2018 október: ▉►Ⓗⓐⓡⓒⓑⓐ◄▉

korboncnok

ex Supporter
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
925
81877a98b2273a69a036918ca240e410.jpg

Tisztelt Tábornokom!

Hunor vagyok. A királyi udvarból érkeztem és hírt hoztam. Betolakodó idegen népek uralják fővárosunkat, országunkat és királyunkat. A koronát összetörték, az első számú uralkodót börtönbe vetették. Önt nevezte ki utódjának. Az egész ország számít magára a mentőakció során!

A lehetőségeink korlátozottak. Csak a Lándzsás gyalogságot, az Íjász támogatást, egy Nemes vitézt és egy Nehéz páncélzattal rendelkező lovasságot tudtam kimenekíteni őfelsége titkos alagútján keresztül, a Duna folyása mentén.

Mielőtt a káosz teljesen eluralkodik, lépnünk kell! Ha jól értesültem közel-Keletről egy megsemmisítési parancs érkezik. Szerencsére a nagy Kárpát hegyek miatt még van legalább 1 hetünk megszervezni az ország visszafoglalását.

Had mutassam be a rendelkezésre álló csapataink parancsnokait.

spear.png
Uram!
Engedje meg, hogy kifejezzem rajongásomat. Nagyon sokat jelent Önt szolgálni. Ehhez pedig mindent biztosítani akarok, amit csak lehet.
Van például:
- 200 hős lándzsásom, akik csak úgy kaszabolják az ellenfelet
- 1 napra elegendő élelmem a csapatom számára
- 5 szanitéc csatlakozott hozzám a menekülés során
- 20 lopott ellenséges egyenruha

archer.png
Tiszteletem!
Köszönöm, hogy szolgálatommal biztosíthatom Önt hazám iránti hűségemről. Az alábbi eszközökkel állok az Ön rendelkezésére:
- 85 hős íjászom készen áll, akik távolról is tökéletesen céloznak
- 1 zsebessel, aki bárkitől bármit megszerez, éles helyzetben is
- 10 mentőládával
- 2 katapulttal

snob.png
Üdvözletem!
Sajnálatos ami történik velünk. A forrásaim apadnak, a kapcsolataim halnak. Tettek mezejére kell végre lépnünk. Az alábbiakat tudom felajánlani segítségként közös céljaink elérésére:
- 2 beépített ellenséges katona
- 10 lovas a személyes testőrségemből

heavy.png
Napot, szebbet és jobbat is!
Jöttem, segítek. Óhája, kívánsága számomra tagadhatatlan kötelesség. Csapatunk jelenleg nem a legjobban felszerelt, de lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk.
Rendelkezésünkre áll:
- 50 elkötelezett nehéz páncélzatú lovas
- 10 felderítő
- 3 fáklyás gyújtogató piromán

Most, hogy megismerhette készleteinket, kérlek válassza ki a közvetlen társadat, akivel országunk mentőakcióját le szeretné vezetni. Ki legyen négyük közül?

Én visszautazom a főváros peremvidékére pár lovassal, hogy folyamatosan tudjak jelenteni a számára. Kérem a választottját levélben küldje el számomra a leggyorsabb lovasával, hogy tudjak segíteni megtervezni a harcot. Addigra remélhetőleg fel tudom mérni a várost és a parancsnokságok elhelyezkedését. Ha el tudunk 2 parancsnokságot foglalni, akkor onnantól kezdve a városban lévő egyetemista erőink könnyedséggel űzik majd ki az egész országból a megszállóinkat.

A levelet címezze egy fedett névnek titkos üzenetben a fórumon, amit senki sem lát. A levélre a Korboncnok nevet írja és témának a 'kakashere pörkölt recept' címet adja, hogy ha el is kapnák a futárunkat, senki se kíváncsiskodjon.
A levelet várom október hó huszonegyedik napjáig. Utána mindennap jelentést fogok tenni a nap folyamán és várom az utasításokat, amiket delegálhatok hőseinknek.

