Elemzések, jóslatok

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.875
Már több, mint egy napja elindult a szerver és még mindig sehol egy elemzés, úgyhogy vettem a bátorságot és megcsináltam én. Sok ígéretes klán van és biztos lesznek olyanok is, akik csak ezután jönnek (vagy már megvannak, csak még nem elegen, ezért nem tettem be őket ide). Tehát ezek a statisztikák majdnem teljesen lényegtelenek, a térképen való elhelyezkedésük az, ami fontos lehet a későbbiekben.

Klánok.png
Farmolás.png
Térkép 12 19.png
Plan A 2.0.png

Nem fogok minden egyes klánt részletezni, mert más dolgom is van ma még, csak néhány gondolatot osztok meg.

K44: a ZeTor* klán már most gyönyörűen szétterjedt az egész kontinensen. Ha komolyan fognak játszani (és a regjükből erre következtetek), nemcsak a kontinens, hanem a szerver egyik legesélyesebb klánja lesznek. Rajtuk kívül a =WD=,=AV= és a TIS klánok is (közel) teljes létszámú klánokkal jöttek, de jelen van még néhány kisebb - de ki tudja, talán, nagyon erős - klán (-LoD-, -A-, ALFA).

K45: itt három nagyobb klán van jelen: a [R], a Spárta és az InBz. Bár jelenleg a Spárta áll a legjobban, nem hiszem, hogy hosszútávon bírni tudnának a [R]-el. Bár ki tudja, elvégre ez a szerver a lehető legjobb lehetőség, hogy bemutassuk egymásnak, mennyire kemények vagyunk PP nélkül. ;) A harmadik klánról nyilván nem tudok kb. semmit (az ő vezérük irt ide, külső fórumra, amiből kiderült, hogy nem magyar anyanyelvűek), de az eddigiek alapján őket sem szabad félvállról venni.

K54: a szerver jelenlegi legnagyobb klánja, a HOH (vagy H~O~H) főleg ezen a kontinensen van jelen (de átnyúlnak K55-re is). Az ő fő ellenfeleik lesznek kezdetben a WRS, a =LME= és a RIA klánok. Közülük az =LME= tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy komolyan ellenálljanak. Illetve itt van még az |ACAB|, akikről nem tudok sokat azon kívül, hogy nem ez az első szerverük. Ők az elhelyezkedésük miatt vannak elég nehézkes helyzetben (északról a ZeTor*, délről a HOH fogja nyomni őket, míg ők a középső területért fognak viaskodni a TIS-el.

K55: ez egy nagyon érdekes kontinens lesz, amint lejár a kezdővédelem. Legalább 5 klán van egymás hegyén-hátán (név szerint: Légió, HOH, ~RB~, ~[OB]~, JORBnK). Közülük jelenleg a Légió tűnik a legesélyesebbnek, de lehet, hogy csak a létszámbeli fölényüknek köszönhetően.
 

Csatolmányok

  • Plan A 2.0.png
    Plan A 2.0.png
    290,8 KB · Megtekintések: 18
Utoljára szerkesztve:

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.875
2. nap: Örülnék, ha a többi szerveren is ilyen gyorsan össze lehetne dobni egy statisztikát. :D
Beindult rendesen a farmolás, valaki már műhelyet is épített, más egyből az akadémiára hajt. Így tovább!

Top klánok.png
Farm.png
Térkép.png
 

Csatolmányok

  • Top klánok.png
    Top klánok.png
    25,9 KB · Megtekintések: 14

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.875
Csak a szokásos.
9. nap:
Top klánok.png
Farm.png
Térkép.png

Vége a tűzszünetnek, megtörténtek az első foglalások és klánharcok. Egyelőre mindenki (vagy majdnem mindenki) barbárokat és bónuszokat foglal, viszont a HOH és a Légió között máris volt egy jelentősebb küzdelem. A nap végén így áll a két klán legyőzött ellenfelekkel:
HOH - Légió.png
Ez persze tartalmazza a mások ellen szerzett LE-t is, csak azért ezt a kettőt emeltem ki, mert ez a kettő a jelentős. Rajtuk kívül mindenki másnak max. pár ezer LE jött össze eddig.
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.875
10. nap:
Top klánok.png
Farm.png
Térkép.png

K44: A ZeTor* egyre nagyobb befolyást szerez a kontinensen. Egyelőre nem látok olyan klánt, akik hosszútávon nemcsak ellenállnának, hanem átvennék a ZeTor* helyét. Arra tippelek, hogy a -Sicilia- és az ALFA klánok fogják a legtovább bírni. Illetve az ALFA nem is feltétlenül fog eltűnni, viszont az elhelyezkedésük nem túl szerencsés (egy idő után nemcsak a ZeTor*, hanem a K45 "győztese" is ott fog kopogtatni az ajtójukon).

