Világ 84 Csevegő

Azalgard

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
27
Ezt teljesen megértem. Viszont legyetek szívesek innentől a support rendszeren keresztül intézni a kizárásos illetve ezzel kapcsolatban felmerülő dolgokat és hagyjuk meg továbbiakban ezt a fórumrészt a 84-es világnak.
 

Zippo

Well-Known Member
A reakció pontszáma
31
amúgy ha nincs mit titkolni a supportnak akkor nem is zavarná a konkrét esetek kibeszélése sem.
tudod a inno a eladó a játékosok a vásárlok.
és de igen minden vásárlónak meg van a joga a sérelmeit ls írni. a boltokba azért is van olyan panaszkönyv.

Amennyiben az ÁSZF, valamint a játékszabályok és játékleírások közt ellentmondás tapasztalható, az ÁSZF az irányadó

Hát én ott nem találok semmi olyat hogy nem lehet ki beszélni,főleg amikor is nincs is kizárás sem. csak csalás.
 

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
544
Hát...ticketek kibeszélése épp nincs most, mert nem konkrét ticketről vagy ügyről beszélünk.
Általánosítva van, egy téma vitatva. Ami továbbra is szerintem szabad kéne legyen. Ha itt nem szabad, gyertek egy Discord szerverre és akkor kibeszéljük ott! :D
 

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
544
Adnak 5k PP-t havonta, vissza megyek Supportra :D
Sőt...script moderátorit is bevállalom :D
 

reti99

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.011
Ezt teljesen megértem. Viszont legyetek szívesek innentől a support rendszeren keresztül intézni a kizárásos illetve ezzel kapcsolatban felmerülő dolgokat és hagyjuk meg továbbiakban ezt a fórumrészt a 84-es világnak.
Mondjuk ez izgalmasabb téma mint jelenleg a v84 és amúgy is haldoklott a forum mióta don elhagyott minket :D
 

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
544
Amúgy elég érdekes hogy nem képesek normális pp mennyiséget adni a supportereknek, holott annyi pp "nyomtatnak" fizetés képp amennyit akarnak.

Ez lenne amúgy egy fair tarifa:

Support:
a.) régi/magassabb rang: 30.000 PP + minden MEGOLDOTT ticket után 20pp
b.) új/kisebb rang: 10.000PP + minden MEGOLDOTT ticket után: 50pp
[igen, kisebb/új többet kap ticket után, mert a tapasztalat tesszi a mestert, hadd legyen motiválva dolgozni]

Script moderator:
Alapból: 5.000PP + minden új script vagy megjavított script: 100PP

Speed admin:
Alapból: 10.000PP + minden [pózitívan vissza igazolt] kör után: 100PP
[igen, vissza igazolt pozítiv kör, hisz akkor azt jelenti, hogy tetszett a játékosoknak és egyre többen lesznek]

Fórum moderátor:
Alapból: 3.000PP + minden fórumon létrehozott event/verseny után: 1.000PP [havonta max 4 ; azaz hetente 1]


Játékosoknak:
Minden jogos és tiszta bug bejelentése: 200PP + aki meg is oldja [akár leírja csak a megoldást és még találó is] 2.000PP



Igen, sok a PP, nagy számok!
De akkor lenne játékos és lenne érdeklődés nem csak a játék hanem a komolyságra is.
 

Thomas Shelby

Well-Known Member
A reakció pontszáma
297
Szeretem az ilyen történeteket
Jó lenne ha lenne valóság alapja is hogy el lehessen ezt képzelni élesbe, hogyan is zajlik le
Esetleg tovább színezhetnéd még és el lehetne adni könyv formájában, hogy a Sárkányok a hatalmukkal a várak népét megzsarolták hogy nekik adják az élelmük egy részét, és cserébe nem bántják őket .. meg hasonlók, sajnos az én fantázia világom nem ennyire nagy , de neked biztosan menne
Nezd vissza nyugodtan marko meg jacky ticketjeit ezzel az uggyel kapcsolatban :)
Elhiszem hogy sok info nem jutott el hozzad mert probaltak maguk kozott lezongorazni ovek legyen az “erdem” hogy mindenkit jol elkaptak de attol meg ez az eset megtortent. Teli van a support ticket olyan beszelgetesekkel ahol feketen feheren latszik hogy a beszelgetesnek egyetlen egy kimenetele lehet megpedig az hogy sam es csaszi :)
Ha kozod nem volt hozza mint pl barcsa eseteben akkor is csak ez az egy vegkimenetel lehetett abban az esetben ha igenyt tartottal a fiokodra

Aztan hogy te elhiszed e vagy nem az engem pont hidegen hagy mar mint ahogy a jatek is.
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.376
Jó...az valóban nem szép Máté..... de mond még is mit vártál??? Megpróbáltátok szétbarmolni a klánt, majd el is áruljátok. Aztán telnek a hónapok és a kezdeti trollkodásotokat felváltja a mosakodás...de mivel erre Én nagy ívben teszek, nem kapjátok meg a várt feloldozást. Aztán egymás ellen acsarkodtok, próbáljátok egymásra kenni a dolgot, "hidd el Gábor nem én voltam hanem ők"...chhhhh Gyerekes! Lehet hogy neked pont nem, de párotoknak az a bizonyos plecsni, nem büszkeséggel virít hanem nagyon is égeti a mellkasát! :)
De nézd..... az elutasításom hangvételéért elnézésed kérem! De attól az még ELUTASÍTÁS marad!
Evente 4* nezek fel,es mindig azt hiszem h bevagyok nyomva,es a matrixban élek,amikor meglatom,hogy nmat,barcsa elarulta az asgt.kihulok rendesbe hogy meg letezik az asg,mega nmat mindig elaruja man tiszta ojan mint aza feleseg akit 160* megvert a ferje es mindig meglepodik h megin megveri,de attol meg szereti. Ahogymeglatam ezta fekete irast else olvastam neminthatudnek ovasni csak anyit neztem ki belole arulas nmat asg szva ha bem ero van szo szorri a matrix adminjatol mindj keresek egy fulket h kiszabadujak mielott jonnek az entek

