok az MHC mindenki nyakára nől, vagy végre összefogtok ellenük. Akkor az első héten felreppent Damas neve, mint aki összefoghatna egy ilyen kaliberű dolgot, klánszövetséget az MHC ellen. Theo és a többi klánvezér feljött köpködve kiaz a Damas, neki nemfog parancsolni.
Lehet azt mondani hogy nem jött be a beállítás és inkább mentetek egy V19re.

De én magamból indulok ki. Van egy szerver, tele profi ellenféllel játékossal, én biztos nem vonulnék át egy másik szerverre, mert nemtetszenek a turbóbarbik, meg pár beállítás. Én inkább alkalmazkodom a beállításhoz. No meg úgytudom V14 után maradt lerendezni való az MHC-vel nem?

V28ra, csak a kihivás miatt térek vissza. Ha nemlesz CNN vagy Mesehősből legalább egy, else fogok indulni....De tudtommal lesz épp ezért várom épp ezért pezseg a vérem;)
Egyébként fura mód most minden komolyabb ellenfelet felkerestetek hogy jöjjenek. Beállítást meg nemis tudjátok, ha megint nem tetszik akkor leléptek V29re inkább?

Lehet itt mondani beállítás meg hasonló dolgokat, de nekem úgyjött le, Damas egy massziv vezér, aki nemszeret diplomáciázni, harcolni szeretne. Hasonló mint Monti. Én a CNN-t mindigis kis Sparta v MHC-ként tekintettem, mint harcos klán. Szóval én azt láttam V18on, mérlegeltetek hogyha maradtok V9 sorsára fogtok jutni, és így inkább V19re fokuszáltatok, ahol jóval kevesebb erő képviseltette magát, hisz a "nagyok" V18on játszottak rajtatok és Spartan kivül akkoriban.
Tudod mi a különbség V18 és V19 között?
V18on az MHC-t verték meg, az jelentette a szervergyözelmet.
A V19en meg a szervert vertétek meg, az jelentette a szervergyözelmet.

Arkhimedesz anno leírta, a V18on a CNN csak másodhegedűs lehetett volna és diplomáciáznuk kellett volna ahhoz hogy a MHC-t megállítsák, ahogy Arkhi tette....
Nekem Damas nem ilyennek tünik, és sztem ez sokat nyomott a latba hogy inkább az elején váltottatok a V19re, ahol a szervert verhetetétek el diplomáciázás nélkül.....
 

INSO TheodoriK INSO

Vendég
Számomra egy bohocság az egész V8as szerver. Szánalom!

Bármelyikük is nyer, ő biztos büszke lesz rá, de én speciel csak ezt a nyögvenyelösséget látom, amit max szánni tudok, de gratulálni egy ilyen gyözelemhez nem.
Hóhó. Köhög a bolha!

Miután a "legenda után szabadon" szánalmas világozod a 8-at majd azt is meséld el, hogy pár hónap után Te és a klánod voltál az első akiket az INSO taccsra tett. Te meg bohóc módjára elmenekültél... klánodat akikből már se por se hamu...( még csak 1 db játékos sincs már itt.. ugyanis minden élő FS fiókot átvett acc már... ) meg bemenekítetted az első útba eső nálatok erőteljesebb (kláncsaládos) klánba...

Mi itt a V8-on véghez visszük a szánalmat... amíg Téged ebből a szánalmas világból úgy rúgtunk picsán kifelé, hogy az már tényleg LEGENDÁS...

Elhiszi még Neked valaki kis bohócom amit leírsz? Nyugodtan magyarázd meg Scooby "dubi" Doo......


V8as INsoból sokan a Noobsba
aktívan nem 1 falus "és aztén faluátadós" játékosként 5 INSO játékos játszott a Noobs-ban, de összesen is 10 alatt voltunk. A V8 egyéb klánjaiból volt még játékos illetve 1-2 régebbi ismerős. Úgy értük el a kritikus 20 főt durván "akik" szervezetten mentünk. V18-ra... bohóckám... legalább amiről lövésed sincs ne írj.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser4544

Vendég
Kicsit lyukas a memóriád Theo!
Az Fs a Vinelo kláncsalád része volt! Annak a Vinelonak, ami nemis érintkezett még a Insoval amikor én ottvoltam, csak a Namacs és Para-val.
Azért ismertek csak, mert én már akkor elkezdtem ellenetek szervezkedni amikor még nemis háborúztunk, ezért gyüjtöttük a szövetségeseket ellenetek. Ebből a szövetségi rendszerből alapult meg később az MDV(az én ötletem a Szent Korona volt akkor még...). Vagyis hiába jössz itt seggberúgós lelépős dumákkal, a tény az hogy kéktengerbe töröltem a Top4es fiokom úgy, hogymég csak szerveztem a jővőbeni Inso ellenes hadjáratot.(egyébként Kossuth Lajos jött volna a fiokomba átvétellel, Fricifon intézte, de történt egy kis nézeteltérés és inkább a törlést választottam, mert megsértett.)
Kriszék Namacs elleni gyözelménél hagytam abba, amikor ő bemenekült hozzátok megmég pár játékosuk....
Mi itt délen a N.hun és 300~Sh-val harcoltunk, északon csak a PAra-val érintkeztünk, meg a mnt-s LW-vel. Ti megmég a PAran túl helyezkedtetek akkor el....

Véleményem továbbra is fennt tartom, amit korábban kifejtettem.
 

DeletedUser14775

Vendég
Vigyori lehet a te memoriad is lukas kicsit.
A para 42-s konti magassagba volt es csak minimalis faluval az 52 reszen, alattuk del fele volt az N.hun az 52-n es az 52-62 talalkozasnal volt inso 2 azt hiszem, az viszont biztos hogy Kompot volt ott meg meg egy tagjuk mert napi szinten leveleztem vele.
 

DeletedUser4544

Vendég
Igen jól írod.(Vinelo szemszögéből írom az égtájakat!)
A k1 beolvasztásával és a N.hun felszámolásának köszönhetően érintkeztünk a Para-val északról.
Keleti oldalról meg a Namacs zárt le minket az Insotól, majd mikor elkaptuk több jobb játékosát a Namacsnak beolvadtak az Insoba, így lett pár szomszédos Inso játékos, akik attól még a szememben úgyanúgy Namacsosak voltak.