Tisztelet a Bátraknak!
Hunor

P.S.: A király megmentéséért fele országát, legszebb disznaját, félszemű borját és egy zsák aranyat ajándékoz.
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser19717

Vendég
Ajsa, a nyílvesszők királynője a választottam.
 

korboncnok

ex Supporter
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
925
- félre értések elkerülése érdekében, ez egy storygame. Aki a megfelelő válaszokat adja és el tud jutni a sztory “végére”, az nyer.
 

korboncnok

ex Supporter
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
925
Gratulálok mindenkinek, sikeres hadjáratot vitt végig ..Headshot.. és Ballon, akiknek a királyi pénztárnok fejenként 500 prémiumot ítélt meg!
A győztes munkákból egy kis részlet:

Betolakodó Népek, kik országunkra, életünkre, szabadságunkra törtek!

Népünk nem fogja hagyni, hogy az országunk irányítását átvegyék, a királyunkat tömlöcbe vessék, anyagi javainkat felhasználva tovább gyarapítsák a saját gazdagságukat!

Készüljenek, mert hős, vakmerő népünk mindent elkövet annak érdekében, hogy letaszítsuk népüket a trónról - ahová sosem voltak valóak!

Üdvözlettel,

A zendülők

----------------------------------------------

Felebarátaim! Társaim! Testvéreim!

Az országot idegen megszállás alatt tartják külső erők, az uralkodónkat bebörtönözték, az anyagi javainkat felélik, önös érdekeikre használják, házainkat ledöntik, terményeinket felélik!

Nem hagyhatjuk, hogy az az ország, amit Mi teszünk naggyá, amit Mi szépítünk, amit Mi gazdagítunk tudásunkkal, amibe Mi fektetünk időt és energiát... A MI OTTHONUNKAT NEM URALHATJA MÁS!!!

Nem hagyhatjuk, hogy az uralkodó, ki mindig, minden körülmények között kiállt más országokkal szemben a Mi érdekeinkért, az most segítség nélkül, élete végéig egy cellában éljen, majd ott haljon meg!

Zendüljünk magunkért, honfitársainkért, elesett barátainkért, családjainkért, az uralkodónkért és az OTTHONUNKÉRT!

TARTSATOK VELEM ÉS SZEREZZÜK VISSZA, AMI MINKET ILLET!!!

ELŐREEE!!!

Vidd hírül az ellenek s tolmácsold szavaimat maroknyi seregemhez .
Köszönettel: Ballon
Hadüzenet:
Hírszerzőim tájékoztatási alapján országunk és királyunk ellen elítélhető módon léptek fel. Uralkodónkat megsebesítve börtönbe vették és országunk ékkövét A koronát összetörték. Így nyilvánítva ki eme békeszerető ország ellen a terjeszkedési szándékukat.

Ezen tettük miatt kénytelenek vagyunk magunk gondoskodni a jogaink és érdekeinek védelméről valamint uralkodónk épségéről, ebből a célból a fegyverek és a nép erejéhez fordulunk, hogy az eddig fennálló rendet visszaállítsuk. Így a megsebzett Káró királyság ennél fogva, jelen pillanattól kezdve hadiállapotban lévőnek tekinti magát a terjeszkedő Treff királysággal szemben.

Káró királyság
Tábornoka
Ballon s.k.


--------------

A sereghez:
A Káró királyság nemes harcosai vagytok, akik hisznek a békében és esküt tettek felszentelt királyi koronára. Rajtunk a sor, hogy helyre állítsuk a rendet és kiszabadítsuk uralkodónkat. Nem kell megrettenni a betolakodó tömegtől. MI ITTHON VAGYUNK! Ajsa tiszta-szívű, gyors és ügyes embereim vagytok, minden tudással felvértezve. Bízom bennetek! Tudom a legjobb tudásotok szerint megoldjátok a feladatokat. Íjaitok mindig célba találnak. Tudom, hogy ez a nap alkalmas arra, hogy győzedelmeskedjünk.

Hajrá!
 
Fent