- A reakció pontszáma
- 17.964
Okéde akkor te legyél darálóba , ja és persze csak vizsgaidszakban támadnánk mert kinem szarja le az egyetemistákat
![]()
Oké
Okéde akkor te legyél darálóba , ja és persze csak vizsgaidszakban támadnánk mert kinem szarja le az egyetemistákat
![]()
mit kotekedsz, nem azt mondtam minden vilag legyen ilyen hanem 10 bol legalabb 1!!!mondjuk, egy hozzad hasonlo tapos, felsem tudja fogni milyen igazi magyarnak lenniÉs ?ez megint olyan amit a magyar szervereken minek vennének figyelembe ? Ott a másik 2/3 nis szerinted melyiket viselik el jobban ? Aztcha 2/3 vagy azt ha 1/3 reklamál ?
![]()
Jugikám nem attól leszel az , hogy itt vered a melled a semmire arról megnyugtatlakmit kotekedsz, nem azt mondtam minden vilag legyen ilyen hanem 10 bol legalabb 1!!!mondjuk, egy hozzad hasonlo tapos, felsem tudja fogni milyen igazi magyarnak lenni![]()
V42ezek, sima tagként, esküszöm hogy jó.
Nyugalom, támadok, harcolok, semmi hiszti, else hiszem
Van egy tanítványom is, uraljuk a környéket. Jól haladunk.
Nem indulok 43-onFogadjunk V43on is elindul a Swak/Yugi féle játékosállomány.
Megtámadják őket. Megvág 2 vonatot. Istenkirálycsászárrá minősíti magát.
Majd mivel beütik, arra fogja nem volt itt, neki a valóélet fontosabb. De persze közbe magasztalja magát, hogy 2 vonatot megvágott, ha ittlett volna, a 0 védőjével persze megvágta volna az osztott vonatot is
De a gyöngyszem az, amikor 2-3 hó múlva visszaténferednek a szerver külsőfórumára, és aki jól áll, de nem azon az oldalon van, akinek ő drukkol, benyögi neki, hogy csak azért áll jól, mert ő nem játszik, mellette nem érvényesült volna.....
Rémlik valakinek ilyesmi rajtam kivül?![]()
![]()
![]()
Nem indulok 43-onnem akarsz mégegy klánt kihívni , hogy beégj ?
nem vigyó ne keverj minket magaddal
ó hatalmas vezér világok leigázója aki nagy slunggal jön aztán repül is tovább
V41 után egyetlen egy szerverem lesz már csak ahol egy haveri társasággal szeretnénk indulni ilyen kh búcsúztató szerver leszelég volt ez a kb 8 év itt az ideje ráfeküdnöm az életre
túl sok energiát vesz el ez a játék , kitudja , lehet majd évek múlva ha időm engedi visszanézek
jöhetnek nyugidtan a kárörvendők , rosszakarók , kritikusok , és ellenségek is
nem hat meg a szavuk
![]()
Dj kedvenc nyugdíjas szavai : Kekszet és farmot !
Ez biztos eltartana pár évig az biztos, még a játéktól is elmenne a kedve az embernek..Ha már minden áron az inaktívakat akarjátok istápolni:
0.1 játéksebesség
0.05 egységsebesség (csak hogy legyen idejük észrevenni a bejövőt, ha jól számoltam ez 1 mező távolságra 7000 perc a nemessel)
Tárolós rendszer
Nemes olcsó újraképzés nincs (hogy a "nagyok" ne tudjanak annyira szabadon mindent behúzni rögtön)
Templom van
Fejlesztés egyszerű
Őrtorony van - a kezdő faluban 20as szinttel, a tanya meg alapból mínuszban
Éjszakai bónusz 20-tól 16 óráig
Farmlimit 500 nyersi /nap
Csökkentett barbár falvak
Barbi max 500 pont
Fake limit 200%
Hűség csökkenés 5-10%
Nemes távolság 3 mező
Nem jatszok mar es kulsot is ritkan olvasok de ezt erdekes pont a toled hallani vigyoriFogadjunk V43on is elindul a Swak/Yugi féle játékosállomány.
Megtámadják őket. Megvág 2 vonatot. Istenkirálycsászárrá minősíti magát.
Majd mivel beütik, arra fogja nem volt itt, neki a valóélet fontosabb. De persze közbe magasztalja magát, hogy 2 vonatot megvágott, ha ittlett volna, a 0 védőjével persze megvágta volna az osztott vonatot is
De a gyöngyszem az, amikor 2-3 hó múlva visszaténferednek a szerver külsőfórumára, és aki jól áll, de nem azon az oldalon van, akinek ő drukkol, benyögi neki, hogy csak azért áll jól, mert ő nem játszik, mellette nem érvényesült volna.....
Rémlik valakinek ilyesmi rajtam kivül?![]()
![]()
![]()
Nem jatszok mar es kulsot is ritkan olvasok de ezt erdekes pont a toled hallani vigyori
Hany vilagon is indultal el mostanaba ahol csaszarkent konferaltad fel magad leszoltad az ellenfeleket aztan pofaraeses lett a vege?
Ez meg a valoelet fontosabb dumat is minths mar hallottam volna toled egy pillanatra azt hittem magadrol beszelsz de aztan visszaolvastam es rajottem hogy nem.
V41 után egyetlen egy szerverem lesz már csak ahol egy haveri társasággal szeretnénk indulni ilyen kh búcsúztató szerver leszelég volt ez a kb 8 év itt az ideje ráfeküdnöm az életre
túl sok energiát vesz el ez a játék , kitudja , lehet majd évek múlva ha időm engedi visszanézek
nem hat meg a szavuk
![]()
nem hat meg a szavuk
![]()