• Nem tetszik a havazás? Kapcsold ki:

Aldaron

Stormbringer

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
1.823
aldaron.png
Egy roppant érdekes alanyt hoztam most nektek, akit bizonyára többen is ismertek. Az alany nem más, mint a(z) Spárta egyik vezetője, Aldaron ! Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Stormbringer
Kedves Aldaron, köszönöm szépen, hogy elfogadtad a felkérésemet!
Első körben szeretném megkérdezni, hogy hol hallottál először a Klánháborúról?

Aldaron
Én köszönöm a felkeresésetek. Igazából 12-13 éves koromban találhattam a játékot informatika órán. Nem is vettem annyira figyelembe, de aztán nővérem akkori pasija játszott a kh-val és ő vezetett be a játék “rejtelmeibe”.

Stormbringer
Vissza tudsz-e emlékezni, hogy melyik szerveren kezdtél el játszani és egyáltalán mit értél el ott? Mire volt jó?

Aldaron
Talán V5-10 közötti szerver lehetett az első szerverem, nem érhettem el akkoriba nagy sikert, hisz otthon nem volt internet, igy kénytelen voltam a sulis könyvtárból játszani. Arra tökéletes volt, hogy megismertem a játék alapjait

Stormbringer
Egyedül érkeztél vagy a barátaiddal a játékba?

Aldaron
Egyedül, aztán rávettem pár barátom is, de nem tartott sokáig a lendületük.

Stormbringer
A kezdeti nehézségekben segített-e neked valaki? Volt-e mentorod?

Aldaron
Voltak persze akik segítettek, próbáltam már akkor is kapcsolatokat kiépíteni, rengeteg új embert ismertem meg, valaki mindig terelgetett a jó irányba, de név szerint nem emlékszem "mentorra".

Stormbringer
Voltak-e abból az időből olyan játékosok, akikkel mai napig tartod a kapcsolatot a játékon, illetve más/egyéb platformon keresztül?

Aldaron
Vannak, de nem tartom egyikkel sem a kapcsolatot, néha felköszöntjük egymást születésnap alkalmából vagy az ünnepi jó kívanságok, de semmi több sajnos, mindenkinek meg van a saját kis élete .

Stormbringer
Melyik világ volt az, amelyiken a legtöbbet tanultál? Ott milyen fontos dolgot tanultál, ami később megalapozta a játékod?

Aldaron
Azt hiszem egyértelműen v27es világ, előtte is voltak szerverek ahol duálként résztvettem, de azon a szerveren, (bármennyire se emlékszik senki se rá) sok nagy név felsorakozott, és rengeteg fordulata volt annak a szervernek. Számomra hatalmas segítség volt Gera, rengeteg mindenben támogatott minket azon a szerveren, később ugye csatlakoztunk is hozzájuk (=WWU= klán)
Ott igazán sokat számitott az aktivitás, hisz hamar belecsöppentem a frontba, előttem volt egy mamutfiók miki, akiről tudtuk, hogy agressziv támadó játekos. Nem volt egyszerű falat, de elvezhető szerver volt nagyon.

Stormbringer
A fronton tanultam meg... kérlek fejezd be a mondatot

Aldaron
A fronton tanultam meg, hogy fontos az aktivitás és az éberség, nem elég ha napi 1-2 alkalommal belépsz, azzal semmi sincs elintézve, ha az ellenfél rájön, hogy instabil a front, rád jön a következő arma. Aktivitás alatt pedig azt értem, hogy ne csak figyeld az accot hanem tevékenykedj, cseszegesd az ellenfelet fakekkel es élesekkel is egyaránt. Lássa a jelenléted és éreztesd vele, hogy itt vagy.

Stormbringer
A fronthoz visszatérve..
Mint frontjátékos, mennyire érzékeled azt, hogy a cp-d fiókjában más állomásozik? (Védekezésben, támadásban vagy csak egy egyszerű mozgósításra gondolok) Miben tűnik fel, hogy más van a front fiókban?