K45: a [R] és a Vírus (korábban Spárta) a két legnépesebb klán a kontinensen és bár senkit nem akarok leírni, de a farmolásból és a pontokból ítélve a [R]-nek nem lesznek komoly nehézségei a Vírussal. Délen vannak az Őrzők és a Pancserek, az ő védelmüket már lehet, hogy nehezebb lesz áttörni. És ott van még persze az ALFA is, akikről egy kicsivel feljebb írtam - nem esélytelenek, de ha így megy tovább, könnyen két tűz közé kerülhetnek.

K54: a második napi "jóslat" továbbra is megállja a helyét. A HOH messze a legesélyesebb a kontinensen, viszont van itt legalább 3-4 klán, akik lassíthatják őket (a =B= klán sok taggal, de kevés ponttal rendelkezik még, ezért nem kerültek fel a térképre és a statisztikába sem, de ott vannak délen az "üres" részen). Közülük továbbra is az =LME= klánt tartom a legerősebbnek, nekik talán sikerülhet megfékezni a HOH-t.

K55: itt is helytálló a "jóslatom", miszerint itt lesznek az első komolyabb csaták. A Légió és a HOH egyből egymásnak esett és úgy látom, végül a Légiónak előbb sikerült falut is foglalnia. Kicsit fentebb az ~[OB]~ és a ~RB~ klánok szövetséget kötöttek (forrás: a klánok leírása), így együttes erővel talán ők lesznek a nevető harmadikok? Nos, szerintem nem, de még eléggé az elején vagyunk ahhoz, hogy behozzák a lemaradásukat és megnyerjék a világot, csak egy kis kitartás kell. :)

LE-LET-LEV.png
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.875
12. nap:
Tops.png
Farms.png
Térkép.png
HOHs.png

Azt nem ígérem, hogy mindig különválasztom a két HOH klánt, mert egyrészt így bonyolultabb, másrészt más klánoknak is vannak testvérklánjaik/akadémiáik, így őket is szét kéne választani, hogy "igazságos" legyen. Az meg megint csak bonyolítja a dolgokat. :D
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.875
Január 3:
Top klánok.png
Farmok.png
Térkép.png

A JORBnK klán épp mostanában olvadt bele az Őrzőkbe, így ott még lehet, hogy nem pontosak az adatok. Illetve a térképen az Őrzők világoskékek lettek, mert az jobban látható, mint az eddigi barna. :)
 

K.Roy

New Member
A reakció pontszáma
14
jók ezek a statok :) megfogadtam hogy nem dicsérlek meg érte mert ellenfél vagy :) de most megteszem :)
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.875
Január 5:
TOP.png
FARM.png
Térkép.png

K44: A ZeTor* a kontinens belső részét teljesen uralja már és két jelentősebb klánt is majdnem teljesen legyőzött. Az (S) és TIS tagok hősiesen ellenálltak/ellenállnak, de a sokszoros pontfölény miatt nem hiszem, hogy most már komolyan beleszólhatnának a "nagyok" játékába. Az |ACAB| szintén kiszorult a kontinens széléről. Az ALFA és az =AV= valószínűleg készülhet a pirosak támadására.

K45: A Vírus néhány kitartó tagja még próbálkozik a kontinens belsejében, de megint csak nem látok sok esélyt a komolyabb ellenállásra. Esetleg a kontinens szélén még túlélhetik néhány hétig. ;) A [R] klánon kívül az ALFA és az Őrzők rendelkeznek még elég jelentős területtel, kellő odafigyeléssel nem kizárt, hogy még egy darabig fel tudják tartani a narancssárgákat.

K54: Természetesen a HOH vezeti a kontinenst, viszont továbbra is jelentős az =LME= és az |ACAB| is, illetve északon van néhány ZeTor* falu is. És bár a térképen nem szerepelnek, de a Crown nevű klánnak is elég sok faluja van elszórtan a kontinensen. Az izgalmasabb dolgok valószínűleg egy kontinenssel arrébb történnek.

K55: A Légió továbbra is vezeti a kontinenst, bár itt van a legkisebb különbség az első és második hely között, hiszen a HOH-nak is elég sok faluja van. Valamint jelentősek még a ~RB~, a PACSI és az Őrzők klánok is, tehát ezen a kontinensen még bármi megtörténhet.
 
Fent