Markos Tamyr
#igazajátékosnevem
- A reakció pontszáma
- 9.392
Már lehetséges Könnyített 13-ra regisztrálni, más világról.
Világ 80-ról (azoknak akik előregbe vagy első nap regeltek) csak csütörtöktől a 14 napos korlát miatt, igen.gondótam bemegyek ha már manex mester elmondta, mennyivel nehezebb a könnyített, de hát be se lehet regelni gecc.
A támadási blokk miatt könnyített. Még ha nagy túlerő ellen is védekezel, nem tudnak elhordani. Ha falukat veszítesz, kiesel az ellenfél sávjából és nem támadhat tovább. Vagyis havonta, blokkugrásnál kell csak odafigyelni, aztán egy hónap béke. Nem kell folyton résen lenni, mint a normál szerveren.Hát egyenlőre tele a tőzsde, nem vette ki senki. Amúgy ez a szerver mitől könnyített? Nekem csak egy szimpla lassú szervernek tűnik, amire ha valaki ügyes akkor maxos faluval és lovagokkal jön át 79/80-ról.
hát, a legnagyobb könnyítés talán az, hogy a Moderált Tartalom játékosok akiket normálon/classicon elhordanak az első héten (kivéve, ha egy klán indul, és épp abban vannak), azokat itt nem lehet. értelmes játékosoknak nem igazán van értelme bemenni, mert harcolni nem lehet. általában egy klán indul, ami összegyűjti azokat a normálon teljesen használhatatlan játékosokat, akik Moderált Tartalom a könnyítettes győzelmi pecslikre.Amúgy ez a szerver mitől könnyített?
Most ezt miert mondod? Pont multkor volt riport egy konnyitett vilagos profirol es szerintem bearazna barmelyikunket normal vilagrol csak nekik nincs kedvuk lealacsonyodni hozzankhát, a legnagyobb könnyítés talán az, hogy a Moderált Tartalom játékosok akiket normálon/classicon elhordanak az első héten (kivéve, ha egy klán indul, és épp abban vannak), azokat itt nem lehet. értelmes játékosoknak nem igazán van értelme bemenni, mert harcolni nem lehet. általában egy klán indul, ami összegyűjti azokat a normálon teljesen használhatatlan játékosokat, akik Moderált Tartalom a könnyítettes győzelmi pecslikre.
ingyenpecsli farmolás lvl9999
Szia! Neked mi a kh-s nickneved?hát, a legnagyobb könnyítés talán az, hogy a Moderált Tartalom játékosok akiket normálon/classicon elhordanak az első héten (kivéve, ha egy klán indul, és épp abban vannak), azokat itt nem lehet. értelmes játékosoknak nem igazán van értelme bemenni, mert harcolni nem lehet. általában egy klán indul, ami összegyűjti azokat a normálon teljesen használhatatlan játékosokat, akik Moderált Tartalom a könnyítettes győzelmi pecslikre.
ingyenpecsli farmolás lvl9999
Szia! Neked mi a kh-s nickneved?
miért, ki akarsz hívni?!Szia! Neked mi a kh-s nickneved?
szia újra! Nem találkoztam még a világokon Veled , csak a fórumokon, de ott elég sokat lehet olvasni a hozzászólásaidat .... Azért kérdeztem mert érdekel,hogy tudjam kihez kötni a hozzászólásaidat...miért, ki akarsz hívni?!