Aldaron
Ez nehéz kérdés, legegyszerűbb válasz erre az lenne, mindenki ismer mindenkit és hamar terjednek az infók. Viszont ha ettől eltekintek akkor apróságokon múlik az egész. Vissza támad, elkezd falu nevekkel üzengetni (az eredeti tulajra ez nem jellemző) profilon való üzengetés, amire több esetben is volt már példa (szerintem kicsinyes dolog)

Stormbringer
Hány szervert nyertél és melyik volt azok közül a legemlékezetesebb? Miért?

Aldaron
Sose tartottam számon, de ha mindent beleszámolok, akkor 5 szerver győzelmem van. A legemlékezetesebb v36 volt, Sparta színeiben, mar csak a rekord idő alatt meghódított vilag miatt is, illetve a remek csapat miatt is amit sikerült összehozni. Azt hiszem az egy verhetetlen Sparta volt, bárki ellen is játszottunk volna.

Stormbringer
Mi történt azon a szerveren, kérlek mesélj róla, mert nem biztos, hogy mindenki képben van vele.

Aldaron
V30on eldöntöttük, hogy a soron következő relative gyors szerveren elindulunk, megkaptuk v36ot, passzolt a Spartai stilushoz. Igazából v30on is atom csapat volt, de jobbat akartunk. Hosszú távon gondolkoztunk. Előre elterveztük a regelést, felosztottuk a csapatot kettő fele. Nem foglalkoztunk sose azzal kik jönnek, reméltük olyanok akik végre legyőzik a Spártát. (Hisz addig ilyenre sose volt példa) Sajnos sokan kiestek v30on akik húzó emberek voltak, főleg front játékosok. Találni kellett olyanokat akik közel olyan jók, vagy jobbak mint akik voltak. Sajnos érződött akkor a vezetőségen, hogy nem voltak a legerősebbek, hisz a vezetők közül 2-3 olyan név távozott akik nagyon befolyásoló szerepet képviseltek a régi Spartaban. (Brooky, vigyori) Vannak akiket nem lehetett helyettesíteni. A csapat megvolt, a tervek megvoltak hosszú távra. Vártuk a szerver nyitását izgatottan. Láttuk az akkor beregisztráló FS klant, illetve felbukkant a klánok között a Vasak nevezetű klánt, Nikitaa jól tudta, hogy az Montipapa csapata a régi MHC “keménymagja”. Természetesen nem vettük komolyan őket, de miután személyesen is felkerestek engem, hogy merre akarunk regélni illetve mennyire komolyak a szerveren a szándékaink. A Sparta mindig delen kezdett jól tudta mindenki. Senki se akart azokra a kontikra jönni, tudták darálás lesz.
Miután megnyitott a szerver délkelet-délnyugatra felkör ívben bevettük a peremet. Minden valamire értelmes klan északon kezdett jó távol tőlünk. Ekkor mar tudtuk, ilyen gyors szerver mellett es ilyen csapattal, dél 2 max 3 hónap alatt a mienk lesz kialakított háttérrel. A szerveren telt az idő, minden a terveink szerint alakult delet 70%ban behúztuk, északon pedig lassították egymást és gyengítették egymást az ellenfeleink, kezünkre játszottak. Majd azt hiszem fél távnál amikor elértük középen az Origot valamilyen fúziót megállapodást kötöttek északon a felek, hogy mostmár a Spartara kell koncentrálni. (V30 lemásolva). Mondanom sem kell, nem tartott sokáig. Max 1-2 hét. Persze volt egy baráti kapcsolatom amivel felpörgettük az eseményeket. Pár nagyobb játékost átvettünk bizonyos feltételek mellett északon. Megzavartuk az álló vizet. Sokan kérdezik erre miért volt szükség ha ilyen erős volt a Sparta. Nikitaa szavaival élve, mindig kell a vérfrissítés, minden szerveren voltak olyanok akiket átvettek, nem zárkóztunk sose el ezektől ha alkalmas volt rá a játékos. (Nem mindenkit vettunk fel ) Ekkoriban a Spartanak meg nem volt nagyobb megmozdulása, szerencsére én lehettem az első aki leszervezi az első nagyobb armat északra. Az akkoriban újra össze állt Montipapa féle Vasakra szerveztem az első nagyobb támadást. Észak-keleten kapta a legnagyobb fiókjuk a nagyobb támadás sorozatot majd Észak-nyugaton Montira mentünk. Azt hiszem az első célpont fiókját 80%ban elhordtuk, Montipapa accjan pedig belefutottunk a betonfalba. Fél sikernek könyveltük el. Hogy rövidre zárjam a mondandóm, én a siker élmények után kicsit háttérbe szorítottam a játékot, ekkoriban már dolgoztam és voltak fontosabb dolgok is, de a szervert könnyedén megnyertük kb 2 hónapra rá.
 