Szerinted nem számítok??? :D Nem csak a nevünket lopják, de a Címerünket is sőt egy az egyben a klánleírást is! :D Hááát ha LEGENDA vagy ezekkel együtt kell élned! A rajongók már csak ilyenek! :D
Köszönjük slade és toldi! Amúgy tényleg gyászok vagytok! :D
Ezt elolvastam,tudom ajanlani a vedjegyet,lekel vedetni aztat nem lehet hasznani

A viccet értékelem, de össze kell törnöm az illúziót. Nem Dongábor vagyok.
Azt beszéltük meg oldfox-al a community manager-el, hogy nem a játékosnevem fogom használni supporter névként, ugyanis nekem is könnyebb pártatlannak maradni, ha régi és jelenlegi játékostársaim, illetve ellenfeleim előtt inkognitoban maradok. Így nem fog senki megkeresni pozitív diszkrimináció reményében és talán kevesebben fognak olyat feltételezni, hogy a döntéseim mögött bármilyen mögöttes szándék lakozna. Feltételezem, hogy ez mindenki számára világos. Annyit meg tudok ígérni, hogy korrekt próbálok lenni mindenkivel és annak, hogy milyen néven hol játszom eddig sem volt jelentősége és nem lesz jelentősége a továbbiakban sem. Nem várom el senkitől, hogy megelőlegezze nekem a bizalmat, de megpróbálom kiérdemelni.

A jogtalan bannolás, mint tényező biztos vagyok benne, hogy előfordult már a magyar klánháborúban is, hiszen többezer külön esetről beszélünk és nincs olyan rendszer legyen az bírósági vagy bármilyen más ami tökéletes lenne. Emberi tényező mindig van és lesz is. Viszont a tiltások általában okkal történnek és az esetek töredékében fordul elő olyan, hogy valami nem indokolt. Ráadásul a kitiltott személyek mindig fellebezhetnek és ekkor általában többen is felülvizsgálják a döntés helyességét, így nagyon ritka az, mikor valakit a két szép szeme miatt tiltanak ki.
Kihultem egy moderator aki asgardia neven fut sya udv koztunk jo jatekot!kitartast erot!!4!4!4!4!4!4!

értem én, hogy muszáj előadnod a műsort, de légyszíves hülye ne legyél már. ahogy mondtam, 6-8 indítás jött nagyjából másodpercenként. te hogy csinálnál videót arról, ami tart 8 másodpercig, és ennek nagyjából a fele kell ahhoz, hogy egyáltalán felfogd, hogy mi történik?

nem tudom hogy játszod-e a hülyét, vagy tényleg az vagy, de ha egy nagyon picike fogalmad van az internet működéséről, akkor tudod, hogy a weboldalra felküldött kérésekben van egy késleltetés, ami több tényezőtől függ, és eltérő időpillanatokban eltérő értékeket vesz fel. egy script/bot ezt alapvetően nem tudja beszámítani addig, ameddig egy kérést fel nem küld a szervernek. ha 100 ms-be akarsz betalálni, az egyáltalán nem garantált, hogy sikerülni fog. attól függően, hogy milyen algoritmus szerint finomhangolja a késleltetés korrigálását egy script, simán benne lehet a pakliban, hogy 6-8 indításra szükség van. senki nem beszélt se 10-20 kiküldésről, se 300 milisecről. illetve de. te. nálad a 12 falu az 2 ha jobb színben tűntet fel, a 6-8 indítás az 10-20, a 100 ms az 300, tippre a lengyel szerós 8-9xes túlerő is kevesebb volt, csak így jobban hangzik.

azt hadd kérdezzem már meg, hogy ezek szerint te azt állítod, hogy én kitaláltam ezt az egészet csak azért, hogy téged lecsalózhassalak? a 73as kis kalandunkig sose hallottam rólad, azóta is csak annyit látok belőled, hogy külsőn nagy örömmel végzed az autofelláció folyamatát elég nagy rendszerességgel. a classic az utolsó szeróm, oda is alig lépkedek már be, külsőre meg főleg. minden bizonnyal nincs jobb dolgom, mint kamu történeteket szövögetni olyanokról, akiket nem is ismerek.

már azon nevettem, hogy mennyire szíven ütött téged, hogy dongábor lefikázott, és mennyire próbáltad meggyőzni a nagyközönséget, hogy te amúgy sztár játékos vagy. most ugyanezt csinálod ezzel a témával. bizonyítani nyilván nem tudom, hogy csaltál, te pedig azon kívül, hogy rendkívül lekezelő stílusban teszel fel nekem hülye kérdéseket, kiforgatod a szavaimat és leírod 30x hogy te sose használtál semmit, nyilván nem tudsz mást tenni az állításom cáfolására. engem nem fogsz meggyőzni, mert láttam a történéseket. te nyilván nem fogod beismerni. mindenki más meg eldönti, kinek hisz.
Énneked hiszek dév!!!444!! Fixen csal,vadi kuldte neki swakét?!!!4!4!!4!4!!!

Dikte egybevontaka hozaszolasaim kikezekte

Nem lehet likotse farmonimar
 
Fent