2024 Esemény Barikád Csata

oldfox

Community Manager
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
70
Kedves Játékosok!
Az esemény kezdete: 2024 Április 11, 14:00
Az esemény vége: 2024 Április 25, 14:00

A gonosz Bollwerk Báró ismét elfoglalta a falunkat és barikádokat állított fel az utcákon! Vissza kell vágnod, de a seregeink a falun kívül maradtak! Ez a bűn nem marad megtorolhatatlanul!



Az esemény elején egy város térképét látsz majd, amin a barikádok lesznek rajta, amit a Báró és a követői tettek le. Ennél az eseménynél egy speciális egységet is irányíthatsz, amit a térképen láthatsz majd.

Amikor kiválasztasz egy barikádot, látni fogod a védekezőket, és kiválaszthatod, melyik egységeket küldöd harcba.
Egy csata kimenetele az elküldött egységek erejétől és gyengeségeitől függ. Ha többet szeretnél tudni róluk, kattints az egység portréjára, vagy húzd föléjük az egeret, hogy gyors áttekintést kapj róluk. Ha vesztesz egy csatát, a csapataid sebesültek lesznek, és nem lesznek elérhetők, amíg meg nem érkezik az orvos, hogy meggyógyítsa őket.
Mivel nincs rendelkezésre álló orvosuk, az általad legyőzött ellenséges csapatok eltávolításra kerülnek. Ez lehetővé teszi, hogy több hullámban támadj meg barikádokat.

bb_announcement_units.png


Amint elfoglaltál egy barikádot, kapsz néhány dukátot, amit a rendezvényboltban költhetsz tárgyakra. Néhány barikádnál győzelem esetén különleges tárgyat is kaphatsz. A kapott jutalmak a csata képernyőjének alján lesznek megjelenítve. Miután egyszer legyőzted a csapatokat, a barikádokat megismételheted további dukátokért, de minden ismétlés nehezebb lesz.

A folytatáshoz több egységre lesz szükséged. A játékkal játszva több csapatot kapsz. Minden nap tíz lehetőséged van arra, hogy további véletlenszerű egységeket találj bizonyos játékon belüli tevékenységeknél, mint például támadás, védekezés, toborzás vagy építés. Minden alkalommal, amikor így kapsz egységeket, jelentést kapsz, amelyben megmondják, milyen egységeket kaptál.

Továbbá, naponta további dukátokat is szerezhetsz a rangsorokból, vagy egy nagy bónuszt kaphatsz az esemény végén. De vedd figyelembe, hogy a dukátok az összesített rangsorodért csak a rendezvény végén lesznek kiosztva, és fel kell használnod őket, mielőtt a rendezvény boltja 24 órával az esemény után bezár. Az esemény előzményei áttekintést ad arról, hogy naponta mennyi dukátot szereztél.


Ezen felül néhány kisebb javítást csináltunk az eseményen, a visszajelzéseitek alapján:
  • Néhány szakaszát kissé könnyítettük az eseménynek
  • Amikor újra próbálsz egy már teljesített szakaszt, az egységkorlát ennek a szakasznak 20%-kal növekszik minden egymást követő teljesítéssel
  • Javítottuk az ikonokat és az útvonal grafikákat a térképen, az esemény előrehaladásának olvashatóságának javítása érdekében


Gyűjtsd össze erőid, és foglald vissza a várost!

Várjuk a visszajelzéseiteket ezúttal is!
Üdvözlettel,
A Magyar Klánháború Csapata
 
Utoljára szerkesztve:
Fent