Utoljára szerkesztve:

Stormbringer

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
1.823
Stormbringer
Voltak-e visszatérő ellenségeid? Ha voltak, akkor megtudnál nevezni közülük egyet-kettőt? Avagy amondó vagy, hogy nem kevered a világokat?

Aldaron
Mivel vendéglátással foglalkozok, igy mindig örülök a visszatérő “vendégeknek” Nem szeretnék neveket mondani, de természetesen van.

Stormbringer
Melyik volt az a szerver, amikor te megtanultál vonatot vágni? Ki tanított meg rá, esetleg magadtól jöttél rá?

Aldaron
Szerintem nagyon a kezdetek-kezdeten tanítottak meg, fórumon irták le hogyan is kell ezt csinálni, gyakoroltam, csiszolgattam, aztán arra lettem figyelmes, hogy megy. Nem volt akkor se bonyolult, most már kicsit egyszerűbben megy

Stormbringer
Felhoztad a történetben azt, hogy az akkori beállítás passzolt a Spártai stílushoz. Pár szempontot tudnál mondani, hogy milyen beállítások voltak sorsdöntők a gyorsaság mellett?

Aldaron
Klán létszám fontos volt, 2 klán tele volt, de tudtuk lekopunk az idő során, stratégia szempontjából az íjász jelenléte a szerveren méginkább sorsdöntő volt, mai napig azt vallom, hogy a nehez ló íjász kombo a leghasznosabb. Sok Spartas szerette a gyors 2es sebesseget es a fent felsoroltakat.

Stormbringer
Azt is említetted, hogy Montipapa is a szerveren volt. Titeket mennyire motivált az, hogy ő és a klánja keménymagja a szerveren volt? Elvégre kihívót kerestetek és adott volt a lehetőség.

Aldaron
Motivált mindenképp, de tudtuk max feltartani tudnak minket. Kevesen voltak és tudtuk, hogy csak (nem egobol) ideig-óráig fogjak bírni. Meglett volna északon a játékos állomány ha a kezdetektől fogva mi ellenünk jönnek.

Stormbringer
Hogy zajlott egy tervezés a Spartaban a következő szerverre? Ki volt ennek a felelőse? Az állandó tagság nagy részét valóban email alapján értesítettétek az induló szerverről vagy ez hogy történt?

Aldaron
Volt egy vezetőségi skype szoba, itt csak a vezetőség volt jelen, semmilyen más tag, csak az a 5-10 fő. Az új szerverre való felkészüléshez szükség volt mindenkire, többnyire órákon át beszélgettünk arról kit hova soroljunk be a térképen. Alaposan átrágtuk kik azok akik frontra valóak es kik azok akik háttér-fiókkent segítik majd a frontosokat. Ha volt 120 tag kezdésre akkor mind a 120 tagtol megkérdeztük privátban milyen szerepet tudna vállalni. Ha valakinek kellett dual akkor találtunk. Napi szinten komminikaltunk es mivel ez nem egy nap alatt zajlott le, mindig megbeszélt időpontban inditottuk a hívást.
Ha megvoltunk mindennel leirtuk külön nekik kit hova várunk,
Égtáj:
Ki melle:
Ebbe a klanba kapsz meghivot: LSW vagy Sparta
Strategia:
Stb-stb

Stormbringer
Írtad, hogy nehezen lehetett bekerülni hozzátok. (nem mindenkit vettetek fel). Milyen szempontok alapján került az állandó tagságotokhoz egy új játékos?

Aldaron
Szavazás alapján ment. De ebben sem a tagok hanem a vezetőség döntött, nagyon sok mindenből kiakartuk hagyni a tagokat, hisz nem akartuk terhelni őket. Voltak egyszerűbb és nehezebb döntések, példaként a v40es Lina-Pocok duo átvétel volt szerintem a legmegosztóbb. Megoszlottak a vélemények, sok szempont volt, leginkabb az aktivitást néztük es az elő életet a játékosnak, ha ismerte valaki akkor tudott véleményt is mondani, de ha nem ismered es senki se körülötted, akkor így nehezebb, nyilván voltak rossz döntések, de hol nincsenek ?

Stormbringer
Te hogy kerültél be a Spartaba és hogy sikerült elérned a vezetői pozíciót? Mi volt a te feladatod?

Aldaron
v30on dualba voltam es a Sparta ellen játszottam. Igazából v30ra csak a végén volt időm hiszem v27en es v28on is játszottam, utóbbi szerveren trial társként.
V30on ráírtam Castleai-ra a Sparta egyik vezérére, ha úgy alakulna szívesen velük mennek új szerverre. Aztán illedelmesen Nikitahoz zavart (Spartaban barmi volt mindig Nikitaval kellett beszelned, hisz oda zavartak ) Nikitaa- val elkezdtem kommunikalni. Meséltem magamról aztán mondjuk úgy “felkarolt”, hallott mar rólam, tudta, hogy jó játékos vagyok. Igazából megadtak a bizalmat nekem es bevettek a vezetőségbe, remelem nem okoztam csalódást nekik. A feladatom többnyire a támadás szervezés volt, vagy segitenem ha esetleg más vállalta be, illetve a tagokkal kellett legtöbbször kommunikálnom, és persze a körlevelek megírása, kiküldése. Illetve amikrol nem szivesen beszelek. ( fiatalsag-bolondsag)

Stormbringer
Ugorjunk is egyet az időben ..
Beszéljünk a V40-ről. Ott is képviselte magát a Spárta, te jelen voltál? Mi történt ott és mik voltak az érzelmek a szerver végén?

Aldaron
V36os győzelem után végre kihivott minket egy volt Spartai vezér vigyori. Úgy gondoltuk, hogy nagyon erős szerver lesz, hisz vigyori csapata az EW képviseltette magat a szerveren, de sokan hiányoztak tőle, de természetesen az ismerettsegének koszonhetoen elég sokan szerették volna megverni ismét a Spartat es bizonyitani. Természetesen elfogadtuk a kihivását és a v36os keménymaggal vágtunk neki a szervernek, bár sok hiányzóval mi is. A szervezes hasonlóan indult mint v36elején nagy előkészületet vett igénybe. Emlékeim szerint a délkeleti részunk nagyon gyenge volt ez meg is látszott, de szerencsére egy jó ismerősöm oda regelt a klánjával és bevettük őket még a legelején igy hamar megvolt ismét dél, természetesen vigyori is szervezkedett, rendesen megnehezítette a dolgunkat többször is, igy nem indult minden olyan gördülékenyen. Próbálta az összes déli klant ellenünk uszítani, de 1-2 armaval sikerült stabilizálni a déli kontinenseket. A szerveren kötöttünk idő közben egy szövetséget ami a szerver végéig tartó kapcsolat volt az MF klánnal. Miután meg volt dél es vigyorinak is észak a két klán család egymásnak esett. Kezdetben nagyon nehezen haladtunk egymás ellen, de az idő nekünk dolgozott, tudtuk vigyó kapkodni fog és hibákat fog elkövetni. Számoltunk ezekkel az apróságokkal, igy szerencsésen jöttünk ki rengeteg helyzetből. Vigyori többször is az MF klánra armazott, hisz tudta a spártai vedelem nagy része ott dekkolt. Miután folyamatos kudarc lett az armáinak a vége, vigyori a háttérbe szorult és masra bizta rá a vezetést, ami hiba volt. Kihasznalva a lehetőséget armaval válaszoltunk ami megtörte őket kissé. A folyamatos “kudarc” után felkerestek minket az EW top jatekosai, hogy mi lenne ha hátat forditananak az EW-nek és csatlakoznának hozzánk, jól emlékszem több heten keresztül ment a gondolkodás és a levelezés mi is legyen, végül csatlakoztak hozzánk Linaék és Pocokék (plusz pár fő). Ezzel a lépéssel ismét be biztosítottuk magunknak a győzelmet, innentől kezdve csak mi ronthattuk el. Ezek után castleai bejelentette valószínű az utolsó szervere lesz. Elege lett es amit akart azt elérte a Spartaval. Rossz érzés volt elengedni egy olyan embert aki rengetegett tett a Sparta érdekeben szervereken át. Ahogy egyre jobban telt a szerver és egyre közeledett a vége, sajnos a vezetők közül Ezl is távozott a Spartabol mint vezető és játékos, ugy gondolom ezt nem fejteném ki ha nem probléma. Annyit mondanék erre sajnálom, és örülnék ha a soraink közt láthatnank a kesőbbiekben. A szerver végén már mindenki egymás ellen ugrott a plecsnik és más baromsagok miatt, senkinek se adnék igazat de ugy gondolom kellett volna egy nagyobb szünet, hogy a következő szerverre elinduljunk egy erős csapattal. Ugyanis letoltunk 3 olyan szervert ami megterhelő volt viszonylag rövid időn belül. Elfaradtak a játékosok és ez kihatott a soron következő szerverekre is. Itt hibaztunk sajnos, de ezt mar nem lehet visszatekerni Szerintem akik mind a 3 szerveren részt vettek a Spartaval azok jol tudjak miről beszélek. Röviden ennyit irnek a v40es vilagrol, 6. szervergyőzelemnek mindenkepp szép volt, hisz legyőztük vigyorit és megtettunk mindent a győzelem elérdekeben. Maximalisan teljesitett mindenki.
 
Utoljára szerkesztve:

Stormbringer

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
1.823
Stormbringer
Egy volt Spárta vezér.. Mennyire volt kihatással az EW tagok árulása az aktuális Spárta vezetők és vigyori közötti kapcsolatra? Megharagudott rátok?

Aldaron
Szerintem nem, de azóta se keres minket. Kapcsolatra semmilyen hatassal nem volt, legalabbis az én és vigyo közti kapcsolatra.

Stormbringer
Tehát v40-en a Spárta a 6. szervergyőzelmét zsebelhette be.
Kérlek folytasd a gondolatmenetet, " Egy sikeres klán titka.. "


Aldaron
Egy sikeres klán titka szerintem a csapatban rejlik, legyen összhang, csapatjáték, kommunikáció, és egyetértés a tagok között, a cél a sikerek elérése legyen, közös érdekek. Sorolhatnám napokig, de szerintem ezek a legfontosabbak számomra. Mindenkepp fontos a családias légkör

Stormbringer
Kérlek mesélj, hogy mi történt világ 45-ön. Mi lett a végkimenetele a szervernek és hogy alakult úgy? Volt-e olyan játékos, aki elnyerte a Te tiszteletedet a játékával?

Aldaron
V45n nem sokaig voltam jelen, sőt max az elejen egy pár hetet. Akkor költöztem ki eppen ide Angliaba, igy időm nagyrészét a magán életem kötötte le. Játékos nem is, de klán igen, az FS. Szerintem ha valaki akkor ők érdemelték volna meg a szerver győzelmet. Viszont a DSA nélkül lehet nem ment volna és ez fordítva is igaz. Nem egy klán hanem kettő nagyon aktiv csapat győzte le a Spartat.

Stormbringer
Az első vereség.. V50-re ez mennyire hatott ki? Megfáradt már a Sparta csapata? Avagy mi volt az oka a v50-en történteknek?

Aldaron
Nagyon kihatott, nem kellett volna elindulni a szerveren. Szerintem az egy hiba volt bevállalni, v50en minden volt csak tiszta játék nem, vezetők és más rangban lévők áruljak el a klánjukat, nálam ez a legalja a játéknak. Neveket nem mondok de akik olvassák majd azok tudjak kikre gondolok. Emiatt hagytam ott a szervert.. kellett a szünet.

Stormbringer
Ha jól tudom, akkor Zola is a játékban volt. Az ő jelenléte sem volt elég ahhoz, hogy helyre rázza a bandát és a padlóról az élre repítse a csapatát?
Avagy, hogy az ellentéteknek az elejét vegye, hogy az ne mutatkozzon meg a játékon?
Szerinted a fáradtság vagy az árulás tette fel a pontot az i-re?

Aldaron
Az első kérdésre a válasz, Zola jelen volt, de nem tudott vissza rázódni a játékba kellőképp, nála v20as szerver volt az utolso (vagy v30) Nehez jopár év kihagyas utan felvenni a ritmust. Alkalmazkodni az emberekhez főleg, hogy a regi sparta majdnem 80%ban új tagokból állt. A fáradsag nehezitette a dolgunk de az árulás szerintem kihatott az egészre.

Stormbringer
Szerinted miben különbözik a régi és a jelenlegi Sparta?

Aldaron
Nehéz ezt leirnom, hisz én csak a “jelenlegi” Spartat ismertem tobbnyire, annyit viszont tudok mondani, jobban meg kell válogatni a játékosokat a közeljövőben. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy indulni fogunk még barhol, de ha fogunk akkor ismet lehet szamolni a Spartaval akik talan utőkepesebbek lesznek mimt valaha. Motivacio meg lesz es ha a csapat is műkodni fog akkor nem lesz baj, es talan a 7. szerver győzelem is meg lehet. Igaz szebb lett volna egyben a 7 nem pedig megszakitasokkal.

Stormbringer
Ha mégsem indulna többé már a Sparta, akkor szerinted melyik klán lehetne a méltó utódja? Miért pont ők?

Aldaron
A Sparta egy olyan klán akiknek nem lesz utódja a közel jövőben a magyar khban. Nem latok jelenleg olyan csapatot akik hasonlo szinten kepesek lennenek jatszani. Viszont van egy jó pár olyan magyar csapat akik ugyanolyan jók mint a Sparta, pl: FS, SBT, de ezek a klánok mar bőven túlteljesítettek.

Stormbringer
Vannak-e olyan játékosok, akik rendre visszatérő ellenfeleid minden világon?

Aldaron
Vannak de barati a viszony :D

Stormbringer
Minden alkalommal törekedsz is arra, hogy megmaradjon a baráti (vagy ellenfél) viszony vagy nem igazán?

Aldaron
Ha ellenfél a játékba nyilván támadom hisz ez csak egy játék, ha ezen mulna a baratsagunk az annyit is ért. Persze torekszem arra, hogy megmaradjon a barati viszony es apolom is ezeket tobbe kevesbe.

Stormbringer
Mennyire vagy alkalmazkodó típus (lehet klánhoz és személyhez)? Illetve, mennyire tudsz haladni a korral? Minden újítást hamar elsajátítasz vagy nem igazán? Melyek azok az újítások, amelyek tetszenek neked és miért?

Aldaron
Alkalmazkodok igen, személyekhez is és klánhoz is ugyanúgy. Az újitasokkal nincs bajom. Hamar meglehet őket tanulni. Szerintem a leghasznosabb az a gyűjtögetés funkció. Nagyon hasznos és ha már nincs barbár a világon ugyanúgy szert lehet tenni nyersanyagra. A játék minden szakaszában hasznos .

Stormbringer
Tervezel-e nemzetközi vízekre evezni? Ha oda összekéne raknod egy csapatot, akkor mit vennél alapul a tagok kiválasztásánál?

Aldaron
Nos, páran már voltunk nemzetközin, de most még nincs tervben az indulás, ha lenne magyar csapat aki megy, szivesen csatlakozok, de összerakni egy csapatot nem lenne időm jelenleg.

Stormbringer
Miért döntöttél úgy, hogy vállalod az interjút?

Aldaron
Kíváncsi voltam igazából. Megtisztelő is, hogy felkerestetek ezzel a lehetőséggel. Nagyon sok olyan emléket idéztem fel, ezért köszönöm neked ezt a kis riportot. Remek kérdéseid voltak, és nem sablonos beszélgetés volt úgy gondolom :)

Stormbringer
Hogy éled meg az armákat? Mik a taktikáid az ébren maradáshoz és a vagdosásokhoz?

Aldaron
Sok energia ital es cigi :D Bár van az a pillanat amikor már ez sem segít :D

Stormbringer
Végezetül, kedves aldaron,
Maradt-e benned olyan dolog/téma amit szeretnél még elmondani vagy hogy beszéljünk róla?

Aldaron
Végezetül számomra is, nem maradt olyan kérdés amit nem veséztünk ki, nagyon tartalmas beszélgetés volt amit köszönök neked.

Stormbringer
Nagyon szépen köszönöm az interjúdat,
Örültem, hogy beszélhettem veled.
További kellemes játékot kívánok neked!
 
Utoljára szerkesztve:

erik06

Member
A reakció pontszáma
45
Ez sem volt rossz, de hogyan is írhatnék mást a vezéremre :D
Egyébként egy utolsó szerverre igazán indulhatna újra a régi banda :(
Köszi Storm, jó volt olvasni! Jók a kérdéseid csak így tovább :)
 

=sittes=

Pfff
A reakció pontszáma
381
Köszi szépen a lehetőséget, igazan sokat beszelgettünk, igaz nehezesen sikerult egyeztetni hisz mindketten eleg elfoglaltak voltunk sokszor, foleg en mostanaba. :)
 

DeletedUser19651

Vendég
Jó volt a riport köszönjük!
V46ról nem ejtettél szót amikor azthiszem 3 klánba is megfordultál vezetőként és mind a 3 bomlott. Ott mi történt?
Random, KDJ ... A vezetés csődöt mondott vagy véletlen a Random miattad és a slepped miatt bomlott?

Hab a tortára: Ki is bannoltak csalás végett. A sors iróniája :)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Stormbringer

Supporter
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
1.823
Jó volt a riport köszönjük!
V46ról nem ejtettél szót amikor azthiszem 3 klánba is megfordultál vezetőként és mind a 3 bomlott. Ott mi történt?
Random, KDJ ... A vezetés csődöt mondott vagy véletlen a Random miattad és a slepped miatt bomlott?
Ezek a kieső kérdések az én hanyagságomról tesznek tanubizonyságot, mivel az interjú során azokat a világokat vettem górcső alá, amelyiken megfordult a Sparta.
Ám, mivel az interjú alatt nem kérdezetem rá, így itt nyugodtan válaszolhat neked, de megkérlek Téged is, hogy a válaszától függetlenül kezeld nyugodtan a helyzetet és ne generáljatok vitát, mert honorálni fogom. Különösen a riportok alatt.

Nagyon szépen köszönöm az együttműködésedet :)
 

DeletedUser19651

Vendég
Csak nem hívták többet, ez gyanus egyoldali konfliktus-----> Spárta bomlása lett a diktátor vezetők eredménye.

Elűztétek Zolát v50ről!
 

=sittes=

Pfff
A reakció pontszáma
381
Jajjj, ezeket mar 101x kiveseztuk privatba rengeteg emberrel. Nem fogom megegyszer neharagudjatok :)